PEPRWMENO 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Μ' ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 50ΑΡΙ. ΤΩΡΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ|ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 90 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΤΕΚΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Honda C 50 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Δεν ειναι με ιππους. Ειναι με τα κυβικα. Ενα 50αρι θα ειναι οτι πρεπει.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoglani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 για πρωτο μιχανακη παρτου το daytona sprinter 50cc.ειναι οτι πρεπει για πρωταριδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για να μιλάει για 90cc στα 6 αλόγατα, μάλλον αναφέρεται στο GLX. Πάντος στα 50άρια δεν έχει να κάνει με άλογα... Αν και είναι άλογο και αυτό το ίδιο. Δηλαδή 50κ.ε. δίχρονα street μηχανάκια σαν το RS50 που συναγωνίζονται τα 125 τετράχρονα της ίδιας κατηγορίας θεωρούνται νόμιμα... Anyway 50cc είναι 2 χρονάκια και μετά σούτι Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2011 από τον Τζώννυ91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimis 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 για καινουριο παπακι 50αρι θα σου προτεινα να του παρεις ή αυτο ή αυτο ή αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
killzone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 γνωμη μου ειναι ενα daytona sprinter ειναι οτι πρεπει το εχει ενας φιλος μου...για πρωταρηδες ειναι καλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 glx απο μενα.. Για μεταχειρισμενο φυσικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 glx απο μενα.. Για μεταχειρισμενο φυσικα.. Το glx αφ'ενός δεν καλύπτεται απο δίπλωμα μοτοποδηλάτου και αφ'εταίρου δεν υπάρχει (προφανώς) καινούριο. Μια πιο καλή λύση θα ήταν κάποιο διχρονο σκούτερ γιατί ως γνωστόν τα 50άρια 4χρονα παπιά έχουν κάκιστες επιδόσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Το glx αφ'ενός δεν καλύπτεται απο δίπλωμα μοτοποδηλάτου και αφ'εταίρου δεν υπάρχει (προφανώς) καινούριο. Μια πιο καλή λύση θα ήταν κάποιο διχρονο σκούτερ γιατί ως γνωστόν τα 50άρια 4χρονα παπιά έχουν κάκιστες επιδόσεις Φιλε μου τα glx νομιζω οτι εχουν και εκδοση 50cc.. Αν δεν εχουν (που δεν νομιζω οτι δεν εχουν) προτεινω c50, η town mate! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Ένα επώνυμο 50άρι 2χρονο είναι οκ. 4χρονο θα είναι υπερβολικά αργό. Και πάλι είναι ένα μέσο που αν προσέχει θα του κάνει τα χατήρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες