dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 θα γινουν κι αλλα κολπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Δε θα τα καταφέρω, τελικά, σορρυ! next time Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Καλα Κουκουρλε αστο...εχεις γινει χειροτερος απο τον Παταπιο...νομιζω πρεπει να σου βρουμε και nickname...χαχαχαχαχαχαα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Καλα Κουκουρλε αστο...εχεις γινει χειροτερος απο τον Παταπιο...νομιζω πρεπει να σου βρουμε και nickname...χαχαχαχαχαχαα... Oθαρθωλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Ααααααα, δε παμε καθολου καλα, αλλη απο εδω με τους γριφους της...μη διαβαζεις καλε ολα τα θεματα, μερικα κανουν κακο λεμε :D Πηρες και εσυ μοτο και θα μας βγαλεις το λαδι μεχρι να μας το πεις ε;;;;;; Ειναι η νεα μοδα βλεπεις... δεν έγινε η μεταβίβαση ακόμα επειδή το παιδί δεν θέλει να μείνει χωρίς άλλη και πρέπει να περιμένω μεχρι την επόμενη βδομάδα.. :cry: δεν θέλω να το γρουσουζέψω... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλα Κουκουρλε αστο...εχεις γινει χειροτερος απο τον Παταπιο...νομιζω πρεπει να σου βρουμε και nickname...χαχαχαχαχαχαα... ....ετσι ετσιιιι!!! ..αν κ ταπ ταπιος μονο ενας Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 ..αν κ ταπ ταπιος μονο ενας :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 :worthy: ψηλε εσυ θα ανεβεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Οσοι και όσες πάτε,να περάσετε καλά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Εμενα λες??? 1,85 ειμαι γιαυτο απανταω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Δυστυχως οχι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Δυστυχως οχι! κριμα ρε συ εχω να σε δω και καιρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Δυστυχως οχι! :sopase: ....δεν πειραζει θα δεις εμενα !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 :sopase: ....δεν πειραζει θα δεις εμενα !!!! φτουυυ και ελεγα οτι θα σου ξεφυγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Μπορει να περασω για καμια Tελικα θα ερθω με την Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Η μέση μου με έχει μ@μησει και κάθομαι εδώ και διαβάζω και δεν μπορώ να κουνήσω. Αν δεν ήταν τόσο άβολο το καθιστικό εκεί πέρα και δεν σκιαζόμουν ότι μπορεί να μην ξανασηκωνόμουν μετά, μπορεί και να το τολμούσα…. Τα νεύρα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Η μέση μου με έχει μ@μησει και κάθομαι εδώ και διαβάζω και δεν μπορώ να κουνήσω. Αν δεν ήταν τόσο άβολο το καθιστικό εκεί πέρα και δεν σκιαζόμουν ότι μπορεί να μην ξανασηκωνόμουν μετά, μπορεί και να το τολμούσα…. Τα νεύρα μου ...μολις γυρισα :sopase: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Να πάρει, πάλι δεν μπόρεσα!... Ελπίζω να μείνατε ικανοποιημένοι από το μαγαζί και να μας έρθετε ξανά! Η μέση μου με έχει μ@μησει και κάθομαι εδώ και διαβάζω και δεν μπορώ να κουνήσω. Αν δεν ήταν τόσο άβολο το καθιστικό εκεί πέρα και δεν σκιαζόμουν ότι μπορεί να μην ξανασηκωνόμουν μετά, μπορεί και να το τολμούσα…. Τα νεύρα μου Δεν σε βολεύει το καθιστικό μας; Να κάνουμε μία μόντα, κάτι!! Ειδική ανατομική θέση naftilos! (περαστικά btw) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Να πάρει, πάλι δεν μπόρεσα!... Ελπίζω να μείνατε ικανοποιημένοι από το μαγαζί και να μας έρθετε ξανά! Για να ξαναρθουμε πρεπει να εισαι και εσυ καμια μερα ομως ε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Ανατομικη θεση nautilus.... πεθανα στα γελια :2funny: Ρε θανο να ερθει ο ανθρωπος απτην Σαλλονικη για μπυρα??? ...εδω αλλοι μενουν στην αθηνα κ δεν ερχονται :whistling: :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 Αδελφέ ταπτάπιε, έχω την εντύπωση ότι με ειρωνεύεστε λιγουλάκι. Όταν θα ξελασκάρω όμως και θα λιμάξω τις βολτες σε λίγο καιρό και εσύ θα κουνάς το μαντίλι από τα μετόπισθεν, τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω. Και που σε? Θα φροντίζω να στο θυμίζω κάθε φορά. Άντε λείψαμε και εμείς 5-6 φορές και όρμισες να μας κατασπαράξεις Προς το παρόν ζηλεύω ταμάλα αλλά κάνω την κοροϊδια σφυρίζω αδιάφορα στον ορίζοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κοιτα εσυ να γινεις καλα... να ανοιξει ο καιρος να βγεις τις βολτες σου (σαν τα σαλιγκαρια ενα πραγμα) .... κ σου υποσχομαι πως θα ακολουθω κ εγω... ....μεχρι την μεση της διαδρομης εννοειται... μην ξεχνιομαστε Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες