Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Σπερα-μερα παιδιααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ωραιος ο....ποντικός ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 @ Bobakias Υ.Γ. Τη καλησπερα μου!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 KARCHER ! ρε συ μάστορα έχεις καμιά γνώμη γι αυτά?? αξίζει? κάνεις δουλειά? βλέπω σε ξένα φόρουμ και οι τύποι τα έχουνε τα μηχανάκια και γυαλίζουνε πάντα, σε ένα θέμα που έλεγε πως τα πλένουνε είχε ένα τέτοιο πιεστικό που έριχνε σαπουνάδα σα χιόνι η οποία δεν έσταζε έμενε πάνω στο μηχανάκι, και μετά το πυροβόλαγε με το νερό και το ψιλοέτριβε και γινότανε τζάμι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΕ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Μ*****Α ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ρε συ μάστορα έχεις καμιά γνώμη γι αυτά?? αξίζει? κάνεις δουλειά? βλέπω σε ξένα φόρουμ και οι τύποι τα έχουνε τα μηχανάκια και γυαλίζουνε πάντα, σε ένα θέμα που έλεγε πως τα πλένουνε είχε ένα τέτοιο πιεστικό που έριχνε σαπουνάδα σα χιόνι η οποία δεν έσταζε έμενε πάνω στο μηχανάκι, και μετά το πυροβόλαγε με το νερό και το ψιλοέτριβε και γινότανε τζάμι Ναι ρε , κανουν δουλεια αυτα ! Απλα με πιεστικο δε ριχνεις ντουγρου σε αλυσιδα-ρουλεμαν-μοχλικο-κοντερ-ηλεκτρικα , εγω γι'αυτο δε το χρεισιμοποιω και προτιμω ενα μπεκ για λιγη παραπανω πιεση σ'ενα λαστιχο με παροχη βρυσης . Παντως τα Karcher κανουν δουλεια και αντεχουν . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ________________________________ 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 αντώνη σε καμιά ώρα που θα πάω στο pc θα σου στείλω τις φώτο πες μου και τι μάρκα του πιεστικού γιατί το ξέχασα χααχχαχαχαχαχαχα Καλά εσύ δεν παλεύεσαι με τίποτα. Είσαι εκτός συναγωνισμού και με διαφορά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Καλησπέρες στο μακρύ σπαμοτόπικ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Ναι ρε , κανουν δουλεια αυτα ! Απλα με πιεστικο δε ριχνεις ντουγρου σε αλυσιδα-ρουλεμαν-μοχλικο-κοντερ-ηλεκτρικα , εγω γι'αυτο δε το χρεισιμοποιω και προτιμω ενα μπεκ για λιγη παραπανω πιεση σ'ενα λαστιχο με παροχη βρυσης . Παντως τα Karcher κανουν δουλεια και αντεχουν . και γω τέτοιο έχω ρε συ, και πιστόλι και απλό αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί μια στάζουν από δω, μία στάζουν από κει, δεν κλείνουνε καλά όση ώρα δε θέλω να χρησιμοποιήσω το νερό και μλκς βασικά αυτό που με έβαλε σε σκέψη είναι αυτό με την σαπουνάδα την τρελή Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 και γω τέτοιο έχω ρε συ, και πιστόλι και απλό αλλά μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί μια στάζουν από δω, μία στάζουν από κει, δεν κλείνουνε καλά όση ώρα δε θέλω να χρησιμοποιήσω το νερό και μλκς βασικά αυτό που με έβαλε σε σκέψη είναι αυτό με την σαπουνάδα την τρελή Και σε εμπιστεύεσαι, να πλύνεις εσύ το μηχανάκι με Karcher? Ρε πας καλά? Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα, δεν κάνεις εσύ για τέτοιες ακρίβειες, εσύ το πολύ πολύ να ξεβάψεις το μηχανάκι, να κάνεις κλύσμα στους περαστικούς και στο τέλος να πνιγείς και ο ίδιος μέσα σε φούσκα σαπουνάδας. Ξανασκέψου το Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 λες να μην είναι για μένα?? να πάω στον αντώνη να κάνω δοκιμή τι μπορώ να χαλάσω? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 λες να μην είναι για μένα?? να πάω στον αντώνη να κάνω δοκιμή τι μπορώ να χαλάσω? δεν κατέω πράμα απο πλυστικά. Σφουγγάρι + σαμπουάν + ζεστό νερό + κουβάς = πλύσιμο. αντε βαριά κάνα πετρέλαι για τις ζάντες να φύγει το λιπαντικό αλυσίδας.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 κούραση αυτά όμως ρε μήπως πάρω κάνα τέτοιο για το πλύσιμο?? αλλά που θα το παρκάρω γιατί δε χωράει στο γκαράζ :uglystupid2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 χάθηκε και ο Ψάλτης, που να'ναι αυτη η ψυχή ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 δεν κατέω πράμα απο πλυστικά. Σφουγγάρι + σαμπουάν + ζεστό νερό + κουβάς = πλύσιμο. αντε βαριά κάνα πετρέλαι για τις ζάντες να φύγει το λιπαντικό αλυσίδας.... Μια απ'τα ιδια , απλα εχω και ενα πινελο για τα του μοτερ που δε φτανω , ολα αυτα οπωτε και αν το πλενω.. :P +βεβαια μετα περασμα με σπρέϊ σιλικονης τα πλαστικα-κοντερ-διακοπτες κ.α(ΟΧΙ ΤΗ ΣΕΛΑ!) και τα λαδωματα του ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 μπιλ το ντεπόζιτο του s έχει διαφορά από το δικό μου?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Καλησπερα παιδια!!! :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Να πω και μια πρόταση ή θα με πάρετε με . Καλά την ρίχνω και όποιον πάρει ο Χάροντας. Η πρόταση είναι ότι κάθε μήνα να ανοίγουμε νέα ζωντανή συζήτηση, για να μην χάσουμε την μπάλα από τα πολλά μηνύματα. Π.χ. Ζωντανή Συζήτηση Ιανουαρίου 2011, Φεβρουαρίου 2011, κ.τ.λ. κ.τ.λ. Έτσι δεν θα δημιουγηθεί ένα ποστ με 1000δες μηνύματα, και θα είναι πιο εύκολο για την αναζήτηση κάποιου θέματος που είχε αναφερθει να το βρούμε με τον μήνα παρά να καθώμαστε και να ψάχνουμε όλα τα μυνήματα σε ένα πόστ. Έτσι όταν αλλάζει ο μήνας, όπως και με την ημέρα στην παλιά "ζωντανή συζήτηση" κάποιος θα ανοίγει πρώτος την ζωντανή συζήτηση του μήνα. Βασισμένο στην ιδέα του Innova 04, επεξεργασμένο by me. Επίσης θα είναι πιο εύκολο για τους Mods αν θέλουν να διαγράψουν κάποια παλία μυνήματα για ελάφρυνση της σελίδας (μετά από 1+ χρονο). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 μπιλ το ντεπόζιτο του s έχει διαφορά από το δικό μου?? Μονο σε χρωματα κι αυτοκολητα Σου εστειλα χθες νομιζω ενα απο 'Ε . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Μονο σε χρωματα κι αυτοκολητα Σου εστειλα χθες νομιζω ενα απο 'Ε . το είδα αλλά ο αυστραλός είναι τρελός για μεταφορικά έλεγε κάτι τρελά ποσά και οτι θα το στείλει με καράβι και θα κάνει κάνα τρίμηνο τον έχουν τρελάνει τα καγκουρό βρήκα τώρα μάλλον ένα μπλεδάκι, περιμένω να δω άμα το στέλνει ή αν θα το στείλω αγγλία Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Ορμα ! Απο Αγγλια + Ισπανια ειναι (+ενα απο ισραηλ) οπωτε ουτε τελωνειο ουτε τιποτα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Ψαξε και για drz 400 tank , drz400 tank , dr-z400 tank , dr-z 400 tank κ.ο.κ , παιχνιδι με τις λεξεις ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 καλησπεεεεεεερες! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες