soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 καλησπερα ..παιδια ..πριν τις γιορτες πιρα ενα yamaha z το πηγα σε μιχανικο να το κοιταξω ολα καλα ...το μιχανακι το πιρα 1000 ευρω με παρακρατιση αλλα στι πορεια ειδα οτι το μιχανακι δν ειχε σιχαστιρα ....τιν πινακιδα δεν μου τιν εδινε ...γτ τιν ειχε σε αλλο σπιτι ..τα πλαστικα ειναι απο λιφαν τα φωτα δεν δουλευανε ...πολλα προβληματα ...και επειδη δν 8ελω να του δοσω 1000 ευρω ...δλδ επεσα θημα εκσαπατησης μπορω να κανω κατι απο νομικης πλευρας ευχαριστω .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 δεν συνηθίζω να κάνω παρατηρήσεις για ορθογραφία γιατί και εγώ ο ίδιος κάνω λάθη πότε πότε, αλλά ρε φίλε με σένα το κακό παράγινε! μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω το ποστ σου... Τουλάχιστον βάζε το κείμενο σε έναν αυτόματο διορθωτή... ήμαρτον δηλαδή! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 καλησπερα ..παιδια ..πριν τις γιορτες πιρα ενα yamaha z το πηγα σε μιχανικο να το κοιταξω ολα καλα ...το μιχανακι το πιρα 1000 ευρω με παρακρατιση αλλα στι πορεια ειδα οτι το μιχανακι δν ειχε σιχαστιρα ....τιν πινακιδα δεν μου τιν εδινε ...γτ τιν ειχε σε αλλο σπιτι ..τα πλαστικα ειναι απο λιφαν τα φωτα δεν δουλευανε ...πολλα προβληματα ...και επειδη δν 8ελω να του δοσω 1000 ευρω ...δλδ επεσα θημα εκσαπατησης μπορω να κανω κατι απο νομικης πλευρας ευχαριστω .... Ρε φιλε τι την ειχε σε αλλο σπιτι την πινακιδα?? Ελεος, αδεια εχει το παπι? Σιγαστηρα στην εξατμιση ενοεις? Επισης, τα 1000ε ΔΕΝ τα εχεις δωσει ακομα, ετσι?? Αν δεν εχεις δωσει τιποτα, πες του απλα οτι δεν σου κανει το μηχανακι!!! 1000 ΕΥΡΩ ειναι αυτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) :frusty: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ισως ..δεν με καταλαβατε sorry και με τιν ορ8ογραφια αλλα εχω συνι8ισει να γραφω με greeklish λοιπον το μιχανακι το εχω παρει με παρακρατηση του εχω δωσει 500 ευρω ..το μιχανακι εχει αδεια ολα κανονικα ..αλλα ειναι σε αθλια κατασταση ...το 8εμα ειναι οτι δεν θελω να του δοσω αλλα 500 γιατι ειναι α8λιο ξερω ολα αυτα επρεπε να τα κοιταξω απο τιν αρχη αλλα σε τετοια περιπτωση τι κανω ???απο 8εμα νομου ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ισως ..δεν με καταλαβατε sorry και με τιν ορ8ογραφια αλλα εχω συνι8ισει να γραφω με greeklish λοιπον το μιχανακι το εχω παρει με παρακρατηση του εχω δωσει 500 ευρω ..το μιχανακι εχει αδεια ολα κανονικα ..αλλα ειναι σε αθλια κατασταση ...το 8εμα ειναι οτι δεν θελω να του δοσω αλλα 500 γιατι ειναι α8λιο ξερω ολα αυτα επρεπε να τα κοιταξω απο τιν αρχη αλλα σε τετοια περιπτωση τι κανω ???απο 8εμα νομου ?? εχεις υπογραψει καποιο χαρτι; πρωτα βλεπουμε το μηχανακι και μετα αποφασιζουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 οχι χαρτι δν εχω υπογραψει ....ναι ηταν επιπολαια ι σκεψη μου το 8εμα τι 8α κανω τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 οχι χαρτι δν εχω υπογραψει ....ναι ηταν επιπολαια ι σκεψη μου το 8εμα τι 8α κανω τωρα πας και του λες πως δεν θα το παρεις τελικα και να σου επιστρεψει τα λεφτα αν δεν θελει πας σε εναν δικηγορο και παιρνεις συμβουλες.εφοσων δεν εχεις υπογραψει τιποτα και η μεταβιβαση δεν εγινε δεν τρεχει τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 σε δικηγορο θα μου παρει χρηματα μπορω να παω στον εισαγγελεα ..??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 πως γίνεται από τη μία να λες το πήγες σε μηχανικό να το κοιτάξει και όλα καλά και από την άλλη να λες είναι άθλιο :surrender: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 σε δικηγορο θα μου παρει χρηματα μπορω να παω στον εισαγγελεα ..??? να πας στο εισαγγελεα να κανεις τι; να του πεις γεια σας ηρθα :D. χωρις μηνυση δεν μπορεις να πας πουθενα.οι γονεις σου δεν εχουνε καποιον γνωστο κατι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 πως γίνεται από τη μία να λες το πήγες σε μηχανικό να το κοιτάξει και όλα καλά και από την άλλη να λες είναι άθλιο :surrender: το 8εμα ειναι πως ο μιχανικος τον ηξερε ..αυτον που ειχε το zita ...και σε επαρχιακες πολεις γινονται αυτα ....γιατι δεν υπαρχουν πολλοι μαστορες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belvedere 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 σε δικηγορο θα μου παρει χρηματα μπορω να παω στον εισαγγελεα ..??? δε νομίζω να ειναι αυτή η δουλειά του εισαγγελέα... έκανες μεγάλη πατάτα...τώρα θα την λουστείς γιατί τα 500 δεν τα παίρνεις πίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 το 8εμα ειναι πως ο μιχανικος τον ηξερε ..αυτον που ειχε το zita ...και σε επαρχιακες πολεις γινονται αυτα ....γιατι δεν υπαρχουν πολλοι μαστορες ποσον χρονων εισαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 να πας στο εισαγγελεα να κανεις τι; να του πεις γεια σας ηρθα :D. χωρις μηνυση δεν μπορεις να πας πουθενα.οι γονεις σου δεν εχουνε καποιον γνωστο κατι; ειμαι φοιτητης σε επαρχιακη πολη και δεν εχω γνωστους .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ειμαι φοιτητης σε επαρχιακη πολη και δεν εχω γνωστους .. αρα δουλευομαστε.κατι κρυβεις τι ειναι αυτο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 αρα δουλευομαστε.κατι κρυβεις τι ειναι αυτο; οχι ρε φιλε ..με παρεξηγησες τιποτα δεν κρυβω..απλα ειμαι σε μια δυσκολη κατασταση και δεν ξερω τι να κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 1) το πηγες σε μηχανικο και σου πε οτι ειναι μια χαρα 2) ολα αυτα που δεν δουλευουνε τοτε δεν τα ειχες δει; 3) Αφου ειπες θα δωσεις 1000, τοσα θα δωσεις. Ασχετα αν σε επιασε κοροιδο. Ας τα βλεπες νωριτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 οχι ρε φιλε ..με παρεξηγησες τιποτα δεν κρυβω..απλα ειμαι σε μια δυσκολη κατασταση και δεν ξερω τι να κανω ωραια λοιπον.αυριο δεν δινεις τα λεφτα λες αλλαξες γνωμη και ζητας τα λεφτα σου πισω αλλιως δικηγορο και μηνυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belvedere 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 το μιχανακι το εχω παρει με παρακρατηση του εχω δωσει 500 ευρω ..το μιχανακι εχει αδεια ολα κανονικα ..αλλα ειναι σε αθλια κατασταση ...το 8εμα ειναι οτι δεν θελω να του δοσω αλλα 500 γιατι ειναι α8λιο ξερω ολα αυτα επρεπε να τα κοιταξω απο τιν αρχη αλλα σε τετοια περιπτωση τι κανω ???απο 8εμα νομου ?? απο περιεργεια τι εννοεις πως είναι σε άθλια κατασταση? γινε πιο συγκεκριμενος εμενα μου δινεις την εντυπωση οτι μετανιωσες για μια βιαστικη αγορα είτε γιατι βρηκες κατι καλυτερο είτε γιατι η τιμη σου φαινεται τωρα υψηλη ή δε ξερω τι αλλο και τωρα ψαχνεις πως θα του τα γυρισεις...ε αυτά δε γινονται, δεν υπαρχει νομος που να σε καλυπτει όταν κανεις μια βιαστικη αγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 απο περιεργεια τι εννοεις πως είναι σε άθλια κατασταση? γινε πιο συγκεκριμενος εμενα μου δινεις την εντυπωση οτι μετανιωσες για μια βιαστικη αγορα είτε γιατι βρηκες κατι καλυτερο είτε γιατι η τιμη σου φαινεται τωρα υψηλη ή δε ξερω τι αλλο και τωρα ψαχνεις πως θα του τα γυρισεις...ε αυτά δε γινονται, δεν υπαρχει νομος που να σε καλυπτει όταν κανεις μια βιαστικη αγορα [/quotτο το μιχανακι αυτι τι στιγμη μου το εδωσε χωρις σιγαστηρα...στην εξατμηση τα πλαστικα ειναι απο λιφαν το ιδιο και το κοντερ και το τιμονι ολο γενικα ...φωτα δεν εχει το ψαλιδι ειναι λιγο στραβο ...και γενικα ειναι σε μια κατασταση γαμισε τα ...οκ εχετε δικιο επρεπε να τα κοιταξω νωριτερα ...εγω το πηγα σε ενα μιχανανικο μου ειπε πως ειναι οκ ..και εκανα τι μεταβιβαση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 καλησπερα ..παιδια ..πριν τις γιορτες πιρα ενα yamaha z το πηγα σε μιχανικο να το κοιταξω ολα καλα ...το μιχανακι το πιρα 1000 ευρω με παρακρατιση αλλα στι πορεια ειδα οτι το μιχανακι δν ειχε σιχαστιρα ....τιν πινακιδα δεν μου τιν εδινε ...γτ τιν ειχε σε αλλο σπιτι ..τα πλαστικα ειναι απο λιφαν τα φωτα δεν δουλευανε ...πολλα προβληματα ...και επειδη δν 8ελω να του δοσω 1000 ευρω ...δλδ επεσα θημα εκσαπατησης μπορω να κανω κατι απο νομικης πλευρας ευχαριστω .... Καλά...να ήταν μηχανικό το πρόβλημα το δέχομαι ότι έπεσες θύμα εξαπάτησης. Αλλά μας δουλεύεις; Τα φώτα, τα πλαστικά δεν τα είδες; Αφτιά δεν είχες να ακούσεις το θόρυβο;; Πώς πήρες το μηχανάκι χωρίς πινακίδα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soteres13 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Καλά...να ήταν μηχανικό το πρόβλημα το δέχομαι ότι έπεσες θύμα εξαπάτησης. Αλλά μας δουλεύεις; Τα φώτα, τα πλαστικά δεν τα είδες; Αφτιά δεν είχες να ακούσεις το θόρυβο;; Πώς πήρες το μηχανάκι χωρίς πινακίδα;;; τα πλαστικα δεν μπορεις να τα καταλαβεις ...το προβλημα δν ειναι στα φωτα κανα πηνιο 8α εχει καει οσο στο θορυβο του το ειπα και μου ειπε πιγαινε να αλλαξεις εξατμηση..τι να πω ...ηταν μια κινηση επιπολαια βιαστικη και ανοριμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Υπάρχει νόμος που καλύπτει τον αγοραστή να επιστρέψει το προϊόν αν το μετανιώσει, αλλά όταν η αγοραπωλησία γίνει από μαγαζί. Τώρα, στην περίπτωσή μας θα πρέπει να πείσεις ότι έπεσες θύμα εξαπάτησης... Γιατί κάποιος πονηρός μπορεί να σε κατηγορήσει ότι το πήρες δίνοντας τα μισά μπροστά για να συνεχίσεις μετά το παζάρι... Μπερδεμένη κατάσταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ρε φίλε είναι απλά τα πράγματα... αφού έχει γίνει η μεταβίβαση και έχεις δώσει 500 ευρώ... απλώς δεν δίνεις τα υπόλοιπα λεφτά και το μηχανάκι μένει στο όνομα σου... αν πάλι ζητάει κι άλλα λεφτά πες του εγώ θα σου πληρώσω την μεταβίβαση άλλα εσύ θα μου γυρίσεις πίσω τα 500 ευρώ και εγώ θα σου γυρίσω το μηχανάκι.... αν πάλι δεν τα βρίσκετε ούτε έτσι πες του θα σου δώσω άλλα 200-300 ευρώ γιατί έχει πολλές ζημιές και έχει κάψει πηνία... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες