Jump to content

Recommended Posts

Tωρα ηρθαν ελλαδα αυτα ε?

Σε τι τιμη παιζουν γιατι τα "γλυκοκοιταω"!

Καλολιωτα φιλε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν και αργησα και ηδη εβαλες.... http://www.mybike.gr...__1#entry852069

Ειχα τα Corsa III . Καλο ελαστικο και βγαζει οντως χιλιομετρα. Το εχω με 17.000 χιλιομετρα και μερικα track day. Δεν ειδα ομως να ζεστενεται τοσο ευκολα.

Τωρα εχω σκοπο να βαλω τα Sportsmart Sportmax στον περιστερα με 320 ευρω. :_thumbsup: Απο οσο εχω διαβασει ξανα και ξανα προκειται για εξαιρετικο ελαστικο.

ΥΓ. εχω την εντυπωση πως τα Corsa III εχουν σταματησει πλεον να βγαινουν με αυτο το ονομα.

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tωρα ηρθαν ελλαδα αυτα ε?

Σε τι τιμη παιζουν γιατι τα "γλυκοκοιταω"!

Καλολιωτα φιλε!!!

Ναι μολις...ολοφρεσκα, 3η εβδομαδα του 11 κατασκευη. 295 περασμενα απο τον μπουκη στον α.δημητριο. το σαββατο που τα βαλα ειχε μονο 180αρι πισω κ οχι 190 (ατυχησατε εσεις με τα 1000αρια)... δεν ξερω ποτε θα φερει 190.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Dunlop SportMax SportSmart αυτά έβαλα εγώ και είμαι υπερικανοπιημένος και σε καλή τιμή 300 ευρώ. Και θεωρητικά βγάζουν και πολλά χλμ βέβαια αυτό θα δείξει. Πάντως λίγο που έχω διαβάσει σε reviews υπάρχουν πάρα πολύ καλές κριτικές.

Ποσο καιρο τα εχεις? χιλ?

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίταξε τα έβαλα πρόπερσι τον δεκέμβριο, έχω κάνει καμιά 8000 χλμ με αυτά, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, με προβληματίζει που είναι αφάγωτα, μα τόσο κουλάδι αποκλείεται να είμαι, βρε λες να είμαι!!!Σαν καινούρια είναι, κατά τ'αλλα ζεσταίνεται γρήγορα και νιώθεις μεγάλη σιγουριά στα πλαγιάσματα.

Οσον αφορά ότι είναι αφάγωτα, δεν κάνω μπαντιλίκια και δεν έχω μπεί ποτέ σε πίστα, τι να πω δεν ξέρω. Α το μπροστινό ελαστικό μου έβγαλε πρόβλημα και κατευθείαν μου το άλλαξε το μαγαζι χωρίς δευτερη κουβέντα και εννοείται χωρίς δραχμή.

Εννοείται ότι θα τα ξανάβαζα!!!

Τροποποιήθηκε από τον giwrgos2012

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ΒΤ-016 που φορούσα παλιότερα εγώ δεν μου άρεσαν και τόσο. Αργούσαν πολύ να ζεσταθούν και γενικότερα γλυστρούσαν! Δεν θα στα συνιστούσα. Άσε που η διάρκεια ζωής τους είναι γύρω στα 7000 χιλιόμετρα μόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα