Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 το οδηγησα κ κολησσα!!!!!!! μου το δινει φιλος με 6.500 ευρο.μοντελο 2007 33.000 χιλιομετρα 125 bhp k πολλα εξτρα. να το παρω η να παω για κατι αλλο σαυτα τα λεφτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 κανεις δεν μπορει να σου απαντησει σε αυτο ,το θεμα ειναι αν εχεις τα λεφτα ,αν σου αρεσει ,αν σου αρεσει καποιο αλλο και ποιο ,αν το εχεις οδηγησει και το αλλο,τι ειδους μηχανακι θες και πολλα αλλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 το οδηγησα κ κολησσα!!!!!!! μου το δινει φιλος με 6.500 ευρο.μοντελο 2007 33.000 χιλιομετρα 125 bhp k πολλα εξτρα. να το παρω η να παω για κατι αλλο σαυτα τα λεφτα? E, αφου ειναι και φιλος... ΤΡΕΧΑΑΑΑ!!!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 κανεις δεν μπορει να σου απαντησει σε αυτο ,το θεμα ειναι αν εχεις τα λεφτα ,αν σου αρεσει ,αν σου αρεσει καποιο αλλο και ποιο ,αν το εχεις οδηγησει και το αλλο,τι ειδους μηχανακι θες και πολλα αλλα... τα λεφτα πες ταχουμε κουτσα στραβα.ειμαι 2 χρονια χωρις διτροχο κ μουχει λειψει πολυ.πριν ειχα ενα XT 600. μαρεσει πολυ κ το TDM(δεν τοχω οδηγησει),το V-Strom πιστευω value for money κ το Tiger. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 αμα δινεις προτεραιοτητα στην οδηγηση θα προτεινα tiger ,αν δινεις σε ανεση και πρακτικοτητα v-strom και στο ενδιαμεσο το tdm επισης σκεωου την μετα μεταπωληση αν σε ενδιαφερει παντως αν πας στο tiger προσοχη ,η δυναμη του ειναι τεραστια μετα το xt ,ειδικα μετα απο 2 χρονια παυσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 αμα δινεις προτεραιοτητα στην οδηγηση θα προτεινα tiger ,αν δινεις σε ανεση και πρακτικοτητα v-strom και στο ενδιαμεσο το tdm επισης σκεωου την μετα μεταπωληση αν σε ενδιαφερει παντως αν πας στο tiger προσοχη ,η δυναμη του ειναι τεραστια μετα το xt ,ειδικα μετα απο 2 χρονια παυσης αυτο το καταλαβα εχθες που το πηρα βολτα.....απιστευτη δυναμη.παντως κ απο ανεση μου φανηκε μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Λίγο προσοχή με Tiger 2007 μοντέλα, έχουν ακουστεί πολλά προβλήματα με έμβολα/πιστόνια. Ψάξε λίγο στο διαδίκτυο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Λοιπον φιλε μου οπως βλεπεις ειμαι κατοχος 09 μοντελου σουπερ ευτυχισμενος με το μηχανακι. ΟΜΩΣ επειδη τα λεφτα ειναι λεφτα κ φιλοι απο φιλοι διαφερουν ΠΡΟΣΕΞΕ αυτο που ειπε ο Manalishious απο πανω ... αρκετα μοντελα 07 αλλα κ 08 09 εβγαλαν βλαβη στα πιστονια (πολυ χοντρη ζημια κατεμε ) ...οποτε διαβασε (www.forumtriumph.gr κ www.tiger1050.com) βρες κ ενα καλο μηχανικο εξουσιοδοτημενο η μη κ ψαχτο το μηχανακι πριν το παρεις. ...αλλα προβληματα χοντρα δεν εχουν βγει ...απο οσο ξερω. προσωπικη αποψη επειδη εχω οδηγησει κ tdm κ vstrom (οχι xt) ειναι πως το tiger θα σου δωσει πιο πολυ "συγκινηση" με ενα μεγαλο ΑΛΛΑ. ...ΑΛΛΑ πρεπει να βαλεις το χερι λιιιγο πιο βαθεια στην τσεπη για service καταναλωση . Βαλτα κατω οοοολα αυτα σκεψου τι θελεις κ εμεις εεεεδω ημαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Αν είναι καλός σου φίλος και τον εμπιστεύεσαι, ψάξ'το λίγο όπως ειπώθηκε παραπάνω, κατέβασε και λίγο ακόμα την τιμή και πάρ'το. Και μένα μου αρέσει πολύ. Ειδικά αυτή η ροπή του 3κύλινδρου και ο ήχος τους... :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 ναι παιδια θα το ψαξω το θεμα,ευχαριστω.τρωει πολυ ο τιγρης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 ναι παιδια θα το ψαξω το θεμα,ευχαριστω.τρωει πολυ ο τιγρης? 6 με 7 εθνικη χαλαρα, 7 με 8 μικτο, 10+ αν εχεις βαρυ χερι... αναλογα με τα "γουστα" δλδ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 τοχω ερωτευτει τον τιγρη αλλα παντα μαρεσε κ το TDM ειναι κ yamaha.οπως κ το vstrom ειναι πολυ καλο εργαλειο.θελει ψαξιμο!!!!!!!θα παω τον τιγρη σε μαστορα για ελεγχο για εμβολο/πιστονια που λετε αλλα υπαρχει τροπος να το καταλαβει ο μαστορας αν εχει προβλημα?δλδ κανει περιεργο κοπανημα η κατι αλλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Παντως τα 3 μηχανακια που αναφερεις ειναι εντελως διαφορετικα (κ δεν μιλαω μονο για το γκαζι),οποτε περι ορεξεως κ τσεπης κολοκυθοπιτα!!! ... οσο για τα εμβολα η κανονικη διαδικασια ειναι να παρεις συμπιεση στους κυλινδρους ετσι ωστε να εχεις ασφαλη συμπερασμα ...αλλο ενα μπακαλιστικο ειναι η υπερβολικη καταναλωση λαδιου αλλα θελει χρονο για να το δεις αυτο ...κ τελος πιστευω αν ο μαστορας ειναι ΜΑΣΤΟΡΑΣ θα το "πιασει" σαν βλαβη!!! ...ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 6 με 7 εθνικη χαλαρα, 7 με 8 μικτο, 10+ αν εχεις βαρυ χερι... αναλογα με τα "γουστα" δλδ! Αντίστοιχες συγκριτικές καταναλώσεις του (ψεκαστού) V-Strom: 3,5 lt/100km Εθνική χαλαρά, 4 lt μικτό, 4,5 lt με βαρύ χέρι. Σημ: Τα νούμερα έχουν μετρηθεί κατ' επανάληψη από μένα με γεμάτο σε γεμάτο ντεπόζιτο και ημερήσιο χιλιομετρητή, οπότε είναι αξιόπιστα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα αυτό που έβλεπα και μέτραγα. ΟΜΩΣ: Το Τιγράκι είναι σαφώς πιο "ερωτεύσιμο" εργαλείο και πιο τσαχπίνικο (παιχνιδιάρικο, στριφτερό). Στα μείον του V-Strom: Τα φρένα. Ανεπαρκέστατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Komorias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 ok το vstrom το καταλαβαινω ειναι αλλα κυβικα.η διαφορα με το TDM ποια ειναι εκτος απτα κυλινδρα?δλδ ποια απτα 2 για ανεση κ οικονομια? Αντίστοιχες συγκριτικές καταναλώσεις του (ψεκαστού) V-Strom: 3,5 lt/100km Εθνική χαλαρά, 4 lt μικτό, 4,5 lt με βαρύ χέρι. Σημ: Τα νούμερα έχουν μετρηθεί κατ' επανάληψη από μένα με γεμάτο σε γεμάτο ντεπόζιτο και ημερήσιο χιλιομετρητή, οπότε είναι αξιόπιστα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα αυτό που έβλεπα και μέτραγα. ΟΜΩΣ: Το Τιγράκι είναι σαφώς πιο "ερωτεύσιμο" εργαλείο και πιο τσαχπίνικο (παιχνιδιάρικο, στριφτερό). Στα μείον του V-Strom: Τα φρένα. Ανεπαρκέστατα. δεν εχει καλα φρενα το vstrom? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Αντίστοιχες συγκριτικές καταναλώσεις του (ψεκαστού) V-Strom: 3,5 lt/100km Εθνική χαλαρά, 4 lt μικτό, 4,5 lt με βαρύ χέρι. Σημ: Τα νούμερα έχουν μετρηθεί κατ' επανάληψη από μένα με γεμάτο σε γεμάτο ντεπόζιτο και ημερήσιο χιλιομετρητή, οπότε είναι αξιόπιστα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα αυτό που έβλεπα και μέτραγα. ΟΜΩΣ: Το Τιγράκι είναι σαφώς πιο "ερωτεύσιμο" εργαλείο και πιο τσαχπίνικο (παιχνιδιάρικο, στριφτερό). Στα μείον του V-Strom: Τα φρένα. Ανεπαρκέστατα. κ το μπροστινο ασαφεστατο θα συμπληρωνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 κ το μπροστινο ασαφεστατο θα συμπληρωνα Ασαφέστατο δεν θα τό 'λεγα, ίσως έχει σχέση με τα φρένα που είναι γτπ και δε βοηθάνε να παίρνεις και να διατηρείς τις σωστές γραμμές...... σε πολύ γρήγορους ρυθμούς πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 ...παντως αν αναλογιστεις τιμη αξιοπιστια καταναλωση βλαβες ειναι τιμιο μηχανακι το V Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν είναι καλός σου φίλος και τον εμπιστεύεσαι, ψάξ'το λίγο όπως ειπώθηκε παραπάνω, κατέβασε και λίγο ακόμα την τιμή και πάρ'το. Και μένα μου αρέσει πολύ. Ειδικά αυτή η ροπή του 3κύλινδρου και ο ήχος τους... :) :) :) +999 Παρά λίγο να το πάρω πριν 3 χρόνια αντί του παρόντος! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2011 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 -komorias,125 αλογα τροχο το tiger? εισαι σιγουρος? -μοτο αγαπουλη,3.5l/100χλμ εθνικη?δλδ οσο καιει ενα παπι?sorry αλλα μου φαινεται υπερβολικα λιγο το νουμερο...οκ ειπαμε 2κυλινδρο ειναι αλλα κ 650cc....δεν πιστευω αν δεν δω ιδιοις ομασοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 -komorias,125 αλογα τροχο το tiger? εισαι σιγουρος? -μοτο αγαπουλη,3.5l/100χλμ εθνικη?δλδ οσο καιει ενα παπι?sorry αλλα μου φαινεται υπερβολικα λιγο το νουμερο...οκ ειπαμε 2κυλινδρο ειναι αλλα κ 650cc....δεν πιστευω αν δεν δω ιδιοις ομασοι Αφού σου λέω δεν το πίστευα κι εγώ. Μιλάμε όμως για χαλαρούς ρυθμούς εθνικής. Και μήπως με τσίτα τα γκάζια, είναι πολλά τα 4,5? Μετρημένο σε Γαλαξείδι-Αράχωβα. Στο βενζινάδικο μάλιστα ήμασταν όλοι μαζί και λέγαμε τί βάλαμε. Όποτε βρεθούμε σε βόλτα, θα δεις ιδίοις όμμασι. Μην καταρρεύσεις ψυχολογικά μόνο φοβάμαι. (Το παπί δεν καίει τόσο πολύ, γύρω στα 2-2,5 απ' όσο έχω ακούσει). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 -komorias,125 αλογα τροχο το tiger? εισαι σιγουρος? Δεν ειπε τροχο ... αμα εννοουσε τροχο... ονειρο απατηλο πλην τουμπανιασματος -μοτο αγαπουλη,3.5l/100χλμ εθνικη?δλδ οσο καιει ενα παπι?sorry αλλα μου φαινεται υπερβολικα λιγο το νουμερο...οκ ειπαμε 2κυλινδρο ειναι αλλα κ 650cc....δεν πιστευω αν δεν δω ιδιοις ομασοι Εδω εχει το tdm κανα 5 αρι ...το σηζηταγα με τον Hlia κ δεν το πιστευα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Αφού σου λέω δεν το πίστευα κι εγώ. Μιλάμε όμως για χαλαρούς ρυθμούς εθνικής. Και μήπως με τσίτα τα γκάζια, είναι πολλά τα 4,5? Μετρημένο σε Γαλαξείδι-Αράχωβα. Στο βενζινάδικο μάλιστα ήμασταν όλοι μαζί και λέγαμε τί βάλαμε. Όποτε βρεθούμε σε βόλτα, θα δεις ιδίοις όμμασι. Μην καταρρεύσεις ψυχολογικά μόνο φοβάμαι. (Το παπί δεν καίει τόσο πολύ, γύρω στα 2-2,5 απ' όσο έχω ακούσει). δλδ ποσο χαλαρους?με 50?οσο για το παπι σωστα λες....2-3l/100χλμ εχουν πανω κατω ολα τα παπια.... αλλα εκει μιλαμε για 15-20 αλογα το πολυ ιπποδυναμη κ 100 κιλα το πολυ βαρος σε 125 κυβικα.... στο v-strom τα πραγματα μεγαλωνουν παααρα πολυ....650 τα κυβικα...65 τα αλογα...κ 200 τα κιλα.... αρα δεν μπορω να πιστεψω οτι το v με 4πλασια κυβικα,4πλασια αλογα κ 2πλασια κυβικα καιει μονο 50% περισσοτερο....να μου πεις για 5-6l/100χλμ εθνικη κ 7-8l/100χλμ τσιτα γκαζι μου φαινεται οκ.....εκτος κ εαν κανεις κατι λαθος στην μετρηση τεσπα...σε καποια βολτα θα το διαπιστωσουμε..... Εδω εχει το tdm κανα 5 αρι ...το σηζηταγα με τον Hlia κ δεν το πιστευα!!! η απαντηση μου ιδια με αυτην προς τον αγαπουλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 @Πατάπιος: Όντως το TDM τόσο καίει, στην πόλη με 20 λίτρα βγάζεις χωρίς να το σκίζεις περίπου 300χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 @Πατάπιος: Όντως το TDM τόσο καίει, στην πόλη με 20 λίτρα βγάζεις χωρίς να το σκίζεις περίπου 300χλμ. μαγκες κατι δεν κανετε καλα στους υπολογισμους σας.... 20l /300χλμ = 0.66Χ100χλμ = 6.6l/100 χλμ χωρις να το σκιζεις....αρα σκιζοντας το ανεβαινει κ αλλο γεια σας :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες