Jump to content
ALX™

14ο οδοιπορικό αντοχής (36ώρες 2011)

Recommended Posts

Εκεί θα είναι η μέση της πρώτης μέρας......

:lipssealed::lipssealed::lipssealed:

Απο Καρπενήσι εκεί θα είναι η μέση της πρώτης μέρας??

:scooter:

:boxing:

:tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είμαι και εγώ έτοιμος για το δευτερό μου 36άωρο και δεν θα το έχανα με τίποτε... έχω πάρει στο λαιμό μου, και ας μην το ξέρουν, και άλλους 4 "ρούκις" ...αλλά δεν ανησυχώ θα περάσουμε σούπερ... Το παπόρι από την Σύρο θα μας κατεβάσει στον Πειραιά την Παρασκευή στις 7.00 περίπου ίσως και νωρίτερα... ψήνεται κανείς για τόσο νωρίς αναχώρηση...;

Από νησί σε "νησί" και φέτος όπως και πέρσι λοιπόν... ας είναι

...

Με ποιά διαδρομή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aντιγράφω από το φόρουμ της Μοτο Γκούτση

"λοιπόν κάποια δυσάρεστα νέα...

το MONTANA άλλαξε μετόχους και λειτουργεί υπό νέα Διεύθυνση...

Μας ειδοποίησε σήμερα ότι η αρχική συμφωνία για τον αρ. δωματίων δεν ισχύει πλέον...

Παρ όλες τις προσπάθειες της Λέσχης δεν κατέστει δυνατόν να διαφοροποιηθεί η απόφαση του ξενοδοχείου και έτσι πρέπει να γίνουν περικοπές στις συμμετοχές.

Για την ακρίβεια πρέπει να περικοπούν 50 συμμετοχές...

Για να μην αδικηθεί κανένας, αποφασίστηκε την Δευτέρα 4/4/2011 και ώρα 9:30 μμ να γίνει στα γραφεία της λέσχης κλήρωση για να επιλεγούν οι 50 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα ακυρωθούν...

Ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα, ξεφεύγουν των δυνατοτήτων μας..."

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη πρωτη μερα καρπενησι- κρυσταλοπηγη -ιωαννινα

το google βγαζει συντομοτερη διαδρομη 530 χλμ και 7 ωρες

αλλα αποκλειεται να ναι τοσο λιγο ειδη ψαχνω εναλακτικες

την πρωτη μερα βλεπω να περναμε 3-5 λιμνες :thumbsup:

και ακομα δε μιλαμε για δευτερη μερα :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτό που έδωσε ο Γούγλης, βάλε άλλα 300.

Η δεύτερη μέρα θα είναι σκέτη παράνοια ακόμα και για τους παλιούς/έμπειρους :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aντιγράφω από το φόρουμ της Μοτο Γκούτση

"λοιπόν κάποια δυσάρεστα νέα...

το MONTANA άλλαξε μετόχους και λειτουργεί υπό νέα Διεύθυνση...

Μας ειδοποίησε σήμερα ότι η αρχική συμφωνία για τον αρ. δωματίων δεν ισχύει πλέον...

Παρ όλες τις προσπάθειες της Λέσχης δεν κατέστει δυνατόν να διαφοροποιηθεί η απόφαση του ξενοδοχείου και έτσι πρέπει να γίνουν περικοπές στις συμμετοχές.

Για την ακρίβεια πρέπει να περικοπούν 50 συμμετοχές...

Για να μην αδικηθεί κανένας, αποφασίστηκε την Δευτέρα 4/4/2011 και ώρα 9:30 μμ να γίνει στα γραφεία της λέσχης κλήρωση για να επιλεγούν οι 50 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα ακυρωθούν...

Ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα, ξεφεύγουν των δυνατοτήτων μας..."

Πρωταπριλιάτικο ή αλήθεια????

Επίσης τελικά σε τι αριθμό έκλεισαν οι συμμετοχές???

Τροποποιήθηκε από τον fw_siak79

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι απο που θα μπουν ψαχνω

προφανος απο συνορα παραληλα ωραιοι δρομοι απο κρυσταλοπηγη μεχρι ιωαννινα αλλα αυτο ειναι +100 χλμ τα αλλα 200?? παπιγκο :thumbsup:

Η δεύτερη μέρα θα είναι σκέτη παράνοια ακόμα και για τους παλιούς/έμπειρους :shock:

πισω ρεεεεεεεεεεεεε τα εχουμε λεμε τα χιλιομετρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τερματίσουμε και ας φτάσει Τρίτη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ποιά διαδρομή;

Δεν υπάρχει καμιά απόφαση ακόμα για την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε... θα εξαρτηθεί... έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο μήπως;

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι είχε γράψει νωρίτερα o ALX για διαδρομή χωρίς ΕΟ, και λίγο μετά συνέχισα εγώ με κάποιες προτάσεις.

Άλλη εύκολη πρόταση, στάση για μεσημεριανό στην Άνω Τιθορέα, είναι περίπου στην μέση τις διαδρομής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως δίπλα προτείνουν λίγα και άνετα χιλιόμετρα την Παρασκευή, γιατί προβλέπεται πολύ σκληρό weekend και είναι καλό να αποφύγουμε την έξτρα κούραση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω με ενα φιλο, καιρου θελοντος λεμε να παμε κλασικο δρομο μεχρι αραχωβα, μετα πορεια προς λιδορικι( λιμνη Μορνου) και απο εκει αναβαση προσ Πενταγιους με πορεια προς καρπενιση ( πολυ στροφιλικη και πρασινο!) στο ενδιαμεσο θα γινει και μια μικρη παρακαμψη στην Γραμμενη Οξια που ειναι το Νοτιετορο Δασος οξιας στην Ευρωπη και ειναι υπεροχος, πολυ βατος Χωματοδρομος για λιγο!!

http://www.viamichelin.com/web/Itineraires?strStartLocid=32NDNhbWw1MzYxMDAxMGNNemd1T1RFM016VT1jTWpFdU56azBNams9&strDestLocid=31NDQzYnExMGNOREF1TlRrNU1ETT1jTWpJdU5UVTFPVGc9&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=true&dtmDeparture=31%2F03%2F2011&distance=km&devise=1.0|EUR&indemnite=&carbCost=1.3&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω με ενα φιλο, καιρου θελοντος λεμε να παμε κλασικο δρομο μεχρι αραχωβα, μετα πορεια προς λιδορικι( λιμνη Μορνου) και απο εκει αναβαση προσ Πενταγιους με πορεια προς καρπενιση ( πολυ στροφιλικη και πρασινο!) στο ενδιαμεσο θα γινει και μια μικρη παρακαμψη στην Γραμμενη Οξια που ειναι το Νοτιετορο Δασος οξιας στην Ευρωπη και ειναι υπεροχος, πολυ βατος Χωματοδρομος για λιγο!!

αρκει να το βρεις στεγνό.

πέρασα πριν απο λίγες μέρες και παραλίγο να μείνω εκεί. :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ξεκινησω μεσημερι και πριν

χαρτης

προτεινεται Θηβα - Ιτεα απο Αντικυρα Ναυπακτος Προυσσος Καρπενησι

ωραιοι δρομοι ωραια φυση και 'μονο' 360 χλμ αρκει να πω οτι αυτη τη διαδρομη που προτεινω οταν την ειχαμε κανει σαν μερος βολτας κοιμηθηκαμε κονιτσα :angel_not: οποτε το κουραστικη ειναι σχετικο

νικο παναη ducpilot ξερουν :cheers:

πολυ βροχα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαρτης

ωραιοι δρομοι ωραια φυση και 'μονο' 360 χλμ αρκει να πω οτι αυτη τη διαδρομη που προτεινω οταν την ειχαμε κανει σαν μερος βολτας κοιμηθηκαμε κονιτσα :angel_not: οποτε το κουραστικη ειναι σχετικο

πολυ βροχα!!

:think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαρτης

πολυ βροχα!!

Ωραια ηταν ε Αγγελε??αν ερχομουν φετος απο εκει θα πηγαινα.:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαρτης

πολυ βροχα!!

πολύ πολύ ενδιαφέρον :_thumbsup: Το τελευταίο κομμάτι προς Βορρά το έχω κάνει το μισό και με αυτοκίνητο.

πόσες ώρες το υπολογίζεις ; τι ώρα ξεκίνημα (μεσημέρι σημαίνει 12.00 ή 2.00;) ; παρέα θες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κακο ειναι οτι δεν θα εχω ιδεα τι ωρα θα φυγω μεχρι και την παρασκευη μεσημερι εννοω μεχρι τις 2 (2 να ειμαι στο δρομο)

ο δρομος πρεπει να ειναι 5-6 ωρες σβελτα - αργα αλλα δε θυμαμε καθολου τοτε τι ειχε γινει αλλα και να θυμομουν εβρεχε τραπεζια και πηγαιναμε ποιο μαζεμενα

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...