Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Πολυ ενδιαφερον τουμπανο!!! Απο το Ducati News Today Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 αυτη ειναι μοντιφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 ωραιο το εκανε ο ατιμος! βλεπω ενα μη μοντιφαρισμενο αρκετα συχνα και ειναι απο μονο του πολυ καλο! φανταζομαι πως θα ειναι αυτο!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Ειλικρινά δεν ξέρω αν οδηγείται αυτό το πράμα και απορώ πως χώρεσε όλα τα παρελκόμενα του μοτέρ εκεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Ειλικρινά δεν ξέρω αν οδηγείται αυτό το πράμα προφανως ο μοντιφικατορας μενει σε χωρα με ασφαλτο στρωμενη στο δρομο. :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gioan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 ειναι πανεμορφη! Viva Italia! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 μονο εμενα μου φαινεται χαλια???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 μονο εμενα μου φαινεται χαλια???? εχει την πλακα του! δεν θα χαλαγε κανεναν πιστευω να το οδηγησει! αλλα απο εσενα δεν το περιμενα! δεν δικαιουσε να λες χαλια μια ιταλιδα (ducati συγκεκριμενα!) :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 εχει την πλακα του! δεν θα χαλαγε κανεναν πιστευω να το οδηγησει! αλλα απο εσενα δεν το περιμενα! δεν δικαιουσε να λες χαλια μια ιταλιδα (ducati συγκεκριμενα!) :_zeppelin: δεν την λες και καθαροαιμη ducati ,απο την αποψη οτι ειναι παντρεμα εξαρτηματων / πλαισιου /κινητηρα μπορει καποιο αλλο παντρεμα να μου αρεσε ,αυτο ομως οχι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Ειναι αθλιο! Σαν κατι βενζινοκινητα που αλλαζεις καπακια και καποια ειναι αποτυχημενα... Αυτο που μετραει ειναι το μερακι, η υπομονη κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 τελικα ποσο υποκειμενικό ειναι το τι εστι ομορφο ε?.... καποιος θα το πει αθλιο ...εγω θα πω οτι ειναι κουκλι..και με τις μοντιφες που εχει κανει ο παικτης ....θα ειναι και πυραυλος! ...για το αν αξιζε το κοπο να μαζεψεις κομματια απο ενα πανακριβο S4RS και να τα προσπαθησεις να τα βαλεις σε ενα 1100...ειναι παλι κατι που εγω δεν θα εκανα αλλα δεν απαξιώνω και το μερακι του συγκεκριμενου ...που αν κρινω απ τον τροπο που εβαλε το ψυγείο κατω απ τη σελα ...το χει ο τυπος! ...βαζω στοιχημα παντως οτι με τα φραγκα που εχωσε ...έπαιρνα 1200 του κουτιου! απο μενα +1! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Είναι σαν να έχει βάλει ένα ducati πάνω στο ducati του για να κροταλίζει όταν κροταλίζει D: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 μονο εμενα μου φαινεται χαλια???? Όχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Εμετίλα ............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 τι ακριβως εχει κανει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Εχει βαλει τον υγροψυκτο κινητηρα της Ducati στο πλαισιο του Multi. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 καλα εκανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Αραγε αυτο το εκανε πριν να βγει το 1200 ή μετα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 και το απλο δεν θα με χαλαγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 εχει την πλακα του! δεν θα χαλαγε κανεναν πιστευω να το οδηγησει! αλλα απο εσενα δεν το περιμενα! δεν δικαιουσε να λες χαλια μια ιταλιδα (ducati συγκεκριμενα!) :_zeppelin: Το οτι καποιος ειναι κατοχος ducati δεν σημαινει οτι πρεπει να του αρεσουν ολα εμφανησιακα ή μηχανικα Αυτη ειναι η γνωμη μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 και το απλο δεν θα με χαλαγε το ξερουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 το ξερουμε ηλια παρε του γιωργου,γδυστο και ψηλοσε το...επιτυχια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 ηλια παρε του γιωργου,γδυστο και ψηλοσε το...επιτυχια ρε λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες