freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Στα αγγλικά : Akane Komatsuzaki δεν είναι και άσχημο, είναι μεσα στο πνέυμα των μοτο, και διατηρεί τις Κρητικές μου καταβολές (άκη). στα Ελληνικά : Ai Abukara . Τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά, η μοίρα συνομώτησε να βρώ και εγώ τους συγγενείς μου σε ένα φόρουμ, το reunion των μπουκαδόρων είναι πλέον γεγονός. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2011 από τον freack mechanic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Hisamitsu Mitsubishi και μην δω κανα ποστ του τυπου πρωσεχε να μηνσου σβησει Χύσε Μήτσο μη σου σβήσει Ayano Komatsuzaki (Κομάτ Σουζάκι ή Θα γειάνω ακόμα το ουζάκι) :lol: Αν δώσεις όνομα με Ελληνικούς χαρακτήρες, θα σε βγάλει 99% Abukara... Στα αγγλικά : Akane Komatsuzaki δεν είναι και άσχημο, είναι μεσα στο πνέυμα των μοτο, και διατηρεί τις Κρητικές μου καταβολές (άκη). στα Ελληνικά : Ai Abukara . Τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά, η μοίρα συνομώτησε να βρώ και εγώ τους συγγενείς μου σε ένα φόρουμ, το reunion των μπουκαδόρων είναι πλέον γεγονός. Στα Αγγλικά αλλάζει το μικρό μας, στα Ελληνικά είμαστε πρώτα ξαδέρφια με ίδιο επίθετο! :D΄(Akahito Αbukara)To Ai είναι γυναικείο (μάλλον δεν άλλαξες το male female :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) να τα γράφετε English....πχ dionisis no greek Διονυσης.........χαχαχαχαχα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2011 από τον dionhaya Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Χύσε Μήτσο μη σου σβήσει Ayano Komatsuzaki (Κομάτ Σουζάκι ή Θα γειάνω ακόμα το ουζάκι) :lol: Αν δώσεις όνομα με Ελληνικούς χαρακτήρες, θα σε βγάλει 99% Abukara... Στα Αγγλικά αλλάζει το μικρό μας, στα Ελληνικά είμαστε πρώτα ξαδέρφια με ίδιο επίθετο! :D΄(Akahito Αbukara) To Ai είναι γυναικείο (μάλλον δεν άλλαξες το male female :D ) Εχεις δίκιο ξάδερφε, Akahito με λένε . Που είναι ο λιακόπουλος να δεί το 'θαυμα' , η απόδειξη οτι ολοι οι 'Ελληνες είμαστε απογονοι του ίδιου γένους ! Πάντα στα καλύτερα λείπει αυτός ο άνθρωπος.! :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Keihin Κawazuki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Άσε ρε τα σάπια Misou siro tokasoni meta fcr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Τα japanονοματα είναι ξεπερασμένα πια, αλλοι έχουν φτιάξει ολόκληρο βιντεοκλιπ με ιαπωνική στιχουργια στα Ελληνικά. Οποιος δεν το έχει δει απλά είναι χρόνια πίσω... :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 να συστηθώ... KaoruKasuga Komatsuzaki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 και ναι ειμαι πολυ συγκινημενος τωρα πια που ανηκω κι`εγω πλεον σ`αυτη την ενδοξη οικογενεια των Akahito Abukara :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Ai Abukara Aη γ@μησου που λενε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Stomu Yamashta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Chisato Komatsuzaki ΕΕ οχι και Χύσα-το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Aπλα, αρνουμαι να μπω καν στην διαδικασια... :lac: ..Αντε... Chinatsu Tankoshitsu :2funny: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2011 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επιτρέψτε μου να συστηθώ: Hisamitsu Kamisaka! Ναι ναι ναι καλά ακούσατε και Hisamitsu και Kamisaka... Το δε nickname μου: Hanshiro Arihyoshi Οι φίλοι με φωνάζουν Mitsuo Mitsubishi! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2011 από τον xaniolas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Stomu Yamashta Εχεις καμμια συγγενεια με την Yuko Yamashta, την ειδικη σε τεχνικες ισιωματος απο το Τοκυο??? lol Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Motoyasu Shiganori!!!!! Μοτο-Γειά σου! (Αγγλικά) Akahito Abukara (Εληνικά) Ichisake Ichihara (nickname) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Aigaioploos } Aiko Kakinomoto Βρε άντε κουρέψου, που θα μου πεις ότι έχω "κακήν μοτό". Στα διάλα Λες να μου το λέει επειδή δεν είναι made in Japan ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 dimitrishndsm: Hisamitsu Mitsubishi Καθόλου τυχαίο μετά από 2 lancerΚαι με το πραγματικό μου όνομα το ίδιο μου βγάζει xaxa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Γεια σας είμαι ο Kaneko Tankoshitsu :katana: εδώ μέσα θα με βρείτε κυρίως ως Hanako Chikanatsu :ph34r: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Ρε παίδες, «κωλύομαι» να δώσω το όνομα μου σε μία τυχαία ιστοσελίδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Akane Tankoshitsu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Ρε παίδες, «κωλύομαι» να δώσω το όνομα μου σε μία τυχαία ιστοσελίδα... Ε μην το δίνεις! Δεν είναι υποχρεωτικό ξέρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Noritoshi Hiratasuka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Illusive 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Ai Abukara -> απόδοση από ελληνικά Namiyo Kakinomoto -> απόδοση από αγγλικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες