moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Βήμα και ιδέα μου έδωσε ένα άρθρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ.... Λοιπόν ξυπνάτε ένα πρωινό και μαθαίνεται ότι τα κονομήσατε χοντρά, για πείτε ποιες μηχανές θα θέλατε να έχετε για πάντα στο γκαράζ σας ??????? Μέχρι πέντε επιλογές γιατί μετά τελειώνουν τα λεφτά. Λοιπόν ξεκινάω εγώ.... 1) SUZUKI RG500Γ Έτος 1985..... Η διχρονίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!! τέσσερις εξάτμισης και 90 αλόγατα δίχρονα!!!! Το μοναδικό μηχανάκι replica της γενιάς των δίχρονων GP500. Τρομακτική οδήγηση, πλαίσιο, αναρτήσεις και λάστιχα σε άλλο κόσμο....δεν επαρκούσαν ούτε για πλάκα.... Το να καταφέρεις να το οδηγήσεις είναι απλά μία εμπειρία που θα σου εκτόξευσή την αδρεναλίνη στα ύψη...!!!! 2) YAMAHA TDR 250 Έτος 1987.... το πρώτο superMotard... Επιλογή για μένα γιατί το γουστάρω!!!!!! 3)HONDA VFR 750 R (RC 30) Έτος 1988 Τα λόγια περιττά.............ότι καλύτερο έχει φτιάξει η HONDA μέχρι τώρα μαζί με το NR 4) BRITTEN V 1000 Έτος 1994 Η τρέλα ενός Νεοζηλανδού που ξεφτίλισε όλα τα SuperBike της εποχής..... 5)MV AGUSTA F4 1000 Tampurini Έτος 2006 Ότι ποιο σέξυ υπάρχει αυτή την στιγμή!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Το δικό μου play-room: Για πέμπτο μηχανάκι, απλά θα πρόσθετα στο γκαράζ μου και μια benelli tornado Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Εχω 1 ΚΑWASAKI ZX9R 2 SUZUKI GSXR 750 89 3 HONDA C50 84 KAI ΘΕΛΩ 4 SUZUKI RG 500Γ 5 YAMAHA FJ1100 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΔΙΑΛΕΓΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑ BONUS 6 ΚΑWASAKI GPZ 750 TURBO A...KAI ENA SUZUKI KATANA EΣΤΩ TO 750 AYTA KAI ΚΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 ΑΧ....ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΚΑΡΑΖ..... :vampire: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 λοιπον εγω δε θελω πολλα..... 1)Suzuki Ηayabusa 2000 μοντελο γενια Υ (προ Κ1) σε αυτο το χρωμα 2)Suzuki GSX-R 1000 K3 3)Aprilia SVX VDB replica 4)Suzuki RG 250Γ SP 5)Honda VTR 1000 SP2 6)Ducati Desmosedici RR :D Δε ζηταω πολλα μωρε! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έχω 1)ΚΤΜ EXC 450 2)Honda CBF 600S Αυτά τα γουστάρω, δεν τα αλλάζω αλλά αφού τα κονόμησα.. :P θα προσθέσω.. 3)BMW F800GS (για τα χωμάτινα και μή ταξίδια μου) 4)Moto Guzzi V7 (σε λευκό για βόλτες με φινέτσα) 5)Aprilia RSV4 Factory (για να γουστάρω και σε πίστα) Επίσης θα άφηνα λίγα ψιλάκια για ένα σετ ζάντες μοτάρντ για το KTM γιατί πλούσιος και κάγκουρας πάνε μαζί.. B) :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Εγω ενα θελω: Ευχομαι καποτε να γινει πραγματικοτητα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 ΑΧ....ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΚΑΡΑΖ..... :vampire: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Εχουμε και λεμε... 1. Aprilia SXV 550 2. KTM RC8 3. Ducati Hypermotard 1100S 3 μου φτανουν... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Αν ειχα γκαραζ, και αν μπορουσα να τα συντηρω ολα, περαν των 2 που εχω και καλυπτουν πιστα και χωμα (gsxr και te510six days) θα επαιρνα αλλα τρια. Honda XX 1998 Honda VFR 95-98 Yamaha V-max 1980 Αν τωρα τα λεφτα που εννοεις ειναι πραγματικα πολλα τοτε αλλαζει το θεμα. Παμε σε πολυ extreme επιλογες, που ντρεπομαι ακομα και να αναφερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Εγω θέλω yamaha yz250f και honda CRF 250! Αν τα είχα αυτά θα πέταγα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μιλαμε για πολλα λεφτα ε? Θα χωριζα το γκαραζ σε 3 τομεις! Γιαπωνεζικα - Ευρωπαικα - Κλασσικα Γιαπωνεζικα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ευρωπαικα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Κλασσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έχουμε και λέμε: 1) BMW R100RS 2) BMW R1200R CLASSIC 3) YAMAHA XJR 1300 4) DUCATI 1198 SP 5) HONDA CB 750 K1 αν είχα άλλα 50.000 θα έπαιρνα και τις άλλες 5 μηχανές των ονείρων μου... αντε θα έπαιρνα και μια Norton Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον geologos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χμμμμ....!!!! Ενδιαφέρον θέμα!! Πρώτα από όλα τα SS. 1)Ducati Desmosedici RR, μια καθαρόαιμη replica της GP6 ! 2)BMW S1000RR, μια ΠΑΡΑ πολύ καλή ευρωπαϊκή μοτοσυκλέτα με ένα ιδιόρρυθμο στυλ εμφάνισης! 3)Suzuki GSX-R 1000 25th Anniversary Μετά πάμε σε κάτι πιο τουριστικό αλλά πάντα σπορ! 4)Honda VFR 750 RC36II, σε αυτό οφείλετε ο φίλος μου ο Νίκος(Ταξιδευτής)! Έχω ακούσει τόσα καλά λόγια που πραγματικά άρχισε να μου αρέσει!! Παλιά μεν αλλά με ένα αρκετά σύγχρονο στυλ! 5) Yamaha VMAX 1700cc (Αν και δεν ξέρω κατά πόσο ανήκει σε αυτήν την κατηγορία), είναι μια μοτοσυκλέτα που την ερωτεύτηκα μόλις την είδα! Ο ήχος της, η εμφάνιση της, τα πάντα όλα ήταν τέλεια πάνω της! Και φυσικά ένα μεγάλο garage!!!! Τέλος να πω ότι λαμβάνοντας υπόψην ότι άμα είχα όλες τις μηχανές δεν θα είχα ανάγκη από βενζίνες, δεν έχω ανάγκη να ζητήσω ένα παπί!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον pelopidas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Βρε τρελάρες μέχρι 5 είπαμε!!!!!!!! χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Βρε τρελάρες μέχρι 5 είπαμε!!!!!!!! χαχαχαχα Εντάξει τα έκανα 5 !!! Εγώ υπέθεσα ότι δεν τελιώνουν τα λεφτά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έχω ήδη ένα LC4 και ένα FC501, οπότε έχω κάβα για άλλα τρία ε? KTM SMR 450 Husaberg FE570 Super Duke Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulkeeperas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 εχουμε και λεμε 1) Harley Davidson CVO FAT BOB 1803cc (για αξεχαστες βολτες και ταχυτητες) 2)Honda VFR 1200cc (για τρελα ταξιδια) 3)Moto Guzzi Breva V1100 2006 (για ενα υπεροχο στυλ στην πολη) 4)Moto Guzzi Stelvia 1200 (για τις μεγαλες μου αποστασεις) 5)Λογω το οτι ειμαι 17 τα υπολοιπα λεφτα 8α πηγαιναν στις κλησεις και τα δικαστιρια αν ειχα αυτες τις μηχανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Τραγικο,εμετικο thread. Eγω σαν δισεκατομυριουχος που ειμαι οπως λετε ολοι,εστρωσα κατω τον κωλο μου,δουλεψα,στερηθηκα μπυρες-ταβερνες κτλ,αραιωσα να βλεπω φιλους-ες,ξενερωσα λιγο κ τον ανθρωπο της ζωης μου ΑΛΛΑ τα καταφερα. Παντα ειχα σαν ονειρο απο μηχανακια να παρω το καλυτερο,δυνατοτερο,πιο extreme,πιο κ...λα motard k απο αυτοκινητα το καλυτερο κ πιο καγκαρικο που να κανει μονο για drift κ για τονους καμμενου λαστιχου. Αρα εχω αυτα που θελω με πολλες θυσιες κ πλεον δεν εχει νοημα να ονειρευομαι. Οταν η ΚΤΜ βγαλει 1190 Sm-r δηλαδη ενα σασι απο Μοtard με μοτερ απο Rc8 τοτε θα αναθεωρησω τα ονειρα μου Οπως επισης κ αν βγει ΠΙΣΩΚΙΝΗΤο(αυστηρα,ε?),με μπλοκε 70% μαμα,2 θεσεις,λαμαρινενια οροφη,με μοτερ μπροστα αυστηρα V6 κ σασμαν αυστηρα χειροκινητο ακριβως απο πισω απο το μοτερ,κ 400+ hp,τοτε θα αναθεωρησω παλι τα ονειρα μου Οσο ειναι δυνατα τα χερια μας κ τα ποδια μας,δεν υπαρχουν ονειρα.Αν χτυπα ξυλο μεινουμε αναπηροι τοτε μπορουμε να ονειρευομαστε. Εμενα μου αρεσουν τα οδηγοκεντρικα οχηματα.Μου αρεσω να οδηγαω,οχι να μετακινουμαι.Οι εποχες μας πλεον εχουν γινει δυσκολες κ οι κατασκευαστες κυριως μοτοσικλετων εχουν αφησει τα extreme projects στην ακρη κ εχουν στραφει σε μικρα κυβικα,οικονομικα σε καταναλωση κ τιμη αγορας,με ελαχιστη συντηρηση Μεχρι κ η ΚΤΜ θα βγαλει 125αρι commuter.Ισως ο ομορφοτερος τροπος να πηγαινεις στη δουλεια σου καθε μερα... Αν παντως με πιαναν απο τον λαιμο να ονειρευτω θα εστηνα μονος μου ενα μηχανακι Μπροστινο Upside down Ohlins 50αρι Φρενα μπροστα ακτινικα εξαπιστονα monoblock Τιμονι fat bar 28-22 Μανετες σπαστες Brembo Moτερ απο Aprilia RSV4.Ηλεκτρονικες πεταλουδες κ ride by wire θα τα πετουσα στο καλαθι των αχρηστων Γραναζωμα 15-52 (!!!) 17αρες ζαντες San Remo με ακτινες Λαστιχα slick 120-70 μπροστα και 160-60 πισω Ουρα απο R6 Mασκα απο 950 SM σαν αυτη που εχω 2 Acrapes κατω απο τον κωλο σαν το δικο μου 4-1-2 ολοσωμη εξατμιση Κοντερ Koso καγκαρικο Ρεζερβουαρ απο 950 Sm σαν το δικο μου 14αρι Ποδια αλουμινιο Πισω Οhlins TTX Καρμπυρατεr FCR με 4 μηχανικα 43αρια Τελος.- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 @yamahakias 666 sei 750 ε? θα...επανέλθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγω θα ηθελα να εχω καταρχην ενα γκαραζ... και με το που το ανοιγω να βλεπω 2 πραγματα.... το ΝΧ250 μου και αυτο.... ενα Yamaha yzf R6 2005 μοντελο αυτο θελω μονο! Ποσο να εχει αραγε?? Ας πεσει το τζοκερ τωρα! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον SaDoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Oνειρικα γκαραζ λεει η επικεφαλιδα αυτου του εμετικου thread για ονειρολαγνους αργοσχολους κ εχουν ανεβασει μεχρι κ Yamaha R125. Eγω παντως επειδη το ονειρικο μου δεν θα βγει ποτε σε παραγωγη,το εφτιαξα μονος μου Θελω ενα τρακαρισμενο 950 Sm για το σασι Ενα τρακαρισμενο Ducati 1098r για να ξεβρακωσω τα περιφερειακα του Κ ενα τρακαρισμενο Αprilia RSV4 για το μοτερ του Ολα τα αλλα τα βρισκω απο παλιατζιδικα με κομμενα μηχανακια Μια εβδομαδα προσωπικη εργασια με τον φιλο μου τον Janabeti κ το εχουμε ετοιμο Πανω απο 10χιλιαρικα δεν θα βγει,κ θα τρομοκρατω οτι εχει ροδες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 @yamahakias 666 sei 750 ε? θα...επανέλθω. Ερωτας!!! ΥΓ @KaTeMas εισαι καταστραμμενος τελειως ρε!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες