Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Ασε φιλε,ασε ... Το θεμα αυτο κατα τη γνωμη μου θα φτιαξει με το καιρο,γιατι θελει οπως και να χει το χρονο της η κοπελα,μν ανησυχεις,με το καιρο θα δεις. Συμφωνω απολυτα με τα παιδια που σου λενε σχετικα με την ασφαλεια της κοπελας(κανα ροζ κρανακι , κανα μπουφανακι σενιο,κανα ισοθερμικο,κλπ,κλπ,(με πιανεις) Μετα θελει δε θελει θ'ανεβει στη μοτα... Θα το παρει πιο ζεστα με εξοπλισμο.... Αντε εξοπλισου με πολυ-πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ και θα σαι κομπλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Τι να προσέχω, αφου σου λεω εχουμε και 2 αγορακια. Φυσικα την παντρευτικα. Βρε στον gregomaga που εκανε το θεμα πηγαινε η απαντηση.... ..... εσυ δεν προσεχες κ τα επαθες χαχαχα! (να χαιρεσαι τα κουτσουβελα!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bip..bip 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Η καλυτερη λυση ειναι η αδιαφορια.Αφου δεν θελει ας μην ανεβει, μην την πιεσεις. Ανεβασε κανενα αλλο κοριτσακι πισω που γουσταρει και περνα μπροστα της!!!Αν συνεχιζει να μην θελει τοτε παρατα το θεμα γιατι δεν εχεις ελπιδες...!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Εγω δεν καταλαβαινω,γιατι ντε και καλα,να ανεβαζετε μερικοι την γυναικα-φιλη-γκομενα στην μοτα,οταν το εχει ξεκαθαρισει οτι για διαφορους λογους ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ βρε αδερφε.......Πολυ εγωϊστικο,και ακατανοητο.Τελικα για ποιον την πηρατε την μοτοσυκλετα ρε παιδια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Illusive 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 είναι λίγο πίκρα να μη θέλει η κοπέλα σου να ανέβει στη μηχανή αλλά συμβαίνουν αυτά... Το θέμα είναι να μην την πιέζεις να ανέβει ειδικά αν δεν της έχεις εξοπλισμό. Ίσως με τον εξοπλισμό να νιώσει πιο ασφαλής... Είμαι κι εγώ της γνώμης να την αφήσεις να πηγαίνει με το λεωφορείο και κάποια στιγμή θα συνηδητοποιήσει ότι αυτό δεν λειτουργεί και ότι είναι κουραστικό και ίσως να κάνει μια προσπάθεια... Και φυσικά να προσέχεις πως πας γιατί και αυτό παίζει το ρόλο του... Γιατί κι εμένα μ' αρέσουν οι μηχανές (και οδηγώ κι εγώ) αλλά πχ σε έναν συγκεκριμένο φίλο μου δεν ανεβαίνω ποτέ γιατί νιώθω ότι πάμε με την ταυτότητα στο στόμα! Είναι πολύ απότομος και νευρικός και κάθε τρεις και λίγο έχει ατυχήματα... Οπότε αυτό δεν προϊδεάζει τον άλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 λοιπόν πάρε τηλέφωνο ένα φίλο σου που έχει μηχανή και κοπέλα που δεν φοβάται τις μηχανές. κανονίστε να πάτε και οι 4 για καφέ για κάφε στο κέντρο και να δείτε τις βιτρίνες στα μαγαζιά ( μεγάλη υπομονή και λίγα λεφτά μαζί σου για το δεύτερο). πάρε το αυτοκίνητο και διάλεξε μια ώρα που θα έχει φοβερό μποτιλιάρισμα (τέτοιες μέρες και με τέτοιο καιρό είναι εγγυημένο το πήξιμο). θα κάνεις μια ώρα να διανύσεις 2 τετράγωνα και πολλή περισσότερο να βρεις να παρκάρεις. εσύ ψύχραιμος και συνέχεια συζήτηση με το άλλο ζευγάρι (στο κόλπο και αυτοί) για το πόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο στην πόλη. την επόμενη φορά επειδή το αμάξι έκαψε ένα ντεπόζιτο ή επειδή δεν μπορείς να το πάρεις, βγάλτην βόλτα με το λεωφορείο, πάλι σε ώρα αιχμής. μετά από μερικά τέτοια πηξίματα πάρε την κοπέλα σου και βγήτε για καφέ με το άλλο ζευγάρι με τις μηχανές αυτήν την φορά. κράνος, εξοπλισμός, καλή διάθεση. γκολ από τα αποδυτήρια ναουμ, απλά θέλει δύσκολη προετοιμασία. καλή επιτυχία φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λεπτό το θέμα... Ούτε η δική μου γυναίκα ψήνεται ιδιαιτέρως για μηχανές. Κατά καιρούς δελεάζεται με την ευκολία της μηχανής σε κοντινές αστικές μετακινήσεις.Με το XR κάτι γινότανε, ήταν και πιο 'παπί', στο DRZ δεν έχω βάλει καν πατάκια επιβάτη. Εχει ένα βαθύ φόβο για τα δίτροχα τον οποίο δικαιολογώ και καταλαβαίνω απολύτως. Το έχω σκεφτεί αρκετά και έχω αποφασίσει οτί την ήδη τεράστια ευθύνη να κρατάω την ζωή της στα χέρια μου δεν θέλω να την διπλασιάσω επιβάλλοντας της κάτι το οποίο διαισθητικά την απωθεί. Αν το ήθελε η ίδια τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά. Πρόσφατα πέτυχα ένα ατύχημα στο οποίο αυτοκίνητο παραβιάζοντας κόκκινο με πολλά παρέσυρε μοτοσυκλέτα. Η κατάσταση της επιβάτιδας ήταν απείρως τραγικότερη από την ήδη τραγική κατάσταση του αναβάτη. Μιλάω για εικόνες οι οποίες θα με συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής μου και οι οποίες κατέστρεψαν ανεπιστρεπτί την όποια μοτοσυκλετιστική αθωώτητα είχα. Εκτοτε αποφάσισα οτί η μοτοσυκλέτα είναι δική μου επιλογή και θα υπάρχει σε ένα σύμπαν στο οποίο δεν θα υπάρχει η γυναίκα μου. Πιστεύω λοιπόν οτί δεν πρέπει να την πιέσεις. Αν κάποτε από μόνη της θελήσει να σε ακολουθήσει έχει καλώς. Η ζωή σου θα είναι όμορφη ακόμα και αν οι δύο σου αγάπες δεν συνδυαστούν. Δεν θα είσαι ο μοναδικός! Οχι..Απλα αρχισα να απολαμβανω την μοτοσικλετα μου ΠΟΛΥ περισσοτερο..Εκοψα και καθε ειδους δικαβαλο και ξεγνοιασα! Ειχα το ιδιο προβλημα για 2 χρόνια! Δεν ανεβαινε για κανένα λογο! Ρε χρυση μου, ρε καλη μου, τιποτα! Ο τσακωμος ηταν καθημερινή ρουτίνα! Και να φανταστείς οτι τοτε ειχα το tiger που ηταν και πιο άνετο... Ε, το πηρα αποφαση τελικα, και πλεον εχω μονοσελο! μονοσελο RULLS! :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Please, χωρίς παρεξήγηση: Όπως είπες, ακόμα δεν έχεις δίπλωμα και πήρες 500αράκι... από την εμπειρία μου, ψιλοκαγκουριά μου ακούγεται, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω (απλά πώς ακούγεται). αν αυτό συνοδεύεται και μέ όλα τα συνεπακόλουθα της καγκουρο-συμπεριφοράς, τότε μεγάλο δίκιο έχει το κορίτσι. Εμένα, έχει ανέβει σε ό,τι δίτροχο είχα ή έχω οδηγήσει, ενώ πριν είχε ανέβει μόνο μία φορά. Οι γονείς της το δέχτηκαν αρκετά εύκολα (με τα γνωστά "προσοχή", "κράνος πάντα", "όχι από το πεζοδρόμιο" όταν είχα KLR κτλ). Από διακοπές σε νησιά με αέρες, βαλίτσες κτλ μέχρι Άλπεις με το τωρινό μου μαστόδοντο έχουμε πάει. Από την άλλη ίσως απλά είναι η εμπιστοσύνη της αγάπης... (τι λέω τώρα, ε;) Σκέψου τι αέρα αποπνέεις... Μήπως έχει τα δίκια της; Και παρεπιπτόντως, οι φίλοι παραπάνω έχουν δίκιο... Την παντρεύτηκα και εγώ. ΥΓ: Και προς απφυγή παρεξηγήσεων και με παλαιότερες σχέσεις μου (μιρή λίστα ομολογουμένως) ή φίλες μου δεν είχα πρόβλημα. Από την άλλη και το γκαζάκι μου το ανοίγω όταν με παίρνει και το μπροστινό το σήκωνα που και που (όταν είχα KLR "αγροτικό") και το πίσω το τσάκιζα στο πλάι. Πάντα όμως με σύνεση. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 από τον siouxwwss 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Εχε υποψιν οτι ο καλυτερος συμβουλος για να πεισει μια γυναικα να ανεβαινει σε μοτοσυκλετα ειναι...μια αλλη γυναικα.Διοτι ξερουν ακριβως τι να συζητησουν αλλά λειτουργει μετα και καπως εγωϊστικα "γιατι αυτη και οχι εγω..." :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Καταρχήν το μηχανάκι το έχεις για ΕΣΕΝΑ. Να ξέρεις ότι πολύ καλήτερα το ευχαριστιέσαι μονοκάβαλο. Αν ανέβει η κοπελιά θα είναι γιατί αυτή θα το ζητήσει. Εγώ θα σου πρότινα να σταματήσεις να το συζητάς μαζί της, μιας και το πρίξιμο μόνο το αντίστροφο αποτέλεσμα επιφέρει. Αν θέλει να πηγαίνει με το λεοφορείο, ποιος της φταίει.... Αν τελικά κάποτε ανέβει και συνεχίσει να ανεβαίνει να την πηγαίνεις αργά, πολύ αργά. Και πάντα με κράνος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Δυστυχως γυναικα και μηχανη πανε μαζι μονο στις φωτογραφιες, οχι στην πραγματικοτητα ! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 μέχρι τωρα δεν μου εχει τυχει να μην θελουν να καβαλήσουν, και μετα την πρώτη φορά που θα νιώσουν και τις τρελες δονήσεις στην σελα... ...μετα με παρακαλάνε :P Ξέρουμε όλοι τους λόγους ^_^ Τελικά η γυναίκα μου με αγαπάει πολύ...... Δεν θέλω να σκέφτώ καν να ξανανέβω σαν 2ος στο δικό μου και εκείνη λυσάει. Το Versys δεν της άρεσε....το xtr ούτε....κουφάλες drz rules Πάρτο πρέφα λαβαμούχλα, σε εκμεταλλεύεται... μόνο για το drz σε θέλει.. τι αγάπες και μουφιές μας λες Εγω δεν καταλαβαινω,γιατι ντε και καλα,να ανεβαζετε μερικοι την γυναικα-φιλη-γκομενα στην μοτα,οταν το εχει ξεκαθαρισει οτι για διαφορους λογους ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ βρε αδερφε.......Πολυ εγωϊστικο,και ακατανοητο.Τελικα για ποιον την πηρατε την μοτοσυκλετα ρε παιδια??? GAY POST ALERT πλάκα ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Πάντως δεν μου ακούγεται παράλογο, αφού και εγώ που οδήγω αν μου πεις κάτσε συνεπιβάτης σε άλλο μηχανάκι στραβώνω, με την έννοια ότι δεν νιώθω άνετα και ας είναι ο οδηγός παναγία. Δεν μου αρέσει.....με αγχώνει....με κάνει να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.....προσπαθώ και το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Χμμμ... Εγώ θα ανοίξω ξεχώριστό θέμα μου φαίνεται! "Τι μπορώ να κάνω για να μη πάει άχρηστο το μονόσελο που πήρα?..Δεν κατεβαίνει με τίποτα από πάνω της,απ'την άλλη γκρινιάζει ότι δεν της αρέσει κι όλας!" Έκοψα το λασπωτήρα που είχε την πινακίδα, έγινε κώλος από τα νερά κανά 2 φορές αλλά τίποτα πάλι ανεβαίνει!(μιλάμε μέχρι και στο κράνος της είχαν φτάσει τα νερά!) Το μόνο που κατάφερα είναι κάθε φορά που βλέπουμε νερά στο δρόμο να "τα ακούω ένα χεράκι" και να πηγαίνω σιγά-σιγά μην την ξανακάνω χάλια γιατί το ξύλο δεν πρόκειται να το γλητώσω! Προβλήματα που έχει ο καθένας μας :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Please, χωρίς παρεξήγηση: Όπως είπες, ακόμα δεν έχεις δίπλωμα και πήρες 500αράκι... από την εμπειρία μου, ψιλοκαγκουριά μου ακούγεται, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω (απλά πώς ακούγεται). αν αυτό συνοδεύεται και μέ όλα τα συνεπακόλουθα της καγκουρο-συμπεριφοράς, τότε μεγάλο δίκιο έχει το κορίτσι. το gs σαν μηχανη ειναι ηρεμη οποτε δεν θα τον ελεγα και πολυ καγκουρα ... εμενα παλι η κοπελα μου μου ειπε μια φορα να την παω βολτα και απο τοτε δεν εχει κατεβει ποτε απο την σελα ... γνωμη μου απλα πεστης στεγνα ξερεις νο λευτα για αμαξι μηχανη εχω και αν γουσταρεις αν θελεις αμαξι παρε του μπαμπα σου εγω μονο μηχανη ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Δεν ειμαι καγκουρας...ισα ισα ειμαι προσεκτικος οδηγος και τα μυαλα στο κεφαλι{και το ξερει}...το οτι ειμαι παρανομος ετυχε...πηγαινα για αγορα μηχανης 250cc αλλα μετα βρηκα την gs και την αγορασα...και το διπλωμα θα βγει σε λιγο καιρο...επισης το gs δεν ειναι καγκουρικη μηχανη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manav1s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Μια λυση η οποια σε εμενα πιανει παντα ειναι να αρχισεις αντιθετα εσυ να μη θες να την βαζεις στη μηχανη. Οταν θα σου πει να πατε για καφε αστην να ερθει με ταξι και κτελ και κοιτα να αργησει,μια δυο θα αρχισει να το σκεφτεται αλλα εσυ ακομα δε θα επιμεινεις θα λες οτι στη μηχανη δε παιρνεις πλεον δικαβαλο για κανενα λογο να δεις που απο εγωισμο στο τελος θα γυρισει να στο ζητησει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Εγω οταν βρηκα γυναικα να γουσταρει μηχανη .... ....ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ!!! Καπως ετσι!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) θα σου πω τα αρνητικά του να παίρνεις δικάβαλο: 1) φθείρονται περισσότερο οι αναρτήσεις 2) φθείρονται περισσότερο τα φρένα σου 3) ζορίζεται η μηχανή στις ανηφόρες 4) δεν μπορείς να κάνεις τόσο εύκολα ελιγμούς 5) δεν μπορείς να ανοίξεις τόσο πολύ το γκάζι σου 6) γρίνια (με πονάει η μέση, χάλασαν τα μαλλιά μου, κλπ) 7) αν δεν ξέρει καθόλου από μηχανές μπορεί να σας σκοτώσει αλλάζοντας θέσει όταν παίρνεις την στροφή αν δεν έχεις πειστεί ακόμα και θές να την βάλεις επάνω στη μηχανή κακό δικό σου... εγώ την δικιά μου κοπέλα την βάζω επάνω μετά από ιδιαίτερο μάθημα, δηλαδή: 1) όπου πάει το σώμα μου, πάει και το δικό σου 2) δεν κρατιέσαι πάνω στην μηχανή αλλά επάνω μου 3) δεν κοιτά εσύ μπροστά αλλά εγώ, γιατί εγώ οδηγώ 4) πάνω στην μηχανή δεν γκρινιάζουμε για κανένα λόγω 5) φοράμε πάντα κράνος και ας μας χαλάσουν τα μαλλιά 6) η μηχανή είναι ταλαιπωρία αλλά είναι η καύλα μου, και όπως δέχομαι εγώ τις δικές σου, δέξου και τις δικές μου 7) ανέπτυξα τα θετικά και τα αρνητικά 8) της πείρα κράνος και τώρα πια δεν κατεβαίνει απ τη σέλα... εδώ θέλω να το στρώσω τώρα, και δεν με αφήνει... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 από τον geologos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Εγω ειμαι απο τους τυχερους δηλαδη ε? Οταν ολες οι γυναικες διαβαζουν elle,madame figaro,και γενικα μοδα η δικια μου διαβαζει 0-300,μοτο και αντι για ρουχαλακια τσεκαρει καινουργια μπουφαν,γαντια,μποτες και κρανη...οταν της λεω πως το καιουργιο fiat 500,ειναι πολυ ομορφο γυναικειο αμαξι,εκεινη μου λεει πως ειναι φλωρικο και για χαζογκομενες και γλυκοκοιταει το street triple και το monster 796...και φυσικα οταν πεταξα την ιδεα να κανω μονοσελο caferacer την εγγλεζα μου,μου ειπε καντο και ο καναπες στο σαλονι ειναι αρκετα μεγαλος!!!!(θα εκανε μονο το κρεββατι μας....) αβυσσος η ψυχη της γυναικας τελικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 λοιπόν πάρε τηλέφωνο ένα φίλο σου που έχει μηχανή και κοπέλα που δεν φοβάται τις μηχανές. κανονίστε να πάτε και οι 4 για καφέ για κάφε στο κέντρο και να δείτε τις βιτρίνες στα μαγαζιά ( μεγάλη υπομονή και λίγα λεφτά μαζί σου για το δεύτερο). πάρε το αυτοκίνητο και διάλεξε μια ώρα που θα έχει φοβερό μποτιλιάρισμα (τέτοιες μέρες και με τέτοιο καιρό είναι εγγυημένο το πήξιμο). θα κάνεις μια ώρα να διανύσεις 2 τετράγωνα και πολλή περισσότερο να βρεις να παρκάρεις. εσύ ψύχραιμος και συνέχεια συζήτηση με το άλλο ζευγάρι (στο κόλπο και αυτοί) για το πόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο στην πόλη. την επόμενη φορά επειδή το αμάξι έκαψε ένα ντεπόζιτο ή επειδή δεν μπορείς να το πάρεις, βγάλτην βόλτα με το λεωφορείο, πάλι σε ώρα αιχμής. μετά από μερικά τέτοια πηξίματα πάρε την κοπέλα σου και βγήτε για καφέ με το άλλο ζευγάρι με τις μηχανές αυτήν την φορά. κράνος, εξοπλισμός, καλή διάθεση. γκολ από τα αποδυτήρια ναουμ, απλά θέλει δύσκολη προετοιμασία. καλή επιτυχία φίλε ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΝΤΩ ΚΑΝΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ . Εγώ πάντος είμαι από τους τυχερούς το κοριτσάκι μου ενώ πριν δεν ΕΙΧΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ανέβηκε από την πρώτη στιγμή και έχει και μία 15μερή γύρα στας Ευρώπας ΠΡΙΝ ΚΛΕΊΣΟΥΜΕ ΧΡΌΝΟ ΜΑΖΙ . ΑΛΛΗ Μ'ΑΚΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 α ρε Barbie... 600 χλμ στροφιλίκια πάνε έλα για Πάρνωνα πάνω στο XTR, πρόσφατα εγχειρισμένη από σκωληκοειδίτιδα, και δεν έκανε κιχ... Τελικά, άβυσσος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 α ρε Barbie... 600 χλμ στροφιλίκια πάνε έλα για Πάρνωνα πάνω στο XTR, πρόσφατα εγχειρισμένη από σκωληκοειδίτιδα, και δεν έκανε κιχ... Τελικά, άβυσσος.... Η Βαρβαρα φιλε μου, αποτελει εξαιρεση ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 Όπως είπες, ακόμα δεν έχεις δίπλωμα και πήρες 500αράκι... από την εμπειρία μου, ψιλοκαγκουριά μου ακούγεται, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω (απλά πώς ακούγεται). αν αυτό συνοδεύεται και μέ όλα τα συνεπακόλουθα της καγκουρο-συμπεριφοράς, τότε μεγάλο δίκιο έχει το κορίτσι. Εχει δίπλομα το παιδί, απλα το μικρο ακομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwRgoS-or-HayaS 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) αν δε θελει να ανεβει ...με γεια της και χαρα της.... υπαρχουν πολλες αλλες εξω που θα θελαν να ανεβουν! αν προσπαθησεις και παλι δεν!.....εγω στη θεση σου θα την αφηνα,το χω κανει 2 φορες και δε το εχω μετανιωσει.....κατα τη γνωμη μου δε μπορει να πηγαινει η κοπελα μου μονη της με συγκοινωνια καπου και εγω με τη μηχανη ειδικα αν γκρινιαζει και για τη μηχανη .....εκει ειναι που μου αναβουν τα λαμπακια! εγω εχω διπλωμα για αμαξι ,αλλα λογω περιοχης που μενω..... αυστηρα μονο σε επιγουσες περιπτωσεις(π.χ βροχη) η' σε μακρινες αποστασεις παιρνω το αμαξι Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 από τον GiwRgoS-or-HayaS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες