Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 το rock εχει τοπικ το μεταλ 5 6 τοπικ ωρα και για κατι πιο 'ελληνικο' παρακαλω οχι σκυλαδικα και την πριγκιπεσα του Μαλαμα γιατι αν το ξανακουσω θα κανω χαρακιρι και παμε: απο τα ωραιοτερα τραγουδια του Αλκινοου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 καλημερα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 @αμαντα γιατι μου θυμιζει σχολικη γιορτη το τραγουδι ?? @τασσο βρομομεταλα παλιοσπαμμερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 @αμαντα γιατι μου θυμιζει σχολικη γιορτη το τραγουδι ?? παιζει ...........αλλα μαρεσει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 παιζει ...........αλλα μαρεσει ! και μενα περιέχει ακατάλληλο λεξιλόγιο : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ξεκινάω με χαζά....αγάπη τα ρεμπέτικα... Και λίγο Δελιά Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 από τον Pilgrimage Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Και το αγαπιμένο μου... http://www.youtube.com/watch?v=fT2mqDsjFrM Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια.... ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ :P 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) και μενα περιέχει ακατάλληλο λεξιλόγιο : ακομα πιο αγαπημενο !!! ή απο δω http://www.mygreek.f...9/Treno-exorias 6. Τραῖνο ἐξορίας Στίχοι: Τασούλα Ταχτσίδου Μουσική: Χάρης Παπαδόπουλος Ἑρμηνεία: Ἀργύρης Μπακιρτζῆς Στὴν ἀγορά, Σάββατο βράδυ χωρὶς παλτὸ καὶ δίχως χάδι μέσα στὸν κόσμο τὴ ματιά σου ἀναζητῶ βλέπω ἄλλα ἀπὸ κεῖνα «reo KStw τοῦ ποθῶ. Νὰ ξέρω θέλω ποιὸν κοιτᾶς, μὲ ποιὸν ταιριάζεις ἂν καίγεσαι ἀργὰ κι ἀναστενάζεις νὰ ρίχνω σπίρτο καὶ ἁλάτι στὴν πληγὴ φτάνει ὁ πόνος ποὺ πονάω νά ῾σαι σύ. Ἡ ἀγάπη μου εἶναι τραῖνο ἐξορίας σὲ πάει κι ἐσὺ κρυφογελᾶς ἀπ᾿ τὸ παράθυρό σου μὲ κοιτάζεις μὰ ὅ,τι μένει πίσω τὸ ξεχνᾶς. Στὴν ἀγορά, Σάββατο βράδυ χωρὶς φιλὶ καὶ τὸ μυαλὸ ρημάδι θέλω ἡ σκέψη μου γιὰ σένα νὰ καεῖ κι ἀπὸ τὶς στάχτες πάλι ἐσένα νὰ σκεφτεῖ. Τρελὸς κι αὐτὸς ποὺ κυνηγάει μιὰ ὀπτασία ποὺ ψάχνει τὴ δική του τιμωρία ὥρα τὴν ὥρα, ξέρω, θά ῾ρθει νὰ μὲ βρεῖ θά ῾ναι ἡ ματιά σου μὰ δὲ θὰ κοιτᾶς ἐσύ. YΓ...πως μπορω να κανω upload videaki απο τον σκληρο μου!?!?! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Ανέβασέ το στο youtube? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 απο ενα παρεακι .......την Δευτερα το βραδι ........................ ηταν συνολο ... 4 μπουζουκια, 3 κιθαρες, 1 βιολι, 1 ουτι (πως λεγεται ακριβως...) αψογη παρεα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 το -1 εγω το βαλα καταλαθως + 2 εννουσα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) το -1 εγω το βαλα καταλαθως + 2 εννουσα :P λες και γω τοσο χαλια ειναι η κοπελα...!? εχει πολυ πολυ καλη φωνη,....αμα τραγουδησει πουθενα ... να κανονισουμε να παμε! ΥΓ....μου φαγες το ποντο αλητη! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 απο το μεγαλοφυες baumstrasse Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 απο το μεγαλοφυες baumstrasse Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 λίγο black metal :_rock-on: και άλλο ένα που είπα να μην το βάλω από Μάλαμα http://www.youtube.com/watch?v=utN3x9Eu4z4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ο θανασης το εχει να βρισκει φωναρες και να συνεργαζεται τωρα παιζει με τη Ματουλα Ζαμανη το baumstrasse το εχει γραψει ο αντρας της Μαρθας Βασιλης Μαντζουκης :) και............. και άλλο ένα που είπα να μην το βάλω από Μάλαμα http://www.youtube.c...h?v=utN3x9Eu4z4 βαλε βαλε απλα το μη βαλεις :P βλεπω χαρουμενος οτι υπαρχουν και αλλοι μεταλορειβοεντεχναδες και λιγο Ματουλα με Θαναση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 και άλλο ένα που είπα να μην το βάλω από Μάλαμα http://www.youtube.c...h?v=utN3x9Eu4z4 respect!!!! ο θανασης το εχει να βρισκει φωναρες και να συνεργαζεται τωρα παιζει με τη Ματουλα Ζαμανη Η Ματούλα είναι στενή φίλη της κολλητούλας και τα λεμε αραια και που...εχει σπουδαια φωνή και είναι γαμώ τα παιδιά! όπου έχουμε παει για κανα μεζε καταληγουμε να τραγουδαει και να τα σπαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Η Ματούλα είναι στενή φίλη της κολλητούλας και τα λεμε αραια και που...εχει σπουδαια φωνή και είναι γαμώ τα παιδιά! όπου έχουμε παει για κανα μεζε καταληγουμε να τραγουδαει και να τα σπαμε τα απειρα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ρεμπετικα τραγουδια. αααχχχχ.αναμνησεις,με αυτα μεγαλωσα και τα εχω στην καρδια μου πολυ καλο αυτο. αλλα και αυτο ποντακι απο εμεναααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Τ'αγαπημενο μου! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τ'αγαπημενο μου! Έτσι ρε Δελιάς..... http://www.youtube.com/watch?v=0Ma1mOLs73c&feature=related Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 από τον Pilgrimage Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες