koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Ειναι καπως καρναβαλι και παρα πολυ μεγαλη καγκουργια αλλα εχει και την ομορφια του αμα το φτιαξεις ωρεα και σωστα... τωρα δεν ξερω αμα υπαρχει καποιος ηλεκτρολογος που να μπορει να το κανει αυτο...δεν το χω δει και ποτε....αλλα αμα ενδιαφερθω στο αμεσω μελλον θα δουμε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 εγω προσωπικα δεν θα κυκλοφορουσα ετσι εξω...για την ΔΙΑΣ καλο φαινετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 αχααχαχααχχα εε ενταξη αυτο ειναι υπερβολη που εχουν κανει αλλα ψαξε κιαλα...θα δεις πολλες ομορφες που κυκλοφορουν εκει εξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 αχααχαχααχχα εε ενταξη αυτο ειναι υπερβολη που εχουν κανει αλλα ψαξε κιαλα...θα δεις πολλες ομορφες που κυκλοφορουν εκει εξω το derbi που το κανεις service,εχω ενα senda x race και λεω να το ξαναλειτουργησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Τα χριστούγεννα πέρασαν ρε Ηλία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Ελεος;x Δεν ειναι τυχαιο οτι σχεδον ολοι στο βιντεο ειναι χαρλεoκουστομαδες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Σα διτροχα κινουμενα χριστουγεννιατικα δεντρα ειναι. Χαχαχα πως ειναι ετσι? Η αποθεωση της καγκουριας, κακογουστιας και κιτσαριας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Τα χριστούγεννα πέρασαν ρε Ηλία! χααχαχαχαχααχαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Ποτε μου δε συμπαθουσα τις harley και καθε μερα επιβεβαιονομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Ποτε μου δε συμπαθουσα τις harley και καθε μερα επιβεβαιονομαι. οοοοοοοοο :stunned: :P ε ενταξη γουστα ειναι αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 XAXAX! Λοιπόν, έχω πάρει έγω και έλεγα να το βάλω στη r6, προφανώς για πλάκα, όταν πήγαμε τον Οκτώβριο Ιταλία! Απλά έκανα την παραγγελία στο internet, αλλά δεν πρόλαβε να έρθει Ελλάδα. Ήταν πολύ φτηνό και έλεγα να το βάλω για γέλιο, αν και θα ήταν πιστεύω ό,τι χειρότερο μπορεί κανείς να δει σε r6!! Τελικά έφτασε, αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gioan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ημαρτον...απιστευτη γυφτια και καγκουρια! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2011 από τον gioan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cyber_Spartacus 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Τα βραδιά μια χαρα σε βλέπουν παντός...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 XAXAX! Λοιπόν, έχω πάρει έγω και έλεγα να το βάλω στη r6, προφανώς για πλάκα, όταν πήγαμε τον Οκτώβριο Ιταλία! Απλά έκανα την παραγγελία στο internet, αλλά δεν πρόλαβε να έρθει Ελλάδα. Ήταν πολύ φτηνό και έλεγα να το βάλω για γέλιο, αν και θα ήταν πιστεύω ό,τι χειρότερο μπορεί κανείς να δει σε r6!! Τελικά έφτασε, αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ! Ρε φιλε δεν μπορω να καταλαβω πως συνδεοντε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Ελατε ρε παιδια.. Δεν ειναι και τοσο ασχημα... Τωρα που το ξανακοιταω, τελικα ειναι πολυ ωραια! Πλησιαζουν και οι αποκριες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Ελατε ρε παιδια.. Δεν ειναι και τοσο ασχημα... Τωρα που το ξανακοιταω, τελικα ειναι πολυ ωραια! Πλησιαζουν και οι αποκριες ε βαλε ενα φαρο και ντυσου μπατσος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 φάση έχει ρε παιδιά... δεν θα το έβαζα στην μηχανή μου, αλλά θα ήθελα να το δω να κυκλοφορεί καμιά φορά για να το κάνω χάζι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 ε βαλε ενα φαρο και ντυσου μπατσος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Να τα βαλεις να τα βαλεις..φαση θα εχει Κατι σαν το pimp my ride σε μοτοσυκλετες ειναι κατι τετοιοι τυποι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Μη γελατε καθολου. 1) εχω ντυθει ηδη μια φορα περιπτερο (οποτε δεν κωλωνουμε σε κατι γελοιο) 2) εχω μπλε παπι 3) μαυρο μπουφαν για μοτο 4) Συνεπιβατη που ουρλιαζει σα σειρινα επειδη περναω αναμεσα στα αυτοκινητα εχουμε 5) μπορω να βρω ανετα καταλευκο κρανος Ωραια... Ζητειται φαρος για μηχανακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 δεν ξετρελαθηκα κιολας ,,,πραγματι πολυ καγκουρια,,,για τα χριστουγεννα καλο ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrated 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 XAXAX! Λοιπόν, έχω πάρει έγω και έλεγα να το βάλω στη r6, προφανώς για πλάκα, όταν πήγαμε τον Οκτώβριο Ιταλία! Απλά έκανα την παραγγελία στο internet, αλλά δεν πρόλαβε να έρθει Ελλάδα. Ήταν πολύ φτηνό και έλεγα να το βάλω για γέλιο, αν και θα ήταν πιστεύω ό,τι χειρότερο μπορεί κανείς να δει σε r6!! Τελικά έφτασε, αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ! Κατι μου λεει οτι μετα απο αυτο το ποστ απλως ετρεξες στο μηχανακι σου να το βγαλεις.=D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Κυκλοφοραει εδω Σαλονικη ενα καρναβαλι MT 01 τιγκα στα λεντ...Ροδες μοτερ παντου, παντου!!! Ειναι αισχος!!! Κι εχω πετυχει και κανα δυο Goldwing με Led μονο στους τροχους. Σε αυτα ταιριαζε λιγο ομολογω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 o άλλος ο μαλάκας στο βίντεο έβαλε και στο κεφάλι! να βάλουν και στα @ρχιδια τους μπας και βρουν καμιά γκόμενα και ξεχαρμανιάσουνε γιατί τους έφαγε η 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Harley ετσι καρναβάλι, θα τριζουν τα κοκκαλα των παλιων harleaδων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες