vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εχω την εντύπωση οτι τα τζαμάκια στις πινακίδες κυκλοφοριάς θεωρούνται παράνομα (είναι δεν είναι φιμέ).Σημερα ρωτησα καποιον στο δρομο και μου λεει,οτι εκτος απο ομορφια που ειναι ωραιο ,δεν σε πιανει και το ρανταρ αλλα ειναι παρονομο, βεβαια γιατι δεν γίνετε η αντανάκλαση της ακτίνας του ραντάρ και γι'αυτό θεωρείται παράνομο.Από την άλλη όμως,σε γράφουν μόνο αν σε σταματήσουν για έλεγχο.Άρα "γλιτώνεις" τις παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας... αυτό δεν είναι κανόνας φυσικά...Και το αλλο το καινουργιο εχουν αρχισει και βαζουν μπλε ledakia σαν την ομαδα διας ,τραγικη μου φαινεται η κατασταση θα γινει και αυτο της μοδας? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 σε γράφουν και νομίζω και πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 σε γράφουν και νομίζω και πολύ Μου ειπε για 30 ευρω αλλα δεν νομιζω ειναι παραποιηση πινακιδας λιγα τα ακουω τα 30.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) είναι 300, το είδα τώρα στον κοκ "Πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας μη ευκρινώς ορατές, μη αναγνωρίσιμες από τεχνικά μέσα ή με μη αντανακλαστικό επί αυτών υλικό" Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον warlock9_0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Βαγγο τα πλεξυ-γκλας αυτα τρωνε προστιμο 300€ (το ξερω απο πρωτο χερι) Το αν σε πιανει ή οχι το ρανταρ ειναι αλλη ιστορια. Αποφασισα καποια στιγμη και εβαλα την πινακιδα στο μηχανακι μαζι με πλεξυ. ΕΙχα την αισθηση οτι δεν εκρυβε αρκετα τα γραμματα (στο γυμνο ματι) κι ετσι το περασα με χοντρο γυαλοχαρτο με αποτελεσμα να θαμπωσει. Λεω δεν τραβαω μια φωτο να δω τι γινεται? Οταν εβαλα το φλας στη φωτομηχανη, η πινακιδα φαινοταν πεντακαθαρα. Και μεσα απο το πλεξυ, η αντανακλαση φωτος στο λευκο της πινακιδας φαινοταν μια χαρα. Σκεφτομαι, μαλακια εκανα που χαλασα τη γυαλαδα του πλεξυ, διαφορετικα θα γινοταν αντανακλαση... Δοκιμαζω το ιδιο ακριβως με καινουργιο πλεξυ και τσουπ, παλι η πινακιδα ξεχωριζε ωραιοτατα. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Μπουρδες. Ουτε ωραιο ειναι, ουτε σε γλιτωνει απ τα ρανταρ, και τρως και γραψιμο χοντρο. Η ταπεινη μου αποψη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγω το θεωρω λιγο πολυ κιτσαρια ρε παιδια, αλλα μου κανει μεγαλη εντυπωση που τις βαζουν,αλλα και 300 πολλα, δεν το γνωριζουν πριν τις βαλουν ηθελα ναξερα? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 αν θες να κανεις κατι καντο σωστα!απλα αφαιρεσε την Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos_CB1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Εχω ακουσει πως αν θελει κανεις να μην βγαινει φωτογραφια και να μην μπορουν να φανουν οι αριθμοι αν βγαλει κανεις φωτογραφια την πινακιδα μπορεις να της ριξεις λακ , ναι αυτο για το μαλι αλλα δεν ξερω αν ισχυει , μαλλον μπουρδα θα ειναι !!! Αλλα αν εχει κανεις λακ ας το δοκιμασει Τωρα το ρανταρ οπως και να εχει δυσκολα θα μπορεσει να σκοπευσει μια μοτοσυκλετα και αν το κανει δεν ειναι απαραιτητο να το κανει μονο απο το πισω μερος και δεν ειναι επισης απαραιτητο οτι θα σκοπευσει εκει που ειναι η πινακιδα !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τωρα τελευταια που γυριζω αργα απο την δουλεια 2-3 το πρωι στην λεωφωρο βουλιαγμενης εχει ρανταρ, και σταματανε και μηχανες κανονικα. Τι να σου πω τωρα τι διαβαζει το ρανταρ οταν ο αλλος ερχεται με 200+ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ναι οποιος ριξει λακ και νομιζει οτι δε τον φωτογραφιζει το ρανταρ, ας παρει μαζι του και λιγη βαζελινη. Θα του χρειαστει Το τι μαλακιες εχουμε ακουσει δε λεγεται. Λακ, πλεξιγκλας, cd στο παρμπριζ του αμαξιου, να δουλευουν οι καθαριστηρες για να μπερδευτουν οι ακτινες του ρανταρ. Θα εκραγει η κεφαλα μου. Η λυση ειναι μια. Παιρνεις ρισκο και την βγαζεις και την εχεις μαζι σου. Η αναδιπλουμενη, ναι-ναι γιατι οχι Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Ναι οποιος ριξει λακ και νομιζει οτι δε τον φωτογραφιζει το ρανταρ, ας παρει μαζι του και λιγη βαζελινη. Θα του χρειαστει Το τι μαλακιες εχουμε ακουσει δε λεγεται. Λακ, πλεξιγκλας, cd στο παρμπριζ του αμαξιου, να δουλευουν οι καθαριστηρες για να μπερδευτουν οι ακτινες του ρανταρ. Θα εκραγει η κεφαλα μου. Η λυση ειναι μια. Παιρνεις ρισκο και την βγαζεις και την εχεις μαζι σου. Η αναδιπλουμενη, ναι-ναι γιατι οχι η κατι τετοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Η λυση ειναι να μην τρεχεις ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Η αποκρυψη της πινακιδας ειναι παραβαση. Οποιος το κανει πρεπει να εχει και τα οργανα να δεχτει τις συνεπειες αν τον πιασουν. Το γιατι γινεται ειναι αλλη υποθεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Η λυση ειναι να μην τρεχεις ! Nικολα?!!?!?! Τι πραματα ειναι αυτα?!?!!?!?!?!?!?!!?!??!?!!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 λίγο αλλά το γράφω... όσοι τυχόν έχουν συσκευή αντι-ραντάρ ( κάπως έτσι λέγονται ) στο αμάξι + τους σταματήσουν, το ''μαλλί'' είναι 2.000 ε. Ολογράφως. Δύο χιλιάδες ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Ανακλεινώμενη και πάλι ανακλεινώμενη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Η αναδιπλουμενη ή τωρα τελευταια διαβασα για ενα σπρευ που πωλειται κανονικα στην αγορα ειδικα για αυτην την περιπτωση... Υ.Γ. το λινκ που διαβασα ειχε και φωτογραφιες οποτε δεν λεω μλκιες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) http://www.mannsmotorsports.com/fastags/ Εγώ την έχω ήδη εδώ και κανά δυο χρόνια περίπου. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Πλεξυγκλας ή το σπρέϊ = busted ! Καναν πειραματα μ'αυτο οι συναδερφοι Muthbusters , totally busted ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 ειναι κιτς και κανγκουρια ταυτοχρονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Πλεξυγκλας ή το σπρέϊ = busted ! Καναν πειραματα μ'αυτο οι συναδερφοι Muthbusters , totally busted ! +φωνώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Eμένα η δικιά μου, έχει ξεθωριάσει από τα χρόνια Έχει φύγει το πολύ μαύρο χρώμα των γραμμάτων και αριθμών... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psofioskorios 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Eμένα η δικιά μου, έχει ξεθωριάσει από τα χρόνια Έχει φύγει το πολύ μαύρο χρώμα των γραμμάτων και αριθμών... δηλαδη καθε λιγο και λιγακ μαυριζεις τα γραμματα με βενζινομαρκαδορο μεχρι να ξαναπλυθει ε? .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Την γεμιζεις με λασπη και σκονη ωστε να μην φαινεται τιποτα . Αν και νομιζω και εκει πληρωνεις προστιμο , αλλα τουλαχιστων μπορεις να το παιξεις χαζος οτι δεν εγινε σκοπημα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες