Jump to content
mr.marino

Πρώτη motocross για ερασιτεχνη...?

Recommended Posts

ktm 200exc βγαίνει με 9,5 λιτρα ντεπόζιτο και ρεζέρβα.Καίει πολύ ομως.εμένα με βγάζει 70-80χλμ αυτονομία...

για πρώτο μηχανάκι για βουνό δε λέει....

το καλύτερο σχολείο xr250

ktm200exc-ktm 200sx εντελώς διαφορετικά μηχανάκια....

καλά χώματα!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είχε δυνατό χαρακτήρα το μηχανάκι, σου έδινε και καταλάβαινες το νόημα "300 δίχρονο".

Αυτό που έχω δεί όσο περνάει ο καιρός είναι οτι κάνοντας τα πιο φιλικά και ευκολογήγητα , χάνουν τον χαρακτήρα τους.

Βοηθάει αφάνταστα αν κάνεις προπονήσεις και ψήνεσαι να τρέξεις σε αγώνες , αλλά για να καυλαντίζεις πιστεύω οτι σου αφήνει τεράστιο χαμόγελο το να είναι και λίγο τρελλίτσα το μηχανάκι.

den ειναι ακριβως εστι ...

τον χαρακτηρα πολυ ευκολα τον δικρινεις αναμεσα στις 2 σχολες(ιαπωνια ευρωπη)

πολυ ευκολα ...

απο κει και περα τα 0διχρονα αλογα δεν ειναι χαρακτηρας αλλα σαδισμος ...και η διαφορα δεν φαινεται μονο στους αγωνιζομενους ...

και τωρα αν παρεις ενα 300αρι ,αν θες να βγαινεις με σουζες και ντριφτ το κανεις πολυ ευκολα ...απλα αν μεινεις σε μια ανηφορα ...ανοιγεις λιγο το γκαζι σου και ανεβαινεις ...

με τα 50 αλογα ανοιγες λιγο το γκαζι και εμενε το μηχανακι αλλα και το λαστιχο , ΕΚΕΙ ...

τωρα οσον αφορα το 200αρι ...εμενα μου φαινεται ακριβως το ιδιο δυσκολο και κουραστικο με ενα 125 ...

το ελαχιστο φουσκωμα στις χαμηλομεσαιες ,οηθαει λιγο , αλλα οχι κατι τρομερο ...

σε ίδια φάση είμαι και γω για μότοκροσσ

μακαρι να με αξιωσει ο τριςμεγιστος να το δω αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακαρι να με αξιωσει ο τριςμεγιστος να το δω αυτο

TΡΕΜΕ Τ40 :lipssealed: :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον warlock9_0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι αψογο(10ετιας..) και η τιμη συζητισιμη πηγαινε ριξ'του μια ματια .

Ωωω...!boff.gifboff.gif

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πέσει λίγο η τιμή καλό είναι. Υπ΄όψιν βγαίνει και on/off μοντέλο με αντλία λαδιού και κοντύτερες αναρτήσεις το οποίο δεν θέλεις.

:2funny:

Ασε τις δηλώσεις και δήλωσε συμμετοχή στην Σ. Ν. Β. Υμμητού Ονοφάδα :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως να τα γραψω ολα κανονικα και να παρω οτι καλυτερο βρω στα λεφτα που θελω και ας ειναι στημενο για μοτοκρος??? το φιλαρακι μου ουτως η αλλος εντουραρει με ενα ΥΖ 99' 250 και μια χαρα παει! και απο σερβις ολα κομπλε no problem...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λεω ειτε να κινηθω σε wrf450 04 ειτε σε crf250 06 , μην με ρωτατε τι και πως απλα ψηνομαι για ΧΟΝΤΑ πιο πολυ, μου βγαζει κατι αυτο το βρωμομήχανο. πειτε μου τι ξερετε για αυτα τα δυο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λεω ειτε να κινηθω σε wrf450 04 ειτε σε crf250 06 , μην με ρωτατε τι και πως απλα ψηνομαι για ΧΟΝΤΑ πιο πολυ, μου βγαζει κατι αυτο το βρωμομήχανο. πειτε μου τι ξερετε για αυτα τα δυο...

που τα εγραψες...

γιαμαπα...καλουτσικο αξιοπιστο ...θα σου φανει σαν μπετονιερα ομως αν ανεβεις μετα σε πιο συγχρονο μηχανακι...

ηοντα...ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ...εκτος αν κανεις δουλειτσα στην κεφαλη...μετα μαμαει και δερνει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα