alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Καλησπέρα. Χτές είχα πάει σε ένα ανοιχτό βενζινάδικο να το γεμίσω.Μπαίνω μέσα και ήταν ένας τυπάς με ένα CRF και έβριζε τους 2 πακιστανους(σορρυ δεν ξέρω πως αλλιώς να τους πώ)που δούλευαν εκέι(το αφεντικό έλλειπε).Μάλλον θα είχε παιχτεί καμιά μ@λ@κι@ με τη βενζίνη. Τέλος πάντων έρχεται μετά ο πακιστανός νευριασμένος να μου το γεμίσει και η βενζίνη έγινε συντριβάνι απ' το ντεποζιτο!Μου την ξεχίλησε και έκανε μπάνιο όλο το μπροστινό μέρος της μηχανής.Ρίξαμε λίγο νερό πάνω την καθαρίσαμε και με ένα πανάκι.Του δίνω 8 ευρώ(κανονικά έκανε 10 άλλα τα πείρε χωείς να πέι κουβέντα)και μετά έφυγα νευριασμένος. Το ερώτημα απ' όλο αυτό όμως είναι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος να πάρει καμια φωτιά η μηχανή;Τι πρέπει να κάνω;Να περιμένω λίγη ώτα να εξατμιστεί η βενζίνη και μετά να φεύγω; Αφού έκανα 200 μέτρα το σκέφτηκα και σταμάτησα στην άκρη του δρόμου για κάνα δεκαπεντάλεπτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 αφου δεν εγινε κατι εκεινη τη στιγμη και στα 200μ,πλυνε το μοτορι και ολα καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Μπορεί να ακούγεται αφελές, αλλά γιατί τους αφήνετε να σας βάζουν βενζίνη και δεν βάζετε μόνοι σας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Το πιό σημαντικό είναι να ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ στο μηχανάκι κατά τον ανεφοδιασμό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 να προσέχεις τα @@ σου γιατί τσούζει :lipssealed: φωτιά δεν παίρνεις, εμένα μου είχε πέσει στους λαιμούς, κάηκε κατευθείαν αν και να σου πω την αλήθεια εκείνη τη στιγμή ήμουνα προετοιμασμένος να ανατιναχτώ, αλλά τη γλιτώσαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 να προσέχεις τα @@ σου γιατί τσούζει :lipssealed: φωτιά δεν παίρνεις, εμένα μου είχε πέσει στους λαιμούς, κάηκε κατευθείαν αν και να σου πω την αλήθεια εκείνη τη στιγμή ήμουνα προετοιμασμένος να ανατιναχτώ, αλλά τη γλιτώσαμε το εχω παθει ακριβως ετσι... ατμοι βενζινης με "τυλιξαν" εκλεισα την ταπα ΑΜΕΣΩΣ εβαλα την μηχανη στο stand κ τσιμπησα εναν πυροσβεστηρα που ηταν ακριβως διπλα μου, κ περιμενα το τσαφ. Ηταν γυναικα βενζινου κ γυρναω κ της λεω... καλα εισαι χαζη... ουτε που μιλησε ειχε χεστει απανω της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 να προσέχεις τα @@ σου γιατί τσούζει :lipssealed: εκείνη τη στιγμή ήμουνα προετοιμασμένος να ανατιναχτώ, αλλά τη γλιτώσαμε :scared: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Η θερμοκρασια αυταναφλεξης της βενζινης ειναι περιπου 280 βαθμοι Κελσιου, το θεμα ειναι οτι μεχρι να φτασει σε αυτη την θερμοκρασια εχει εξατμιστει,αν ειναι σε σχετικα μικρη ποσοτητα... επισης η μηχανη δεν νομιζω να φτανει καν τους 280 βαθμους κελσιου εκτος αν εχει καποιο προβλημα με την ψυξη ή αν την εχεις στο ρελαντι για παρα πολυ ωρα... οποτε μην φοβαστε αν σταξει λιγη βενζινη στον κινητηρα ή στους λαιμους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 η αληθεια ειναι οτι παρ ολο που ειναι συχνο φαινομενο αυτο,δεν εχω ακουσει για αναφλεξη βενζινης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Το πιό σημαντικό είναι να ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ στο μηχανάκι κατά τον ανεφοδιασμό Το μηχανάκι όμως άμα είναι στο σταντ δεν θα γεμίζει γιατί θα είναι πλαγιασμένο.Μόνο αν το κρατάω όρθιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Και γω είμαι πάνω όταν γεμίζει, αλλιώς είναι πλαγιασμένο, αλλά και πάλι προσέχω μην υπερχειλίσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 πάντα πρέπει να γεμίζουμε μόνοι μας γιατί: A) βλέπουμε τι βάζουμε στην μηχανή μας Β) δεν υπάρχει κίνδυνος να υπερχειλίσει ( και να πέσει πάνω στον κινητήρα, να καταστραφή το δέρμα που έχουμε στο ντεπόζιτο κλπ) Γ) βάζουμε όσο ακριβώς θέλουμε Δ) και καλό είναι να φουλάρουμε ημέρα ετσι ώστε άμα είναι σκάρτη η βενζίνη να μην ψαχνόμαστε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Εμενα το δικο μου ετσι πηρε φωτια!!! εκανε δυαροη η βενζινη ετρεξε πανω στο μοτερ την ωρα που ημουν εν κινηση και τσααααφ δεν εμεινε απολυτος τιποτα μονο ο σκελετος και το μοτερ Και το θεμα ειναι οτι εγω εφτεγα για αυτο το σημβαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Μπορεί να ακούγεται αφελές, αλλά γιατί τους αφήνετε να σας βάζουν βενζίνη και δεν βάζετε μόνοι σας; Εγώ θα σου πώ τι παίχτηκε... Πάω με το μπέργκ στο βενζινάδικο και έχει την ιδιοτροπία ότι η τάπα του ντεπόζιτου είναι ρηχή και αν δεν βάλεις στα πλάγια την αντλία, χτυπάει η βενζίνη πάνω στο σημείο που κάθετε το ντεπόζιτο στο πλαίσιο και τα πετάει όλα έξω. Όταν λοιπόν την είδα την, ας πούμε, υπάλληλο να παλεύει να κουμαντάρει την αντλία, της λέω, άσε να βάλω εγώ και μου το ξέκοψε ότι δεν επιτρέπεται. Τώρα αν ήταν για λόγους ασφαλείας ή όχι, δεν γνωρίζω, το σίγουρο είναι ότι την επόμενη μέρα που ήμουν δίπλα στο μάστορα μου, είχαν τσιμπήσει έλεγχο, δύο τύποι με φωσφοριζέ γιλέκα γέμιζαν κάτι περίεργα μεταλλικά δοχεία και μετρούσαν αν η ποσότητα που είχαν βάλει έδειχνε σωστά στην αντλία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Εμενα το δικο μου ετσι πηρε φωτια!!! εκανε δυαροη η βενζινη ετρεξε πανω στο μοτερ την ωρα που ημουν εν κινηση και τσααααφ δεν εμεινε απολυτος τιποτα μονο ο σκελετος και το μοτερ Και το θεμα ειναι οτι εγω εφτεγα για αυτο το σημβαν! Κινέζικο ήταν το μοτόρι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 οκ παιδιά ευχαριστώ. Εμενα το δικο μου ετσι πηρε φωτια!!! εκανε δυαροη η βενζινη ετρεξε πανω στο μοτερ την ωρα που ημουν εν κινηση και τσααααφ δεν εμεινε απολυτος τιποτα μονο ο σκελετος και το μοτερ Και το θεμα ειναι οτι εγω εφτεγα για αυτο το σημβαν! ποπο κρίμα το μηχανάκι!! Αφού δεν έπαθες εσύ όμως τίποτα δεν πειράζει. Όταν λές ότι εσύ εφτεγες μπορείς να το εξηγήσεις;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κινέζικο ήταν το μοτόρι; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον thanos3xd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) το μηχανακι ηταν κινεζικο 5 χρωνια το ειχα και το ειχα πειραξει κιολας! αλλα το θεμα το προξενισα εγω απο αμελια δικη μου!!!ειχα απο καιρο το καρμυρατερ γυρισμενο στο πλαϊ(κλασσικος καγκουρας) με εναν ροτορα ο οποιος μετα απο κατι μηνες αρχισε να μου ξινιζει γιατι μου μαζευε αερα ο λαιμος με αποτελεσμα που και που να κανει καινα και να μην κραταει ρελαντι..Αποφασισα λοιπον να τον βγαλω και να βαλω το καρμβυρατερ στην σωστν του θεση..βγαζω τον ροτορα και κουμπωνω το καρμπυρατερ κανονικα.Τα σολινακια ομως δεν εμπεναν γιατι τοσο καιρο που το καρμυρατερ ηταν στο πλαϊ ειχαν αρχισει να μαζευοντε..ενταξι λεω θα τα ζεστανω λιγο θα τα τραβιξω και θα μπουνε στην θεση τους!!!με τα πολλα τα κουμπωσα τα σολινακια και αρχισα να βολταρω..μετα απο κανενα δυωρο που το μηχανακι δεν ειχε σταματισει καθολου ημουν σε μια ευθεια τελικιασμενος δυκαβαλος με ενα παιδι απο πισω..καποια στιγμη αρχισε το μηχανακι να κανει κατι μικρα κενα αλα εσθητα σε εμενα...ωρα να παω να βαλω βενζινι λεω και ακουω το παιδι που ειχα δυκαβαλο να μου φωναζει σταματα ρεεε καιγομαστε..Γυρναω πισω και βλεπω μια γραμμη φωτια να ακολουθαει!σταματαω το μηχανακι (περνω και τα κλειδια απο πανω δεν ξερω γιατι αλλα τα πηρα) και αρχησω να τρεχω στα 2 λεπτα το μηχανακι εκανε την πρωτη μεγαλη εκρηξη και υστερα απο 5 αλλη μια αρκετα πιο μικρι(προφανος η μπαταρια)υστερα απο κανενα τεταρτο δεν ειχε μεινει στο μηχανακι τιποτα ουτε το καρμπυρατερ ακομα και αυτο ελιωσε..μονο το μοτερ και ο σκελετος εμεινε (και η εξατμιση αν και τριπισε)και ολα αυτα απο την βιασινη μου να κουμποσω οπως να ναι τα σολινακια και να φυγω!! στο επομενο μηχανακι μου δεν θα αλλαζω μονος μου ουτε μουζι!! :( Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον thanos3xd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 το μηχανακι ηταν κινεζικο 5 χρωνια το ειχα και το ειχα πειραξει κιολας! αλλα το θεμα το προξενισα εγω απο αμελια δικη μου!!!ειχα απο καιρο το καρμυρατερ γυρισμενο στο πλαϊ(κλασσικος καγκουρας) με εναν ροτορα ο οποιος μετα απο κατι μηνες αρχισε να μου ξινιζει γιατι μου μαζευε αερα ο λαιμος με αποτελεσμα που και που να κανει καινα και να μην κραταει ρελαντι..Αποφασισα λοιπον να τον βγαλω και να βαλω το καρμβυρατερ στην σωστν του θεση..βγαζω τον ροτορα και κουμπωνω το καρμπυρατερ κανονικα.Τα σολινακια ομως δεν εμπεναν γιατι τοσο καιρο που το καρμυρατερ ηταν στο πλαϊ ειχαν αρχισει να μαζευοντε..ενταξι λεω θα τα ζεστανω λιγο θα τα τραβιξω και θα μπουνε στην θεση τους!!!με τα πολλα τα κουμπωσα τα σολινακια και αρχισα να βολταρω..μετα απο κανενα δυωρο που το μηχανακι δεν ειχε σταματισει καθολου ημουν σε μια ευθεια τελικιασμενος δυκαβαλος με ενα παιδι απο πισω..καποια στιγμη αρχισε το μηχανακι να κανει κατι μικρα κενα αλα εσθητα σε εμενα...ωρα να παω να βαλω βενζινι λεω και ακουω το παιδι που ειχα δυκαβαλο να μου φωναζει σταματα ρεεε καιγομαστε..Γυρναω πισω και βλεπω μια γραμμη φωτια να ακολουθαει!σταματαω το μηχανακι (περνω και τα κλειδια απο πανω δεν ξερω γιατι αλλα τα πηρα) και αρχησω να τρεχω στα 2 λεπτα το μηχανακι εκανε την πρωτη μεγαλη εκρηξη και υστερα απο 5 αλλη μια αρκετα πιο μικρι(προφανος η μπαταρια)υστερα απο κανενα τεταρτο δεν ειχε μεινει στο μηχανακι τιποτα ουτε το καρμπυρατερ ακομα και αυτο ελιωσε..μονο το μοτερ και ο σκελετος εμεινε (και η εξατμιση αν και τριπισε)και ολα αυτα απο την βιασινη μου να κουμποσω οπως να ναι τα σολινακια και να φυγω!! στο επομενο μηχανακι μου δεν θα αλλαζω μονος μου ουτε μουζι!! :( http://petbirds.gr/forum/t1286/ Σκέψου το.. και καλό σε σένα θα κάνεις αλλά και στα δικά μας τα ματάκια! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 http://petbirds.gr/forum/t1286/ Σκέψου το.. και καλό σε σένα θα κάνεις αλλά και στα δικά μας τα ματάκια! :) ναι όντος είναι πολύ πρακτικό αλλά και πάλη δεν νομίζω να μάθω ορθογραφία με αυτό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Αν και γενικα δεν διαφωνω με αυτα που εγραψες απλα θα απαντησω σε καποια γιατι μου φαιονται περιεργα αυτα:) πάντα πρέπει να γεμίζουμε μόνοι μας γιατί: A) βλέπουμε τι βάζουμε στην μηχανή μας Β) δεν υπάρχει κίνδυνος να υπερχειλίσει ( και να πέσει πάνω στον κινητήρα, να καταστραφή το δέρμα που έχουμε στο ντεπόζιτο κλπ) Γ) βάζουμε όσο ακριβώς θέλουμε Δ) και καλό είναι να φουλάρουμε ημέρα ετσι ώστε άμα είναι σκάρτη η βενζίνη να μην ψαχνόμαστε... Α) Δηλαδη αν βαλει ο αλλος τι θα βαλει μεσα; ζαχαρη; αλλα και παλι πως μπορεις να κρινεις αν αυτο που βαζεις μεσα ειναι βενζινη ή βενζινη με κατι αλλο Β) σχετικο ειναι αυτο... ποιο μεγαλη εμπειρια εχει αυτος που βαζει βενζινη καθε μερα σε 100αδες οχηματα παρα εμεις που βαζουμε μια στο τοσο... Οσο ευκολο ειναι να του ξεφυγει αυτου, αλλο τοσο ειναι και σε εσενα εμενα κτλ σωστα; Γ) Το ιδιο κανει και ο υπαλληλος βρε συ, στην τελικη πλεον πατανε το ποσο και βαζει αβερτα μονο του και κοβει αυτοματα (ακομα και στην μο/τα) Δ) σωστος αλλα ποιος το τηρει Απολυτως φιλικα ολα ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Ηλία στο Β διαφωνώ, δεν είναι δυνατόν, ακόμα και ο πιό έμπειρος υπάλληλος να έχει φουλάρει Βαραντέρο πιο πολλές φορές απο μένα, ή TDM περισσότερο απο σένα. Και σίγουρα δεν τον νοιάζει όσο εσένα και εμένα, είτε για την σταγόνα της βενζίνης που θα φύγει την ώρα που "σκάει¨η αντλία, είτε για το χτυπηματάκι ή το σημαδάκι που θα κάνει στο δαχτυλίδι ή το τεπόζιτο με την μάνικα. Εγώ πάντως βάζω πάντα μόνος μου, είτε στις μηχανές είτε στο αμάξι, σε μερικά βενζινάδικα που δεν το επιτρέπουν, απλά φεύγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Ηλία στο Β διαφωνώ, δεν είναι δυνατόν, ακόμα και ο πιό έμπειρος υπάλληλος να έχει φουλάρει Βαραντέρο πιο πολλές φορές απο μένα, ή TDM περισσότερο απο σένα. Και σίγουρα δεν τον νοιάζει όσο εσένα και εμένα, είτε για την σταγόνα της βενζίνης που θα φύγει την ώρα που "σκάει¨η αντλία, είτε για το χτυπηματάκι ή το σημαδάκι που θα κάνει στο δαχτυλίδι ή το τεπόζιτο με την μάνικα. Εγώ πάντως βάζω πάντα μόνος μου, είτε στις μηχανές είτε στο αμάξι, σε μερικά βενζινάδικα που δεν το επιτρέπουν, απλά φεύγω. Καλα δεν εχεις και αδικο οκ, παντως εγω να πω την αληθεια βαζω βενζινη με τα δικα μου χερια μονο αν εχει πολυ δουλεια ο υπαλληλος και τρεχει σαν παλαβος.. Βεβαια και του εχω εμπιστοσυνη και αυτος το ιδιο για μενα γενικα παντως ομολογω οτι αν τυχει να βαλω σε ασχετο βενζιναδικο βενζινη δεν εχω το θαρος να του πω να βαλω εγω...(ισως και να ειναι βλακεια μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Ηλία, σε άγνωστο βενζινάδικο σταματάω δίπλα στην μάνικα και του κάνω νόημα πως θα βάλω μόνος μου. Αν θέλει έρχεται δίπλα να βλέπει, Αν πεί χουκ-μουκ, του εξηγώ πως ΔΕΝ παίζει να βάλει αυτός βενζίνη, αν αφήνει να βάλω μόνος μου καλώς, αν όχι σηκώνομαι και φεύγω. Έτσι απλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Ηλία, σε άγνωστο βενζινάδικο σταματάω δίπλα στην μάνικα και του κάνω νόημα πως θα βάλω μόνος μου. Αν θέλει έρχεται δίπλα να βλέπει, Αν πεί χουκ-μουκ, του εξηγώ πως ΔΕΝ παίζει να βάλει αυτός βενζίνη, αν αφήνει να βάλω μόνος μου καλώς, αν όχι σηκώνομαι και φεύγω. Έτσι απλά. και αν εισαι με αναθυμιασεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες