Jump to content
takos

OHLNS ΣΕ ΧΤ 660R

Recommended Posts

Τελικα κατοπιν οριμου σκεψεως οι OHLINS θα περαστουν δευτερα τριτη 800ευρω: Eχουμε και λεμε 6450 αγορα 800 εξατμισεις TERMINIOLH ανεμοθωρακα GIVI 75 φιλτρο ΚΝ 55 βαλιτσα 180 =8360 ευρωπουλα !!!!!!!!! ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ :mB_faskelo:

Θα σου πρωτεινα εξατμισεις REMUS GRAND PRIX αλλα δεν προλαβα.λειτουργουν αψογα στα ΧΤ αν κ λιγοι ψαχμενοι τις προτεινουν..συνηθως ολοι δινουν τις τερμινιονι που λεει η YAMAHA για να μην παρουν το ρισκο αλλα κακος για μενα..

Με για κ καλες βολτες.

ΑΑ κ τη σελα αν πας να την κανεις ανατομικη θα παθεις σοκ μετα!!τετοια ανεση δεν την φανταζεσαι ιδικα οταν εχεις δευτερο πισω..δεν θα σε σπρωχνει στα φρεναρισματα θα ακουμπας την μεση σου θα εισαι αρχοντας!!καντο με τα 1000!!!τοσα λεφτα εδωσες αλλα 80 ευρω που κανει η σελα δεν ειναι τιποτα νομιζω!

Τροποποιήθηκε από τον abalaea

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οχι βρε! Πας σε καπποιον που ειδικευεται σε σελες και στην φτιαχνει οπως εσυ θες και με οτι υλικο θες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε καλορίζικα, τα αξεσουάρ. Πίστεψέ με, εκτός από εξατμίσεις και φίλτρο αέρα που δεν έχω βάλει (απλά δεν θέλω), δεν θα το μετανιώσεις που τα έβαλες. Για σέλα αν θες να κάνεις ταξιδάκια, ρώτησε τον Δέντρο (Treeoflife) να δεις τι σέλα έχει φτιάξει. Δίπατη που λέω εγώ. Για τα ταξίδια, καμία σχέση με πρίν, από αναφορές της :bop: του. Το σκέφτεται και η δικιά μου :bop: τώρα. Βέβαια για την τιμή = 170 € :uglystupid2: Όσο για την ανάρτηση θα δεις άλλο στήσιμο στην μοτ-τα, όπως σου είπα. Και αν είσαι και λίγο χεράς, θα αφήνεις στόματα ανοικτά. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε καλορίζικα, τα αξεσουάρ. Πίστεψέ με, εκτός από εξατμίσεις και φίλτρο αέρα που δεν έχω βάλει (απλά δεν θέλω), δεν θα το μετανιώσεις που τα έβαλες. Για σέλα αν θες να κάνεις ταξιδάκια, ρώτησε τον Δέντρο (Treeoflife) να δεις τι σέλα έχει φτιάξει. Δίπατη που λέω εγώ. Για τα ταξίδια, καμία σχέση με πρίν, από αναφορές της :bop: του. Το σκέφτεται και η δικιά μου :bop: τώρα. Βέβαια για την τιμή = 170 € :uglystupid2: Όσο για την ανάρτηση θα δεις άλλο στήσιμο στην μοτ-τα, όπως σου είπα. Και αν είσαι και λίγο χεράς, θα αφήνεις στόματα ανοικτά. :whistling:

Ε

εεεε εκει που το φτασαμε το αλογο ξεσελωτο θα το αφησω.Τωρα για [χερας :thumbsdown: ] ΧΕΡΟΥΚΛΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικαρια για ριξτε λιγο φως:Λοιπον οι OHLINS περαστηκαν αλλα κατι δεν μου αρεσει.

1ον)δεν επρεπε να αλαχτουν τα λαδια? Μου ειπε δεν θελουν αλαγη.

2ον)βαζοντας τα ελατηρια φωναξε τον υπευθηνο κατι ειπαν μεταξυ τους και εκανε καποιο τηλεφωνο.

Ρωταω δεν κανουν?

Μου απανταει να σιγουρευτουμε.

Μετα απο λιγο βλεπω οτι βαζει και απο μια προσθηκη [ροδελες].Λεω τι ειναι αυτα ?

Μου απανταει δεν εχεις κανενα προβλημα.

3ον)ψηλωσε κανα ποντο 1.70 ειμαι.Ευτηχως η OHLHNS δινει δωρο τσιμεντολιθο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικαρια για ριξτε λιγο φως:Λοιπον οι OHLINS περαστηκαν αλλα κατι δεν μου αρεσει.

1ον)δεν επρεπε να αλαχτουν τα λαδια? Μου ειπε δεν θελουν αλαγη.

2ον)βαζοντας τα ελατηρια φωναξε τον υπευθηνο κατι ειπαν μεταξυ τους και εκανε καποιο τηλεφωνο.

Ρωταω δεν κανουν?

Μου απανταει να σιγουρευτουμε.

Μετα απο λιγο βλεπω οτι βαζει και απο μια προσθηκη [ροδελες].Λεω τι ειναι αυτα ?

Μου απανταει δεν εχεις κανενα προβλημα.

3ον)ψηλωσε κανα ποντο 1.70 ειμαι.Ευτηχως η OHLHNS δινει δωρο τσιμεντολιθο.

Ρε παιδες ουδεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε συμβατικό πηρούνι μπορείς να αλλάξεις ελατήρια χωρίς να αλλάξεις λάδια. Βγάζεις τις τάπες των καλαμιών και έχεις πρόσβαση στα ελατήρια. Για να αλλάξεις λάδια πρέπει να βγάλεις το πηρούνι από την μοτό αλλά όχι και να το λύσεις, οπότε περιλαμβάνει περισσότερα εργατικά.

Κατά την άποψη μου η αλλαγή ελατηρίων χωρίς αλλαγή λαδιών είναι ημίμετρο. Ακόμα και αν τα λάδια του πηρουνιού σου είναι εντελώς αδούλευτα χάνεις την δυνατότητα ρύθμισης που προσφέρει το παιχνίδι με τον τύπο λαδιού, του ιξώδους του και της ποσότητας.

Το ιξώδες ρυθμίζει το πόσο σκληρή είναι η ανάρτηση σου αφού καθορίζει τις αποσβέσεις, τόσο συμπίεσης όσο και επαναφοράς. Η σκληρότητα του ελατηρίου καθορίζει κατά πρώτο λόγο το ύψος της μπροστινής ανάρτησης [στατικό και race sag] και λιγότερο την σκληρότητα. Η τουλάχιστον έτσι θα ΄πρεπε να είναι....

Η ποσότητα του λαδιού καθορίζει τον όγκο του αέρα στο πηρούνι που αποτελεί το δευτερεύον ελατήριο στην ανάρτηση και παίζει ρόλο όταν αυτή πλησιάζει το τέλος της διαδρομής της. Οσο λιγότερος αέρας [περισσότερο λάδι] τόσο σκληρότερη η ανάρτηση προς το τέλος της διαδρομής της.

Ολα τα παραπάνω είναι παράμετροι με τις οποίες οφείλει να παίξει ο οποιοσδήποτε ειδικός ρύθμισης αναρτήσεων. Μπορεί στην δική σου περίπτωση να θεωρήθηκε οτί οι μαμά ρυθμίσεις είναι εντάξει για το βάρος και την οδήγηση σου, μπορεί να ήθελε να σου μειώσει το κοστολόγιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (όπως είναι οι Ohlins) θέλουν δουλειά και ψάξιμο, μέχρι να τις φέρεις στη σωστή ρύθμιση. Και όταν λέω σωστή εννοώ για το βάρος της μοτοσυκλέτας και το δικό σου. Αξίζουν αλλά θέλουν ψάξιμο με τις ρυθμίσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε, κακώς που δεν αλλάχτηκαν και τα λάδια, κατα τα άλλα ό,τι είπε ο Αιγαιοπλόος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε, κακώς που δεν αλλάχτηκαν και τα λάδια, κατα τα άλλα ό,τι είπε ο Αιγαιοπλόος.

Να αλαχτουν με λαδια OHLINS?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα, το βασικό στα λάδια πηρουνιού δεν είναι η μάρκα (εφ' όσον είναι σοβαρή εταιρεία και όχι τηγανόλαδο), είναι το ιξώδες. Το τί θα βάλεις είναι θέμα του τί θέλεις και πόσο γνώστης είναι αυτός που θα σου το προτείνει. Για τις δικές μου εμπιστεύθηκα τον μηχανικό μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα, αν θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα με κάποια άλλα, δεν το γνωρίζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να αλαχτουν με λαδια OHLINS?

εννοηται με λαδια ohlins,στα τοσα λεφτα που εδωσες τι ειναι 25 ευρω ακομη?προσεξε γιατι το ιξωδες εστω και να ειναι ιδιο απο εταιρια σε εταιρια αλλαζουν οι ιδιοτητες του :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον panosohli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα