Jump to content
rc31

Bike Accesories

Recommended Posts

πολυ καιρο εψαχνα για ρουχισμο

Μπουφαν ,μποτε παντελονι δηλαδη καμια 1000 € ,πηγα σε διαφορα μαγαζια και με αντιμετοπιζανε λες και μπηκα για να τους χαλασψ τον υπνο

ξυπνατε βρε αγοραστης μπηκε οχι πλασιε

στο ψαξιμο μπηκα κατα τυχη και στο Bike accessories ή αλλιως Dainese pro shop στην καλλιροης (αθηνα)

παρολο που παιδευα την πωλητρια κανα 2ωρο παντα προθυμη να μου δειξει και να με βοηθησει στην σωστη επιλογη

στο τελος βρηκα τα σωστα πραγματα και ψωνισα

οχι μονο εμεινα ευχαριστημενος αλλα και το προτεινω σε φιλους

για τα υπολοιπα που πηγα , σιγουρα θα με ξαναδουν :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Από εκεί ψωνίζω τους τελευταίους 3-4 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σωστοί επαγγελματίες που προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τους πελάτες τους. Επίσης πολύ θετικό είναι και το οτι σου δίνουν την δυνατότητα να αποπληρώσεις σε 36 άτοκες δόσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην σε πάρει από κάτω όμως αν σου πούνε πως τα ίδια τα βρίσκεις σε τιμές Ιταλίας στο www.moto-outlet.gr.......φιλάκια!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μην σε πάρει από κάτω όμως αν σου πούνε πως τα ίδια τα βρίσκεις σε τιμές Ιταλίας στο www.moto-outlet.gr.......φιλάκια!!! :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

τουλαχιστον αυτα που αγορασα εγω ουτε καν τα εχει μεσα το site που προτεινεις .

και αν παρατηρησεις το τοπικ μου δεν αναφερεται στην τιμη αλλα στην εξηπηρετηση .

Σαν καταναλωτης με ενδιαφερει η σωστη εξηπηρετηση ,θελω να βγαινω απο το καταστημα και να νιωθω οτι εκανα μια σωστη αγορα .

Αυτο κανενα eshop δεν μπορει να το πετυχει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τουλαχιστον αυτα που αγορασα εγω ουτε καν τα εχει μεσα το site που προτεινεις .

και αν παρατηρησεις το τοπικ μου δεν αναφερεται στην τιμη αλλα στην εξηπηρετηση .

Σαν καταναλωτης με ενδιαφερει η σωστη εξηπηρετηση ,θελω να βγαινω απο το καταστημα και να νιωθω οτι εκανα μια σωστη αγορα .

Αυτο κανενα eshop δεν μπορει να το πετυχει .

<{POST_SNAPBACK}>

σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο........ :_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο οτι πρεπει να υπαρχει σωστη εξυπηρετηση δεν το συζηταω καθολου.

πολλοι ''επαγγελματιες'' εχουν χασει πελατες απο την κακη τους συμπεριφορα και στο οτι σε βρισκουν σε ωρα αναγκης και σε μαδανε

αλλα στο θεμα τιμης διαφωνω.

δεν μπορει να βρισκω πλατη για το μπουφαν μου 65? στην dainese στην καλιρροης και στο ιντερνετ να το εχει ακριβως τι ιδιο 38?.δεν παει να ειναι ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο ο ποιο εξυπηρετικος θα προτιμησω τον ''ψυχρο'' πωλητη του ιντερνετ.

την πατησα αρκετες φορες με διαφορα προιοντα για αυτο ΤΕΛΟΣ στην κοροιδια.μονο τα απαραιτητα απο ελλαδα.

τον τελευταιο καιρο παραγγελνω απο e-bay και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

παω στο μαγαζι προβαρω το χ ψ μπουφαν-μποτες-γαντια βλεπω το νουμερο και το παραγγελνω.βεβαια δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να το κανουν λογο οτι χρειαζεται πιστωτικη καρτα αλλα ολο και καποιος φιλος σας θα παραγγελνει απ'εξω.

''Σαν καταναλωτης με ενδιαφερει η σωστη εξηπηρετηση ,θελω να βγαινω απο το καταστημα και να νιωθω οτι εκανα μια σωστη αγορα .''

....στην σωστη τιμη ομως.

ΥΓ παντα φιλικα ετσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν μπορει να βρισκω πλατη για το μπουφαν μου 65? στην dainese στην καλιρροης και στο ιντερνετ να το εχει ακριβως τι ιδιο 38?.δεν παει να ειναι ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο ο ποιο εξυπηρετικος θα προτιμησω τον ''ψυχρο'' πωλητη του ιντερνετ.

την πατησα αρκετες φορες με διαφορα προιοντα για αυτο ΤΕΛΟΣ στην κοροιδια.μονο τα απαραιτητα απο ελλαδα.

τον τελευταιο καιρο παραγγελνω απο e-bay και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

παω στο μαγαζι προβαρω το χ ψ  μπουφαν-μποτες-γαντια βλεπω το νουμερο και το παραγγελνω.βεβαια δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να το κανουν λογο οτι χρειαζεται πιστωτικη καρτα αλλα ολο και καποιος φιλος σας θα παραγγελνει απ'εξω.

''Σαν καταναλωτης με ενδιαφερει η σωστη εξηπηρετηση ,θελω να βγαινω απο το καταστημα και να νιωθω οτι εκανα μια σωστη αγορα .''

....στην σωστη τιμη ομως.

ΥΓ παντα φιλικα ετσι?

<{POST_SNAPBACK}>

Επειδή πολλές φορές χρησιμοποιούμε κάποιες λέξεις και χαρακτηρισμούς εύκολα και χωρίς πολύ σκέψη, θέλω να κάνω μερικές παρατηρήσεις...

Σίγουρα την "κοροϊδία" σε θέματα τιμών αξεσουάρ και εξοπλισμού σε είδη μοτοσυκλέτας, την έχουμε συναντήσει και την φάει όλοι λίγο πολύ στην Ελλάδα. Ιδίως στο πρόσφατο ακόμα παρελθόν πολλοί αντιπρόσωποι (γιατί, κακά τα ψέμματα... από αυτούς ξεκινάει το "κακό, οι ντήλερς τους ποτέ δεν είχαν μεγάλα περιθώρια κέρδους) "τέτοιων ειδών στην Ελλάδα φουσκώνανε τις τιμές με απαράδεκτα (κερδοσκοπικά θα έλεγα) ποσοστά κέρδους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι πριν αρκετά χρόνια αγόρασα στην Ιταλία διαιρούμενη τουριστική φόρμα (πασίγνωστης μάρκας) αντί 80.000 δρχ η οποία ήταν σε προσφορά λόγω περσυνού μοντέλου, και την ίδια ακριβώς φόρμα την έφερε μετά ένα χρόνο ο αντιπρόσωπος και την πούλαγε 220.000 δρχ !!!

Από τότε όμως έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά. Τα είδη αυτά πλέον είναι αρκετά φτηνότερα στην Ελλάδα και εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις και περιπτώσεις πωλούνται σε λογικές τιμές. Το ότι είναι ακριβότερα στην Ελλάδα στα καταστήματα από ότι στα καταστήματα του εξωτερικού είναι γεγονός βέβαια (αν και όχι πάντα όπως διαπίστωσα από σχετικά πρόσφατο ταξίδι στην γειτονική Ιταλία). Αλλά εδώ παίζει πλέον ρόλο το μεγέθος των αγορών. Γιατί άλλες τιμές χονδρικής και εκπτώσεις πετυχαίνει ο έμπορος της Αγγλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας κ.λ που θα αγοράσει πολύ μεγαλύτερο όγκο εμπορεύματος από τον αντίστοιχο Έλληνα που έχει ένα ασύγκριτα μικρότερο δυναμικό πελατείας. Όσο για τα ιντερνετικά καταστήματα αυτά φυσικά και έχουν ακόμα καλύτερες τιμές γιατί έχουν και πολύ περιορισμένα λειτουργικά έξοδα (δεν έχουν ενοίκια, έξοδα διακόσμησης καταστημάτων, πολύ μικρότερες δαπάνες διαφήμισης, λιγώτερο προσωπικό κ.λπ)

Το μόνο λοιπόν που "σώζει" ακόμα τα Ελληνικά καταστήματα από τον ιντερνετικό ανταγωνισμό είναι :

- Η δυνατότητα του πελάτη να αγοράζει με δόσεις (άτοκες και μη) μέσω πιστωτικής κάρτας ή και χωρίς αυτή, πράγμα που δεν μπορεί να το κάνει με αγορές μέσω ίντερνετ (ακόμα τουλάχιστον..)

- η άμεση δοκιμή, αγορά και παραλαβή του προίοντος και η αποφυγή του "περίμενε" και του σχετικού ρίσκου της αγοράς από το εξωτερικό. Θα το στείλει ? Πόσο καιρό θα κάνει ? Και αν κάνει λάθος στο μέγεθος ή στο χρώμα ? Και αν τύχει ελλατωματικό ?

Με άλλα λόγια εδώ ισχύει καμιά φορά το "κάλιο δέκα και στο χέρι, παρά πέντε και καρτέρι" :grin:

Προσωπικά και εγώ έχω πετύχει και έχω εκμεταλλευθεί ευκαιρίες μέσω ίντερνετ και ebay και έχω βγει κερδισμένος. Αλλά όλα έχουν ένα όριο και ένα ρίσκο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου και γω αγοραζω απο το ebay σχεδον καθε μηνα

εχω βρει τρελες ευκαιρίες σε ανταλακτικά

αλλα το θεωρω κοροιδία να παω σε ενα καταστημα να πεδαιψω τον πωλητη 3 ωρες για να επιλεξω και στο τελος να παω να αγορασω απο αλλου για λογο και μονο τιμής.

Δεν γουσταρω να το κανουν σε μενα ,δεν γουσταρω να το κανω και τους αλλους.

Φυσικα δεν μιλαω για τυποποιημενα προιοντα που τα επιλεγεις σε 3 λεπτα οπως μια πλατη και γω απο εκει που ηταν ποιο φθηνα θα την επερνα , αλλα οταν εκανα 3 ωρες να βρω το σωστο μπουφαν ,το σωστο παντελονι τήν σωστη μποτα

εεεεεεεεε ελεος φυσικα και θα αγοραζα απο εκει και οχι απο το ebay .

και για να μην τα βαζουμε ολα σε ενα καλαθι

αρκετα πραγματα τα βρισκεις σε τιμες καλυτερες στο ebay αλλα οχι ολα , ανετα μπορω να σου δειξω ρουχισμο που εχει την ιδια τιμη με την Ελλαδα .

Εξαρτηματα που κοστιζουν ποιο ακριβα εξω παρα εδω . Το ebay ειναι ο παραδεισος του μεταχειρισμενου και της παλιας σειρας . Κατι που στην Ελλαδα ακομα τα βαρανε

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το Bike Accesories στην Καλλιρόης μπορώ να εκφέρω γνώμη.Πήρα από εκεί κράνος,μπουφάν,παντελόνι,γάντια και άλλα.

Άψογη αντιμετώπιση από όλους,ευγενέστατοι και πολύ καλές τιμές-διακανονισμοί.

Μπράβο τους.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα. :_thumbsup:

φιλε μου και γω αγοραζω απο το ebay σχεδον καθε μηνα

εχω βρει τρελες ευκαιρίες σε ανταλακτικά

αλλα το θεωρω κοροιδία να παω σε ενα καταστημα να πεδαιψω τον πωλητη 3 ωρες για να επιλεξω και στο τελος να παω να αγορασω απο αλλου για λογο και μονο τιμής.

Δεν γουσταρω να το κανουν σε μενα ,δεν γουσταρω να το κανω και τους αλλους.

Φυσικα δεν μιλαω για τυποποιημενα προιοντα που τα επιλεγεις σε 3 λεπτα οπως μια πλατη και γω απο εκει που ηταν ποιο φθηνα θα την επερνα , αλλα οταν εκανα 3 ωρες να βρω το σωστο μπουφαν ,το σωστο παντελονι τήν σωστη μποτα

εεεεεεεεε ελεος φυσικα και θα αγοραζα απο εκει και οχι απο το ebay .

και για να μην τα βαζουμε ολα σε ενα καλαθι

αρκετα πραγματα τα βρισκεις σε τιμες καλυτερες στο ebay αλλα οχι ολα , ανετα μπορω να σου δειξω ρουχισμο που εχει την ιδια τιμη με την Ελλαδα .

Εξαρτηματα που κοστιζουν ποιο ακριβα εξω παρα εδω . Το ebay ειναι ο παραδεισος του μεταχειρισμενου και της παλιας σειρας . Κατι που στην Ελλαδα ακομα τα βαρανε

:cheers:

<{POST_SNAPBACK}>

+1000+ φίλε...

Άψογος λέμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δουλευω σε μαγαζι με αξεσουαρ οπωτε οπως καταλαβαινεται επειδη μπορει να παρακολουθει και το αφεντικο :worthy:

ειναι το καλυτερο στην Αμφιαλη :whistling:

με τις καλυτερες τιμες :kill:

την καλυτερη εξυπηρετηση :boxing:

και πανω απο ολα φιλικο :bash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορειτε να μου πειτε οσοι ειστε απο αθηνα κανα μαγαζι για αξεσουαρ κ.α. μοτοσυκλετας π.χ. σαν το stelpet αληθεια το εν λογω μαγαζι ειναι καλο ;ευχαριστω για την οποια απαντηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα