nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 γεια σας!!! καλό χρόνο να έχουμε... :) φτιάχνω αυτό το topic για να γράφουμε εδώ από την αρχή της χρονιάς 1/1/2011 τι ατυχίες θα πάθουμε... αρχίζω εγώ... στις 1 του μήνα έχασα 105 ευρώ... :( άλλα τουλάχιστον περάσαμε καλά στο club !!! για γράψτε και εσείς τι και τι πάθατε ή άμα πάθετε από εδώ και πέρα...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Στις 2/1 διαβασα ενα κακο thread Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tris glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Στις 1/1/2011 εχασα τα κλιδια απο το glx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 στης 1 και 2 δεν κοιμήθικα γ με ξυπνούσανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SeCReTSeQueNce 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν επαιρνε μπρος η μηχανι..βασικα αυτο γινετε καθε μερα... :tease: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2011 από τον SeCReTSeQueNce Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LoVis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 2/1 Πηγα να πνιγώ απο σοκολάτα..ενιωσα οτι ηταν το τελος αλλα οκ εζησα και ειμαι εδω για να γραφω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 1-1 μου καηκανε οι λαμπες και εμεινα μεσανυχτα χωρις φωτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Στις 02/01/2011 έμαθα οτι χρειαζεται αναβάθμιση οι μνημες RAM για το λαπτοπ μου και σημαίνει οτι θα ξηλωθώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Αρρώστησα γκούχου γκούχου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 1/1 Η οικογένεια ανακοίνωσε ότι αν με δουν ποτέ με μηχανή μου κόβουν δια παντός τα λεφτά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 πάγωσαν οι βρύσες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zetasss 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 1/1 μπήκαμε μεσα 100 ευρο για τον Καρρά,... χωρίς καν να παμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotodimis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 χάλασε η οθόνη από το phone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) 2-1 το αμαξι θελει εδω και μερες συμπλεκτη, επισης, κολησαμε σε λασπες στο βουνο με την παρεα, και ηρθε ο μπαμπας μου με to zetor και μας τραβηξε. Γαμω την γκαντεμια μου. Κατι "καμπανες" ακουσα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2011 από τον Κώστας Αντωνιάδης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 1/01/2011 με βρήκε για 3φορά να δουλεύω μέχρι τις 09:00 το πρωί κ μου στέρησε την αλλαγή του χρόνου με τους ανθρώπους που ήθελα! Δεν πειράζει να'μαστε καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 τι δουλειά κάνεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Ρε παιδια οχι στα θεματα της μοτοσυκλετας ομως τετοια τοπικ... Ολα καλα πανε μεχρι τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 γαμιέται στην βροχή και δεν μπορώ να στρώσω το μοτέρας μου με την ησυχία μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 ssdd* *shame shit different day . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες