karascy 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Η μελαχροινη η η ξανθια σε εξυπηρετησε? Καμία απ´ τις δύο! Ένα παιδάκι με εξυπηρέτησε! Τόσο άτυχος είμαι πια?? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Κυρ-θανο πηγα σημερα και τσιμπησα 2 παντελονακια ....με θυμηθηκε η κοπελα... αααααααχαχαχαχααχαα....δυο κι'ολας ρε βρουτε;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα.... υ.γ. εγω απο αλλου τσιμπισα το παπουτσακι που εκει ειχε τελειωσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτά... Τι σας λένε; http://www.3sixty.gr/shop/product_info.php?manufacturers_id=13&products_id=4331 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτά... Τι σας λένε; http://www.3sixty.gr...roducts_id=4331 Ισοθερμικα που εχω παρει απο εκει μια χαρα ειναι σαν του Lidl καλα το ειπες,πανω κατω το ιδιο ειναι. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 http://www.damart.co.uk/thermal-c-25.html Εγω παιδια αυτα θεωρω καλυτερα απο ολα οσα εχω δοκιμασει μεχρι τωρα... Ειναι γαλλικα βγαινουν σε 5 κατηγοριες (αναλογως το κρυο) Τα εχω εδω και δεκα χρονια - Απειρα πλυντηρια - και τωρα αρχισαν να χαλανε !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για καλο ποιοτικο ισοθερμικο, εγω πηρα μπλουζα και κολαν απο εδω http://www.stop.com....age=13&categ=36 εχει-- 60% μαλλί Merino, 25% Polyester, 15% Πολυαμίδιο. και ειναι παρα πολυ ζεστο !!!!! χωρα κατασκευης ΣΟΥΗΔΙΑ.,οτι πληρωνεις παιρνεις ....... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Ισοθερμικα που εχω παρει απο εκει μια χαρα ειναι σαν του Lidl καλα το ειπες,πανω κατω το ιδιο ειναι. Λες για του admiral ή αυτά του λινκ που έβαλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Λες για του admiral ή αυτά του λινκ που έβαλα; Για τα admiral λεω ,τωρα αυτα που εβαλες μια χαρα τα βλεπω εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 ρε παιδια σιγα την διαφορα αμα ειναι εφαρμοστο (κολαν διλαδι) και κραταει ζεστη δεν πα να το εχουνε φτιαξει και για αστροναφτες... το φορας κατω απο το παντελονη/μπλουζα και τελειωσε η υποθεση σιγα το θεμα,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Guest Pedo-bear Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 ρε παιδια σιγα την διαφορα αμα ειναι εφαρμοστο (κολαν διλαδι) και κραταει ζεστη δεν πα να το εχουνε φτιαξει και για αστροναφτες... το φορας κατω απο το παντελονη/μπλουζα και τελειωσε η υποθεση σιγα το θεμα,, οχι εναν φιλο μου τον κοροιδευουν οτι φοραει την στολη του δυτη και βγαινει. δεν ειναι για να τα φορας συχνα. κ αυτα στα lidl πρεπει να ναι αρκετα καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 σχεδον ολα τα ισοθερμικα σαν στολες διτη ειναι... τι μ'αυτο. Ασε που εγω γουσταρω εκει μεσα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπον το ξανα ανεβαζω το θεμα ,το παντελονακι για το ski που πηραμε μαζι με τον θανο απο την admiral,ειναι οτι πρεπει για το κρυο ειδικα τα παιδια που δουλευουν delivery ειναι οτι καλυτερο , ζεστο οσο δεν περνει ,σημερα το φορεσα και κατεβηκα αθηνα με χιονονερο και αρκετο κρυο και δεν καταλαβαινα τιποτα,αξιζει τα 25 ευρω που κοστιζει με την εκπτωση απο 50 που εχει......... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 βαγγελη πηγα σημερα στην admiral και πηρα ισοθερμικο αλλα μονο το παντελονι. 15 ευρω. με 23 εσυ πηρες πανω κατω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 βαγγελη πηγα σημερα στην admiral και πηρα ισοθερμικο αλλα μονο το παντελονι. 15 ευρω. με 23 εσυ πηρες πανω κατω; 23 αν ειδες περυσι γιαννη (ποστ 2011)τωρα νομιζω εχουν 25 ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες