Jump to content
takos

OHLNS ΣΕ ΧΤ 660R

Recommended Posts

Αδερφια καλημερα και να εισται ολοι καλα εχω εχω το ΧΤ660R 09 και θα ηθελα τη γνωμη σας και την εμπειρεια σας πανω σε κανα δυο θεματα σκεφτομαι να αλαξω ελατηρια μπροστα και αμορτισερ πισω και να βαλω OLHNS θα δω διαφορα και που ρωτησα σε εξουσιοδοτημενο μαγαζι και μου ειπαι 800 ευρω κομπλε ειναι καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όχι απλά θα δεις διαφορά... θα νομίζεις ότι ανέβηκες σε άλλο μηχανάκι! :_thumbsup: Η Ohlins είναι Ohlins κι ότι πληρώσεις παίρνεις!

Τα 800€ είναι πιστεύω αποδεκτά μαζί με τα περαστικά τους. Το πίσω αμορτισέρ θα παίζει κάνα 600άρι €, κι άλλα εκατόν τόσα τα ελατήρια μπροστά μαζί με λάδια + εργασία.. μια χαρά είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα λεφτά είναι ελαφρώς τσιμπιμένα. :whistling:

Θα σου απαντήσω μετά τις 5 το απόγευμα για τιμές.

Ερώτηξις : την μηχανή την είχες πάρει από επίσημο αντιπρόσωπο ?

Τώρα για το αν θα δεις διαφορά... χμ... ε... ε... :lipssealed:

Ερώτηξις 2 : Μένεις στην Αθήνα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι καινουρια απο αντιπρωσοπεια στα τρικαλα μενω καρδιτσα κατι αλλο τωρα η ΟΛΗΝΣ ενα μοντελο βγαζει για ΧΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 800ε με την τοποθετιση ειναι μαι τιμη μες τον μεσο ορο , το αμορτισερ απο μονο του ειναι κανα 500άρι στο νερο και τα ελατηρια+λαδια μπροστινου κανα 100-150άρι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήταν μοτοδίκτυο, θα είχες 10% έκπτωση, σε ότι έχουν αυτοί την αντιπροσωπία. Γι'αυτό σε ρώτησα αν την πήρες από επίσημο.

Οπότε κάνε έναν κόπο και ρώτησέ τον, μήπως έχεις καμία έκπτωση.

Τώρα για πίσω αμορτισέρ βγάζει ένα μοντέλο.

Για μπροστινά ελατήρια βγάζει δύο κωδικούς, έναν 50κάτι κι έναν 60κάτι, με τα δεύτερα να είναι πιο σκληρά από τα πρώτα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ερωτευθείς ξανα το μηχανακι σου.Ειχα αλλάξει ανάρτηση και μια ζελατίνα στο δικο μου μοντ 05 και ηταν μηχανακι για μια ζωη.Έστριβε,φρέναρε,στεκοταν στον δρομο οπως επρεπε,δεν υπηρχαν βυθισεις και ανυψωσεις κατα το φρεναρισμα η την επιτάχυνση.Κατα την γνωμη μου DO IT!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε γειά και καλά χιλιόμετρα.

Τις Ohlins τις φοράω στο Ντέρο εδώ και δύο χρόνια (ΕΔΩ), μιλάμε για άλλο μηχανάκι.

Αν όμως δεν βιάζεσαι θα σου πρότεινα να ψαχτείς λίγο στο e-bay, όλο και κάποια ευκαιρία θα βρείς και, ακόμη και αν δεν είναι του επιπέδου της ohlins, σίγουρα θα είναι ένα τεράστιο άλμα σε σχέση με τους "μαμά" σουμιέδες που φοράς τώρα. Ενδεικτικά σου αναφέρω πως βρήκα κομπλέ ανάρτηση Bitubo (που βέβαια δεν είναι ohlins, αλλά απο τους εργοστασιακούς σουμιέδες είναι έτη φωτός μπροστά) για το VFR μόλις 300$ (ΕΔΩ). Αν μάλιστα καθίσεις και περάσεις και το πίσω μόνος σου (δεν είναι δύσκολο όπως θα είδες), τότε το κόστος χαμηλώνει ακόμα περισσότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως ειναι αχρειαστο να αλλαξεις πισω αμορτισερ

κι αρκει να αλλαξεις μπροστινο ελατηριο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες ευχαριστω για την ενημερωση και σορυ για τη γραφη μου ψαχνω να βρω τα γραματα μια ωρα ασε ερωτηματικα και αλλα δεν ΣΤΟ θεμα μας τωρα επειδη ψηνομαι να της βαλω μην πεταξω 800 ευρω τσαμπα ειμαι ολλος αυτια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως ειναι αχρειαστο να αλλαξεις πισω αμορτισερ

κι αρκει να αλλαξεις μπροστινο ελατηριο;

Σίγουρα ΚΤΜ δεν πρόκειτε να γίνει, αλλά και μια αναρτησούλα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. :D

Αν θες, μπορούμε να βρεθούμε και να δοκιμάσεις-συγκρίνεις πώς είναι ένα ΧΤ με μπρος-πίσω ohlins. :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες ευχαριστω για την ενημερωση και σορυ για τη γραφη μου ψαχνω να βρω τα γραματα μια ωρα ασε ερωτηματικα και αλλα δεν ΣΤΟ θεμα μας τωρα επειδη ψηνομαι να της βαλω μην πεταξω 800 ευρω τσαμπα ειμαι ολλος αυτια

Τάκη, κοίτα να δεις, το σίγουρο είναι ότι πεταμένα λεφτά για αυτά τα πράγματα δεν είναι. :_thumbsup:

Ίσως είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος στη μηχανή του.

Σίγουρα, με το που θα οδηγήσεις την μηχανή, "θα δεις διαφορετικά φρένα". Θα καταλάβεις κι ένα δύο πράγματα κατά την πορεία.

Από 'κει και πέρα, μπορείς να διαβάσεις/ακούσεις διάφορες απόψεις από κατόχους ΧΤ και να σου λένε παπάδες.

Μέχρι ένα σημείο έγκειται στον εκάστοτε αναβάτη και τις εμπειρίες του.

Στα λέω, για να μην νομίζεις ότι με τα Ohlins θα γίνεις οδηγάρα, :bruce_h4h:

ξαφνικά θα αποκτήσεις μηχανάρα, που στρίβει όπου και όπως να'ναι και πας και τα φας στην πρώτη στροφή.

Εν κατακλείδι, αν νομίζεις, ότι έφτασες τα όρια της μηχανής και θέλεις το κάτι παραπάνω, τότε με ένα αμορτισέρ θα το έχεις.

Αυτά :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει και η λύση ναλλάξεις όλο το μπροστινό με ένα upsidedown από ktm smc για παράδειγμα, αλλά και εγώ πιστευω αξίζει αυτή η αναβάθμιση, εγώ τα άλλαξα όλα με WP, αλλά εμένα είχανε φάει και τα ψωμιά τους και ήθελα νέες αναρτήσεις για χρήση πόλης/μοταρ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το xtr ομως εχει αλλο στησιμο απο το xtx.

θα βαλει ιδια ελατηρια /αμορτισερ που θα βαζε καποιος στο xtx;

δε θα ναι πολυ σκληρα για τη χρηση/στησιμο ενος xtr[on/off] δηλαδη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπροστα πισω εβαλες εσυ;

ποσο πηγε ;

Ναι. Μπροστά λάδια-ελατήρια και πίσω αμορτισέρ Ohlins. :thumbsup:

Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο πήγαν, γιατί άλλαξα και το βεντιλατερ τότε που είχε καεί.

Είχα δώσει κάπου 900 κάτι € και ήταν μέσα η τιμή των Ohlins, του βεντιλατέρ που αν θυμάμαι καλά είχε 150€ και οι εργασίες για τα παραπάνω. :whistling:

Θα κοιτάξω τις αποδείξεις και το απόγευμα θα σας πω.

Τα 800€ πάντως που λέει ο Τάκης μου φαίνονται πολλά. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ενα αμορτισερ της HYPERPRO (αυτα με το προοδευτικο ελατηριο) απο XT660R ξεχασμενο στην αποθηκη μου. Το ειχα αγορασει απ΄το K-SHOCK το 2006. Ειχα κανει 10000 με αυτο πανω στη μηχανη. Ειναι σε αριστη κατασταση. Αν σε ενδιαφερει προτεινε μου μια τιμη και παρτο. Καινουργιο ειχε 650 ευρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ενα αμορτισερ της HYPERPRO (αυτα με το προοδευτικο ελατηριο) απο XT660R ξεχασμενο στην αποθηκη μου. Το ειχα αγορασει απ΄το K-SHOCK το 2006. Ειχα κανει 10000 με αυτο πανω στη μηχανη. Ειναι σε αριστη κατασταση. Αν σε ενδιαφερει προτεινε μου μια τιμη και παρτο. Καινουργιο ειχε 650 ευρο.

Φιλε ευχαριστω αλλα εχω κολλησει στην ΟΛΗΝΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο K-SHOCK μου ειχαν πει οτι τα σωθηκα του αμορτισερ (εμβολο, βαλβιδες κτλ.) ειναι OHLINS. Για σιγουρα ομως ρωτα στους ιδιους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα κατοπιν οριμου σκεψεως οι OHLINS θα περαστουν δευτερα τριτη 800ευρω: Eχουμε και λεμε 6450 αγορα 800 εξατμισεις TERMINIOLH ανεμοθωρακα GIVI 75 φιλτρο ΚΝ 55 βαλιτσα 180 =8360 ευρωπουλα !!!!!!!!! ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τακη να το χαιρεσαι το μοτορι, αν δεν κανω λαθος στο ολινς (οπως και στα αλλα) πρεπει να το παραγγειλεις με ελατηριο βαση ποσα κιλα εισαι ετσι?

Επισης εχε κατα νου να φτιαξεις την σελα γιατι εχουν παρα πολλους κραδασμους τα minarelli...

Τροποποιήθηκε από τον sakis_mar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα κατοπιν οριμου σκεψεως οι OHLINS θα περαστουν δευτερα τριτη 800ευρω: Eχουμε και λεμε 6450 αγορα 800 εξατμισεις TERMINIOLH ανεμοθωρακα GIVI 75 φιλτρο ΚΝ 55 βαλιτσα 180 =8360 ευρωπουλα !!!!!!!!! ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ :mB_faskelo:

ΥΓ ξεχασα να ευχαριστησω τα παιδια για τις συμβουλες τους [με πηραν στο λαιμο τσ] :sopase:

Τακη να το χαιρεσαι το μοτορι, αν δεν κανω λαθος στο ολινς (οπως και στα αλλα) πρεπει να το παραγγειλεις με ελατηριο βαση ποσα κιλα εισαι ετσι?

Επισης εχε κατα νου να φτιαξεις την σελα γιατι εχουν παρα πολλους κραδασμους τα minarelli...

Να χωσω κ αλλα ευρουδακια? ΟΥΙ ουι!!!!!!!!!ΜΑΝΑ Μ

Τη σελα τη φτιαξιμο να την κανω? καντω λιανα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοω να την πας σε ενα "σελά" και να βαλεις πιο αποροφητικο υλικο απο κατω... Γενικα μπορεις να την διαμορφωσεις οπως εσυ θες, υλικα-ραφες-χρωματα περα απο το υλικο... Το λεω επειδη οι κραδασμοι κανουν κακο στο "εργαλειο"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα