HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Λοιπον παιδες εχω μια ερωτηση σοβαρη... Στον χωρο που εχω ως παρκινκ στηη πολυκατοικια μου εχει αραξει εδω και αρκετους μηνες ενα παπι χωρις να εχω δωσει την αδεια μου για αυτο. Τον γνωριζω τον κατοχο ("κατοικος" στην πολυκατοικια, πιο σωστα ο κατοχος δεν μενει εδω αλλα ο αδερφος του) Εχω ζητησει ομορφα να φυγει απο τον χωρο μου το παπι, μου ειχαν πει οτι θα φυγει. Ελα ομως που δεν εφυγε. Ρωταω λοιπον, τι μπορω να κανω; ξαναλεω πως ο χωρος ειναι δικος μου νομιμα και αυτος εχει κατσει παρανομα. Μπορω να το παρω στα χερια και πολυ απλα να το μετακινησω; Νομικα ειμαι καλυμενος; Βασικα επειδη παιζουν διαφορα άλλα, κανονικα αμα εκφραστω οπως θελω ( βλεπετε δεν χαριζω και πολυ αμα τα παρω στα σοβαρα), το μηχανακι θα το μαζεψει ενα πρωινο το σκουπιδιαρικο σε τεμαχια. Παρολα αυτα θελω να το χειριστω σωστα και τιμια. Για πειτε μου λιγακι την αποψη σας περι τι ειναι το σωστο και τι δικαιωμα εχω απο την στιγμη που ειναι στον χωρο μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 πολυ απλο καλεις την αστυνομια και κανει τις συστασεις στον γειτονα σου.αν δεν θες να καλεσεις την αστυνομια πας και του ξαναλες να φυγει.το να διαλυσεις το παπακι του ανθρωπου δεν θα σε βοηθησει σε τιποτα παρα μονο να σου φερει αρκετα προβληματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Πάρε την αστυομία τηλέφωνο να τους κάνει μια τυπική παρατήρηση. Να έχεις όμως τα σχέδια της πολυκατοικίας που υποδείχνει ότι η θέση αυτή ανοίκει στο διαμέρισμα σου. Αν παραταύτα το ξαναδεις εκεί κάνεις μια ωραιότατη αγωγή και τους γαμείς τα γενέθλια. Αν το μετακινήσεις έτσι απλά μόνο τον μπελά σου θα βρεις. Υ.Γ....τα σχέδια με την αντιστοιχεία πάρκινγκ-διαμερίσματος θες μόνο, τα άλλα έρχονται μόνα τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 μια γραπτη ειδοποιηση με ευγενικο και απολυτο υφος να μετακινησει το μηχανακι αλλοιως θα αναγκαστεις να το μετακινησης εσυ,μια ειδοποιηση στον διαχειριστη της πολυκατοικιας και τελος αν δεν το μετακινησει μια ειδοποιηση στον αξιωματικο υπηρεσιας του Α.Τ. της περιοχης σου οτι θα το μετακινησεις εσυ παρουσια του διαχειριστη σου και ετσι εισαι καλυμενος 100%α απο οτιδηποτε, προσπαθησουν να σου προσαψουν μελλοντικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Ας εισαι ευγενικος κ για 2η φορα. Κοινως ξαναπεστου οτι το μηχανακι ενοχλει κ θα ηθελες να απομακρυνθει. Αν δεν γινει την τριτη φορα (μετα απο μια εβδομαδα) χτυπα του κ πεστου οτι εφτασε ο κομπος στο χτενι κ θα κινηθω νομικα!!! Μην του το πειραξεις κ μπλεξεις σε τιποτα καβγαδες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 πολυ απλο καλεις την αστυνομια και κανει τις συστασεις στον γειτονα σου.αν δεν θες να καλεσεις την αστυνομια πας και του ξαναλες να φυγει.το να διαλυσεις το παπακι του ανθρωπου δεν θα σε βοηθησει σε τιποτα παρα μονο να σου φερει αρκετα προβληματα. Για ποιον λογο να μου φερει προβληματα; εγω εχω βρει ενα μηχανακι στον χωρο μου που δεν εχω ειδοποιηθει για το θεμα (ασχετα αν πραγματικα γνωριζω ποιανου ειναι). Το λεω απλα, εχω ενα οχημα χωρις να εχω στα χερια μου τα χαρτια του.... Πάρε την αστυομία τηλέφωνο να τους κάνει μια τυπική παρατήρηση. Να έχεις όμως τα σχέδια της πολυκατοικίας που υποδείχνει ότι η θέση αυτή ανοίκει στο διαμέρισμα σου. Αν παραταύτα το ξαναδεις εκεί κάνεις μια ωραιότατη αγωγή και τους γαμείς τα γενέθλια. Αν το μετακινήσεις έτσι απλά μόνο τον μπελά σου θα βρεις. Υ.Γ....τα σχέδια με την αντιστοιχεία πάρκινγκ-διαμερίσματος θες μόνο, τα άλλα έρχονται μόνα τους Βρε ολα τα εχω αλλα ν αστο πω ετσι απλα... οταν μιλας με ανθρωπους μιλας σωστα και φαιρεσαι.. αν μιλας με ζωα τοτε αναλαμβανεις ο ιδιος... ισως να ειμαι λαθος αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Το πιο καλο που θα εχω να κανω ειναι να το μετακινησω στον χωρο ΤΟΥ χωρις εννοειται να του προξενισω καποια ζημια...απλα μετακινηση μια γραπτη ειδοποιηση με ευγενικο και απολυτο υφος να μετακινησει το μηχανακι αλλοιως θα αναγκαστεις να το μετακινησης εσυ,μια ειδοποιηση στον διαχειριστη της πολυκατοικιας και τελος αν δεν το μετακινησει μια ειδοποιηση στον αξιωματικο υπηρεσιας του Α.Τ. της περιοχης σου οτι θα το μετακινησεις εσυ παρουσια του διαχειριστη σου και ετσι εισαι καλυμενος 100%α απο οτιδηποτε, προσπαθησουν να σου προσαψουν μελλοντικα. Μαλιστα πολυ καλο αυτο, να ειδοποιηθουν ολοι ε; οκ θα το εχω υποψιν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Ηλία, δεν θέλω να σε απογοητεύσω φίλε, αλλά απ' ό,τι λες, φαίνεται πως έχεις να κάνεις με δίποδα. Δυστυχώς, αν τα άτομα είναι τόσο μ@λ@κες, οπλίσου με πολύ ευγένεια και υπομονή, το να του μετακινήσεις εσύ το μηχανάκι μπορεί να σε οδηγήσει σε "ατυχήματα" (τσαμπουκάδες στην μηχανή και το αμάξι σου) κλπ. Στην θέση σου θα φρόντιζα την επόμενη φορά που θα πάρει το παπί του, επιστρέφοντας να βρεί τον χώρο (σου) που το αφήνει, πιασμένο (αμάξι, παλέτες κλπ). Κάνε και μια καταγγελία στην αστυνομία και κοινοποίησε την και σε αυτόν, επισημαίνοντας πως αν βρείς χτυπήματα, γδαρσίματα κλπ θα είναι ο πρώτος ύποπτος. Γενικά πάντως, καλύτερα να του δώσεις να καταλάβει με το καλό. Δεν ξέρω πόσο αποτελεσματική θα μπορούσε να είναι η παρέμβαση διαχειριστή, στις πολυκατοικίες είναι και θέμα ισορροπιών...... Μπορείς να ζητήσεις πάντως συνέλευση, να τον κράξουν όλοι, μήπως και βάλει μυαλό. Καλά ξεμπερδέματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Βάλτο φωτιά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Ηλία, δεν θέλω να σε απογοητεύσω φίλε, αλλά απ' ό,τι λες, φαίνεται πως έχεις να κάνεις με δίποδα. Δυστυχώς, αν τα άτομα είναι τόσο μ@λ@κες, οπλίσου με πολύ ευγένεια και υπομονή, το να του μετακινήσεις εσύ το μηχανάκι μπορεί να σε οδηγήσει σε "ατυχήματα" (τσαμπουκάδες στην μηχανή και το αμάξι σου) κλπ. Στην θέση σου θα φρόντιζα την επόμενη φορά που θα πάρει το παπί του, επιστρέφοντας να βρεί τον χώρο (σου) που το αφήνει, πιασμένο (αμάξι, παλέτες κλπ). Κάνε και μια καταγγελία στην αστυνομία και κοινοποίησε την και σε αυτόν, επισημαίνοντας πως αν βρείς χτυπήματα, γδαρσίματα κλπ θα είναι ο πρώτος ύποπτος. Γενικά πάντως, καλύτερα να του δώσεις να καταλάβει με το καλό. Δεν ξέρω πόσο αποτελεσματική θα μπορούσε να είναι η παρέμβαση διαχειριστή, στις πολυκατοικίες είναι και θέμα ισορροπιών...... Μπορείς να ζητήσεις πάντως συνέλευση, να τον κράξουν όλοι, μήπως και βάλει μυαλό. Καλά ξεμπερδέματα. Το παπι δεν μετακινηται.. ειναι εκει εδω και ενα τετραμηνο, μην πω παραπανω, καταλαβαινεις πως εχω δειξει ηδη αρκετη υπομονη Βάλτο φωτιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Με ποιον τρόπο είναι χώρος σου; Είναι σε πυλωτή; Αν ναι, πρέπει να ξέρεις ότι όλες αυτές οι ιδιοκτησίες έχουν χαρακτηριστεί παράνομες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Με ποιον τρόπο είναι χώρος σου; Είναι σε πυλωτή; Αν ναι, πρέπει να ξέρεις ότι όλες αυτές οι ιδιοκτησίες έχουν χαρακτηριστεί παράνομες. Έλα τώρα ρε Βασίλη... τι παράνομες και κουραφέξαλα. Όταν αγοράζεις ένα σπίτι σε μια πολυκατοικία και πληρώνεις και το χώρο που αναλογεί για πάρκινγκ του διαμερίσματος (που τον δείχνουν και τα σχέδια), είναι δικό σου... πως να το κάνουμε! Δεν μπορεί ο καθένας να πάει να βάλει εκεί το αυτοκίνητό του με το έτσι θέλω ενώ δεν δικαιούται να είναι μέσα στην πυλωτή, ή του αναλογεί άλλο κομμάτι της πυλωτής. Και μόνο ηθικά, ο άλλος δεν πάει να σου πιάσει το χώρο. Τι παράνομες κτλ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Κανόνισε 1 καφέ my bike στο σπίτι. Άμα σκασουν 20-25 ούνοι στην πυλωτή, πας πάνω + του λές.... ''να.......κουνήσουμε λίίίίίγο τπ παπί, γιατί δεν χωράνε οι...φίλοι μου ? '' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Κανόνισε 1 καφέ my bike στο σπίτι. Άμα σκασουν 20-25 ούνοι στην πυλωτή, πας πάνω + του λές.... ''να.......κουνήσουμε λίίίίίγο τπ παπί, γιατί δεν χωράνε οι...φίλοι μου ? '' :clapping2: τελειαααα ... ποτε κερνας καφε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Κανόνισε 1 καφέ my bike στο σπίτι. Άμα σκασουν 20-25 ούνοι στην πυλωτή, πας πάνω + του λές.... ''να.......κουνήσουμε λίίίίίγο τπ παπί, γιατί δεν χωράνε οι...φίλοι μου ? '' :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 εγώ πολύ απλά όταν είχε παρκάρει ένα σκουτερ μπροστά στο σπίτι μου (και μου έκλεινε το πάρκιν), το έσυρα πιο κάτω. όταν είχε παρκάρει μέσα στο πάρκιν μου ένα 4x4 πάρκαρα και εγώ το αμάξι μου μπορστά και τον έκλεισα. θα το άφηνα έτσι αλλά έφυγε ο αδερφός μου απο δίπλα οπότε κατάφερε και το έβγαλε. και πάει λέγοντας. υπάρχει ο όμορφος τρόπος αλλά και ο άσχημος τρόπος. ο κάθε ένας έχει τη θέση του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Παντως πιστευω πως αν του το πεις 2η φορα ευγενικα (δειχνοντας βεβαια ενοχλημενος) θεωρω πως θα ξεμπερδεψεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Για ριξτε μια ματια στο παρακατω για τα περι νομιμοτητας.Εγω προσωπικα πιστευω οτι με καλη συννενοηση-συμφωνια μεταξυ των ενοικων,λυνονται ολα τα προβληματα.Αυτο εχουμε κανει στην οικοδομη μου,και δεν ''καβαλαει'' ποτε ο ενας τον αλλον.Αν πιαστουμε με νομους κλπ,δεν βγαινει ακρη,και ο καθε μαλακας μπορει να σε τραβολογαει και να σε ταλαιπωρει.... Κοινόχρηστο το πάρκινγκ στις πιλοτές Σημαντική απόφαση του Αρείου Πάγου Της Ιωαννας Mανδρου Οι ακάλυπτοι χώροι στα ισόγεια των πολυκατοικιών, οι γνωστές πιλοτές, αιτία διενέξεων και σκληρών αντιδικιών ανάμεσα στους ενοίκους, αποτέλεσαν αντικείμενο μιας σημαντικής απόφασης του Αρείου Πάγου. Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, το οποίο πολλές φορές χρειάστηκε να λύσει θέματα σχετιζόμενα με τη χρήση πιλοτών, κλείνοντας κάθε «παράθυρο» παρανομίας και απαγορεύοντας ρητά το χτίσιμό τους, με τη νέα απόφαση, ξεκαθάρισε ένα εξίσου σημαντικό θέμα. Τις προϋποθέσεις και τη νομιμότητα στάθμευσης αυτοκινήτων στις πιλοτές. Με άλλα λόγια, ξεκαθάρισε κάτι, που απασχολεί χιλιάδες ενοίκους πολυκατοικιών, οι οποίοι συνήθως εμπλέκονται σε αντιδικίες «για το ποιος μπορεί να παρκάρει στην πιλοτή και ποιος μπορεί να έχει νόμιμη θέση στάθμευσης». Σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου, οι ανώτατοι δικαστές δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το ότι στην πιλοτή δεν μπορεί κανείς, ούτε ιδιοκτήτης διαμερίσματος ούτε ενοικιαστής, ούτε τρίτος, να έχει ιδιόκτητη θέση σταθμεύσεως για το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, στην απόφαση, κατηγορηματικά αναφέρεται, ότι αν τυχόν κάποιος ιδιοκτήτης διαμερίσματος ή τρίτος έχει συμβόλαιο που να του δίνει κυριότητα σε θέση στάθμευσης στην πιλοτή, το συμβόλαιο αυτό είναι δίχως άλλο, άκυρο. Και κάτι ακόμα. Την ακυρότητά του μπορεί να προσβάλει ενώπιον των δικαστικών αρχών ο οιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον. Χρήση θέσεων Κι ενώ για τη θέση στάθμευσης στην πιλοτή δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να θεμελιωθεί δικαίωμα ιδιοκτησίας, -καθώς είναι και παραμένει κοινόχρηστος χώρος- μπορούν ωστόσο να υπάρξουν ρυθμίσεις που να αφορούν μόνο τη χρήση της. Οπως αναφέρεται ρητά στην απόφαση του Αρείου Πάγου, τη χρήση θέσεων στάθμευσης μπορούν να έχουν μόνον ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ή καταστημάτων της πολυκατοικίας όχι όμως και ιδιοκτήτες αποθηκών. Το δικαίωμά τους αυτό πρέπει να ορίζεται ρητά στη σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας, το σχετικό συμβόλαιο δηλαδή ή σε μεταγενέστερη τροποποίηση αυτού. Το δικαίωμα που έχει κάποιος ιδιοκτήτης διαμερίσματος να σταθμεύει στην πιλοτή δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να το μεταβιβάσει σε τρίτο. Δεν μπορεί δηλαδή να πωλήσει τη θέση σε άλλον εκτός πολυκατοικίας γιατί το συμβόλαιο, είναι απολύτως άκυρο. Σημαντικό είναι και το σκέλος της απόφασης που ορίζει ότι σε τρίτο δεν μπορεί ούτε να παραχωρηθεί η χρήση θέσεως σταθμεύσεως σε πιλοτή πολυκατοικίας μιας και το δικαίωμα αυτό -της χρήσης- μόνο ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ή καταστημάτων μπορούν να έχουν ή οι ενοικιαστές τους αν τα ακίνητά τους τα μισθώνουν. Οχι σε τρίτο «Δεν είναι δυνατή» αναφέρεται στην απόφαση, μεταξύ άλλων, «ούτε η αυτοτελής διάθεση των θέσεων σταθμεύσεως ούτε η παραχώρηση της αποκλειστικής τους χρήσεως σε τρίτο, μη ιδιοκτήτη...». Η υπόθεση που έφθασε ώς τον Αρειο Πάγο αφορούσε πολυκατοικία στον δήμο της Αθήνας όπου η εταιρεία που ανέλαβε την κατασκευή της και είχε και την ιδιοκτησία του οικοπέδου, μεταβίβασε με συμβόλαιο θέσεις σταθμεύσεως σε συγκεκριμένους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, συμβόλαια που κρίθηκαν άκυρα από το ανώτατο δικαστήριο. Οπως επίσης άκυρα κρίθηκαν συμβόλαια που έδιδαν δικαίωμα χρήσεως σε τρίτους, μη ιδιοκτήτες, για να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στην πιλοτή. Για τα όποια κενά στην απόφαση του Εφετείου για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Αρειος Πάγος, έκρινε πως η δίκη όφειλε να γίνει εκ νέου στο Εφετείο, αλλά από άλλους δικαστές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Για ποιον λογο να μου φερει προβληματα; εγω εχω βρει ενα μηχανακι στον χωρο μου που δεν εχω ειδοποιηθει για το θεμα (ασχετα αν πραγματικα γνωριζω ποιανου ειναι). Το λεω απλα, εχω ενα οχημα χωρις να εχω στα χερια μου τα χαρτια του.... Βρε ολα τα εχω αλλα ν αστο πω ετσι απλα... οταν μιλας με ανθρωπους μιλας σωστα και φαιρεσαι.. αν μιλας με ζωα τοτε αναλαμβανεις ο ιδιος... ισως να ειμαι λαθος αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Το πιο καλο που θα εχω να κανω ειναι να το μετακινησω στον χωρο ΤΟΥ χωρις εννοειται να του προξενισω καποια ζημια...απλα μετακινηση Μαλιστα πολυ καλο αυτο, να ειδοποιηθουν ολοι ε; οκ θα το εχω υποψιν εννοουσα οτι θα εχεις προβληματα αν σπασεις το μηχανακι του.παρε την αστυνομια αυριο τηλεφωνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Και γω δυστυχώς όπως τα λέει ο icelover τα ξέρω τα πράγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos4643 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έλα τώρα ρε Βασίλη... τι παράνομες και κουραφέξαλα. Όταν αγοράζεις ένα σπίτι σε μια πολυκατοικία και πληρώνεις και το χώρο που αναλογεί για πάρκινγκ του διαμερίσματος (που τον δείχνουν και τα σχέδια), είναι δικό σου... πως να το κάνουμε! Δεν μπορεί ο καθένας να πάει να βάλει εκεί το αυτοκίνητό του με το έτσι θέλω ενώ δεν δικαιούται να είναι μέσα στην πυλωτή, ή του αναλογεί άλλο κομμάτι της πυλωτής. Και μόνο ηθικά, ο άλλος δεν πάει να σου πιάσει το χώρο. Τι παράνομες κτλ! Νομικα ισχυει αυτο που λεει ο janabetis νομιζω πλεον με αποφαση δικαστηριου, ειχα βρει πριν το αρθρο αλλα δεν μπορουσα να μπω στο forum και τωρα δεν το ξαναβρισκω... Δεν νομιζω να ισχυσει ποτε βεβαια γιατι ειναι αδικο για καποιον που εχει πληρωσει το χωρο, αλλα ας το εχει υπ οψιν του ο Ηλιας edit: Το βρηκε ο Icelover, τωρα το ειδα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 από τον giorgos4643 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Σε χωρους σταθμευσης εντος ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ χωρων,οπως σε πολυκατοικια ή πολυκαταστηματα,δεν εχει αρμοδιοτητα να επεμβει η αστυνομια.Δεν ειναι διαφορά πολιτων που επεμβαινει η Αστυνομια παιδια... Πρεπει Ηλια κατ'αρχας να μπορεις να αποδειξεις οτι ο χωρος ειναι δικος σου,ιδιωτικος.Ειτε με συμβολαιο εαν τον εχεις αγορασει ειτε απο καταστατικο τακτικης συνελευσης πολυκατοικιας οπου εχει συμφωνηθει οτι ο χωρος αυτος ειναι μονο για σταθμευση απο εσενα. Επομενη κινηση σου ειναι να μιλησεις με τον ιδιοκτητη ή αντιπροσωπο αυτου και να του ζητησεις ευγενικα,υπενθυμιζοντας του οτι ο χωρος σού ανηκει,να απομακρυνει το οχημα του με συγκεκριμενα χρονικα ορια απο την πλευρα σου.ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Εαν παλι δεν συμμορφωθει,οφειλεις να μιλησεις στον νομιμο εκπροσωπο σου οσον αφορα τα της πολυκατοικιας,στον ορισμενο Διαχειριστη.Να κανει αυτος συσταση παλι αναφεροντας οτι ο χωρος ανηκει σε εσενα. Επομενη κινηση,εαν δεν ληξει εδω,ειναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ,για να εισαι απολυτα νομοτυπος και νομιμος,η επισκεψη σου σε δικηγορο και τού κοινοποιει ενα ΕΞΩΔΙΚΟ.Εαν και εδω σεν συμμορφωθει τού υποβαλλεις ΕΓΚΛΗΣΗ και πλεον η υποθεση σου επιλυεται σε Δικαστικες αιθουσες του Πλημμελιοδικειου.Βγαινει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ υπερ σου αποφαση και πλεον εκει η Αστυνομια εαν δεν εφαμορμοζεται η Δικαστικη αποφαση,επεμβαινει διοτι πλεον ειναι παραβατης Δικαστικης Εντολης! Η βια και οι απειλες εκ μερους σου,κατ'εμε,ειναι ρισκο.Ουτε αποτελεσμα θα βγει,αλλά κι αν βγει θα εισαι με την υποψια μηπως γινει καμμια ζημιά σε οχημα σου...Ξερεις πολυ καλα οτι μ@λακες εχουν γεμισει τον τοπο.Οπότε χαλαρα φιλε και πηγαινε με το Δίκιο στο μερος σου Με ποιον τρόπο είναι χώρος σου; Είναι σε πυλωτή; Αν ναι, πρέπει να ξέρεις ότι όλες αυτές οι ιδιοκτησίες έχουν χαρακτηριστεί παράνομες. Αυτο ουσιαστικα δεν ισχυει Βασιλη.Διοτι εαν εχεις συμβολαιο αγορας και κατοχης-χρησης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παρκαρει οποιοσδηποτε εκει.Και για να διεκδικησει αλλος αυτο που λες (και εχει βγει μετα απο αποφαση Δικαστηριου),πρεπει να υποβληθει εγκληση στον ιδιοκτητη και μπλα μπλα μπλα...να αποζημιωθει για το ποσο που δαπανησε για την αγορα και μετα να γινει χρηση απο αλλους. Οι πυλωτες εχουν ενα καθεστως οπου επιτρεπεται η διελευση απο ολους τους διαμενοντες αλλά ΟΧΙ η σταθμευση εκτος απο τον ιδιοκτητη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Με ποιον τρόπο είναι χώρος σου; Είναι σε πυλωτή; Αν ναι, πρέπει να ξέρεις ότι όλες αυτές οι ιδιοκτησίες έχουν χαρακτηριστεί παράνομες. Έτσι είναι, εχει βγει πρόσφατη απόφαση. Η πυλωτή κρίνεται ως κοινόχρηστος χώρος της πολυκατοικίας και οποιαδήποτε "ιδιοκτησία" επ'αυτού έχει κριθεί άκυρη. Ψαξτο λίγο πρέπει να το άκουσα πριν κανα μηνα, όχι πιο παλιά, είναι σχετικά πρόσφατη απόφαση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 ηλια ητους η αλλους αλλου την αφηνεις εδω και λιγο καιρο...αφου το εχιε μπαστακοσει γιατι δεν του ζητας ενοικιο οπου 8α πηγενει "λογικα"σε γειτονικο garage.μια η αλλη θα ερχετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Το δικαίωμα που έχει κάποιος ιδιοκτήτης διαμερίσματος να σταθμεύει στην πιλοτή δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να το μεταβιβάσει σε τρίτο. Δεν μπορεί δηλαδή να πωλήσει τη θέση σε άλλον εκτός πολυκατοικίας γιατί το συμβόλαιο, είναι απολύτως άκυρο. Καλα δεν την παλευουν οι τυποι, ειναι γελιοι απλα...δηλ εδω τι μου λενε;;;; οτι εχω τελικα ιδιοκτησια και ισχυει το συμβολαιο μου;;;; γιατι αν δεν ισχυει οπως λενε με την χουντικη τους αποφαση πως μπορω εγω να πουλησω εναν χωρο;;; Γιατι μου λεει οτι σε καποιον που ειναι στην πολυκατοικια μπορω να το πουλησω, ετσι δεν εννοει με το ΕΚΤΟΣ;;;; δηλ δεν μπορω να τον πουλησω σε καποιν εκτος πολυκατοικια αλλα μπορω να το πουλησω σε καποιον που μενει... Και ας πανε να πιασουν τους εργολαβους που βγαζανε συμβολαιο και αδειες να δωσουν τα λεφτα πισω στον κοσμο και μετα να μεινουν οι πυλωτες για ολους...αντε με τους καραγκιοζιδες που εχουμε μπλεξει σε αυτο το μπουρδελο....σορρυ παιδες αλλα τα πηρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 http://www.greecehomenet.com/html/daneeiae.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες