Jump to content
vagelis-

Φιμέ plexiglass στις πινακίδες κυκλοφορίας γιατι?

Recommended Posts

Εχω την εντύπωση οτι τα τζαμάκια στις πινακίδες κυκλοφοριάς θεωρούνται παράνομα (είναι δεν είναι φιμέ).Σημερα ρωτησα καποιον στο δρομο και μου λεει,οτι εκτος απο ομορφια που ειναι ωραιο ,δεν σε πιανει και το ρανταρ αλλα ειναι παρονομο, βεβαια γιατι δεν γίνετε η αντανάκλαση της ακτίνας του ραντάρ και γι'αυτό θεωρείται παράνομο.Από την άλλη όμως,σε γράφουν μόνο αν σε σταματήσουν για έλεγχο.Άρα "γλιτώνεις" τις παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας... αυτό δεν είναι κανόνας φυσικά...Και το αλλο το καινουργιο εχουν αρχισει και βαζουν μπλε ledakia σαν την ομαδα διας ,τραγικη μου φαινεται η κατασταση θα γινει και αυτο της μοδας?

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σε γράφουν και νομίζω και πολύ

Μου ειπε για 30 ευρω αλλα δεν νομιζω ειναι παραποιηση πινακιδας λιγα τα ακουω τα 30..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι 300, το είδα τώρα στον κοκ

"Πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας μη ευκρινώς ορατές, μη αναγνωρίσιμες από τεχνικά μέσα ή με μη αντανακλαστικό επί αυτών υλικό"

Τροποποιήθηκε από τον warlock9_0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαγγο τα πλεξυ-γκλας αυτα τρωνε προστιμο 300€ (το ξερω απο πρωτο χερι)

Το αν σε πιανει ή οχι το ρανταρ ειναι αλλη ιστορια. Αποφασισα καποια στιγμη και εβαλα την πινακιδα στο μηχανακι μαζι με πλεξυ. ΕΙχα την αισθηση οτι δεν εκρυβε αρκετα τα γραμματα (στο γυμνο ματι) κι ετσι το περασα με χοντρο γυαλοχαρτο με αποτελεσμα να θαμπωσει. Λεω δεν τραβαω μια φωτο να δω τι γινεται? Οταν εβαλα το φλας στη φωτομηχανη, η πινακιδα φαινοταν πεντακαθαρα. Και μεσα απο το πλεξυ, η αντανακλαση φωτος στο λευκο της πινακιδας φαινοταν μια χαρα. Σκεφτομαι, μαλακια εκανα που χαλασα τη γυαλαδα του πλεξυ, διαφορετικα θα γινοταν αντανακλαση... Δοκιμαζω το ιδιο ακριβως με καινουργιο πλεξυ και τσουπ, παλι η πινακιδα ξεχωριζε ωραιοτατα. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπουρδες. Ουτε ωραιο ειναι, ουτε σε γλιτωνει απ τα ρανταρ, και τρως και γραψιμο χοντρο. Η ταπεινη μου αποψη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω το θεωρω λιγο πολυ κιτσαρια ρε παιδια, αλλα μου κανει μεγαλη εντυπωση που τις βαζουν,αλλα και 300 πολλα, δεν το γνωριζουν πριν τις βαλουν ηθελα ναξερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ακουσει πως αν θελει κανεις να μην βγαινει φωτογραφια και να μην μπορουν να φανουν οι αριθμοι αν βγαλει κανεις φωτογραφια την πινακιδα μπορεις να της ριξεις λακ , ναι αυτο για το μαλι αλλα δεν ξερω αν ισχυει , μαλλον μπουρδα θα ειναι !!!

Αλλα αν εχει κανεις λακ ας το δοκιμασει

Τωρα το ρανταρ οπως και να εχει δυσκολα θα μπορεσει να σκοπευσει μια μοτοσυκλετα και αν το κανει δεν ειναι απαραιτητο να το κανει μονο απο το πισω μερος και δεν ειναι επισης απαραιτητο οτι θα σκοπευσει εκει που ειναι η πινακιδα !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα τελευταια που γυριζω αργα απο την δουλεια 2-3 το πρωι στην λεωφωρο βουλιαγμενης εχει ρανταρ, και σταματανε και μηχανες κανονικα. Τι να σου πω τωρα τι διαβαζει το ρανταρ οταν ο αλλος ερχεται με 200+ think.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι οποιος ριξει λακ και νομιζει οτι δε τον φωτογραφιζει το ρανταρ, ας παρει μαζι του και λιγη βαζελινη. Θα του χρειαστει

Το τι μαλακιες εχουμε ακουσει δε λεγεται. Λακ, πλεξιγκλας, cd στο παρμπριζ του αμαξιου, να δουλευουν οι καθαριστηρες για να μπερδευτουν οι ακτινες του ρανταρ. Θα εκραγει η κεφαλα μου. Η λυση ειναι μια. Παιρνεις ρισκο και την βγαζεις και την εχεις μαζι σου. Η αναδιπλουμενη, ναι-ναι γιατι οχι

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι οποιος ριξει λακ και νομιζει οτι δε τον φωτογραφιζει το ρανταρ, ας παρει μαζι του και λιγη βαζελινη. Θα του χρειαστει

Το τι μαλακιες εχουμε ακουσει δε λεγεται. Λακ, πλεξιγκλας, cd στο παρμπριζ του αμαξιου, να δουλευουν οι καθαριστηρες για να μπερδευτουν οι ακτινες του ρανταρ. Θα εκραγει η κεφαλα μου. Η λυση ειναι μια. Παιρνεις ρισκο και την βγαζεις και την εχεις μαζι σου. Η αναδιπλουμενη, ναι-ναι γιατι οχι

η κατι τετοιο porta_targa_1.jpgmB_kalo_e.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αποκρυψη της πινακιδας ειναι παραβαση. Οποιος το κανει πρεπει να εχει και τα οργανα να δεχτει τις συνεπειες αν τον πιασουν.

Το γιατι γινεται ειναι αλλη υποθεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λίγο offtopic.gif αλλά το γράφω...

όσοι τυχόν έχουν συσκευή αντι-ραντάρ ( κάπως έτσι λέγονται ) στο αμάξι + τους σταματήσουν, το ''μαλλί''

είναι 2.000 ε.

Ολογράφως. Δύο χιλιάδες ευρώ. _zeppelin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:spiteful:Η αναδιπλουμενη ή τωρα τελευταια διαβασα για ενα σπρευ που πωλειται κανονικα στην αγορα ειδικα για αυτην την περιπτωση...

Υ.Γ. το λινκ που διαβασα ειχε και φωτογραφιες οποτε δεν λεω μλκιες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.mannsmotorsports.com/fastags/

Εγώ την έχω ήδη εδώ και κανά δυο χρόνια περίπου.

Τροποποιήθηκε από τον Viper4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλεξυγκλας ή το σπρέϊ = busted ! Καναν πειραματα μ'αυτο οι συναδερφοι Muthbusters , totally busted !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλεξυγκλας ή το σπρέϊ = busted ! Καναν πειραματα μ'αυτο οι συναδερφοι Muthbusters , totally busted !

+φωνώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμένα η δικιά μου, έχει ξεθωριάσει από τα χρόνια :whistling: Έχει φύγει το πολύ μαύρο χρώμα των γραμμάτων και αριθμών...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμένα η δικιά μου, έχει ξεθωριάσει από τα χρόνια :whistling: Έχει φύγει το πολύ μαύρο χρώμα των γραμμάτων και αριθμών...

δηλαδη καθε λιγο και λιγακ μαυριζεις τα γραμματα με βενζινομαρκαδορο μεχρι να ξαναπλυθει ε? .... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την γεμιζεις με λασπη και σκονη ωστε να μην φαινεται τιποτα . Αν και νομιζω και εκει πληρωνεις προστιμο , αλλα τουλαχιστων μπορεις να το παιξεις χαζος οτι δεν εγινε σκοπημα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα