Jump to content
gregomaga

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ...ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ???

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους...το καλοκαιρι που μας περασε καταφερα επιτελους να παρω μηχανη{αφου πριν απο αυτο ειχε περασει κοντα ενας χρονος...}μετα απο πολυ κοπο και πολλα εμποδια...αφου λοιπον τα καταφερα,σκεφτηκα ΑΧ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και τωρα μενει η απολαυση...ομως δεν ειχα σκεφτει ΕΝΑ προβλημα...την κοπελα μου :ranting3: ...δεν ανεβαινει για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ πανω στη μηχανη γιατι φοβαται και επειδη φοβονται και οι δικοι της...{ :thumbsdown: } ενταξει δεν λεω,ο καθενας οπως νιωθει δεν μπορεις να αναγκασεις τον αλλον{λεμε τωρα :whistling: }...αλλα απο την αλλη το αυτοκινητο ειναι πολυεξοδο και ειδικα σε κοντινες αποστασεις,η μηχανη ειναι πολυ καλυτερη{γιατι δεν το καταλαβαινεις κοπελα μου??????? :ranting3: }...επισης το αμαξι δεν ειναι δικο μου οποτε δεν μπορω να το εχω οποτε θελω...αντε τωρα παλευεται μιας που δεν ειμαι νομιμος και δεν την κινω πολυ...απο τον μαρτιο ομως θα την χρησιμοποιω επι καθημερινης βασεως στις μετακινησεις μου και εκει θα υπαρχει προβλημα...αυτη λεει οτι θα πηγαινει με λεωφορειο και θα βρισκομαστε εκει...τι να πω...

Γι'αυτο λοιπον θα ηθελα να ρωτησω σε ολους εδω στο φορουμ αν κανεις ειχε αναλογη εμπειρια και πως το αντιμετωπισε...ακομα και σε καποιον που δεν ετυχε κατι αναλογο τι θα μου προτεινε...?παρακαλω τα φωτα σας...

P.S :Ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη απο τις αναβατισσες του φορουμ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ??? :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα απαντησω λακωνικα...Εχω αναλογη εμπειρια..

Δεν αντιμετωπιζεται!Χαχαχαχαχαχαχαχα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πολύ απλό,αλλάζεις την κοπέλα σου...με μια που να ανεβαίνει σε μηχανή :P

Πέρα από την πλάκα,πιστεύω δεν υπάρχει ούτε ένας στο φόρουμ που θα σου πει ...αυτό να κάνεις και τελικά θα πετύχεις αυτό που θες.Για γυναίκες μιλάμε.

Και εμένα μου είχε κάτσει τέτοια στραβή...λίγο μπλα-μπλα ( κρεβατομουρμούρα..χμμ έτσι είναι :P ) και μετά αν τελικά πει το ναι..τον πρώτο καιρό με το μαλακό.

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρα σε ολους...το καλοκαιρι που μας περασε καταφερα επιτελους να παρω μηχανη{αφου πριν απο αυτο ειχε περασει κοντα ενας χρονος...}μετα απο πολυ κοπο και πολλα εμποδια...αφου λοιπον τα καταφερα,σκεφτηκα ΑΧ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και τωρα μενει η απολαυση...ομως δεν ειχα σκεφτει ΕΝΑ προβλημα...την κοπελα μου :ranting3: ...δεν ανεβαινει για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ πανω στη μηχανη γιατι φοβαται και επειδη φοβονται και οι δικοι της...{ :thumbsdown: } ενταξει δεν λεω,ο καθενας οπως νιωθει δεν μπορεις να αναγκασεις τον αλλον{λεμε τωρα :whistling: }...αλλα απο την αλλη το αυτοκινητο ειναι πολυεξοδο και ειδικα σε κοντινες αποστασεις,η μηχανη ειναι πολυ καλυτερη{γιατι δεν το καταλαβαινεις κοπελα μου??????? :ranting3: }...επισης το αμαξι δεν ειναι δικο μου οποτε δεν μπορω να το εχω οποτε θελω...αντε τωρα παλευεται μιας που δεν ειμαι νομιμος και δεν την κινω πολυ...απο τον μαρτιο ομως θα την χρησιμοποιω επι καθημερινης βασεως στις μετακινησεις μου και εκει θα υπαρχει προβλημα...αυτη λεει οτι θα πηγαινει με λεωφορειο και θα βρισκομαστε εκει...τι να πω...

Γι'αυτο λοιπον θα ηθελα να ρωτησω σε ολους εδω στο φορουμ αν κανεις ειχε αναλογη εμπειρια και πως το αντιμετωπισε...ακομα και σε καποιον που δεν ετυχε κατι αναλογο τι θα μου προτεινε...?παρακαλω τα φωτα σας...

P.S :Ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη απο τις αναβατισσες του φορουμ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ??? :wallbash:

Φίλε μου καλό θα ήταν , πρώτα να της πάρεις ένα καλό (και μπάνικο) κράνος για δώρο. Μετά σιγά σιγά να την πείσεις να ανέβει πάνω σε καμία αλάνα. Και σιγά σιγά θα το ξεπεράσει. Όσο για τους γονείς της , έτσι και της πάρεις το κράνος και τους πείσεις ότι δεν θα πίνεις όταν οδηγείς και δεν θα την βλέπεις Ρόσι πιστεύω ότι δεν θα έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τέλος θέλω να σου πω ότι άμα είσαι σοβαρός και υπεύθυνος θα το εκτιμήσουν και θα αλλάξει η κατάσταση υπέρ σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως γυναικα και μηχανη πανε μαζι μονο στις φωτογραφιες, οχι στην πραγματικοτητα ! sexymotobabes2102262009.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρισε την, εγω αυτο εκανα

ειδικα οταν ειδε το wrf επαθε σοκ! ποσο μαλλον οταν ανεβηκε (αυτη επεμενε) για να την κανω βολτα και καταλαβε οτι δικαιολογημενα γραφει στην αδεια ΑΤΟΜΑ 1,

ρε ουστ! τιποτα δε σαρεσει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορείς να την (εκ)βίασεις με κάτι του τύπου

no martini no party, δεν έχει κοκο αλλά αυτό μάλλον θα σου γυρίσει μπούμερανγκ...ίσως αν είσαι αρκετα γενναίος να της προτείνεις να της μάθεις λίγο να οδηγεί?Ισως έτσι το εκτιμίσει αλλιώς, αν και ως προς το πως θα την πείσεις να της μάθεις να οδηγεί :scooter: θέλει λίγη τσαχπινιά...

Θα μπορούσε βέβαια να είναι χειρώτερα...θα μπορούσε ν μη φοβάται και να σου ζητάει να την πετάξεις από δω και από και για ψύλου πήδημα πχ...

:bruce_h4h:

Καλά τώρα να τη χωρίσεις...Δε νομίζω να ναι πρόβλημα να βρεις κάποια που να κάθεται αλλά ως φίλος δε μπορώ να δώσω τετοιες συμβουλές...Ισως η Μύριαμ και ο Τζόσουα να έχουν τη λύση στο πρόβλημά σου... :bop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι οταν ανεβει σκεψου τις καλοκαιρινες διακοπες,δυο τρεϊλερ δεν φτανουν...μονο με κτελ τα πραγματα της,αν ανεβαινει διαφορετικα στειλε και την ιδια με κτελ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα η δικια μ ανεβαινει και για το περιπτερο....υπαρχουν φορες που θελω να μαι μονος μ να το πατησω και λιγο (οσο παει..) και δεν μπορω!!! Θα συμφωνησω με τα παιδια οτι δεν υπαρχει στανταρ κανονας τι να κανεις. Γνωμη μου ειναι οτι μπορει να φοβαται που δεν εχεις διπλωμα....παρε το χαρτι, μετα παρε ενα ΡΟΖ κρανος (για δευτερο με 150 ευρω) και πες της οτι ειναι για εκεινη και ξοδευτηκες κτλπ κτλπ , αυτο λεγεται ψυχαναγκασμος...ε του πουστη μετα απο λιγο θα προσαρμοστει και δεν θα εχει προβλημα

Υ.Γ. Αν αλλαξεις γυναικα σ μενει και το κρανος για την επομενη :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα παρε ενα ΡΟΖ κρανος (για δευτερο με 150 ευρω) και πες της οτι ειναι για εκεινη και ξοδευτηκες κτλπ κτλπ , αυτο λεγεται ψυχαναγκασμος...ε του πουστη μετα απο λιγο θα προσαρμοστει και δεν θα εχει προβλημα

Eτσι δουλεψε για λιγο καιρο...Και διακοπες πηγαμε με την μηχανη..Ολη μερα πανω ημασταν..Αλλα ξαφνικα, μαχαιρι...Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με τις γυναικες... :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και αμα την ανεβασεις μετα θα αρχησουν τα αλλα...οχι τα μαλλια μου χαλανε οχι ο κολος μου ποναει,ο λαιμος μου απο το κρανος,η πλατη και χιλια δυο αλλα...δεν θα την βρουμε την ακρη ποτε νομιζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eτσι δουλεψε για λιγο καιρο...Και διακοπες πηγαμε με την μηχανη..Ολη μερα πανω ημασταν..Αλλα ξαφνικα, μαχαιρι...Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με τις γυναικες... :uglystupid2:

μετα χωρισατε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα χωρισατε;

Οχι..Απλα αρχισα να απολαμβανω την μοτοσικλετα μου ΠΟΛΥ περισσοτερο..Εκοψα και καθε ειδους δικαβαλο και ξεγνοιασα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι να "σου κατσει"...

Θα σου προτεινα να της κερδισεις την εμπιστοσυνη. Ποτε καγκουριες και να της αγορασεις εξοπλισμο για να της δειξεις πως υπολογιζεις τη σωματικη της ακεραιοτητα το ιδιο με τη δικη σου.

Μερικες φορες οι γυναικες μισουν οτι δε καταλαβαινουν, (οπως το οφ σαιντ ενα πραγμα), κατσε λοιπον και εξηγησε της με απλα λογια τι ειναι η μηχανη, με ποιο τροπο στριβει, φρεναρει, επιταχυνει, επιβραδυνει ετσι ωστε αφου εμπιστευθει εσενα ως ατομο και ως οδηγο, να αρχισει να εμπιστευεται και τη μηχανη σου.

Κατι τελευταιο (και λιγο φεμινιστικο... :tomato: )ολοι κραζουμε τις γυναικες που δε καβαλανε για κανενα λογο τη μηχανη, αλλα θα ηθελα να ρωτησω ποσοι απο εσας θα καθοσασταν εστω και για λιγο (δε μιλαω για ταξιδι) ως συνεπιβατες εστω και σε καποιο εμπειρο φιλο οδηγο...?

Μια φορα μου ετυχε και πραγματικα τρομοκρατηθηκα!!!

Συνηθως καθεσαι πιο ψηλα απο τον οδηγο οποτε καθε κινηση ειναι πιο αποτομη και οι κλισεις δειχνουν μεγαλυτερες, ααααασε την ανεση της σελας... :blush2:

Νομιζω με λιγη συζητηση και χωρι καθολου πιεση κατι θα καταφερεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτη λεει οτι θα πηγαινει με λεωφορειο και θα βρισκομαστε εκει...τι να πω...

Μια χαρά λύση!!!

Εφαρμόστε το για λίγο κι αν δεν σκάσει να ανέβει, δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη... οπότε ή λεωφορείο ή πόδια ή ταξί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oλα ειναι θεμα εμπιστοσυνης και συζητησης.Αρκει η κοπελα/γυναικα/συζυγος κλπ...να εχει διαθεση να ανεβαινει σε μοτοσυκλετα,να της αρεσει.Αλλιως με το ζορι ειναι εως και επικινδυνο να την πεισεις.Συνηθως οι συνοδηγοι μας και λογω του 'αδυναμου φυλου",εχουν την αναγκη να μετατρεψουν τον αρχικο φοβο,μεσω κουβεντας,εμπιστοσυνης στον οδηγο αλλά και σιγα σιγα με το χρονο,σε "γουσταρω την μοτοσυκλετα".

Χημεια...ειναι η σωστη λεξη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ μενα δεν ανεβαινε για κανενα λογο...

ανεβηκε μετα απο ενα δυνατο τροχαιο που εχα κ εκανα να καβαλησω κανα 9μηνο :uglystupid2:

ολο υατο το διαστημα συζηταγαμε κλπ για μηχανες κ μπηκε λιγο στο πνευμα.

επισης ειχα ξεκαθαρισει οτι εγω βολτα-μονοημερη θα παω οτι κ να γινει αν κανονιστει κ θα τα λεμε το βαδυ που θα επιστρεφω απο την βολτα!εκει μαλλον ζηλεψε λιγακι κ μετα το προσπαθησε.μετα δεν ηθελε κ πολυ.τωρα μου το λεει μονη της.

να πω οτι ειναι απαραιτητη η οικονομικη συμμετοχη στον εξοπλισμο!κρανος/μπουφαν τουλαχιστον!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα το ιδιο προβλημα για 2 χρόνια! Δεν ανεβαινε για κανένα λογο! Ρε χρυση μου, ρε καλη μου, τιποτα!

Ο τσακωμος ηταν καθημερινή ρουτίνα!

Και να φανταστείς οτι τοτε ειχα το tiger που ηταν και πιο άνετο...

Ε, το πηρα αποφαση τελικα, και πλεον εχω μονοσελο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μέχρι τωρα δεν μου εχει τυχει να μην θελουν να καβαλήσουν,

και μετα την πρώτη φορά που θα νιώσουν και τις τρελες δονήσεις στην σελα...

...μετα με παρακαλάνε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παλαβό είναι οτι με την μηχανή γνώρισα την συζυγό μου.

Στην μηχανη αγαπηθηκαμε και μεχρι τελευταία ημασταν καβάλα βολτα στην Ιταλία παρότι έχουμε και 2 κουτσουβελα.

Ελπιζω να μην σταματησουμε να ρολλάρουμε. Χεσε κρίση χεσε τα όλα. Θα καβαλάμε ακομα και σε σκουτερακι βολτα

στα καρπαθια uglystupid2.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω οταν βρηκα γυναικα να γουσταρει μηχανη ....

....ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ!!!

..... γιαυτο ΠΡΟΣΕΧΕ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά η γυναίκα μου με αγαπάει πολύ......

Δεν θέλω να σκέφτώ καν να ξανανέβω σαν 2ος στο δικό μου και εκείνη λυσάει.

Το Versys δεν της άρεσε....το xtr ούτε....κουφάλες drz rules _zeppelin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ!!!

Τι να προσέχω, αφου σου λεω εχουμε και 2 αγορακια. Φυσικα την παντρευτικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα