BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Σκατα! δεν εχω λεφτα στην paypall μεσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eιχα κανει μια φορα στη Ροδο ( 1 γυρο- με απο ολα) αλλα κυριως σπασμενο αξονα τιμονιου και να βλεπω το καταγαλανο ανοιξιατικο ουρανο καρφωμενος πανω σε κατι προστατευτικα λαστιχα. Με πονο ψυχης σας λεω οτι δε με αφησε ο διοκτητης να παρω αλλο αμαξιδιο για να προσπαθησω για τον ταχυτερο γυρο(χωρις απ ολα αυτη τη φορα). Βαθια μεσα μου ακομα αναρωτιεμαι το γιατι... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Άγγελε, μήπως να δηλώσουμε συμμετοχές όσοι είμαστε 100% μέσα, ώστε ν' αγοραστούν τα κουπόνια και να στα πληρώσουμε? Κάτι σαν αυτό που έκαναν τα παιδιά με το paintball. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση, θα βάλω στη λίστα αυτούς που είπαν "Σίγουρα" και ας συμπληρώσουν μετά όσοι άλλοι θέλουν. 1) angelapos 2) moto-γκαρνταρόμπας (ας χρησιμοποιήσω και το τελευταίο μου παρατσούκλι, made by lavazutra). 3) Stomu Yamashta 4) okourkoulos 5) Yamahakias 6) naftilos (σιγά μην έλειπε ο καπετάνιος) 7) ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 1) angelapos 2) moto-γκαρνταρόμπας (ας χρησιμοποιήσω και το τελευταίο μου παρατσούκλι, made by lavazutra). 3) Stomu Yamashta 4) okourkoulos 5) Yamahakias 6) naftilos (σιγά μην έλειπε ο καπετάνιος) 7) BlackmanGR Και αν δεν κατσει η ημερομενια μαζι σας απλα μου δινεις το κουπονι και παω να τους καψω τα λαστιχα! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Χωρίς καθορισμό ημερομηνίας, βρε παιδιά, πώς θα ξέρουμε αν είμαστε «σίγουροι»; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 1) angelapos 2) moto-γκαρνταρόμπας (ας χρησιμοποιήσω και το τελευταίο μου παρατσούκλι, made by lavazutra). 3) Stomu Yamashta 4) okourkoulos 5) Yamahakias 6) naftilos (σιγά μην έλειπε ο καπετάνιος) 7) BlackmanGR 8) Niar 9) Ενας φιλος μου εκτος φορουμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Παλι κεφια δημιουργηθηκαν στο φορουμ! 1) angelapos 2) moto-γκαρνταρόμπας (ας χρησιμοποιήσω και το τελευταίο μου παρατσούκλι, made by lavazutra). 3) Stomu Yamashta 4) okourkoulos 5) Yamahakias 6) naftilos (σιγά μην έλειπε ο καπετάνιος) 7) BlackmanGR 8) Niar 9) Ενας φιλος μου εκτος φορουμ 10)kostasv 11)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Λοιπόν, εγώ βασικά δεν είχα δηλώσει συμμετοχή, απλά για ενημέρωση πόσταρα! Αλλά εν πάσει περιπτώση, ψήθηκα και τώρα να δούμε πώς θα το κάνουμε το θέμα! Προτείνω για ημερομηνία ένα Σάββατο ή Κυριακή του Φλεβάρη, για να βολεύει και το Γρηγόρη επειδή το ξεκαθάρισε από την αρχή, βολεύει και μένα και γενικά πιστεύω θα βολεύει τους περισσότερους! Η προσφορά λήγει την Κυριακή το βράδυ, οπότε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέχρι κυριακή απόγευμα! Επίσης ένα άλλο θέμα είναι το οικονομικό! Εγώ διαθέτω πιστωτική και μπορώ να κάνω την αγορά, απλά για να είμαι ειλικρινής λίγο κολλάω στο να δώσω 150 ευρώ πχ για 10 κουπόνια και να πάει κάτι στραβά και να μείνω με τα κουπόνια στο χέρι! Αλλά επειδή αλλιώς δε θα βγάλουμε άκρη, το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στο θέμα και αν θέλετε να σας αγοράσω κουπόνια απλά πείτε το! Όσοι μπορούν να αγοράσουν μόνοι τους ας το κάνουν! Ενδεχομένως ΣΚ να μην πολυμπώ στο φόρουμ, αλλά μέχρι την Κυριακή το απόγευμα-βραδάκυ θα τσεκάρω τί έχει γίνει και θα πράξω ανάλογα όσων αφορά τα παιδιά που θα μου έχουν ζητήσει να τους πάρω κουπόνια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 1) angelapos 2) moto-γκαρνταρόμπας (ας χρησιμοποιήσω και το τελευταίο μου παρατσούκλι, made by lavazutra). 3) Stomu Yamashta 4) okourkoulos 5) Yamahakias 6) naftilos (σιγά μην έλειπε ο καπετάνιος) 7) BlackmanGR 8) Niar 9) Ενας φιλος μου εκτος φορουμ 10) kostasv 11) Nikolas fmx Κανονιστε ημερομηνια ομως απο νωρις για να κανονισω να μη δουλευω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 Λοιπόν, εγώ βασικά δεν είχα δηλώσει συμμετοχή, απλά για ενημέρωση πόσταρα! Αλλά εν πάσει περιπτώση, ψήθηκα και τώρα να δούμε πώς θα το κάνουμε το θέμα! Προτείνω για ημερομηνία ένα Σάββατο ή Κυριακή του Φλεβάρη, για να βολεύει και το Γρηγόρη επειδή το ξεκαθάρισε από την αρχή, βολεύει και μένα και γενικά πιστεύω θα βολεύει τους περισσότερους! Η προσφορά λήγει την Κυριακή το βράδυ, οπότε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέχρι κυριακή απόγευμα! Επίσης ένα άλλο θέμα είναι το οικονομικό! Εγώ διαθέτω πιστωτική και μπορώ να κάνω την αγορά, απλά για να είμαι ειλικρινής λίγο κολλάω στο να δώσω 150 ευρώ πχ για 10 κουπόνια και να πάει κάτι στραβά και να μείνω με τα κουπόνια στο χέρι! Αλλά επειδή αλλιώς δε θα βγάλουμε άκρη, το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στο θέμα και αν θέλετε να σας αγοράσω κουπόνια απλά πείτε το! Όσοι μπορούν να αγοράσουν μόνοι τους ας το κάνουν! Ενδεχομένως ΣΚ να μην πολυμπώ στο φόρουμ, αλλά μέχρι την Κυριακή το απόγευμα-βραδάκυ θα τσεκάρω τί έχει γίνει και θα πράξω ανάλογα όσων αφορά τα παιδιά που θα μου έχουν ζητήσει να τους πάρω κουπόνια! Όσοι θέλουν να τους πάρω αγοράσω κουπόνια, ας μου στέιλουν και το ονοματεπώνυμό τους όπως αναγράφεται στην ταυτότητα γιατί το ζητάει το σάιτ. Θα μπορούσα να βάλω και το δικό μου αλλά αν τελικά δεν μπορέσω να έρθω, θα υπάρξει πρόβλημα ταυτοποίησης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 Όσοι θέλουν να τους πάρω αγοράσω κουπόνια, ας μου στέιλουν και το ονοματεπώνυμό τους όπως αναγράφεται στην ταυτότητα γιατί το ζητάει το σάιτ. Θα μπορούσα να βάλω και το δικό μου αλλά αν τελικά δεν μπορέσω να έρθω, θα υπάρξει πρόβλημα ταυτοποίησης! Έχεις πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 Όσοι θέλουν να τους πάρω αγοράσω κουπόνια, ας μου στέιλουν και το ονοματεπώνυμό τους όπως αναγράφεται στην ταυτότητα γιατί το ζητάει το σάιτ. Θα μπορούσα να βάλω και το δικό μου αλλά αν τελικά δεν μπορέσω να έρθω, θα υπάρξει πρόβλημα ταυτοποίησης! Έχεις πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 Λοιπόν, αγόρασα κουπόνια για εμένα(angelapos) Kostas-MotoLover YAMAHAΚΙΑΣ kostasV καθώς με ενημέρωσαν ότι θέλουν και μου έστειλαν και ονοματεπώνυμο! Απλά η κατοχύρωση θα γίνει μετά τη λήξη της προσφοράς οπότε αναμένουμε. Και ναι, μπορέιτε να πάτε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή θέλετε μέχρι την ημερομηνί που ισχύει η προσφορά, έστω μεμονωμένα, αρκεί το όνομα στο κουπόνι να συμπτίπτει με ένα αποδεικτικό ταυτοπροσωπείας(ταυτότητα) κτλ. ορίστε και η επιβεβαίωση. Επιβεβαίωση Παραγγελίας cart_1 Γειά σου Angelos Apostolidis, Η αγορά που μόλις πραγματοποιήσατε «15€ για 3 αγωνιστικά δεκάλεπτα γεμάτα αδρεναλίνη στην Πίστα Speed Force Kart στο Κορωπί με χρονομέτρηση και report αποτελεσμάτων για αξέχαστες οδηγικές εμπειρίες, αξίας 33€ – έκπτωση 54.5%. Πάρτε την παρέα σας και ας κερδίσει…ο ταχύτερος!» από την Winwindeals.gr συνολικού κόστους 60€ Ολοκληρώθηκε Επιτυχώς Tα κουπόνια σας θα είναι έτοιμα προς εκτύπωση στη σελίδα "Τα κουπόνια μου", αφού πρώτα ολοκληρωθεί η διάρκεια της προσφοράς. Στοιχεία Αγοράς (Εδώ κανονικά είναι τα ονόματα μας απλά δεν τα παραθέτω εδώ για προφανείς λόγους) Η πιστωτική σας κάρτα ΔΕΝ έχει χρεωθεί. Έχει δεσμευθεί ωστόσο το ποσό αγοράς, και η αγορά θα ολοκληρωθεί μόνο εάν ενεργοποιηθεί η προσφορά. Σε διαφορετική περίπτωση, το ποσό θα αποδεσμευθεί και δεν θα εμφανιστεί καμία χρέωση. * To email αυτό αποτελεί ηλεκτρονικό αποδεικτικό και όχι απόδειξη αγοράς. Την απόδειξη αγοράς θα την παραλάβετε από το κατάστημα που θα εξαργυρώσετε το κουπόνι. * ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΤΕ το κουπόνι σας, θα πρέπει να μεταβείτε στην επιχείρηση που αναφέρεται στην προσφορά, έχοντας μαζί σας το εκτυπωμένο κουπόνι μαζί με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση. Το ονοματεπώνυμο που αναφέρεται στο κουπόνι θα πρέπει να συμφωνεί με τα στοιχεία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου. * Αν έχετε ερωτήσεις, δείτε πρώτα τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) ή επικοινωνήστε μαζί μας: Tηλ: +30 210 9949309 E-mail: support@winwindeals.gr Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας και μην ξεχνάτε ότι το winwindeals.gr σας προσφέρει καθημερινά εκπτώσεις από 40% έως 90% σε κατηγορίες υπηρεσιών όπως Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Θέατρα, Υπαίθριες Δραστηριότητες, Υγεία & Ομορφιά κ.ά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 χμ, πολύ ενδιαφέρον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ανακεφαλαίωσης, επειδή προστέθηκε και o blackman...... έχω αγοράσει κουπόνια για τους εμένα(angelapos) Kostas-MotoLover YAMAHAΚΙΑΣ kostasV BlackmanGR H προσφορά λήγει σήμερα Κυριακή στις 12 το βράδυ! Και για το τυπικό του πράγματος.... Γειά σου Angelos Apostolidis, Η αγορά που μόλις πραγματοποιήσατε «15€ για 3 αγωνιστικά δεκάλεπτα γεμάτα αδρεναλίνη στην Πίστα Speed Force Kart στο Κορωπί με χρονομέτρηση και report αποτελεσμάτων για αξέχαστες οδηγικές εμπειρίες, αξίας 33€ – έκπτωση 54.5%. Πάρτε την παρέα σας και ας κερδίσει…ο ταχύτερος!» από την Winwindeals.gr συνολικού κόστους 15€ Ολοκληρώθηκε Επιτυχώς Tα κουπόνια σας θα είναι έτοιμα προς εκτύπωση στη σελίδα "Τα κουπόνια μου", αφού πρώτα ολοκληρωθεί η διάρκεια της προσφοράς. Στοιχεία Αγοράς (Εδώ είναι το κανονικό όνομα του blackman) Η πιστωτική σας κάρτα ΔΕΝ έχει χρεωθεί. Έχει δεσμευθεί ωστόσο το ποσό αγοράς, και η αγορά θα ολοκληρωθεί μόνο εάν ενεργοποιηθεί η προσφορά. Σε διαφορετική περίπτωση, το ποσό θα αποδεσμευθεί και δεν θα εμφανιστεί καμία χρέωση. * To email αυτό αποτελεί ηλεκτρονικό αποδεικτικό και όχι απόδειξη αγοράς. Την απόδειξη αγοράς θα την παραλάβετε από το κατάστημα που θα εξαργυρώσετε το κουπόνι. * ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΤΕ το κουπόνι σας, θα πρέπει να μεταβείτε στην επιχείρηση που αναφέρεται στην προσφορά, έχοντας μαζί σας το εκτυπωμένο κουπόνι μαζί με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση. Το ονοματεπώνυμο που αναφέρεται στο κουπόνι θα πρέπει να συμφωνεί με τα στοιχεία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου. * Αν έχετε ερωτήσεις, δείτε πρώτα τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) ή επικοινωνήστε μαζί μας: Tηλ: +30 210 9949309 E-mail: support@winwindeals.gr Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας και μην ξεχνάτε ότι το winwindeals.gr σας προσφέρει καθημερινά εκπτώσεις από 40% έως 90% σε κατηγορίες υπηρεσιών όπως Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Θέατρα, Υπαίθριες Δραστηριότητες, Υγεία & Ομορφιά κ.ά. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2011 από τον angelapos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 αν σου στειλω στοιχεια (btw τι χρειαζεται?) μπορεις να παρεις και για μενα? Και που σου στελνω τα λεφτα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 Στειλε μου πμ το ονοματεπώνυμό σου και θα σου πω πώς θα γίνει με τα χρήματα αφού λήξει η προσφορά και χρεωθεί η πιστωτική μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 Λοιπόν την κάνω! Για όσους πήρα κουπόνια θα σας ενημερώσω πώς θα γίνει το κονέ, ελπίζω να μην πάει κάτι στραβά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) οκ έγινε η αγορά, τα κουπόνια είναι στην κατοχή μας και τώρα μένει να ορίσουμε μια ημερομηνία κάποιο Σάββατο ή Κυριακή του Φλεβάρη αν θέλετε να πάμε όλοι μαζί!Εγώ προσωπικά από βδομάδα θα ξέρω σίγουρα πότε είμα free και θα ενημερώσω το thread! Σόρρυ okourkoulos αλλά εσένα δεν σε πρόλαβα!!!Όπως και τους άλλους που δεν μου στέιλατε έγκαιρα πμ συγνώμη παιδιά, αλλά δεν μπορούσα να πάρω το ρίσκο και να αγοράσω κουπόνια χωρίς κάποια επιβεβαίωση!ελπίζω να καταλαβαίνετε!Εννοείται ότι μπορείτε να έρθετε απλά θα πληρώσετε το κανονικό αντίτιμο, που μεταξύ μας δεν είναι και κάτι τραγικό αλλά εν πάσει περιπτώση! Παραθέτω και την επιβεβαίωση αγοράς. Σε όσους αγόρασα κουπόνια έστειλα πμ και με τα ονοματεπώνυμά μας....Μην με περάσετε και για κάναν απατεώνα! Γειά σου , Η αγορά που πραγματοποιήσατε «15€ για 3 αγωνιστικά δεκάλεπτα γεμάτα αδρεναλίνη στην Πίστα Speed Force Kart στο Κορωπί με χρονομέτρηση και report αποτελεσμάτων για αξέχαστες οδηγικές εμπειρίες, αξίας 33€ – έκπτωση 54.5%. Πάρτε την παρέα σας και ας κερδίσει…ο ταχύτερος!» από την Winwindeals.gr Ολοκληρώθηκε Επιτυχώς Tα κουπόνια σας είναι έτοιμα προς εκτύπωση στη σελίδα "Οι Αγορές μου" Στοιχεία Αγοράς Εδώ παραθέτω τα νικνέημ μας αντί για τα ονοματεπώνυμά μας όπως ανφέρονται στα κουπόνια που αγοράσαμε για προφανείς λόγους, εχεμύθειας! (angelapos) Kostas-MotoLover YAMAHAΚΙΑΣ kostasV BlackmanGR Η πιστωτική σας κάρτα έχει πλέον χρεωθεί. * To email αυτό αποτελεί ηλεκτρονικό αποδεικτικό και όχι απόδειξη αγοράς. Την απόδειξη αγοράς θα την παραλάβετε από το κατάστημα που θα εξαργυρώσετε το κουπόνι. * ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΤΕ το κουπόνι σας, θα πρέπει να μεταβείτε στην επιχείρηση που αναφέρεται στην προσφορά, έχοντας μαζί σας το εκτυπωμένο κουπόνι μαζί με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση. Το ονοματεπώνυμο που αναφέρεται στο κουπόνι θα πρέπει να συμφωνεί με τα στοιχεία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου. * Αν έχετε ερωτήσεις, δείτε πρώτα τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) ή επικοινωνήστε μαζί μας: Tηλ: +30 210 9949309 E-mail: support@winwindeals.gr Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας και μην ξεχνάτε ότι το winwindeals.gr σας προσφέρει καθημερινά εκπτώσεις από 40% έως 90% σε κατηγορίες υπηρεσιών όπως Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Θέατρα, Υπαίθριες Δραστηριότητες, Υγεία & Ομορφιά κ.ά. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον angelapos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 λοιπόν πιο ΣΚ σας βολεύει περισσότερο για να πάμε να εξαργυρώσουμε τα κουπονάκια μας? 12-13 ή 19-20 Φλεβάρη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) λοιπόν πιο ΣΚ σας βολεύει περισσότερο για να πάμε να εξαργυρώσουμε τα κουπονάκια μας? 12-13 ή 19-20 Φλεβάρη? Εκείνο που (όποιο) θά 'χει καλό καιρό Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Eγω αυτα τα 2 ΣΚ θα ειμαι Αθήνα (ετσι θελω να πιστευω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Εγώ ακόμα δεν ξέρω!παίζει στις 19 το Σάββατο να έχω εξετάσεις!θα ξέρω μέχρι την παρασκευή! Αν κανίσουμε Κυριακή όμως δεν θα υπάρχει πρόβλημα όποια ημερομηνία και να πάμε! και ναι ο καιρός είναι ένα θέμα, οπότε μπορεί να ορίσουμε μια κυριακή και αν δούμε ότι είναι βροχερός ο καιρός μπορούμε να το κάνουμε μια άλλη Κυριακή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Εγω θελω και paddock girls αλλιως δεν τρεχω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Αυτές σου κάνουν? Στείλε μου άλλα.....................300 ευρώ και τις έχει και τις 2! :yahoo: :yahoo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες