Jump to content
Θάνος

Μπυροσυνάντηση στο zoo την Πεμπτη 3/3

Recommended Posts

Καλα Κουκουρλε αστο...εχεις γινει χειροτερος απο τον Παταπιο...νομιζω πρεπει να σου βρουμε και nickname...χαχαχαχαχαχαα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλα Κουκουρλε αστο...εχεις γινει χειροτερος απο τον Παταπιο...νομιζω πρεπει να σου βρουμε και nickname...χαχαχαχαχαχαα...

Oθαρθωλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααααααα, δε παμε καθολου καλα, αλλη απο εδω με τους γριφους της...μη διαβαζεις καλε ολα τα θεματα, μερικα κανουν κακο λεμε :D

Πηρες και εσυ μοτο και θα μας βγαλεις το λαδι μεχρι να μας το πεις ε;;;;;; Ειναι η νεα μοδα βλεπεις... :2funny:

δεν έγινε η μεταβίβαση ακόμα επειδή το παιδί δεν θέλει να μείνει χωρίς άλλη και πρέπει να περιμένω μεχρι την επόμενη βδομάδα.. :cry: :cry: δεν θέλω να το γρουσουζέψω... :tooth: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....ετσι ετσιιιι!!! :sopase:

..αν κ ταπ ταπιος μονο ενας :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσοι και όσες πάτε,να περάσετε καλά....16.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μέση μου με έχει μ@μησει και κάθομαι εδώ και διαβάζω και δεν μπορώ να κουνήσω.

Αν δεν ήταν τόσο άβολο το καθιστικό εκεί πέρα και δεν σκιαζόμουν ότι μπορεί να μην ξανασηκωνόμουν μετά, μπορεί και να το τολμούσα…. Τα νεύρα μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μέση μου με έχει μ@μησει και κάθομαι εδώ και διαβάζω και δεν μπορώ να κουνήσω.

Αν δεν ήταν τόσο άβολο το καθιστικό εκεί πέρα και δεν σκιαζόμουν ότι μπορεί να μην ξανασηκωνόμουν μετά, μπορεί και να το τολμούσα…. Τα νεύρα μου

...μολις γυρισα :sopase: :sopase: :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πάρει, πάλι δεν μπόρεσα!... Ελπίζω να μείνατε ικανοποιημένοι από το μαγαζί και να μας έρθετε ξανά! :mB_kalo_e:

Δεν σε βολεύει το καθιστικό μας; Να κάνουμε μία μόντα, κάτι!! Ειδική ανατομική θέση naftilos! :tease:

(περαστικά btw)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πάρει, πάλι δεν μπόρεσα!... Ελπίζω να μείνατε ικανοποιημένοι από το μαγαζί και να μας έρθετε ξανά! :mB_kalo_e:

Για να ξαναρθουμε πρεπει να εισαι και εσυ καμια μερα ομως ε... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανατομικη θεση nautilus.... πεθανα στα γελια :2funny: :2funny: :2funny:

41GhXvCdDwL.jpg

Ρε θανο να ερθει ο ανθρωπος απτην Σαλλονικη για μπυρα???

...εδω αλλοι μενουν στην αθηνα κ δεν ερχονται

:whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδελφέ ταπτάπιε, έχω την εντύπωση ότι με ειρωνεύεστε λιγουλάκι. :knuppel2: Όταν θα ξελασκάρω όμως και θα λιμάξω τις βολτες σε λίγο καιρό και εσύ θα κουνάς το μαντίλι από τα μετόπισθεν, τότε θα πάρω το αίμα μου πίσω.

Και που σε? Θα φροντίζω να στο θυμίζω κάθε φορά.

Άντε λείψαμε και εμείς 5-6 φορές και όρμισες να μας κατασπαράξεις

Προς το παρόν ζηλεύω ταμάλα αλλά κάνω την κοροϊδια σφυρίζω αδιάφορα στον ορίζοντα :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα εσυ να γινεις καλα... να ανοιξει ο καιρος να βγεις τις βολτες σου (σαν τα σαλιγκαρια ενα πραγμα)

.... κ σου υποσχομαι πως θα ακολουθω κ εγω...

....μεχρι την μεση της διαδρομης εννοειται... μην ξεχνιομαστε :sopase:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα