Matala Hippie 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Ποιοι είναι από Κρήτη εδώ μέσα? Λόγο του ότι είμαι νέος στο φόρουμ δεν έχω πάρει χαμπάρι ακόμα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Επαέ....Φοιτητής στο ηράκλειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω κάποιους μήνες κάθε χρόνο τους περνάω στα Αγια Χώματα !! Το Ρέθυμνο !!! :vv: Θα πάρω χώμα και νερό απο τον Ψηλορείτη, να τα σκορπίσω να γενεί, όλος ο κόσμος ΚΡΗΤΗ !! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2011 από τον freack mechanic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 αλλος ενας μεσαριτης.μενω ομως ηρακλειο.εσυ απο τα ματαλα να βρεις το powerman,ειναι απο καλαμακι αν δεν κανω λαθος,οπως κ πιτσιρικας χωρις να ξερω την δικια σου ηλικια!! αντε να σαξει ο καιρος να τα πουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Εδώ είμαι μπρε σύντεκνε :D Ηράκλειο, με μεγάλη αδυναμία στο Ρέθυμνο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 ειναι κ αλλα ατομα!αντε να μαζευτουμε να κοψουμε καμμια πιτααα!!!!(κ πιτα πανω σε ποικιλια απο σουβλακια δεν με χαλαει!αλαδωτη ομως μην παχυνουμε!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Που είανι οι χανιώτες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Που είανι οι χανιώτες? Παρόν! οκ δεν ειμαι Χανιώτης αλλα σπουδάζω στο τει Χανιων. Θα κάνουμε την δικιά μας πίτα? Μέσα! :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Παρόν! οκ δεν ειμαι Χανιώτης αλλα σπουδάζω στο τει Χανιων. Θα κάνουμε την δικιά μας πίτα? Μέσα! :clapping2: Ήρθες μαρή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Ήρθες μαρή? τσου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Πίτα; Γλυκιά και αλμυρή (σουβλάκια ντε) μέσα :) Αλλά να πάμε και καμιά βολτούλα γιατί είμαι φρέσκια ακόμα και ψάχνω παρεούλα για να βγάλω τον Mr. Hyde λίγο πιο έξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πίτα; Γλυκιά και αλμυρή (σουβλάκια ντε) μέσα :) Αλλά να πάμε και καμιά βολτούλα γιατί είμαι φρέσκια ακόμα και ψάχνω παρεούλα για να βγάλω τον Mr. Hyde λίγο πιο έξω Why not?Απλώς είμαι ολίγον καμικάζι.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2011 από τον Pilgrimage Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η πολη που μεγαλωσα ειναι τα Χανια, αλλα ειμαι εγω περηφανος Ρεθεμνιωτης, τση Κρητης άγρυπνος φρουρος και οπλισμενος στρατιωτης! :P και τωρα,εις στην Αθήνα εφυγα μαλλον για να σπουδασω, μα δεν μου παει καρδια την Κρητη απο τα μαθια μου να χασω! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2011 από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Why not?Απλώς είμαι ολίγον καμικάζι.. Εεεεε, αν έχεις πολύ υπομονή καλώς, αλλιώς.... θα περιμεεεεεεεενεις μέχρι να σε φτάσω :D Η πολη που μεγαλωσα ειναι τα Χανια, αλλα ειμαι εγω περηφανος Ρεθεμνιωτης, τση Κρητης άγρυπνος φρουρος και οπλισμενος στρατιωτης! :P και τωρα,εις στην Αθήνα εφυγα μαλλον για να σπουδασω, μα δεν μου παει καρδια την Κρητη απο τα μαθια μου να χασω! Ρέθεμνος! Ρέθεμνος! Τα πιο ωραία καλοκαίρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Εισαι από τα Ματαλα?Εγω ειμαι από Καμηλαρι!Μηπως κατεβηκες Παχια Αμμο πριν καμια βδομαδα γιατι ειδα ενα xt εγω ημουν σε ενα kx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Matala Hippie 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Εισαι από τα Ματαλα?Εγω ειμαι από Καμηλαρι!Μηπως κατεβηκες Παχια Αμμο πριν καμια βδομαδα γιατι ειδα ενα xt εγω ημουν σε ενα kx Απο Ματαλα ειμαι,δεν εχω δει το μηχανάκι σου καμιά φορά εκει. Παχια αμμο εχω να παω απο τα νιάτα μου:P. Δεν πιστεύω να ήσουν εσυ που κυνηγούσαν της προάλλες οι ΔΙΕΣ στης Μοίρες,ενα πράσινο καθαρό ήταν!!Τελικα ειμαστε καμποσοι βλεπω απο Κρητη! Αντε να κανονισουμε καμια καφεδοσυναντηση........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Απο Ματαλα ειμαι,δεν εχω δει το μηχανάκι σου καμιά φορά εκει. Παχια αμμο εχω να παω απο τα νιάτα μου:P. Δεν πιστεύω να ήσουν εσυ που κυνηγούσαν της προάλλες οι ΔΙΕΣ στης Μοίρες,ενα πράσινο καθαρό ήταν!! Τελικα ειμαστε καμποσοι βλεπω απο Κρητη! Αντε να κανονισουμε καμια καφεδοσυναντηση........ Χαχαχαχα οχι δεν ημουν εγω ειμαι καλο παιδι!!!Μπορει να με εχεις δει με ενα πορτοκαλι η με ενα μπλε παπακι να κατεβαινω,κατεβαινα συχνα το καλοκαιρι!Εσυ δουλευεις πουθενα εκει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Ρέθεμνος! Ρέθεμνος! Τα πιο ωραία καλοκαίρια. ΡΕΘΕΜΝΟΣ..... !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 να μαι και εγω ,Χανια . Δουλεια,οχι μονιμα ,αλλα μαρεσει η Κρητη. Ειμαστε σχεδον ολοι του χωματερου (εκτος απο το κορασιο) ή κανω λαθος? Ποτε κοβουμε πιτα???? ΥΓ βρειτε μου μωρε ενα καλο DRZ 400E να αγορασω για να υσηχασω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 να μαι και εγω ,Χανια . Δουλεια,οχι μονιμα ,αλλα μαρεσει η Κρητη. Ειμαστε σχεδον ολοι του χωματερου (εκτος απο το κορασιο) ή κανω λαθος? Ποτε κοβουμε πιτα???? ΥΓ βρειτε μου μωρε ενα καλο DRZ 400E να αγορασω για να υσηχασω!!! Εμείς, οι γυναίκες, πάντα κάνουμε την διαφορά! :P Βέβαια εδώ με τους καρόδρομους που έχουμε καλά κάνατε και πείρατε αυτές τις μήχανες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Εμείς, οι γυναίκες, πάντα κάνουμε την διαφορά! :P Βέβαια εδώ με τους καρόδρομους που έχουμε καλά κάνατε και πείρατε αυτές τις μήχανες. You can always change to KLX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Δεν γινετε να μενεις στην Κρητη και να μν εχεις ενα motocross η Enduro,εστω on off.Εχει πολλους τοπους να εξερευνησεις με εντουροβολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Και εγώ απο Κρήτη, Ιεράπετρα μένω αλλά σπούδαζα 7 χρόνια στα Χανιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Λοιπον ολοι οι Χανιωτες τουλαχιστον , χωματεροι για μπειτε στο θεμα που θα φτιαξω , χρειαζομαι τις γνωσεις και την εμπειρια σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Ποιο θεμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες