Jump to content
Torakusu Yamaha

Ducati Multistretta (ή μηπως Hyperstrada)???

Recommended Posts

ωραιο το εκανε ο ατιμος! βλεπω ενα μη μοντιφαρισμενο αρκετα συχνα και ειναι απο μονο του πολυ καλο! φανταζομαι πως θα ειναι αυτο!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειλικρινά δεν ξέρω αν οδηγείται αυτό το πράμα και απορώ πως χώρεσε όλα τα παρελκόμενα του μοτέρ εκεί... :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειλικρινά δεν ξέρω αν οδηγείται αυτό το πράμα

προφανως ο μοντιφικατορας μενει σε χωρα με ασφαλτο στρωμενη στο δρομο. :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο εμενα μου φαινεται χαλια????

εχει την πλακα του! δεν θα χαλαγε κανεναν πιστευω να το οδηγησει! αλλα απο εσενα δεν το περιμενα! δεν δικαιουσε να λες χαλια μια ιταλιδα (ducati συγκεκριμενα!) :_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει την πλακα του! δεν θα χαλαγε κανεναν πιστευω να το οδηγησει! αλλα απο εσενα δεν το περιμενα! δεν δικαιουσε να λες χαλια μια ιταλιδα (ducati συγκεκριμενα!) :_zeppelin: :_zeppelin:

δεν την λες και καθαροαιμη ducati ,απο την αποψη οτι ειναι παντρεμα εξαρτηματων / πλαισιου /κινητηρα

μπορει καποιο αλλο παντρεμα να μου αρεσε ,αυτο ομως οχι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι αθλιο! Σαν κατι βενζινοκινητα που αλλαζεις καπακια και καποια ειναι αποτυχημενα...

Αυτο που μετραει ειναι το μερακι, η υπομονη κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα ποσο υποκειμενικό ειναι το τι εστι ομορφο ε?.... καποιος θα το πει αθλιο ...εγω θα πω οτι ειναι κουκλι..και με τις μοντιφες που εχει κανει ο παικτης ....θα ειναι και πυραυλος!

...για το αν αξιζε το κοπο να μαζεψεις κομματια απο ενα πανακριβο S4RS και να τα προσπαθησεις να τα βαλεις σε ενα 1100...ειναι παλι κατι που εγω δεν θα εκανα αλλα δεν απαξιώνω και το μερακι του συγκεκριμενου ...που αν κρινω απ τον τροπο που εβαλε το ψυγείο κατω απ τη σελα ...το χει ο τυπος!

...βαζω στοιχημα παντως οτι με τα φραγκα που εχωσε ...έπαιρνα 1200 του κουτιου!

απο μενα +1! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι σαν να έχει βάλει ένα ducati πάνω στο ducati του για να κροταλίζει όταν κροταλίζει D:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οτι καποιος ειναι κατοχος ducati δεν σημαινει οτι πρεπει να του αρεσουν ολα εμφανησιακα ή μηχανικα_thumbsup.gif

Αυτη ειναι η γνωμη μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα