ALEX-cRypton 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Γεια σας :D, ειμαι νεο μελος. Ειμαι 14 χρονων. Η πρωτη μου επαφη με μηχανακι ηταν στα 9 μου. Αρχισα απο ενα town mate το οποιο τ οδηγουσα μεχρι πριν 3 ευδομαδες.Τωρα πλεον εχω ενα Crypton 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) καλώς τον , άδεια οδήγησης ? ps. εάν είναι να γράψεις "μα μου σου του" . . . ξανασκέψου το ;) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον liz4rd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Καλώς ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 καλος τονε...παιδες οσα - και να βαλετε δεν αλλαζει τιποτα.θυμηθειτε και εσεις πως ξεκινησατε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χαχαχα. Δεν εχει δυπλωμα. Εμενα σαν μεγαλος του αδερφος δεν με ακουει. Ολο σουζες και κολιες ειναι. Ο τσογλανος :mB_faskelo: χαχαχαχα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον Κώστας Αντωνιάδης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Άκου τον big brother... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEX-cRypton 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Σε χωριο ζω...εδω πανω τι να το κανω τ διπλωμα? ετσι κ αλλιως κ να ειχα διπλωμα σε τι 8α μου εβγαινε χρησιμο?? αφου οι μπατσοι σημασια δν δινουν... :yawn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Σε χωριο ζω...εδω πανω τι να το κανω τ διπλωμα? ετσι κ αλλιως κ να ειχα διπλωμα σε τι 8α μου εβγαινε χρησιμο?? αφου οι μπατσοι σημασια δν δινουν... :yawn: καλώς το παιδί....το δίπλωμα είναι για'σενα και όχι για την αστυνομία.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEX-cRypton 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ενταξει φιλε μου ειναι χρησιμο το διπλωμα... αλλα τι να κανω? να παρατησω το μηχανακι??? δν γινεται αρρωστια ειναι... :uglystupid2: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 από τον ALEX-cRypton Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Ενταξει φιλε μου ειναι χρησιμο το διπλωμα... αλλα τι να κανω? να παρατησω το μηχανακι??? δν γινεται αρρωστια ειναι... :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trantas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Σκυλια τα crypton.... Καλως ηρθες και παντα ορθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες