Jump to content
kyko

σημα τελων κυκλοφοριας

Recommended Posts

γνωριζεις κανεις αν καποιος που δεν πληρωσει το σημα θα εχει επιπτωσεις?

αν ας πουμε το πληρωσω εντος του 2011 γιατι(τωρα δεν παιζει φραγκο) θα εχω καποια προσαυξηση-προστιμο?

φιλος μου ειπε οτι μπορω να μην το πληρωσω καθολου του 2011 (εφοσον δεν εχω σκοπο να πουλησω τη μηχανη εντος αυτου του ετους) κ να παω να πληρωσω το σημα του 2012 κ μονο...το θεμα ειναι,αν το κανω ετσι το σημα του 2011 παυει να υφιστανται σαν χρεος μου προς το κρατος ή στην επομενη συναλλαγη μου με αυτο θα το βρω φαντης μπαστουνι κ θα το πληρωσω διπλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το σημα Τελων Κυκλοφοριας εχει δυο τροπους να το πληρωσεις:

Ή μεχρι την ημερομηνια ληξης αγορας και πληρωνεις την αναγραφομενη Τιμη ή

...το αφηνεις και μετα το πληρωνεις διπλά και εαν σε κιολας τσεκαρουν απο την Τροχαια και δεν το εχεις....παλι πηγαινε σε ενα ΑΤΜ και κοιτα αν σε φτανουν ΚΑΙ για το προστιμο που θα κοπει...:meeting:

Χώρια που αν το παρεις εγκαιρως πας σε μια Τραπεζα και πληρωνεις-παιρνεις-εχεις..αλλιως μετα πηγαινε στην Δ.Ο.Υ.και γμσε τα...ΘΑ εξυπηρετηθεις...(το πότε ειναι το θεμα...):_scare:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωριζεις κανεις αν καποιος που δεν πληρωσει το σημα θα εχει επιπτωσεις?

1) αν ας πουμε το πληρωσω εντος του 2011 γιατι(τωρα δεν παιζει φραγκο) θα εχω καποια προσαυξηση-προστιμο?

2)φιλος μου ειπε οτι μπορω να μην το πληρωσω καθολου του 2011 (εφοσον δεν εχω σκοπο να πουλησω τη μηχανη εντος αυτου του ετους) κ να παω να πληρωσω το σημα του 2012 κ μονο...το θεμα ειναι,αν το κανω ετσι το σημα του 2011 παυει να υφιστανται σαν χρεος μου προς το κρατος ή στην επομενη συναλλαγη μου με αυτο θα το βρω φαντης μπαστουνι κ θα το πληρωσω διπλο?

2 διαφορετικά ερωτήματα.

στο 1 η απάντηση είναι διπλό. Δεν το χάνεις με τίποτα το....ΣΤΟΙΧΗΜΑ! plaf.gifplaf.giflaugh.gif

στο 2, θα σου έρθει του χρόνου ..........εαν δεν έχεις καταθέσει πινακίδες.

Δεν παύει να υφίσταται όσο οι πινακίδες + η άδεια κυκλ/ρίας είναι στην κατοχή σου. Αμα τις καταθέσεις προσωρινά, τότε παύεις να πληρώνεις για 1-20 χρόνια....

όποτε αποφασίσεις να ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ, τότε θα πληρώσεις ΣΗΜΑ τρέχοντος έτους. winking.gif

στο 3oops.gif......έχεις να κάνεις με την Τροχαία.

lac.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες μολις το πλήρωσα και το κότσαρα στην πινακίδα..

50ευρώ στην Alpha Bank για μοτόρι 599κ.εκ.. :_thumbsup:

Ας πουν κι άλλοι που τους ήρθε ειδοποίηση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α) Mπορείς να καταθέσεις προσωρινά τις πινακίδες και να τις παραλάβεις όποια στιγμή θέλεις μέσα στο χρόνο χωρίς πρόστιμο (πχ τον Φλεβάρη, τον Ιούνη κτλ)

β) Μπορείς να τους γράψεις στ' αρχίδια σου (όπως εγώ), έτσι κι αλλιώς το μπουρδελοκράτος τους διαλύεται :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη η ειδοποιηση αλλα αμα δεν ερθει μεχρι τις 25 Δεκ. βλεπω το κρατημενο 50αρικο να μεταμορφωνεται σε πολλα τζιν+τονικ. :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωρε παιδιά, εγώ που πούλησα το παπί και μου ήρθανε τα τέλη του τι κάνω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τιποτα. Η μαλλον παρε τηλ τον αγοραστη σου να ερθει να τα παρει για να μην φαει πολυ τρεξιμο στη ΔΟΥ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρτο πισω το παπι!!!Οιωνοοος!!!!:thumbsup:

Σοβαρα τωρα,αν θες παιρνεις τηλ.τον νεο ιδιοξτητη για να γλυτωσει την ταλαιπωρια του δινεις την ειδοποιηση,αλλιως την πετας και παει αυτος στην ΔΟΥ για το σηματακι...:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα ήρθε ειδοποίηση πριν 10 μέρες. πηγα και το πλήρωσα ήδη.

με γδάραν ζωντανό!

3€ (1700c.c.)

:D

ΠΩΣ;;; :stunned:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εσκασα 20αρακι! αν δεν σου ερθει αληθεια που μπορεις να το προμηθευτεις? και τι δικαιολογητικα-χαρτια χρειαζονται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...αν δεν σου ερθει αληθεια που μπορεις να το προμηθευτεις? και τι δικαιολογητικα-χαρτια χρειαζονται?

Αδεια Κυκλοφοριας και Ταυτοτητα σου.Πας στη ΔΟΥ που ανηκεις και το πληρωνεις-αγοραζεις εκει :) ΠΡΟΣΟΧΗ:Ισχυει κι εδω η ημερομηνια που δινουν και στις Τραπεζες,να μην παρελθει δηλαδη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως o father μου έχει ένα σκουτεράκι και δεν έχει πληρώσει για το σήμα τα τελευταία 13 χρόνια

Όσες φορές τον έχουν σταματήσει πάντως δε του ζήτησαν να δουν τίποτα περί σήματος

Εγώ είμαι πιο τυπικός πάντως γιατί ποτέ δε ξέρεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδεια Κυκλοφοριας και Ταυτοτητα σου.Πας στη ΔΟΥ που ανηκεις και το πληρωνεις-αγοραζεις εκει :) ΠΡΟΣΟΧΗ:Ισχυει κι εδω η ημερομηνια που δινουν και στις Τραπεζες,να μην παρελθει δηλαδη.

ευχαριστω! κατι ακομα, αν πας στην τραπεζα και ζητησεις με βαση τον κυβισμο κλπ να σου κοψουν εκει ενα σημα? δεν το δινουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως o father μου έχει ένα σκουτεράκι και δεν έχει πληρώσει για το σήμα τα τελευταία 13 χρόνια

Όσες φορές τον έχουν σταματήσει πάντως δε του ζήτησαν να δουν τίποτα περί σήματος

Υπάρχει και "καλύτερος" τρόπος. Μεταβιβάζεις τη μοτοσυκλέτα σου στη γιαγιά σου, δεν πληρώνεις ποτέ τέλη κυκλοφορίας και χέστηκες που η γιαγιά δε θα μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα. Σατανικό ?devil.gif

Ρε παιδιά, φαντάζεστε γιαγιά με Hayabusa στο όνομά της pray.gif

tooth.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...αν πας στην τραπεζα και ζητησεις με βαση τον κυβισμο κλπ να σου κοψουν εκει ενα σημα? δεν το δινουν?

Oχι.Η Τραπεζα απλα εισπραττει για λογαριασμο του Δημοσιου τα ανταποδοτικα χρηματα για τα Τελη Κυκλοφοριας. Μεσολαβει δηλαδη,ως εισπρακτορας και δεν εχει καμμια αρμοδιοτητα εκδοσης σηματων.ΜΟΝΟ στη ΔΟΥ.:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, φαντάζεστε γιαγιά με Hayabusa στο όνομά της pray.gif

tooth.gif

κ αμα θελει η "γιαγια" σου να το πουλησει??? :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα