Jump to content
Ταξιδευτής

Fir-Tex

Recommended Posts

κοιτα επιστημονικα δεν ξερω γιατι το ιδιο το to site δεν σου λεει τπτ

σωστο αυτο που λες απο την αλη σωστο ειναι και να μην σε γεμιζουνε με μπαρουφες και κατεβατα κειμενα το απλα δοκιμαστετο ειναι η καλυτερη λυση

το πως λειτουργει περιπου μου ειπε ο πωλητης αν και δεν καταλαβα πολλα εμενα με ενοιαξε που φυγαν οι πονοκεφαλοι και που νιωθω την ισοροποια μου οπως την ενεργεια μου να πηρε +

εγω στην αρχη το κοροδευα αλα μωλις εκανα τα ΔΙΚΑ Μου ΤΕΣΤ για να πιστω ΕΓΩ και μονο ΕΓΩ .. φιλε αλαξα γνωμη στο λεπτο!!

Το μεγαλυτερο ΤΕΣΤ ομως ξερεις ποιο ητανε καποια στιγμη επεσε ενα χημικο πανω και το λαυερ ειχε μαυρισει και δεν το ειχα παρει χαμπαρι ουσιαστικα ειχε χαλασει

κανω τα τεστ στον Gee και δεν ποιανανε 2 φορες και αλη μια σε ενα φιλο μου περνω χαμπαρι σε ενα καφε οτι εχει μαυρισει απο ασημενιο παω στο μαγαζι και μου το αλαζουνε με καινουργιο τυχαινει και ξαναβρισκομε με gee ξανακανουμε ακτιβως το ιδιο test που την πρωτη φορα δεν επιανε με το βραχιολη πλεον να λειτουργει και ΕΠΙΑΣΕ

δηλ αν ητανε ενα κολπο απλα! οταν ητανε χαλασμενο χωρις να το ξερω θα επιανε και παλι το κολπακι ετσι δεν ειναι? και ομως τπτ τζιφος με το που το αλαξα επιασε περιεργο ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

FUCK!!!! Bγάλανε τα μυστικά των νίντζα στο εμπόριο..............FUUUUUUUUUUUUUUCK! _zeppelin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι ειναι αυτο το πραμα ρε παιδια; Ξερει κανεις;; Ρε λετε να βρηκαμε το μαγικο ρουχο για να φυτρωσει χερια ο Αλαρμ; :grin::tooth:
Δεν ξερω τι λετε, αλλα θελω και εγω τετοιο μαγικο μαραφετι !!!!! :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου εβγαλε 3μιση (!) γραμμες κειμενου που λενε οτι οτι "το powerbalance εχει ενα ολογραμμα που ειναι σχεδιασμενο να δονειται και να αντιδρα στο φυσικο ενεργειακο πεδιο του σωματος."

Και κάπου εκεί λήγει το θέμα πιστεύω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θεμα λήγεια για ολους και για ολα. ποιος θελει να το παρει το παιρνει οποιο δεν θελει δεν το παιρνει

απλα το ιντερνετ λεει δεν δουλευει και αλου λενε δουλευει

εγω σου λεω απλα ΤΟ ΕΧΩ και δουλευει τι ποιο απλο και 10 επιστημονες να βγουνε να μου λενε οτι θελουνε αφου το βλεπω με τα ιδια μου τα ματια και το τεσταρα σε τεστ που σκεφτηκα εγω και οχι αυτα που μου ειπανε? πως γινετε να κοιταω ενα ασπρο τοιχο και να μου λενε οχιιιι μαυρος ειναι το γραφει ο ταδε! το θεμα ειναι η φυσικη αποδειξη οχι η θεωριτικη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλ αν ητανε ενα κολπο απλα! οταν ητανε χαλασμενο χωρις να το ξερω θα επιανε και παλι το κολπακι ετσι δεν ειναι? και ομως τπτ τζιφος με το που το αλαξα επιασε περιεργο ε?

Αυθυποβολη φιλε. Την πρωτη φορα ειπες οτι ηταν χαλασμενο κ δεν το ειχες παρει χαμπαρι.

Ομως μεχρι να το τεσταρεις στον Gee συνεχισες να μην εχεις πονοκεφαλους κλπ. Που σημαινει οτι θεωρουσες οτι δουλευει μεχρι να δεις οτι ειχε "χαλασει".

Αφου το δοκιμασες στον Gee και (προφανως) δεν δουλεψε εψαξες για απαντηση στο γιατι δεν δουλευει, οποτε ειδες οτι ειχε μαυρισει.

Το αλλαξες κ πηγες παλι στον Γιωργο αλλα αυτη τη φορα τοσο εσυ οσο κ εκεινος ησασταν προετοιμασμενοι να δουλεψει. :_thumbsup:

Η μουφα του power balance βασιζεται στην αυθυποβολη και την πρακτικη της κινησεολογιας.

Δειτε το παρακατω κλιπ κ θα καταλαβετε σχετικα...

Για να κλεισουμε το θεμα, δειτε εδω ενα πολυ ενδιαφερον κλιπ του τι εγινε οταν μια ομαδα επιστημονων εκαναν μια σειρα απο εργαστηριακα τεστ στο power balance...

Τροποποιήθηκε από τον Ταξιδευτής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οφφφ παλι τα ιδια ρε οτι και να κανουνε στο internet ακου σε με ΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ αφου ξερεις που ειμαι ΚΑΙ ΤΕΣΤΑΡΕΤΟ μονος σου ελα να κανεις ενα κατακορυφο! ειναι απλο το θεμα

και αφου πιστευεις 100% οτι δεν λειτουργη δεν θα εχεις αυθυποβολη !!

μπορεις να βρεις 400 video και 500 μαρτυριες τι θα πιστεψεις αυτο που βλεπουν τα ματια σου η αυτο που λενε στο internet?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θεμα λήγεια για ολους και για ολα. ποιος θελει να το παρει το παιρνει οποιο δεν θελει δεν το παιρνει

απλα το ιντερνετ λεει δεν δουλευει και αλου λενε δουλευει

εγω σου λεω απλα ΤΟ ΕΧΩ και δουλευει τι ποιο απλο και 10 επιστημονες να βγουνε να μου λενε οτι θελουνε αφου το βλεπω με τα ιδια μου τα ματια και το τεσταρα σε τεστ που σκεφτηκα εγω και οχι αυτα που μου ειπανε? πως γινετε να κοιταω ενα ασπρο τοιχο και να μου λενε οχιιιι μαυρος ειναι το γραφει ο ταδε! το θεμα ειναι η φυσικη αποδειξη οχι η θεωριτικη!

Έχω να σου πουλήσω ένα φυλαχτό που διώχνει τις τίγρεις άμα ενδιαφέρεσαι. 10 χρόνια δουλεύει τέλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ POWER BALANCE ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΣ!ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ!!!

μην τυχει και το παρει κανεις! ειναι 40 ευρω πεταμενα!!!

ειναι μεγαλη μουφα...δεν πρεπει να σας πιασουν και εσας κοροιδα..

Τι βραχιολι bob ο μαστορας παρεις τι το power balance το ιδιο ειναι... :thumbsdown:

Τροποποιήθηκε από τον Bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αλλαξες κ πηγες παλι στον Γιωργο αλλα αυτη τη φορα τοσο εσυ οσο κ εκεινος ησασταν προετοιμασμενοι να δουλεψει. :_thumbsup:

Mα ακριβως οπως τα λες!!Τους φανταζομαι να τρεχουν με την χαρα ζωγραφισμενη στο προσωπο τους, να δοκιμασουν το ολοκαινουριο βραχιολακι, που αυτη την φορα θα δουλεψει!!Ηταν και οι δυο προετοιμασμενοι να δουλεψει!Επρεπε να δουλεψει!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Περα απο την πλακα, πηγαινε να κανεις μια δοκιμη, ποιος ξερει, μπορει να σε πεισει..Το να γραφεις κατεβατα και να παραθετεις βιντεο το βρισκω... lame! :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι σχετικό-άσχετο.

Πριν από χρόνια κυκλοφορούσαν κάτι μπρονζέ μεταλλικά βραχιόλια που ανακούφιζαν από τους πόνους των ρευματισμών.

Ηταν μούφα αυτό;

Ξέρει κανείς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν από χρόνια κυκλοφορούσαν κάτι μπρονζέ μεταλλικά βραχιόλια που ανακούφιζαν από τους πόνους των ρευματισμών.

Ηταν μούφα αυτό;

Ξέρει κανείς;

μπραβο ρε φιλε και ο παππους και η γιαγια φοραγαν και για καποιο λογο ανεξιγητο τοτε και τωρα ηταν καλα

ξερει κανεις :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περα απο την πλακα, πηγαινε να κανεις μια δοκιμη, ποιος ξερει, μπορει να σε πεισει..Το να γραφεις κατεβατα και να παραθετεις βιντεο το βρισκω... lame! :thumbsdown:

Κουβεντα κανουμε ρε αγορι. Γιατι αρπαζεσαι; :what:

Ηταν μούφα αυτό;

Ξέρει κανείς;

Ενα τετοιο ειχε παρει ο πατερας μου που υποφερει απο τη μεση του εδω και χρονια. Αρχικα ελεγε οτι τον ανακουφιζει αλλα μετα απο καιρο τελικα επαψε να το χρησιμοποιει γιατι τελικα δεν ειδε ουσιαστικη διαφορα. Καπου πρεπει να το εχει ακομα στο σπιτι... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thread Necromancy!

Το είδα και θυμήθηκα αυτό το θέμα.

Σχετικά με τα PowerBalance:

Στην Αυστραλία απαγορεύτηκε να διαφημίζονται ως "performance technology" αφού ο ελεγκτικός οργανισμός τους συμπέρανε πως οι ισχυρισμοί ήταν αβάσιμοι τελείως και δεν στηρίζονταν σε καμία έρευνα. Ο αντιπρόσωπος φαλήρισε.

Αλλά

He claims the return rate was just 0.3%, despite the company offering a full refund for any customer who felt they had been misled.

"For me personally, they could put a gun to my head if they like, I will never stop believing in this product. I have seen it work and I have experienced it working," he says.

"A new distributor will come along and they will make money out of it."

Όποιος έχει κεφάλαιο και πιστεύει, η αγορά είναι ανοιχτή!

Linky!

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια φοραω την μπαντανα του φιρτεκ , για να δω στο inventory τι κερδιζω?

Agility +10

Strenth +10

Protection +20

Magic + 10

Τι δαχτυλιδι πρεπει να φοραω για να εχω ακομα περισσοτερo effect?

Κάνε και ένα enchantment +20HP στο μηχανάκι και είσαι ο κύριος Γκομπλές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εάν κάνει και για το πέος να το πάρω στον μπαμπά μου που άρχισε να παραπονιέται για το περασμένο της ηλικίας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά εάν κάνει και για το πέος να το πάρω στον μπαμπά μου που άρχισε να παραπονιέται για το περασμένο της ηλικίας...

Το έχουμε ξαναπεί οτι σε αυτήν την περίπτωση λειτουργούν και για μόνιμα αποτελέσματα οι ακτίνες ποδηλάτου! :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OFF TOPIC

Παιδια ποτε ειναι το DAKAR?Μπορουμε να το δουμε απο καπου?Ιντερνετ η'τηλεοραση?

(το λεω μιας και το ανεφερε ο Νικος για τον Ορφανο που αγωνιζεται)

Τροποποιήθηκε από τον Andreas13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχουμε ξαναπεί οτι σε αυτήν την περίπτωση λειτουργούν και για μόνιμα αποτελέσματα οι ακτίνες ποδηλάτου! :2funny:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναγνωστόπουλος Ιωάννης

πηγη τρομακτικο

Παρακατω ειναι το email που μολις απέστειλα στη Ζούγλα και στην εταιρεια που υποτιθεται οτι εμπορευεται το νανοβιονικο γιλεκο nanobionic. Σημειωνω οτι στις 2 τα χαραματα με το που έλαβαν το email μου στην firtex που φτιαχνει το αληθινο γιλεκο επικοινωνησαν αμεσως μαζι μου τηλεφωνικα και με ενημέρωσαν οτι η υπόθεση ηδη πηρε το δρομο της δικαιοσυνης.

"Κύριοι,

Ονομάζομαι...

Αναγνωστόπουλος Ιωάννης και σήμερα μόλις παρέλαβα το νανοβιονίκο γιλέκο. Το γιλέκο αυτό με γέμισε ελπίδα. Βλέπετε η γυναίκα μου έπαθε εγκεφαλικό, 14 ημέρες μετά την γέννηση της κόρης μου. Το εγκεφαλικό χτύπησε όλη τη δεξιά πλευρά και το κέντρο του λόγου, με αποτέλεσμα τώρα ενα χρόνο μετά τίποτα από όλα να μην έχει επανέλθει πλήρως, και ιδίως το δεξί χέρι.

Το παρήγγειλα online στις 14.4, μετά την προβολή του σην εκπομπή Ζούγκλα, και μετά από μακρά αναμονή το παρέλαβα σήμερα. Πριν λίγο η γυναίκα μου πήγε για ύπνο. Φορουσε επί μία ώρα το γιλέκο και κάναμε διάφορες ασκήσεις. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ Προβληματίστηκα μα δε μιλησα. Μόλις κοιμήθηκε μπήκα στο internet και άρχισα το googling. Τυχαία έπεσα πάνω σε αυτήν την ιστοσελίδα firtex καταγγελία.

Διαβάζοντας συνειδητοποίησα κάποια πράγματα και μου δημιουργήθηκαν απορίες:

1. οταν παρήγγειλα το γιλέκο η σελίδα nanobionic.com ηταν ακόμα υπο κατασκευη, Στο γιλέκο γινόταν αναφορα στην ιστοσελίδα zougla.gr ως τεχνολογίας FIR. οταν το εψαξα στα αγγλικά εκεινο το βράδυ, έπεσα πάνω στην ιστοσελίδα της fir-tex (η μόνη που πουλάει αντίστοιχα προιόντα τόσο ακριβά) και θεώρησα ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Σημερα όμως διαπίστωσα: Το γιλέκο είχε καρτελάκι στα ελληνικα!!! όλο το documentation ειναι στα ελληνικά. Που φτιάχνεται; Στην Ελλάδα; Και γιατί εχει 2 μήνες παράδοση;

2. Τι έχετε να πείτε γι αυτό http://www.firtexshop.com/el/; θα περίμενα επίσημη απάντηση στο site σας.

3. Εχω υποψίες ότι οι ασθενείς που φαίνονται στα βιντεο φοράνε firtex kaι εσείς πουλάτε το nanobionic. Ελπίζω και εύχομαι να με βγαλετε λάθος.

4. Πως εξηγείτε το γεγονός ότι στο google δεν υπάρχει που θενα η εταιρεία nanobionic εκτός από την Ελλάδα;

Η ερευνα μου θα συνεχιστεί. Δεν πρόκειται να σας χαρίσω τα 300 ευρώ. Δεν ειναι το ποσο. ειναι ότι ματωσα για να τα δώσω (1500 ευρω το μηνα φευγουν σε φαρμακα) ματωσα από ελπίδα. Το email αυτό θα κοινοποιηθει σε ενώσεις καταναλωτών, στο υπουργείο ανάπτυξης, στο υπουργείο υγείας και φυσικά στην firtex.

Φιλικά

Αναγνωστόπουλος Ιωάννης

πηγη τρομακτικο

Potential fraud in Greece!

It seems that some individuals and/or companies, using online media such as Zougla, Alibaba and possibly other websites, are pretending that there are Nanobionic vests, bandanas, saddle pads etc. with certain properties comparable to FIR-TEX or even promoting them by using FIR-TEX Ltd. protected trademarks. Copyright protected pictures of FIR-TEX products are being (mis)-used and/or photoshopped.

People are being told that FIR-TEX products are the same as Nanobionic and that FIR-TEX even changed its name. Both are absolutely false.

They also claim that FIR-TEX has a delay in delivery of 6 or even 8 weeks. This is false too! If ordered from our web shop delivery in most cases is instant with a maximum of 2 weeks in a few sporadic instances!

All of this is not only misleading the public and our clients but they are also criminal acts against our company & our business partners and we invite people to be cautious with this potential fraud.

Up till now we do not know who is behind these false statements and this organization and we invite people to contact us at legal@fir-tex.com if they have any hint or useful information to help us stop this potential fraud.

We are monitoring this situation 24/7 and remain at customers disposal for any further information.

FIR-TEX Ltd.

=============================================

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Πιθανή απάτη στην Ελλάδα.

Φαίνεται ότι κάποια πρόσωπα και/ή εταιρείες, χρησιμοποιώντας διαδικτυακούς τόπους ενημέρωσης όπως το Zougla, Alibaba και πιθανώς άλλες ιστοσελίδες, παρουσιάζονται ψευδώς ότι έχουν Nanobionic προϊόντα (γιλέκα, μπαντανάς, προστατευτικά), με ιδιότητες όπως της FIR-TEX ή μέχρι και χρησιμοποιούν το όνομα της FIR-TEX Ltd ως εγγεγραμμένο/προστατευμένο εμπορικό σήμα. Φωτογραφίες και προϊόντα της FIR-TEX τα οποία προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα (copyright) αντιγράφονται και χρησιμοποιούνται παρανόμως.

Διαδίδονται αναληθείς πληροφορίες ότι τα προϊόντα της Nanobionic είναι τα ίδια με αυτά της FIR-TEX και ότι μάλιστα ότι η FIR-TEX έχει αλλάξει όνομα.

Επίσης ισχυρίζονται ότι η FIR-TEX καθυστερεί 6 και μερικές φορές 8 βδομάδες με την παράδοση των προιόντων. Αυτό δεν αληθεύει! Σε περίπτωση που τα προιόντα παραγγελθούν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, στις πλείστες περιπτώσεις, η παράδοση είναι άμεση και σε πολύ μεμονωμένες περιπτώσεις το προιόν αποστέλλεται σε 2 εβδομάδες το αργότερο!

Όλα τα πιο πάνω, όχι μόνο παραπλανούν το κοινό και τους πελάτες μας αλλά συνιστούν και ποινικά αδικήματα.. Συνεπώς καλούμε τον κόσμο να είναι προσεχτικός έναντι τέτοιων πιθανών ενεργειών που συνιστούν απάτη.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε εντοπίσει το κύκλωμα ή τους υπεύθυνους που κρύβονται πίσω από τις εν λόγω ψευδή δηλώσεις αλλά καλούμε το κόσμο που έχει οποιεσδήποτε πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να σταματήσουμε αυτή την απάτη όπως επικοινωνήσουν μαζί μας στο legal@fir-tex.com

Παρακολουθούμε το όλο θέμα επί εικοσιτετράωρης βάσης και είμαστε στη διάθεση των πελατών μας για τη παροχή κάθε πληροφορίας.

FIR-TEX Ltd.

το γιλέκο υπάρχει στην ΕΛΛΑΔΑ ειναι ομως ΑΠΑΤΗ οπως ΠΑΝΤΑ.. στα βιντεο φορανε το αυθεντικο αλλα σου πουλανε την απομίμηση!!

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή ακριβώς ζώντας στην Ελλάδα έχουμε δυστυχώς εθιστεί στην αρπαχτή, γι'αυτό και κράζαμε προκαταβολικά όσοι κράζαμε (μαζί κι εγώ). Δηλαδή έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε το λάθος κάνοντας για αντίδραση πάλι ένα λάθος.

Αν θέλουμε όμως να είμαστε 100% δίκαιοι πως ξέρουμε ότι είναι "γνήσια" η απάντηση από τη γνήσια εταιρία του νανο-γιλέκου; :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πω... ακόμα μια Ελληνική αρνητική πρωτοπορία...

Ειδοποίησε όμως και την Ζούγκλα αν θες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την απάτη που μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.nanobionic.eu.com

More information about this scam can be found at: http://www.nanobionic.eu.com

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα