tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Χωρίς πολλά λόγια και εισαγωγές προτείνω την εξής μεικτή διαδρομή για μία ωραία Κυριακή ή Σάββατο για να μαζευτούμε, να χαρούμε τα μηχανάκια μας και την παρέα και μερικοί να γνωρίσουν νέες χωματοδιαδρομές. Ολα ανοιχτά είναι, άλλωστε το πιο σημαντικό είναι να μαζευτεί κόσμος, αλλά έχοντας αρκετή εμπειρία από αυτά τα λημέρια πιστεύω οτί το πρόγραμμα είναι εφικτό και [μάλλον] πολύ διασκεδαστικό. Αντε λοιπόν να το συνδιοργανώσουμε! Αρχή / Τέλος : Πιστάκια Παπάγου Μηκος Κύκλου: 45,9 Km Ασφαλτος: 25,2 Km Χωματόδρομος: 20,7 Km Προγραμμα: 1. Συνάθροιση στα Πιστάκια Παπάγου. 2. 1ο Σκέλος [Μπλε], Ασφαλτος, Ανάβαση προς Κεραίες. 9,1 Km. Καλή άσφαλτος και μπόλικες στροφές με ωραία θέα προς λεκανοπέδιο. Δημόσιος δρόμος άρα προσοχή, ιδίως τα Σ/Κ, ανεβαίνει πολύς κόσμος. 3. 2ο Σκέλος [Κόκκινο], Χωματόδρομος, Κεραίες - Μεσόγεια. 11.9 Km. Χωματόδρομος αρκετά βατός, προσβάσιμος και με αυτοκίνητο. Σε σημεία αρκετά χαλασμένος με πολλά βράχια και φυτευτές πέτρες. Κυρίως χαλίκι και κατά τόπους κροκάλα. Κατάληξη σε στενό χωματόδρομο/μονοπάτι επίσης βατά, με κροκάλες και χαλίκι. Πανέμορφή θέα. 4. 3ο Σκέλος [Κίτρινο], Ασφαλτος, Υμμητός - Κορωπί. 6,91 Km. Ασφαλτος ανάμεσα σε χωράφια και αγροικίες. 5. Ξεκούραση / Καφές / Φαί κάπου στο Κορωπί μετά από 27,9 Km μοικτής οδήγησης!!! Οχι πολλά κοψίδια γιατί μένουν άλλα 18 Km... 6. 4ο Σκέλος [Μώβ], Ασφαλτος, Κορωπί - Σπήλαιο Παιανίας. 9,2 Km. Ασφαλτος ανάμεσα σε χωράφια και αγροικίες, ζέσταμα για το τελευταίο σκέλος της διαδρομής. 7. 5ο Σκέλος [Πορτοκαλί], Χωματόδρομος, Σπήλαιο Παιανίας - Παπάγου. 8,8 Km. Φαρδύς χωματόδρομος για πολλά γκάζια. Κατά τόπους χαλασμένος. Ενίοτε πεζοί. 8. Ανασύνταξη Πιστάκια Παπάγου, όποιος αντέχει κι άλλο ε, ας κάνει και λίγο MX!! Σχόλια; Προτιμήσεις; Προτάσεις; Συμμετοχές; 22/23; 29/30; Οποιος θέλει μπορεί και να κάνει μαζί μου κάποια προετοιμαστική διαδρομή για φωτό, χρονομετρήσεις κλπ. ωστέ να οργανωθεί καλύτερα. Ορίστε και οι διαδρομές σε μεγέθυνση, υπ΄όψιν ο Βορράς έχει αλλάξει ανάλογα με το σχήμα της διαδρομής. Αμα κάνετε quote σβήνετε τα image tags γιατί θα πήξουμε στις εικόνες! 1ο Σκέλος [Μπλε], Ασφαλτος, Ανάβαση προς Κεραίες. 9,1 Km 2ο Σκέλος [Κόκκινο], Χωματόδρομος, Κεραίες - Μεσόγεια. 11.9 Km 3ο Σκέλος [Κίτρινο], Ασφαλτος, Υμμητός - Κορωπί. 6,91 Km 4ο Σκέλος [Μώβ], Ασφαλτος, Κορωπί - Σπήλαιο Παιανίας. 9,2 Km 5ο Σκέλος [Πορτοκαλί], Χωματόδρομος, Σπήλαιο Παιανίας - Παπάγου. 8,8 Km Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Εγω θελω να ερθω! Πειραζει να ειμαι με το σκουτερ; Μην ανησυχειτε! Δεν θα πηγαινω γρηγορα για να με προλαβαινετε! Στα σοβαρα τωρα, εχω ανεβει μια φορα χωματινη βολτα με το σκουτερ στον Υμηττο απο Ηλιουπολη (μιας που βολευει) αλλα βγηκα σε ενα αδιεξοδο χωματοδρομο και γυρισα πισω, αλλα ψηνομαι να κανω καποια καλυτερη εξερευνηση του βουνου! Παμε στα παντα πλην πολυ στενων μονοπατιων! Τι λετε; Με παιζετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Να μην το πλύνω δηλαδή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγώ ψήνομαι άγρια, αλλά φοράω ακατάλληλα λάστιχα... με τα michelin sirac θα τα καταφέρω (αυτά φοράω) ή θα τα σκίσω? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2011 από τον geologos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 εγώ ψήνομαι άγρια, αλλά φοράω ακατάλληλα λάστιχα... με τα michelin sirac θα τα καταφέρω (αυτά φοράω) ή θα τα σκίσω? Εδώ λέω να σκάσω με το motard και τα Mutant ρε αδερφέ! χαχαχαχαχχαχααχχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 άρα μάλλον μπορώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν μου υποσχεθητε οτι οταν μεινω απο λαστιχο θα σπρωχνετε, ερχομαι ! :P Το δευτερο σκελος με προβληματιζει λιγο....... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2011 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Επιδη εχω χρονια να ανεβω στο βουνο και πραγματικα μου εχει λειψει, θελω πολυ να ερθω... Θα ζητησω απο τον αδερφο μου το ΧΤ και αν μου το δωσει τοτε θα ερθω σιγουρα αν πει οχι ..... τοτε μπορει να μου την δωσει... να μαλακωσω τις προφορτισεις, ξεφουσκωσω λαστιχακι και να σκασω με το παπι Αν ερθω με την παπια θα μπορεσω να ακολουθησω στο βουνο ή θα τρεχετε σαν παλαβα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γενικά οι χωματόδρομοι είναι βατοί αλλά παίζει πολλή πέτρα [ενίοτε φυτευτές], κροκάλα και βαθύ χαλίκι. Κατά τόπους έχει βράχια. Δεν υπάρχουν δύσκολα περάσματα ή απότομες ανηφόρες και κατηφόρες. Ο χωματόδρομος είναι σχεδιασμένος για αυτοκίνητο απλώς κατά τόπους πολύ χαλασμένος. Φθορά ελαστικών είναι δεδομένη. Επίσης, ανάλογα με την ταχύτητα, εκσφενδονίζονται κοτρόνια πάνω στο μηχανάκι από τον μπροστά τροχό. Σιγά σιγά βγαίνει από οποιοδήποτε ΟΝ/ΟΦ και SM, ακόμα και από σχετικά άπειρο οδηγό [όχι τελείως άπειρο]. Για σκούτερ δεν ξέρω... Θέλει προσοχή γιατί η πρόσφυση είναι πολύ κακή σε αρκετά σημεία και η πτώση, ιδίως χωρίς εξοπλισμό, σίγουρα επώδυνη λόγω σκληρού τερέν. Θέμα ταχύτητας δεν νομίζω να υπάρξει, ούτως ή άλλως φαντάζομαι οτί θα δημιουργηθούν γκρουπάκια και θα γίνονται τακτικές ανασυντάξεις. Θα ανεβάσω φωτό από μερικά σημεία να πάρετε μία ιδέα. ΥΓ. Το 2ο σκέλος είναι σαφώς πιο δύκολο από το 5ο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2011 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Αν ερθω με την παπια θα μπορεσω να ακολουθησω στο βουνο ή θα τρεχετε σαν παλαβα; Αν ειμαι κι εγω, τοτε μη φοβασαι. Αφου ξερεις οτι ειμαι κουλαδι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Αν ειμαι κι εγω, τοτε μη φοβασαι. Αφου ξερεις οτι ειμαι κουλαδι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Ψηθηκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 δανειζει κανεις κανα τακουνατο εργαλειο???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 δανειζει κανεις κανα τακουνατο εργαλειο???? πληζ τρανσλεητ και για μας τα ασχετα! what means τακουνατο!? χωματινο δηλαδη?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 δανειζει κανεις κανα τακουνατο εργαλειο???? Eλα ντε;;;Αυτο ψαχνουμε! :P Γαμωτ' γαμωτ' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Eλα ντε;;;Αυτο ψαχνουμε! :P Γαμωτ' γαμωτ' θα μου πειτε και μενα να καταλαβω?!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κάτι σαν αυτό το λάστιχο σε κατάλληλο on-off μηχάνημα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2011 από τον 950adv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) :dribble: αααααααα....... ωραιααααααα λαστιχα.................να φτιαξω το αμαξι....κ να βαλω τετοια!?!? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2011 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Kατα 90% εκλεισα το ΧΤακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Kατα 90% εκλεισα το ΧΤακι To μοταρντοΧΤακι λες να την παλεψει;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Λοιπόν φωτό.... Υπ΄όψιν οι φωτό, λόγω ερασιτεχνικής διαστροφής, είναι τραβηγμένες είτε σε κακοτράχαλα σημεία, είτε σε σημεία που έχω πέσει. Προς υποψήφιους οικοπεδοφάγους το οικόπεδο μου μαρκάρεται κατά μήκος του δρόμου, αρχικά από την γραμμή πλαγιολίσθησης και μετά από τις γραμμές που αφήνει το συρόμενο μηχανάκι. Σκέλος 2ο, το πιο δύσκολο. ΑΒ: Βατό ΒΓ: Κακοτράχαλο με πολλά φυτευτά βράχια. Η Φ1 δείνει μία εντύπωση του πιο δύσκολου σημείου. Οσο πιο γρήγορα τόσο πιο εύκολα αφού το μηχανάκι πετάει πάνω από το τερέν. Οσο πιο αργά τόσο μεγαλύτερο το κοπάνημα. ΓΔ: Κατηφορικό βατό, κατά τόπους με πολύ χαλίκι και κροκάλα και κακή πρόσφυση. Ωραία διαδρομή με αρκετές στροφές που εγκυμονούν όμως κινδύνους λόγω σαθρού εδάφους. Η Φ2 μαρκάρει το οικοπεδάκι μου με την θαυμάσια θέα. ΔΕ: Στενός χωματόδρομος με ακόμα περισσότερο χαλίκι και ενίοτε φυτευτές πέτρες. Μπορεί να παρακαμφθεί από άσφαλτο αλλά είναι πολύ όμορφη διαδρομή, χωμένη μέσα στο βουνό. Φ3 και Φ4 από κακοτράχαλα σημεία της. Φ1 Φ2 Φ3 Φ4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) To μοταρντοΧΤακι λες να την παλεψει;; Απο οτι ειδα στις φωτο μαλλον θα την παλεψει ανετα σχετικα... το πολυ πολυ θα περνας λιγο πιο αργα εσυ (οχι οτι εγω θα τρεχω...) οπως και οι υπολοιποι με τα αλλα sm Λοιπόν φωτό.... Υπ΄όψιν οι φωτό, λόγω ερασιτεχνικής διαστροφής, είναι τραβηγμένες είτε σε κακοτράχαλα σημεία, είτε σε σημεία που έχω πέσει. ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩ με εχεις φτιαξει μιλαμε ρε Ευγενιε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2011 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Σκέλος 5ο, το πιο εύκολο. ΑΒ: Φλαταδούρα για πολλά γκάζια. Ενίοτε πεζοί, ιδίως το ΣΚ. ΒΕ: Κυρίως ανηφορικός, φαρδύς χωματόδρομος με μερικές ωραίες στροφές. Ωραία διαδρομή με θέα τα Μεσόγεια. Φ6 το οικοπεδάκι μου, ο περισσότερος δρόμος είναι κάπως έτσι απλώς με πολλά γκάζια και ΜΤ21 γλυστράει. ΕΖ: Κυρίως κατηφορικός χωματόδρομος με θέα την Αθήνα. Ενίοτε πεζοί. ΓΔ: Χαλασμένο κομμάτι λόγω καμμένου δάσους και ξεπλύματος του χώματος. Η Φ5 δίνει μία ιδέα του τερέν. Φ5 Φ6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Γαματη φαση φαινεται!!Εχω ψηθει φουλ!!Αν εχω καταλαβει καλα ευγενιε μιλαμε για καποιο απο τα ΣΚ 22-23 και 29-30 ετσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Ψηνομαι λεμεεεε!!! Απλα εχω 3 θεματακια. 1) Λιγο με την ασφαλτο γιατι ειμαι χωρις πινακιδες κτλπ κτλπ 2) Να μην μας παρει η νυχτα γιατι δεν εχω φωτα. 3) Πολυ λιγη αυτονομια και με το ζορι βγαζω την διαδρομη(αν και εδω μπορει να παιξει μπιτονακι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες