BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Μόνο η παράγωγη της ΚΤΜ με ικανοποιεί... EXC, SX, RC8, Adventure όλα ευπρόσδεκτα Αααα και ένα Ducati 848 Evo... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Δεν τα λεει και ασχημα ο ΚΤΜας , αν υπαρχει και πωλειται δεν ειναι ονειρο ,γιατι πολυ απλα μπορεις να το αγορασεις ,εξ'ου και το dream bike μου ,σωστο ονειρο. ΑΛΛΑ........ Οπως το εθεσε ο φιλος Νωντας στο αρχικο ποστ του το θεμα ειναι αμα σου διναν οσα λεφτα γουσταρεις ποια 5 μηχανακια θα αγοραζες. Μπορει να ειναι απο πανακριβα μεχρι και R125 γιατι οχι . Επειδη ειναι κατι που το σκεφτομαι απο μικρος , το 5 ειναι ακριβος ο αριθμος που ικανοποιουμαι. Γιατι πολυ απλα 5 ειναι και οι κατηγοριες που θα ηθελα , ετσι τα σκεφτομουν παντα τι ειδους μηχανακια θελω και μετα αντιστοιχουσα μηχανακι σε κατηγορια. και παμε λοιπον. Η πενταδα μου ειναι η εξης. 1. Τουρισταδικο Ασφαλτινο , μην παει ο νου σας σε κανα μαστοδοντο θα το δειτε πιο κατω 2. Τουρισταδικο Χωματινο 3. Κλιπονατο πισταδορικο 4. Μαχιμο Super Motard 5. Enduro Οι επιλογες μου μπορει να ειναι ταπεινες , αλλα αν ειχα τα κατωθι και λεφτα να τα συντηρω σωστα και χρονο και χρημα να τα καβαλαω αβερτα δεν νομιζω οτι θα χρειαζομουν αλλο δικυκλο ποτε. Παμε λοιπον . 1. Τουρισταδικο Ασφαλτινο 2. Τουρισταδικο Χωματινο 3. Κλιπονατο Πισταδορικο 4. Mαχιμο super motard 5. Enduro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 1) TDR 250 2) RGV 500 Γ 3) Hypermotard 1100 4) FZ1 5)RS 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ότι λέει το dream bike και ακόμα ένα LAZARETH...:D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον Air Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 απο που να το σκεφτηκε αραγε αυτο το μηχανακι ο Lazareth???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) για να πηγαίνω παντού για να καγκαριάζω παντού smπίστα......... ss πιστα enduro και όργωμα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Oνειρικα γκαραζ λεει η επικεφαλιδα αυτου του εμετικου thread για ονειρολαγνους αργοσχολους κ εχουν ανεβασει μεχρι κ Yamaha R125. ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 απο που να το σκεφτηκε αραγε αυτο το μηχανακι ο Lazareth???? ελπιζω να φαινετε τωρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ? Αν ρε φιλε τα ονειρα σου τα οριοθετεις στα 3-4-5 χιλιαρικα(ποσο anyway κανει αυτο το R125) τοτε παω πασο Εγω γενικα δεν κανω ονειρα,τα βαζω στοχο κ τα πραγματοποιω αργα η γρηγορα.Ειτε περιεχουν λεφτα ειτε οχι Αν εκανα ενα ονειρο τοτε θα περιειχε Τρισεκατομυρια δολλαρια Πολλες π...ανες Οπλοστασιο ολοκληρο για αμυνα απο τους "κακους" Σπιτι με θεα ηφαιστειο απο το μπρος μπαλκονι κ στον Ινδικο Ωκεανο απο το πισω μπαλκονι Prive metal-συναυλιες Οτι να ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 καλα τα λες, αμα ειναι να ονειρευεσαι, το θεμα ειναι να το κανεις ΚΑΛΑ!!! Εξαλλου τσαμπα ειναι, φαντασου που μας εχουν φτασει , να μιζεριαζουμε και να περιοριζουμε ακομα και τα ονειρα μας............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Αν ρε φιλε τα ονειρα σου τα οριοθετεις στα 3-4-5 χιλιαρικα(ποσο anyway κανει αυτο το R125) τοτε παω πασο Εγω γενικα δεν κανω ονειρα,τα βαζω στοχο κ τα πραγματοποιω αργα η γρηγορα.Ειτε περιεχουν λεφτα ειτε οχι Αν εκανα ενα ονειρο τοτε θα περιειχε Τρισεκατομυρια δολλαρια Πολλες π...ανες Οπλοστασιο ολοκληρο για αμυνα απο τους "κακους" Σπιτι με θεα ηφαιστειο απο το μπρος μπαλκονι κ στον Ινδικο Ωκεανο απο το πισω μπαλκονι Prive metal-συναυλιες Οτι να ναι Αμα το θετεις ετσι συμφωνο :) Ομως για εμενα δεν ειναι ακριβως ονειρο αφου πιστευω οτι δεν ειναι τοσο ακατορθωτο αλλα οτι θα το πραγματοποιησω μολις παρω το Α1 (αντε μετα απο λιγο καιρο :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Αν ρε φιλε τα ονειρα σου τα οριοθετεις στα 3-4-5 χιλιαρικα(ποσο anyway κανει αυτο το R125) τοτε παω πασο Εγω γενικα δεν κανω ονειρα,τα βαζω στοχο κ τα πραγματοποιω αργα η γρηγορα.Ειτε περιεχουν λεφτα ειτε οχι Αν εκανα ενα ονειρο τοτε θα περιειχε Τρισεκατομυρια δολλαρια Πολλες π...ανες Οπλοστασιο ολοκληρο για αμυνα απο τους "κακους" Σπιτι με θεα ηφαιστειο απο το μπρος μπαλκονι κ στον Ινδικο Ωκεανο απο το πισω μπαλκονι Prive metal-συναυλιες Οτι να ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 v max 1700 yzf 450 2011 desmosedici crypton 115 multi 5 δεν ειπαμε; τυχαια επιλογη αν δε ηταν μονο πεντε θα τις ειχα ολες στο γκαραζ, καμια 30αρια χωρανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Καιρο εχω να ποσταρω, αλλα κανω κεφι να χωσω μερικα εργαλεια που θα ηθελα να εχω στο γκαραζ μου..... Απλα και λιτα. Οχι για συγκεκριμενες χρησεις κλπ.... 1. Deus ex machina - "The Mono" SR542 3 2. Maico 700 SM 3. Lambretta SX 150 4.GSXR Streetfighter 5. ΣΧV 550 VDB 07 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) 1. 2. 3. 4. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 από τον maxxdopa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Καλά με έφτιαξες τώρα με το "Mono". Σκεφτόμασταν με ένα φίλο cafe-racer conversion για 400άρι. Νιώστε : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Eιναι ιδιαιτερα μηχανακια, δε περιμενω να αρεσουν σε ολο τον κοσμο.... Το MONO τσακιζει..... Οτι και να πω, λιγο ειναι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) ελπιζω να φαινετε τωρα.... Ούτε τώρα φαίνεται... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 από τον Air Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) απο που να το σκεφτηκε αραγε αυτο το μηχανακι ο Lazareth???? ??? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 από τον Air Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 το τελειο γκαραζ...δυσκολο.ποτε δεν θα υπαρξει αλλα σιγουρα μου λειπει ενα enduro για οργομα 1)honda cr 250-500 2)aprilia sxv 3)ducati 1000ss ds 4)ducati 1198 r corse 5)desmosedici rr 6)hyper 1100 7)ducati gt 1000-750 8)916 9)triupth speed triple r 10)bmw k 1200s αυτα για αρχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 κατι γινεται ,και εγω αλλου το βλεπω και αλλου οχι. Τωρα φαινετε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) κατι γινεται ,και εγω αλλου το βλεπω και αλλου οχι. Τωρα φαινετε??? Aυτη ειναι η φωτο; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 από τον r3negade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 κατι γινεται ,και εγω αλλου το βλεπω και αλλου οχι. Τωρα φαινετε??? Μπααααα ούτε τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Τελος παντων , πατα Honda NAS στο Google να δεις απο που αντεγραψε στεγνα ο Lazareth το δικο του , καλα εκανε βεβαια γιατι η Honda κοτεψε να το βγαλει σε παραγωγη, οποτε γιατι να χαθει το σχεδιο??? Aυτη ειναι η φωτο; ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Αυτο φαινετε πολυ ιδιαιτερο , απο τι κομματια αποτελειται?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες