Jump to content
Sign in to follow this  
HondaGLX

Φτιάξιμο GLXG

Recommended Posts

Γεια σας θα ήθελα την γνώμη σας...14χρονών είμαι δεν ξέρω πολλά απο μηχανάκια γι'αυτο

Πήρα πρόσφατα ενα Honda GLX Super Cub 50cc στα χαρτιά 4άρι σασμάν (4 ταχύτητες)είναι 72cc και φοράει ενα κινέζικο καρμπυρατέρ ..γνήσιο μοτέρ με μιζα κλειστό...

τι μου προτείνετε να κάνω με 100€ 150 το πολυ

•Να πάρω ενα αλλο καρμπυρατερ (προτείνετε κάποιο)

•Να το βάψω (50€ θα μου στοιχήσει γιατι μου το βαφουν τσάμπα μόνο μπογιλα θα παρω)

•Να το πετάξω στην θάλασσα (είναι ήδη μπλε)

•Να το κάνω 110cc (δεν έχω ιδέα πως... θέλει ανοιγμα το μοτέρ λογικά)

•Να το αφήσω όπως είναι

•Τίποτα άλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

άμα σου κάνει κόλπα το καρμπυρατέρ βάλε ένα καλύτερο γιαπωνέζικο και κατα τ'άλλα άστο όπως είναι...Μια χαρά είναι και έτσι το μηχανάκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως, λέω εγώ ρε παιδί μου, μήπως να μάθαινες περισσότερο απο μηχανάκια, συνάμα να μάζευες λεφτά ως τα 16!!! σου, και να έκανες ό,τι ηθελες δια της νομίμου οδού?? Με το δίπλωμά σου, με τις ασφάλειες σου, με όλα σου..? Α με τα λεφτα που έχεις παρε ένα καλό κράνος καλύτερα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν είπα τιποτα για κράνος.... και επδ δεν είμαι νόμιμος τι πειράζει... προσέχω... εγω για αλλο πραγμα ζητησα την γνωμη σας

Τζώννη τι καρμπυρατερ λες να βαλω? 16αρι? α αυτο π φοραει τορα ειναι ShengWay αρα Shark δεν ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν είπα τιποτα για κράνος.... και επδ δεν είμαι νόμιμος τι πειράζει... προσέχω... εγω για αλλο πραγμα ζητησα την γνωμη σας

Αχχ... Φιλε εγώ για την ασφάλειά σου τα λέω.. το οτι προσέχεις δεν σημαίνει οτι δεν θα έχεις το παραμικρό ατυχηματάκι(που μακάρι να μην το έχεις ποτέ).. Είναι θέμα καθαρά προστασίας σου. . . Και των άλλων οδηγών στο δρόμο φυσικά!! Απόκτησε όριμη σκέψη φίλε και μετά βλέπεις..

Υ.Γ. Φυσικά και κατάλαβα τι ζητούσες, γι αυτό δεν σου έγραψα απάντηση! :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 52mm ?

θα το κανεισ 51mm και χρειαζετε κυλινδροπιστονα και κεφαλη !κυκλοφορει κιτ ετομο καποθ στα 100-120 εθρο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να το κανεις 52 χρειαζονται γυρω στα 300€ χωρις εργατικα. Για να το οδηγησεις χρειαζεται διπλωμα και ασφαλεια. Τα εχεις?

Τροποποιήθηκε από τον mariospapanikolaou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks προσ το παρων ουτε διπλωμα ουτε ασφαλεια εχω αλλα θα βγαλω....αμα ειναι 120€ τα 51 και 300 τα 52 θα το κανω 51.....οπότε κεφαλή και κυλινδροπίστονα?

Τροποποιήθηκε από τον HondaGLX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε και εγω προσεχα μεχρι που βγηκε ενας απο ΣΤΟΠ και μου τν εριξε κανονικα και μετα εφυγε χωρις να σταματισει με το που ηρθαν οι μπατσοι διπλωμα και ασφαλεια μου ζητησαν οσο για το ΚΡΑΝΟΣ χαρης αυτο ειμαι ζωντανος κατσε μεχρι τα 16 σου μαζεψε και αλλα λεφτα για ανταλακτικα κρανος και τετια και μετα αμα θες παμε για ενα καφε να σου πουμε και απο κοντα πως να το φτιαξεις !!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στροφαλος AASA τριγωνικος 54mm 120ε

κυλυ/πιστονα AASA 51mm nicacil 120e (δν ειναι σιγουρο ισος να κανουν λιγο παραπανω)

κεφαλη astrea ανοιγμα στης βαλβιδες σκληρα ελατηρια περιπου 150ε

εκκεντροφορος fueggo f200 5σταδιο 60ε Η AASA 3+σταδιο 50ε

δισκοι συμπλεκτη takegava ενυσχιμενη 33ε

καμπυρατερ keihin 22μ Η 24μμ 150ε +20ε ο λεμος

αυτα λεω εγω τωρα αμα εχω κανει καπου λαθος ας με διορθωσουν τα παιδια !!!

Τροποποιήθηκε από τον hurricane

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας ειμαι καινουριος στο φορουμ..!!

Λοιπον σε ενα μηνα βγαζω διπλωμα για 50cc.. και 8α παρω ενα glx 50cc

8ελω να το κανο 72cc και να του αλα3ω πραγματα για να παταω ενα 100αρι

Μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να του βαλω πανω και ποσο περιπου κοστιζει????? :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα