HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Γεια σας θα ήθελα την γνώμη σας...14χρονών είμαι δεν ξέρω πολλά απο μηχανάκια γι'αυτο Πήρα πρόσφατα ενα Honda GLX Super Cub 50cc στα χαρτιά 4άρι σασμάν (4 ταχύτητες)είναι 72cc και φοράει ενα κινέζικο καρμπυρατέρ ..γνήσιο μοτέρ με μιζα κλειστό... τι μου προτείνετε να κάνω με 100€ 150 το πολυ •Να πάρω ενα αλλο καρμπυρατερ (προτείνετε κάποιο) •Να το βάψω (50€ θα μου στοιχήσει γιατι μου το βαφουν τσάμπα μόνο μπογιλα θα παρω) •Να το πετάξω στην θάλασσα (είναι ήδη μπλε) •Να το κάνω 110cc (δεν έχω ιδέα πως... θέλει ανοιγμα το μοτέρ λογικά) •Να το αφήσω όπως είναι •Τίποτα άλλο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 άμα σου κάνει κόλπα το καρμπυρατέρ βάλε ένα καλύτερο γιαπωνέζικο και κατα τ'άλλα άστο όπως είναι...Μια χαρά είναι και έτσι το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Μήπως, λέω εγώ ρε παιδί μου, μήπως να μάθαινες περισσότερο απο μηχανάκια, συνάμα να μάζευες λεφτά ως τα 16!!! σου, και να έκανες ό,τι ηθελες δια της νομίμου οδού?? Με το δίπλωμά σου, με τις ασφάλειες σου, με όλα σου..? Α με τα λεφτα που έχεις παρε ένα καλό κράνος καλύτερα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Εγώ δεν είπα τιποτα για κράνος.... και επδ δεν είμαι νόμιμος τι πειράζει... προσέχω... εγω για αλλο πραγμα ζητησα την γνωμη σας Τζώννη τι καρμπυρατερ λες να βαλω? 16αρι? α αυτο π φοραει τορα ειναι ShengWay αρα Shark δεν ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ δεν είπα τιποτα για κράνος.... και επδ δεν είμαι νόμιμος τι πειράζει... προσέχω... εγω για αλλο πραγμα ζητησα την γνωμη σας Αχχ... Φιλε εγώ για την ασφάλειά σου τα λέω.. το οτι προσέχεις δεν σημαίνει οτι δεν θα έχεις το παραμικρό ατυχηματάκι(που μακάρι να μην το έχεις ποτέ).. Είναι θέμα καθαρά προστασίας σου. . . Και των άλλων οδηγών στο δρόμο φυσικά!! Απόκτησε όριμη σκέψη φίλε και μετά βλέπεις.. Υ.Γ. Φυσικά και κατάλαβα τι ζητούσες, γι αυτό δεν σου έγραψα απάντηση! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2011 από τον kost4s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 52mm ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 52mm ? θα το κανεισ 51mm και χρειαζετε κυλινδροπιστονα και κεφαλη !κυκλοφορει κιτ ετομο καποθ στα 100-120 εθρο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 52mm ? caps Off :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για να το κανεις 52 χρειαζονται γυρω στα 300€ χωρις εργατικα. Για να το οδηγησεις χρειαζεται διπλωμα και ασφαλεια. Τα εχεις? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2011 από τον mariospapanikolaou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Thanks προσ το παρων ουτε διπλωμα ουτε ασφαλεια εχω αλλα θα βγαλω....αμα ειναι 120€ τα 51 και 300 τα 52 θα το κανω 51.....οπότε κεφαλή και κυλινδροπίστονα? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2011 από τον HondaGLX 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hurricane 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Φιλε και εγω προσεχα μεχρι που βγηκε ενας απο ΣΤΟΠ και μου τν εριξε κανονικα και μετα εφυγε χωρις να σταματισει με το που ηρθαν οι μπατσοι διπλωμα και ασφαλεια μου ζητησαν οσο για το ΚΡΑΝΟΣ χαρης αυτο ειμαι ζωντανος κατσε μεχρι τα 16 σου μαζεψε και αλλα λεφτα για ανταλακτικα κρανος και τετια και μετα αμα θες παμε για ενα καφε να σου πουμε και απο κοντα πως να το φτιαξεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 δυστηχως όμως δεν επιπλέι το παπί για να το φέρω....απο μυτιλήνη είμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hurricane 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) στροφαλος AASA τριγωνικος 54mm 120ε κυλυ/πιστονα AASA 51mm nicacil 120e (δν ειναι σιγουρο ισος να κανουν λιγο παραπανω) κεφαλη astrea ανοιγμα στης βαλβιδες σκληρα ελατηρια περιπου 150ε εκκεντροφορος fueggo f200 5σταδιο 60ε Η AASA 3+σταδιο 50ε δισκοι συμπλεκτη takegava ενυσχιμενη 33ε καμπυρατερ keihin 22μ Η 24μμ 150ε +20ε ο λεμος αυτα λεω εγω τωρα αμα εχω κανει καπου λαθος ας με διορθωσουν τα παιδια !!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2011 από τον hurricane Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 Γιατι -1 παρακαλω? Δεν αρεσει σε μερικους η νομιμοτητα?? Οτι να ναι. . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αδαμ νταφακ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Γεια σας ειμαι καινουριος στο φορουμ..!! Λοιπον σε ενα μηνα βγαζω διπλωμα για 50cc.. και 8α παρω ενα glx 50cc 8ελω να το κανο 72cc και να του αλα3ω πραγματα για να παταω ενα 100αρι Μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να του βαλω πανω και ποσο περιπου κοστιζει????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες