nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Kαπως ετσι πανε τα πραγματα : Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zack 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Aληθινη μαρτυρία διαδηλωτη στη χτεσινη πορεια : Μόλις γύρισα από την συγκέντρωση. ‘Ημουν από τους πρώτους που έφτασαν στο Σύνταγμα και έχω να πω τα εξής: Καθώς ο κόσμος ανέβαινε Σύνταγμα από Σταδίου, ξαφνικά από ... το πεζοδρόμιο τροχάδην ανέβαιναν τα ΜΑΤ μαζί και το τονίζω ΜΑΖΙ με καμιά 100σταριά κουκουλοφόρους νεαρούς με μέσο όρο ηλικίας τα 14 με 16 χρονών! Τους βλέπαμε να τρέχουν παρεούλα στο Σύνταγμα με τα μεν ΜΑΤ με τα γκλομπς, τα δε “αναρχικά” κρατώντας πλαστικές σακούλες με μολότωφ. Μόλις φτάνανε Σύνταγμα χωριζόντουσαν, τα μεν ΜΑΤ έπαιρναν θέσεις μπροστά στο ξενοδοχείο της Μ. Βρετανίας και οι δε κουκουλοφόροι στο πάρκο της πλατείας ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ και οι δύο ομάδες να φτάσει ο κύριος όγκος της πορείας στο Σύνταγμα. Με το που έφτανε ο κόσμος στο Σύνταγμα, αρχίσανε τον ψευτοπόλεμο με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει τόσο αποπνικτική ώστε ο κόσμος να αρχίσει να διαλύεται στα γύρω στενά! Αυτή είναι η αλήθεια για τους ψευτοαναρχικούς και τις ψευτοσυμπλοκές! Είναι ντροπή να μη αφήνουν τον κόσμο να διαδηλώσει την αντίθεσή του και να χρησιμοποιούν χούλιγκαν των γηπέδων, υποθέτω με κάνα χαρτζιλικάκι του 100στάρικου προκειμένου να διαλύσουν ειρηνικές πορείες δηλητηριάζοντας τον κόσμο με χημικά! Αλήθεια πόσα λεφτά από το υστέρημα του Ελληνικού λαού πλήρωσε ο κύριος Παπουτσής προκειμένου να στρατολογήσει όλα αυτά τα 15χρονα και να οργανώσει αυτή την θεατρική παράσταση; Πηγη : anti-ntp.blogspot.com Δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο λοιπον........ Χρειαζεται και παρα-χρειαζεται ειναι το ιδιο κειμενο που postare εδω και ο Ladau... Δειτε και εδώ ομως, για να καταλαβουμε πως προσπαθουνε να διαλυσουνε τις πορειες... ... μονο που στο copy-paste ξεχασες να βαλεις την τελευταια προταση, που ειναι και η πιο σημαντικη "Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη μου φορά, τόσο για μένα όσο και για συναδέλφους μου που πήγαμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας!" Αν δεν ηταν η πρωτη του φορα, θα ειχε ξαναδει το γνωστο σκηνικο να πιανουν διαδηλωτες τα ΜΑΤ και να τους φορτωνουν στις τσαντες και στις τσεπες τους μολοτωφ, τσεκουρια, πετρες και οτιδηποτε αλλο θα τους ενοχοποιησει. Ετσι και δικαιολογουν το απροκλητο ξυλο που δινουν αφου εχουν πιασει καποιον, και στελνουν καποιον χαιρεκακα με κακουργηματα στο δικαστηριο. http://athens.indyme...icle_id=1265236 Επειδη κουραστηκαμε να βλεπουμε μονο τετοιες εικονες Ας θυμουνται οτι οποιος σπερνει ανεμους, θα θερισει θυελλες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 My hate is strong, as strong as my confusion. My only hope, my only solution is the VIOLEN REVOLUTION!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 παντος το στρουμφακι που καιγεται ειναι αρκετα sockin κυριως αν σκεφτουμε οτι υπαρχει και ανθρωπος μεσα στη στολη παντος οσες πιθανοτητες εχει να του πεταξε αναρχικος τη μολοτοφ αλλο τοσο μπορει να ειναι και προβοκατορας, Εξ αλλου το εχουμε δει να γινεται πολλες φορες Ενα αστυνομο το συστημα τον θεωρει αναλωσιμο πολυ περισοτερο απο οποιονδηποτε πολιτη, και το κρατος θα το βολευε απιστευτα αντι για την πορεια να μιλαμε για το νεκρο καμενο αστυνομικο. οποτε αναμφιβολα ειναι καταδικαστεο το γεγονος με τον ασττυνομικο αλλα δεν ειμαι σιγουριος ποιοι κρυβονται απο πισω και γιατι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 δειτε πως ξεκινησε το επεισοδιο.τι γινονταν αραγε αν επεφτε καποια μηχανη με αποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο διαδηλωτη; http://www.youtube.com/watch?v=JJKfSAWq5lk&feature=player_embedded#at=12 Δεν είναι ο ίδιο αστυνομικός. Ο ένας έχει λευκό και ο άλλος μαύρο κράνος αν προσέξεις. Επίσης έχουν διαφορετικές πινακίδες οι μηχανές τους. Αλλά ακόμα και ο ίδιος να ήταν δεν δικαιολογείται η μολότωφ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Σωστά, δεν δικαιολογείται η μολότωφ. Αυτοί δικαιολογούνται να πέφτουν με τα μηχανάκια πάνω σε ανθρώπους, τι σημασία έχει αν προκαλέσουν κατάγματα ή και αναπηρία? Η βία γεννάει βία και αυτό γίνεται και εδώ, το κράτος με μαντρόσκυλα του, τώρα παίρνει πίσω την βία που ασκεί τόσα χρόνια στον λαό. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καημένος αστυνομικός, βόμβες ναπάλμ (!), μεμονομένα περιστατικά. τι άλλο θα ακούσουμε. Γιατί να λυπάτε κάποιος ένα τέτοιο κτήνος; Δε πήγε να σπρώξει το διαδηλωτή να του πει να πάει στο σπιτάκι του, να τον πατήσει πήγε. Και ναι, αυτός που έφαγε τη βόμβα ναπάλμ (σοβαρά το έλεγε ο άλλος για τ ναπάλμ;; ) δεν ήταν ο ίδιος κωλόμπατσος που πάτησε το κουκουλοφόρο αλλά δε νομίζω να ανέβηκε και για περιπολία ρουτίνας στη πλατεία. Εναντιώνονται στους πολίτες για τα μερικά γαμωευρώ. Αξιοπρέπεια ΜΗΔΕΝ. Να τους χαίρεστε ΥΓ. Από μικρό με λέγανε να γίνω μπάτσος για να έχω στάνταρ μισθό κτλ κτλ. Τώρα χαίρομαι πιο πολύ από ποτέ που δεν έγινα, ούτε για 10000 το μήνα δε θα έκανα αυτή τη δουλε(ί)α Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 από τον g.papas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Παντως highlight ηταν ο τυπας με το τοξο και το τσεκουρι... Μπας και ηταν κανας ινδιανος και τσαμπα τον τρεχουνε τον ανθρωπο? αν εχετε παιξει ποτε World of Warcraft θα κατουρηθειτε απ' τα γελια αχαχχα 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Wipe επεσε !!..Τα σπασε η φωτογραφια...+1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Δεν είναι ο ίδιο αστυνομικός. Ο ένας έχει λευκό και ο άλλος μαύρο κράνος αν προσέξεις. Επίσης έχουν διαφορετικές πινακίδες οι μηχανές τους. Αλλά ακόμα και ο ίδιος να ήταν δεν δικαιολογείται η μολότωφ! Όσο και να θες να ασχοληθούμε και να συμπονέσουμε τον καημένο αστυνομικό ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά και βλέπει πως αυτά όλα είναι απλά παραπλάνηση για να μην ασχολείται κανείς με το γεγονός οτι ο κόσμος βγαίνει σιγά σιγά στγον δρόμο, αντιδρά και ξεσηκώνεται με τις αδικίες που συμβαίνουν. Άσε τον καημένο αστυνομικό και τους ρουφιανους μολοτοφόρους που παίζουν το παιχνίδι του κράτους και κοίτα να δεις την ουσία αυτού που βιώνουμε. Εκτός κι αν είσαι κι εσύ ένας βολεμένος του συστήματος οπότε δεν σε αφορά (προς το παρόν).. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Διαβάστε το πόνημα αθλητικής σελίδας: Η σκηνή αυτή κάνει τον γύρο του κόσμου. Είναι η στιγμή που κάποιοι διαδηλωτές επιτίθενται σε άντρες της ομάδας Δέλτα και τους ρίχνουν στο οδόστρωμα με τις μηχανές τους. Με τίτλο άρθρου: Έκαψαν αστυνομικό! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisxrv 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Βασικά το βλέπω σαν ένα παιχνίδι που στήνεται σε κάθε μεγάλη πορεία για τα μάτια αυτόν που είναι εκτός και βλέπουν από την tv, και σου λέει αυτοί δεν διαδηλώνουν απλώς καταστεφόμουν. Δείτε και το άλλο στην πρώτη μεγάλη απεργία (πριν τη έλεγε ο πρόεδρος της μαρφην και μετά το κάψιμο της τράπεζας ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο τυχαίο δεν νομίζω). Κερατέα το αποσιωπούν γιατί δεν μπορούν να το εξελίξουν τυχαίο δεν νομίζω. Απλώς τους συμφέρει αυτό που γίνεται για αυτό και το αφήνουν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Διαβάστε το πόνημα αθλητικής σελίδας: Με τίτλο άρθρου: Έκαψαν αστυνομικό! E, τι περιμένεις κάθε φορά τα ίδια. "Φιλήσυχοι νοικοκυραίοι" και η προπαγάνδα τους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Είναι εξαιρετικά προκλητικό γιατί διαλέγουν συγκεκριμένο τίτλο, και παρουσιάζουν τα γεγονότα από την τούμπα του μαντρόσκυλου και μετά. Επίσης και η φωτογραφία είναι διαλεγμένη την στιγμή που σκάει η μολότωφ και φαίνεται ότι όντως λαμπάδιασε ολόκληρος. Αν ας πούμε δεν είχες πάρει γραμμή τι έγινε, νομίζεις ότι εκεί που πήγαινε ο άμοιρος του επιτέθηκαν, του έβαλαν φωτιά και από τα συμφραζόμενα νομίζεις ότι αύριο ή μεθαύριο είναι η κηδεία του. Ξεφτίλα πια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Για σας τους "ειρηνόφιλους" που δεν πιστεύετε οτι τα ξύλα, οι πέτρες κτλ. δεν είναι λύση, αλλά λύση είναι οι ειρηνικές πορείες, θέλω να μου αναφέρετε ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΙΑΣ. Είτε πρόσφατης: Αίγυπτο, Τυνησία, είτε και παλιότερα....Εκτός από τον Γκάντι, πείτε μου μερικά παραδείγματα γιατί μου φαίνεται οτι ειστε βαθιά νυχτωμένοι για το τι πραγματικά μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Α, και τoν Οκτώβριο πήγα σε πορεία στο Παρίσι. Γενικά εκείνες τις μέρες κατέβηκαν πάνω από 1.000.000 άτομα στις πορείες. Να φανταστείτε οι πορείες είναι τόσο μεγάλες από άποψη μαζικότητας, που ενώ έχουν ίδιο σημείο αφετηρίας και συγκέντρωσης, ακολουθούν 2 τελείως διαφορετικές διαδρομές μέσα στην πόλη, γιατί μέχρι να ξεκινήσουν οι τελευταίοι της πορείας, οι πρώτοι θα έφταναν στο τέρμα της πορείας (μετά από τις 5 περίπου ώρες μάλιστα που διαρκούν). Τί άλλαξε εκεί με τις ΕΙΡΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ, σχεδόν διασκεδαστικές πορείες? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ! ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑΑΑΑ! Και δε μιλάμε για πορείες με συχνότητα 2 το χρόνο που ήταν οι απεργείες το 2010, μιλάμε για πολύ πιο συχνά... Το ξαναλέω όποιος πιστεύει οτι το σύστημά μας μπορεί να αλλάξει ειρηνικά, είναι ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Δεν είναι ο ίδιο αστυνομικός. Ο ένας έχει λευκό και ο άλλος μαύρο κράνος αν προσέξεις. Επίσης έχουν διαφορετικές πινακίδες οι μηχανές τους. Αλλά ακόμα και ο ίδιος να ήταν δεν δικαιολογείται η μολότωφ! ητανε ο συναδελφος του ομως.ο ιδιος κυνηγαει και χτυπαει κοσμο.την εφαγε για τον συναδελφο του. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Κρίμα το DR ρε γαμώτο....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monty python 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 πέρα απ'όλα αυτά πάντως,νομίζω ότι εκεί που θα τους πονέσει κανονικά δεν είναι αυτά,ίσα ίσα πού εκτωνόνεται η όλη κατάσταση λάθος,ξύλο,πόρειες σε στυλ παρέλαση κλπ. το πιό δυνατό νομίζω είναι να αρχίσουμε να μην πληρώνουμε. πχ εγω πληρώνω τααε 420 ευρώ το μήνα.το συγκεκριμένο ούτε για 150 δεν είναι το μήνα. δεν εχω κιόλας δεν το πληρώνω. σε πολλά άδικα μπόρει να εφαρμοστεί.ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΕΝΟΙΚΙΑ,ΕΡΤ,ΔΙΟΔΙΑ,ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ,ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ,ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΛΠ. πόσους θα χωσουνε μέσα πιά.αλλά πρέπει να γίνει ταυτόχρονα καί μαζικά, μόνο έτσι. κάι αν είναι δυνατό σε πανευρωπαικό επίπεδο,όσο γίνεται. δεν μπορει να μού απαιτούν να εχω υποχρεωσεις για μισθό 1500/2000 ευρώ το μήνα και να έχω απολαβές 600.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. μετά οι πορείες είναι οκ αλλά πρέπει να κατεβαίνουνε συνέχεια κάθε δυό ημέρες μετά την δουλειά, όχι να τους χαρίζουμε το μεροκάματο ρε παιδιά. αυτές οι πορείες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καί ΚΚΕ στην ούγια είναι γιά...τα μπάζα. εθιμοτυπικές παπαριές γ ιά να δικαίολογουνε οι κομματικοί συνδικαλιστές την ύπαρξη τους. οι πλούσιοι δεν πληρώνουν τίποτα αναλογικά με εμάς στην έφορια,ας υπάρξει μια αναλογία ανάλογα με τα κέρδή.καί τέλος γιά τους αστυνομικούς,δεν θέλω να τούς βάλω όλους σε ένα τσούβαλι, αλλά στην πλειοψηφια τους είναι επιεικώς γιά τα μπάζα.εγώ συνήθως άμα τους βλέπω έχω ένα αόριστο φόβο τούς αποφεύγω όσο μπορώ,αντί να μού δινούν το αίσθημα ότι είναι δίπλα στον πολίτη γιά την ασφαλειά του.νομίζω ότι τελικά καί πάνω απ΄όλα είναι υπάλληλοι τού αφεντικού τους τού κράτους δηλαδή.καλά για τα ΜΑΤ δε το συζητάω καθόλου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 δειτε και αυτο προς το τελος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 ΥΓ. Από μικρό με λέγανε να γίνω μπάτσος για να έχω στάνταρ μισθό κτλ κτλ. Τώρα χαίρομαι πιο πολύ από ποτέ που δεν έγινα, ούτε για 10000 το μήνα δε θα έκανα αυτή τη δουλε(ί)α συμφωνουν οι πιο πολλοι, μα παντα υπαρχουν "ΑΤΟΜΑ " να κανουν την μπουγαδα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 δειτε και αυτο προς το τελος. Ρε συ Viper, εγώ σε αυτό το video βλέπω απλούς ανθρώπους που είναι στο σύνταγμα και ξαφνικά απο πουθενά κάνουν ντου οι ζητάδες πάνω στον πεζόδρομο και μάλιστα ο ένας εμβολίζει και έναν διαδηλωτή ο οποίος δεν του έκανε τίποτα!! Εσύ άμα εκεί που διαδήλωνες (λέμε τώρα) ειρηνικά έσκαγε μύτη ο άλλος και σε σάπιζε ή σάπιζε στο ξύλο τη κοπέλα σου ή την μητέρα σου επειδή είναι εξουσία θα έκανες το κοτόπουλο? Θα έλεγες και μετά για τον καημένο αστυνομικό? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Οι αστυνομικοί έβαλαν κόντρα ποιος θα κάνει πιο γρήγορα τον γύρο της πλατείας. Και αυτό το τσογλάνι πετάχτηκε μεσ'τη μέση.Ε..τον πατάς κύριε πρόεδρε ή δεν τον πατάς; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) ητανε ο συναδελφος του ομως.ο ιδιος κυνηγαει και χτυπαει κοσμο.την εφαγε για τον συναδελφο του. ουτε αυτος ηταν .. οι 2 με τα μαυρα κράνη ειναι εντελως διαφορετικοι.. αλλα και παλι δεν εχει να λεει τπτ αυτο ειμαι αηδιασμένος πληρως με την κυβερνηση τους ματατζηδες στρατιωτικους τα προβατα που πιστευουν οτι φταιμε τους ψεφτοφιλελευθερους τους αμπελοφιλοσοφους η Ελλαδα δεν εχει πια ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ η Ελλαδα εχει ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ...... η ζυγαρια εγυρε και ακουμπαει τα σκατα τωρα !!! -ΚΟΨΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ -ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ 2.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 5ωρη εργασια -ΝΟΜΟΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ 1.5 εκκατομυρια ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ -ΑΠΑΓΟΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ -Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ 5ευρω ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΘΕ 3 ΜΕΤΡΑ ΜΕ 10ευρω ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΝΤΙΤΗΜΟ -ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ XBOX >ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ -ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 65 -ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 35 -ΤΑ ΒΜW ΣΠΑΝΕ -ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΓΑΤΕΣ -ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥ BIG BROTHER ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ο καθενας οτι γουσταρει βαλτε και μια ατομικη στην ακροπολη και αι συχτηρ ολοι!!! ΥΓ: o KOLOKOTRONHS EINAI GAY KAI ARABONIASMENOS ME TOYRKO ΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Σιγα...Απλα το τσικνισανε λιγο νωριτερα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Mπορώ να πω ψύχραιμα οτι ελπίζω ο παραπάνω ΜΠΑΤΣΟΣ στο βίντεο να έχει βίαιο ψόφο...Το κάθαρμα...Σκ@τόζωο...Ας βρει ρε παιδιά κάποιος τις πινακίδες του να τον βρούνε και ονομαστικά... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες