Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς και την αυτονομία εαν κάνεις ταξιδάκια και μεγάλες διαδρομές. με το v-strom θα ξεχνάς να βάζεις βενζίνη. είναι πολύ οικονομικό. και είναι μηχανή που βολεύονται ψηλοί κοντοί και πάσης φύσης οδηγοί. αλλα πέραν των specifications, πράγματι θα πρέπει να κάτσεις και στα δύο για να αποφασήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Εχοντας παρει βολτα και τα δυο, και παρολο που ειμαι δικυλινδρος μεχρι το κοκκαλο, αν ηταν να προτειμισω ενα απο αυτα τα 2 τοτε θα διαλεγα το bandit.. βεβαια το vstrom το οδηγησα πολυ λιγο αλλα και παλι το μονο που μου αρεσε ηταν ο κινητηρας του.. με μια μεγαλυτερη ζελατινα πιστευω θα εισουν πολυ καλυτερα (μιλαω για το bandit) παρε βολτα και τα δυο για να μπορεσεις να αποφασισεις.. οτι και να σου πουμε εμεις θα ειναι λιγο.. καλη αναζητηση και επιλογη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 το μπαντιτ εχει σαφως μικροτερη αυτονομια αλλα οχι και ιδιατερα μικρη. τα 250 χλμ τα βγαζει ανετα χωρις μεγαλες ταρζανιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Με ελαφρύ χέρι μου έχει βγάλει 420 χιλιόμετρα.......... Κανονικά και χωρίς να σκέφτομαι αυτονομία.....320 για πλάκα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) φιλε παρε pandit.... γιατι βλεπω να γινεται πολεμος τι να το κανεις το στρωμα τωρα?εχει πολλους κραδασμους ,δεν στριβει,δεν εχει καλα φρενα να θελει αγκυρα να σταματησει,ισως και να καιει βενζινη,δεν πουλαει με τιποτα γιατι ειναι μαπα ,θα σε χτυπαει ο αερας στα ταξιδια ,θα κουραζεσαι με δικαβαλο,ασε που ειναι και μπαουλο, τι αλλο να πρσθεσω? αυτα... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 :hunter: :katana: :katana: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 φιλε παρε pandit.... γιατι βλεπω να γινεται πολεμος τι να το κανεις το στρωμα τωρα?εχει πολλους κραδασμους ,δεν στριβει,δεν εχει καλα φρενα να θελει αγκυρα να σταματησει,ισως και να καιει βενζινη,δεν πουλαει με τιποτα γιατι ειναι μαπα ,θα σε χτυπαει ο αερας στα ταξιδια ,θα κουραζεσαι με δικαβαλο,ασε που ειναι και μπαουλο, τι αλλο να πρσθεσω? αυτα... καλα ρε συ δεν ειπαμε και τιποτα κακο γιατι κανεις ετσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Αν ήθελες Bandit, Θα το ξερες.. Αν πάρεις V-strom δύσκολα να το πουλήσεις να πάρεις Bandit. Έχω δει όμως κάμποσους να πουλάνε Bandit για να πάρουν V-strom. Εγώ θα παιρνα Bandit όμως το 95% των ανθρώπων θα προτιμούσαν V-strom. Εσύ που ανήκεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Falax 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Έχω οδηγήσει το στρώμα και είναι πολύ ταξιδιάρικο! Άνετο και με μεγάλο ντεπόζιτο για μεγάλες διαδρομές και καλό κινητήρα! Οι πιο πολλές ον-οφ έξω στο δρόμο είναι στρώματα!(τυχαίο, δεν νομίζω) Για το μπαντιντ δεν εκφέρω γνώμη γιατί δεν το έχω οδηγήσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CigarBiker 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Φιλε για το V-Strom Θα σου πω την γνωμη μου σαν κατοχος και να θυμασε ολα ειναι υποκειμενικα για τον καθενα μας 1)φορτωνεται σαν γαιδουρι 2)με μεγαλη αφτερμαρκετ ζελατινα εισαι αρχοντας απο αερα(ειμαι 1.91) 3)δικαβαλος ταξιδευεις ανετα μεχρι 140-160 μετα εχει καποιους κραδασμους 4)Απο αυτονομια μεσα στην πολη με ελαφρυ χερι και οχι συνεχεια στα κοκκινα θα σε βγαζει απο 250 εως το πολυ 300χλμ,στο ταξιδι εχω δει μεχρι και 370χλμ 5)Αν θες πιο Σπορτιφ οδηγηση η γενικα να το κανεις πιο στιβαρο(τραινο) Θες μια γεφυρα μπροστα και ελατηρια σιγουρα μπρος πισω 6)Θες Αλλα φρενα μπροστα για καποιους Στο δικο μου τωρα εχω γεφυρα και ελατηρια μπαινουν σε λιγες μερες και γενικα ειμαι ικανοποιημενος!!Λαστιχακια καλα να εχεις και ορεξη για χιλιομετρα!!Ανετο πολυ!!Χωμα μπαινει αλλα μην φανταστεις τρελα πραγματα εκτος και αν εισαι επιπεδου Βασιλης Ορφανος!Φωτα εχει πολυ καλα ακομα και χωρις ξενον εισαι οκ αλλα με τα ξενον βγαινεις και για λαγους αν θες!!Τι αλλο?? Οτι θες ρωτα εδω ειμαστε!! Και ξαναλεω ολα αυτα ειναι υποκειμενικα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 οποιος ξαναπει οτι το στρωμα ειναι καλυτερο απο το μπαντιτ θα εχει να κανει μαζι μου!!!! και ειπαμε!!!!μπαντιτ θα παρεις, τελειωσε! :whip: :kill: :2guns: ρε τι κανει κανεις για την μηχανη του.... :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimr1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Και τα δύο θα σε ικανοποιήσουν. Τo Bandit δεν είναι και η πιο εύκολη μηχανή στην πόλη, χωρίς να δυσκολεύει κιόλας. Η προστασία από τον αέρα για άτομο σαν εσένα δεν θα είναι επαρκής, χρειάζεσαι αλλαγή ζελατίνας για το ταξίδι. Για το ύψος σου το vstrom είναι πολύ εύκολη μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 καλα ρε συ δεν ειπαμε και τιποτα κακο γιατι κανεις ετσι; Γιατι βγαζω δοντια εμ με τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα..κανεις δεν ειπε οτι το pandit δεν ειναι καλο, ισα ισα που ειναι μια παραπολυ τιμια μηχανη...γιαεμενα αξιζει τα χρηματα της με το παραπανω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 ...sorry,αχ μοιρασμενες ειναι οι αποψεις και μπερδευομαι... Ξεκαθαρισε πρωτα εσυ σε εσενα τι ψαχνεις και μετα ακου τούς υπολοιπους συμβουλευτικα και μονο...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimos_th 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 ναι μεν εχω bandit ειναι στιγμες που σε ταξιδια ζηταω λιγοτερο αερα στη μαπα μου,αυτο δεν σημαινει οτι θα παιρνα v-strom γιατι για μενα ειναι βαρυ και ογκοδες μηχανακι, εχει γινει σουπα και για τη πολη θα με ζοριζε,με το bandit τα κανω ολα αλλα θελει καποια extra για εξω(για συχνες μετακινησεις),αν θες πολλα χιλομετρα για εθνικη κτλ παρε στρωμα,αν θες παιχνιδι εμφανιση και ενα μεγαλο παπι καραξιοπιστο παρε bandit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 v-strom. Η καλύτερη μηχανή για τους δρόμους της Ελλάδας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) η αξιοσημειωτη διαφορα πιστευω ειναι,στο σημειο που δεν το σκεφτεσαι με την καμια με την αλλη μοτο και εξηγω V-strom : βαζεις λαστιχα 50-50 και κανεις μια εκδρομη μεσα σε δαση και ποταμια Bandit : βαζεις ψηλη ζελατινα,πιανεις 200 σταθερα με 6,5 λιτρα/100 και κοιτας στο χαρτη ποσο μακρυτερα εχεις χρονο να πας για μονοημερη βολτα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2011 από τον kostasV 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) εχεις σκεφτει το ER-6F? το εχω σκεφτει και το εθεσα σε ενα παραπανω σχολιο μου, θα ηθελα να ρωτησω το ολοσωμο φερινγκ ειναι σημαντικο πλεονεκτημα στον τουρισμο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2011 από τον KOSTAS150 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bandit bill 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 ειναι δυο διαφορετικες μηχανες.το μονο σιγουρο ειναι πως οποια κ αν επιλεξεις δεν θα το μετανοιωσεις.ειναι αξιοπιστοτατες κ τιμιοτατες.μεινε οπωσδηποτε σε μια απ τις δυο.εγγυηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Εγω ο,τι εμπειρια εχω σε κανονικη μηχανη και οχι σε μπεβερλοποδηλατο ειναι με το vsτrom. αν και νεουδι,αν και κοντουλης(παρα ενα 1.80) με βολεψε πολυ σε βολτα μεσα στην πολη(πειραιας). Απο κει και περα το φιλαρακι που την εχει εβαλε και μια πιο ψηλη ζελατινα και ειναι αρχοντας. Με σιγουρια σου λεω οτι με ρεζερβουαρ χωρις ρεζερβα(18.5 λιτρα) κανει στο νερο 300χλμ και κυριως εντος πολης. Παντως εγω θε επαιρνα(μπορει και στον επομενο μηνα να το εχω βεβαια) το bandit... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Αν θες και μια γνώμη που δεν ακούστηκε, γιατί δεν κοιτάς και για GSR; Μπορείς να βρείς μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή και το μηχανάκι τα σπάει! (αμα δε τιμήσεις το σπίτι σου...) Είναι εντελώς άβλαβο, ακόμα και σε οριακη χρήση! Είναι πιο δυνατό και απο v-strom και απο bandid και με ένα μασκάκι μπροστά κάνεις αρκετά άνετα τα ταξίδια σου! Εγώ είμαι 1.92 και ταξιδεύω άνετα με το μασκάκι της suzuki. Στρώμα δεν είναι, αλλά κάνει καλή δουλεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafetzo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Αν θες και μια γνώμη που δεν ακούστηκε, γιατί δεν κοιτάς και για GSR; Μπορείς να βρείς μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή και το μηχανάκι τα σπάει! (αμα δε τιμήσεις το σπίτι σου...) Είναι εντελώς άβλαβο, ακόμα και σε οριακη χρήση! Είναι πιο δυνατό και απο v-strom και απο bandid και με ένα μασκάκι μπροστά κάνεις αρκετά άνετα τα ταξίδια σου! Εγώ είμαι 1.92 και ταξιδεύω άνετα με το μασκάκι της suzuki. Στρώμα δεν είναι, αλλά κάνει καλή δουλεια... Ίδιο ύψος έχουμε και καταφέρνεις και βολεύεσαι??? Εγώ πάντως όχι και τόσο... Έχω ακούσει ότι η μηχανή σου ρουφάει πολύ!ισχύει???? Αν και νομίζω πως δεν θα ταιριάζει στον φίλο μας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Ίδιο ύψος έχουμε και καταφέρνεις και βολεύεσαι??? Εγώ πάντως όχι και τόσο... Έχω ακούσει ότι η μηχανή σου ρουφάει πολύ!ισχύει???? Αν και νομίζω πως δεν θα ταιριάζει στον φίλο μας.. Το GSR έχει πολή καλή θέση οδήγησης, ωραίο στήσιμο, και είναι γενικά πολύ εύχρηστο μηχανάκι. Όσο για τη κατανάλωση, έχει 16αρι ντεπόζιτο και βγάζει γύρω στα 200χλμ αυτονομία. Είναι ανάλογα πως το πας και μη ξεχνάμε οτι είναι 600άρι με 98 άλογα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) - BANDIT 650S ABS 6095 STREET 649 4 4T 86 6 AΛ 240 233 2 DL 650 V-STROM ABS 7995 ON-OFF 647 2 4T 67 6 AΛ 200 197 2 http://www.mototriti.gr/newbikes/times/times_result.asp?marka=SUZUKI&montelo=BANDIT%20650S 2000 ειναι πιο φτηνο το bandit Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Συγκρινεις ενα 4κυλινδρο με ενα 2κυλινδρο.Βγαινεις εθνικη και εισαι ταξιδιαρης?παρε 4κ.Εισαι της πολης με λιγο τακξιδακι παρε 2κ.Για μενα το στρωμα τα κανει ολα απο λιγο αλλα μετρια.Το bandit ειναι πιο ολοκληρωμενο μηχανακι για τα γουστα μου παντα και 2 χιλιαρικα πιο φθηνο,Του αλλαζεις και το μπουρι σομπας που εβαλαν για εξατμιση με κατι πιο ομορφο που θα σου δωσει και κατι ψηλα και εισαι ετοιμος.Αντε και μια ζελατινα που λυσανε ολοι με τον αερα λες και οδηγανε αυτοκινητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες