ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Εμένα μου θυμίζει το αντίστοιχο των μπλε led στα πιτσιλιστήρια των αυτοκινήτων, και του Κίτ (από τον ιππότη της ασφάλτου) το κόκκινο πέρα δώθε λαμπάκι που έβαζαν οι φορτηγατζήδες! Για να μην πω για τις neon λάμπες που βάζουν κάτω από τα πατώματα των αυτοκινήτων Γενικώς με τα φωτάκια δεξιά αριστερά στο μηχανάκι και στο αυτοκίνητο, δεν τα πάω καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Πανμέγιστη και τρισάθλια καγκουριά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Τί κάνει ο άνθρωπος για να τον ΔΟΥΝΕ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Ελεος...τι καγκουρες ειναι αυτοι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) o άλλος ο μαλάκας στο βίντεο έβαλε και στο κεφάλι! να βάλουν και στα @ρχιδια τους μπας και βρουν καμιά γκόμενα και ξεχαρμανιάσουνε γιατί τους έφαγε η χααχχαχχχαχααχαχαχα ελιωσααααα χααχαχαχαχαχαχ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2011 από τον koun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Εμένα μου αρέσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Ηφαση ειναι TRON. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 ταμ ταμοβα...... ταμ ταμοβααααα.... ταμ ταμ!!!.. η αλλιως ντρούγκου ντρούγκου ντρουγκ ντρουγκ ντρουγκ τα βραχιόλια της βροντούν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Μονο η μηχανη του Φλωρινιωτη θα μπουρουσε να ειναι ετσι!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 δεν ξέρω τι λέτε αλλά τα μάτια-Led ενός παλικαριού στου βίντεου έσπειραν! Hell spawn τελειώς η φάση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 για χριστουγενιάτικο δέντρο καλό είναι -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 xa χαχαχαχα εγω εχω βαλει στο μοτοσακο μου αντιβαρα λεντ και νεον στο ολοσωμο φεριγκ και το βραδυ ειναι απολαυση οταν κοινουμαι στο δρομο!!!βεβαια ποτε δεν τα βαζω εντος πολης γιατι ειμαι σαν την μυγα μεστο γαλα! ειχα παρει και λεντ βαλβιδες αλλα οι μπανταριες τελειωνουν γρηγορα οποτε δεν....χαχαχαχαχα!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Σαν κατι παιχνιδακια που περναμε μικροι απο τα πανυγιρια ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitc0c Nikaia 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Ελεος!!!! φαντασου GLX χωρις ποδιες με τετοια πανω και βγαλμενη σελα :uglystupid2: :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Ελεος!!!! φαντασου GLX χωρις ποδιες με τετοια πανω και βγαλμενη σελα :uglystupid2: :uglystupid2: Και που θα καθισει δηλαδη? στο κ@βλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Και που θα καθισει δηλαδη? στο κ@βλι? αυτό σε πείραξε εσένα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Και μετά απορούμε γιατί εμφανίζονται UFO μόνο στην Αμερική..... Αν τα δει αυτά τα ντενεκεδομηχανάκια καμιά γιαγιά/παππούς στο Dallas να κάνουνε ντρουγκου-ντρουγκου και να φωτίζουν από όλες τις μεριές, δεν θα πάρουν στον αμερικάνο Χαρδαβέλα να ορκίζονται πως είδαν ιπτάμενους δίσκους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Πάντα γούσταρα φώτα το βράδι οπότε δεν με χαλάει...αλλά ρε μλκές σε χάρλευ μην γαμίσω τίποτα 2 τα μεσάνυχτα? Κρίμα στην εταιρία και στην φιλοσοφία της μηχανής αυτής. Με τον κάθε ανώμαλο που την είδε biker και 1%. Άιντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 o άλλος ο μαλάκας στο βίντεο έβαλε και στο κεφάλι! να βάλουν και στα @ρχιδια τους μπας και βρουν καμιά γκόμενα και ξεχαρμανιάσουνε γιατί τους έφαγε η Για τα @ρχιδια τους δεν ξέρω, για το χαμόγελό τους όμως........ Ρε τα έχει παίξει ο κόσμος ρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimr1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Το καλοκαίρι μήπως μαζεύει φέλλες; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Θα βάλω κάποια στιγμή το δικό μου και θα το βγάλω και βίντεο και θα το ανεβάσω... Αν ταιριάζει πάνω στη μηχανή, θα το κρατήσω :_zeppelin: ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 αυτό σε πείραξε εσένα? αχχαχααχαχαχαχχααχαχχα Για τα @ρχιδια τους δεν ξέρω, για το χαμόγελό τους όμως........ Ρε τα έχει παίξει ο κόσμος ρε Πωωωωωω χαχαχααχαχχααχααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες