hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 ε οχι και να σκοτωσουμαι καποιον για την μηχανη μας....ασε που αν του προτηνεις τον σουγια που απαγορευετε να εχεις μαζι σου θα πας μεσα για καμια 20 χρονια αν δεν εχει κατι επανω του ο αλλος...γιατι αν εχει ειναι κριμα να πας στον ταφο! προτιμοτερο ειναι αν τον δεις να κανει κατι στο μηχανακι σου να παρεις το 100 και να παρακολουθεις απο μακρια αν θελεις να τον πιασουν εκτος και αν βαλεις τις φωνες ωστε να εξαφανιστει γιατι δυστυχως ειμαστε σε ενα κοσμο που και ο φτωχομπεινες κλεφτρονι εχει και ενα σηδερικο τωρα πανω του! αποκλειετε να κρατηθεις και να μην του ορμηξεις ή να μην του φωναξεις αμα τον βλεπεις..εκεινη τη στιγμη δεν θα εχεισ υπομονη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 αποκλειετε να κρατηθεις και να μην του ορμηξεις ή να μην του φωναξεις αμα τον βλεπεις..εκεινη τη στιγμη δεν θα εχεισ υπομονη συμφωνω!!!!!!!! αλλα εδω τωρα μια και γραφουμαι πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 ναι οντως.αλλα αμα γινοτανε σε εμενα κατι τετοιο και τον εβλεπα..... :knuppel2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 ρε παιδια δεν ξερω αν ειναι off-topic αλλα τι θα μου προτεινατε να βαλω στο μηχανακι για να τους αποφυγω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2011 ρε παιδια δεν ξερω αν ειναι off-topic αλλα τι θα μου προτεινατε να βαλω στο μηχανακι για να τους αποφυγω? συναγερμο,κλειδαρια δισκοφρενο,κουλουρα και οπωσδηποτε κουκουλα! οσα περισσοτερα εχει τοσο το κλεφτρονι θα παει σε αλλο που εχει το κατι τις λιγοτερο.... αν ομως στο χουν βαλει στο ματι.....χμ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 συναγερμο,κλειδαρια δισκοφρενο,κουλουρα και οπωσδηποτε κουκουλα! οσα περισσοτερα εχει τοσο το κλεφτρονι θα παει σε αλλο που εχει το κατι τις λιγοτερο.... αν ομως στο χουν βαλει στο ματι.....χμ! χμμμ εχω βρει ενα cryptonite μαρκας luma το οποιο εχει συναγερμο και αυτο πανω 110 db! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2011 μαρκας XENA*** Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 χθες παω σε εναν φιλο πριν την πλατεια αμερικης (προς φιξ) παρκαρω το glx (αψογη κατασταση του 85 - vintage )και αφου παλευω κανα 10λεπτο να το κλειδωσω με κουλουρα σε κολονα ανεβαινω στον φιλο 5ο οροφο. Μετα απο 2ωρες κατεβαινω και βρισκω ακουμπισμενο το καινουργιο μου κρανος (airoh μπανικο χεχε) στο διπλανο απο το δικο μου μηχανακι. Το ειχα ξεχασει στην προσπαθεια μου να κλειδωσω την παπια στην κολονα (ισα που εφτανε η κουλουρα). Οτι νανε ...ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Σε μάχη με πιστόλι δεν πας με μαχαίρι...λένε!!!! Και πιστέψτε με μιλάω εκ πείρας , όταν βλέπεις 2-3 με πένσες κατσαβίδια γαλικά και τον μεγάλο τον κόφτη των 10κιλών δεν ορμάς!!!...σίγουρα κάτι κάνεις αλλά δεν ορμάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimagic 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Σε μάχη με πιστόλι δεν πας με μαχαίρι...λένε!!!! Και πιστέψτε με μιλάω εκ πείρας , όταν βλέπεις 2-3 με πένσες κατσαβίδια γαλικά και τον μεγάλο τον κόφτη των 10κιλών δεν ορμάς!!!...σίγουρα κάτι κάνεις αλλά δεν ορμάς! Συμφωνώ απόλυτα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Η μακροπρόθεσμη λύση για να μειωθούν οι κλοπές είναι μία: .................................... Αποφύγετε να χρηματοδοτήσετε σήμερα, αυτούς που σχεδιάζουν να σας κλέψουν την μηχανή αύριο. Μην αγοραζετε φτηνα, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ύποπτης προέλευσης. Αυτός που σήμερα σας πουλάει την ηλεκτρονική κάποιου, αύριο μπορεί να πουλάει το δικό σας κιβώτιο σε κάποιον άλλο και πάει λέγοντας........................... Αν το κάνουμε όλοι, δεν θα έχουν τί να κάνουν αυτά που κλέβουν............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Η μακροπρόθεσμη λύση για να μειωθούν οι κλοπές είναι μία: Αν το κάνουμε όλοι, δεν θα έχουν τί να κάνουν αυτά που κλέβουν............. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 sorry για το ξέθαμα, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό. Ασφάλεια κλοπής κάνει κανείς ρε παιδιά; Όπου ρώτησα σε μεγάλες ασφαλιστικές μόνο σε καινούργια κάνουνε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το πληρώνω ακόμα το μοτό, αμαρτία είναι. Άμα γίνει καμία στραβή να μπορώ να ξεπληρώσω την τράπεζα τουλάχιστον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 ΟΧ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ..............ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ....... φανταζεστε να ειναι κανας συνφορουμητης και να δει την μαπα του η την φιγουρα του?????????? η να goolarei tpt η να youtbαρει τπτ σχετικο και να δει την μαπα του?????????? ααχααχαχαχαχαχαχχχααχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχ τουλαχιστον το παλικαρι την γλυτοσε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πωπώ..ταράχτηκα πρωί πρωί.... Μπορούμε να γίνουμε αραβία? Κλέβεις? σου κόβουν το χέρι.. Ο πολύς πολιτισμός μας έχει φάει.. Βγάζεις το κινητάκί σου χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι (ολα εχουν καλές κάμερες πια) και τους τραβάς φώτο...πας αστυνομία και στην καλύτερη μπορει να βοηθήσεις να βρεθούν και αλλα κλεμμένα έτσι... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2011 από τον Kostas_dev Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 Παιδιά ζορίζουν τα πράγματα. Προσοχή. Τις μηχανές ή σε μέρος που τη βλέπουμε ή σε γκαράζ. Όπως είδατε δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Κλειδαριές για δισκοφρενα, συναγερμοί, ασφάλεια ζωής και αλυσίδα σε σταθερό σημείο. Εγώ το έχω σε επίπεδο κλειστό πάρκινγκ με φύλακα και έχω το νού μου καλού κακού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 sorry για το ξέθαμα, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό. Ασφάλεια κλοπής κάνει κανείς ρε παιδιά; Όπου ρώτησα σε μεγάλες ασφαλιστικές μόνο σε καινούργια κάνουνε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το πληρώνω ακόμα το μοτό, αμαρτία είναι. Άμα γίνει καμία στραβή να μπορώ να ξεπληρώσω την τράπεζα τουλάχιστον. Εγώ έχω στην Ιντεραμέρικαν. Δεν νομίζω να έχει σχέση το αν είναι καινούργιο ή όχι. Απλά στο ασφαλίζουν για λιγότερα χρήματα αν είναι παλιό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 ΚΑΡΚΙΝΟ Ο φουστης εχω βρωμοστομα και πιανουν οι καταρες μου Κ-Α-Ρ-Κ-Ι-Ν-Ο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xoulk12 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2011 περσι τον αυγουστο 3μμ ημουν στη βεραντα μου 4οροφο(με ειχε ξυπνησει η κορακλα μου)ακουω συναγειαρμο να βαραει και 2πιτσιρικια να ψιλοτρεχουν{(θεωρησα πωσ ακουμπ κ για να μην βγει ο ιδιοκτητησ κ βαλει τησ φωνεσ ετρεχαν)εξαλλου καποτε το ιδιο καναμε κ εμεισ}κ ενω δεν ειχε καν σταματησει να βαραει στην επομενη γωνια κοιτουσαν περιεργα μια αλλη μηχανη...ξυπνησα για τα καλα!(ειμαι παθων)σε 10sec ημουν στο δρομο κ αξαφνα 1μαδερι σταματησεστην πλατη του ενω ο αλλοσ που ηταν λιγο πιο κατω το εβαλε στα ποδια,το παιδακι(16-17χρ)εμεινε κατω 1-2λεπτα,λιγο τα χρειαστικα αλλα μετα σηκωθηκε( κυρολεκτηκα "χεστηκε")ειχε καταφερει να σπασει την κλειδαρια απο το τιμονι,φωναξαμε τον ιδιοκτητη με το ζορι τον κραταγα κ τελικωσ το περιελαβε το περιπολικο. με λιγα λογια η δραση θελει αντιδραση,σημερα αλλου-αυριο η δικια σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fthsle 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 επαγγελματιες οι τυποι......ουτε σε μισο λεπτο η υποθεση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 περσι τον αυγουστο 3μμ ημουν στη βεραντα μου 4οροφο(με ειχε ξυπνησει η κορακλα μου)ακουω συναγειαρμο να βαραει και 2πιτσιρικια να ψιλοτρεχουν{(θεωρησα πωσ ακουμπ κ για να μην βγει ο ιδιοκτητησ κ βαλει τησ φωνεσ ετρεχαν)εξαλλου καποτε το ιδιο καναμε κ εμεισ}κ ενω δεν ειχε καν σταματησει να βαραει στην επομενη γωνια κοιτουσαν περιεργα μια αλλη μηχανη...ξυπνησα για τα καλα!(ειμαι παθων)σε 10sec ημουν στο δρομο κ αξαφνα 1μαδερι σταματησεστην πλατη του ενω ο αλλοσ που ηταν λιγο πιο κατω το εβαλε στα ποδια,το παιδακι(16-17χρ)εμεινε κατω 1-2λεπτα,λιγο τα χρειαστικα αλλα μετα σηκωθηκε( κυρολεκτηκα "χεστηκε")ειχε καταφερει να σπασει την κλειδαρια απο το τιμονι,φωναξαμε τον ιδιοκτητη με το ζορι τον κραταγα κ τελικωσ το περιελαβε το περιπολικο. με λιγα λογια η δραση θελει αντιδραση,σημερα αλλου-αυριο η δικια σου... ωραίος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για παλια αυτοκινητα ανοιγουμε το κουτι κατω απο το τιμονι και βρισκουμε τα καλωδια...Συνηθως ειναι 2 κοκκινα απο οπου περναει το ρευμα και 2 καφε τα οποια ειναι η μιζα.Κοβουμε τα δυο κοκκινα και τα ενωνουμε μεταξυ τους.Μετα κοβουμε τα δυο καφε και τα ακουμπαμε το ενα με το αλλο.Προσοχη στις γυμνες ακρες των καλωδιων γιατι εχουν υψηλη ταση ρευματος...ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ... :) Ειναι σημαντικο οσο κανετε την ενωση των καλωδιων να τραγουδατε αυτο --> Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2011 από τον Vagner_xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deppy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 Πωπώ..ταράχτηκα πρωί πρωί.... Μπορούμε να γίνουμε αραβία? Κλέβεις? σου κόβουν το χέρι.. Ο πολύς πολιτισμός μας έχει φάει.. Βγάζεις το κινητάκί σου χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι (ολα εχουν καλές κάμερες πια) και τους τραβάς φώτο...πας αστυνομία και στην καλύτερη μπορει να βοηθήσεις να βρεθούν και αλλα κλεμμένα έτσι... Σιγά μην κουνηθούν οι μπάτσοι! Εγώ έχω κάνει καταγγελία από Φεβρουάριο επειδή αναγνώρισα σε αγγελία το κλεμμένο μου μηχανάκι, να τους πιάσουν κ από αλλο τμήμα τελικά τους βρήκαν τελος Απριλίου πια...Ήταν οι τύποι που χουν κλέψει παρα πολλά μηχανάκια, σπείρα κακο ψοφο να χουν κ σκληρυνση κατά πλάκας να τους έβρει. Α άσε που ναι ολοι έξω ...δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αν με ακούγανε ποσοι θα χαν γλυτώσει τα μηχανάκια τους αυτους τους 2,5 μήνες;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 Το έβαλα στην Ζωντανή από λάθος. Μία εβδομάδα πρόλαβαν να… χαρούν τα νέα τους «αποκτήματα» δύο νεαροί από την Αγία Βαρβάρα του δήμου Γόρτυνας. Οι δύο νεαροί, ηλικίας 23 και 18 ετών αντίστοιχα, είχαν κλέψει μία μοτοσυκλέτα και μία «γουρούνα» από το Ηράκλειο την περασμένη Δευτέρα και μάλλον θεωρούσαν ότι κανείς δεν θα τους έπαιρνε χαμπάρι. Όπως φαίνεται, ήταν ιδιαίτερα άνετοι, αφού οι κλεμμένες μηχανές ήταν παρκαρισμένες στην αυλή του 23χρονου και μάλλον δεν περίμεναν να δουν τους αστυνομικούς στο κατώφλι τους χθες το απόγευμα. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ οι μηχανές κατασχέθηκαν και θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Πηγή:http://www.flashnews.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Δεν υπαρχει καμια πατεντα με GPS να δεις που ειναι η μηχανη σου ? πριν προλαβουν να το βγαλουν ... Ε του φουστη εκει μια καραμπινα την παιρνεις και πας να τους βρεις .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες