kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 ++++++Ravendark, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Εάν δεν κάνω λάθος και το 101 moto tips μεταφρασμένο είναι από τα αγγλικά και δεν αναφέρεται πηγή. Συγχαρητήρια για τα πολύ χρήσιμα post σου, αλλά όπως εσύ μάλλον ξέχασες να αναφέρεις τις πηγές, άφηνε μια πισινή πως έτσι μπορεί να συνέβη και με τις αναδημοσιεύσεις του μεταφρασμένου κειμένου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 το εξ'αρχής ρε αλέξανδρε που το βλέπεις; γιατί έχουμε κανά χωράφι να χωρίσουμε; το αν υπάρχει λόγος ή όχι είναι στην κρίση σου και αν δεν γουστάρεις δικαίωμά σου. Αλλά μη μας δουλευεις και από πάνω...μη μας βγάζεις και κακούς. Σου μίλησα αντικειμενικότατα και δεν σε προσέβαλα. Δηλαδή τι περίμενες να ακούσεις; «ναι ρε γαμώτο είναι άδικο να χρησιμοποιεί ο δεξιά και ο αριστερά κάτι που σου πήρε μια ολόκληρη μέρα από τη ζωή σου χωρίς να σου το αναγνωρίζει! Και να το παρουσιάζει σαν δικό του!» Μα είμαστε σοβαροί; Διατριβή έγραψες; Το μάστερ σου στην τεχνογνωσία της μοτοσυκλέτας; Κάντο βιβλίο στην τελική και βγάλε και φράγκα! «Φτιάχτο μόνος σου by ALX» να πούμε. Ε σόρρυ για τον επιθετικό λόγο αλλά βγαίνω από τα ρούχα μου. Όταν διάβασα όλα αυτά που έγραψες για μένα, για την ανάγκη λέει αναγνώρισης του εαυτού μου , για εγωιστικό τόπικ , γιατί το ξεκίνησα και τα τοιαύτα , μόνο προσβολή τα χαρακτηρίζω. (και δεν χρειάζεται να έχουμε χωράφι να χωρίσουμε για να γίνουμε κακοί με κάποιον. Ίσως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι. Για να βγεις κιόλας από τα ρούχα σου μαζί μου... δεν μπορεί να φταίει το χωράφι που δεν έχουμε να χωρίσουμε. Τόσα πολλά νεύρα μαζί μου επειδή έθιξα ένα πράγμα που με ενόχλησε? Τόσο ώστε να σε βγάλει από τα ρούχα σου? Για ποιο λόγο δηλαδή? Δεν το καταλαβαίνω!!! ) Οπότε νομίζω δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο οι δυο μας πάνω σε αυτό το θέμα. Ήσουν επιθετικότατος, μου τα είπες πολλά χωρίς λόγο, με πρόσβαλες.... ε δεν έμεινε και τίποτα άλλο να κάνεις. @Le Flwr ξέρεις πόοοοοσα χρόνια είναι μέσα στο πισί μου αυτό με τα 101 τίπς? Δεν τα βρήκα χτες στο νετ να βάλω πηγές κτλ. Τα είχα κοπιάρει από το παλιό Message Board του Moto (γύρω στο 2000) όταν τα είχε ποστάρει κάποιος κι έμειναν στο δίσκο μου. Πισινή κράτησα στο πρώτο τόπικ για τα περί πηγής κτλ, αλλά νομίζω πως κανείς δεν το είδε ή δεν θέλησε να το δει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Με συγχωρείς αλλά βγαίνεις πολύ εκτός πραγματικότητας. Εννοείτε πως όταν κάνεις τον κόπο να γράψεις κάτι (όχι απλά στο internet) σε ένα φόρουμ όπου μπορεί να μπει ο καθένας πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δεις το γραπτό σου και αλλού χωρίς να αναφέρεσαι ως ο δημιουργός του. Εδώ κατεβάζει ο καθένας ταινίες, εφαρμογές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο που πέφτουν εκατομύρια για την δημιουργία τους, εσύ περιμένεις να σε αναφέρουν κι όλας όταν γράφεις κάτι? Μην το πέρνεις ότι ο άλλος εκ του πονηρού δεν σε αναφέρει. Τον κόπο τον κάνεις γιατί γουστάρεις άλλωστε και όχι για να επιβραβευτείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Δε μου λες, το θέμα σου δεν είναι γιατί χρησιμοποίησαν κείμενό σου χωρίς να αναφέρουν το όνομά σου;; Ναι ή όχι;; Άρα οι αντιγραφείς δεν αναγνώρισαν τον συγγραφέα όπως λες και το κείμενο αυτό το παρουσίασαν ως δικό τους;; Δεν είναι μια εγωιστική ενέργεια αυτή; Το δεν αναγνωρίστηκαν τα γραπτά μου;; Άρα γιατί χτυπάς το κούτελό σου;; Και όχι δεν έχω κάτι μαζί σου, τώρα αν εσύ έχεις κάτι μαζί μου είναι δικό σου θέμα. Μια φορά σε έχω δει στους λουκουμάδες και ανταλλάξαμε 2 κουβέντες. Τώρα εσύ κάνε ότι νομίζεις, αλλά νομίζω το εξαντλήσαμε το θέμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 @Le Flwr ξέρεις πόοοοοσα χρόνια είναι μέσα στο πισί μου αυτό με τα 101 τίπς? Όχι. Τα είχα κοπιάρει από το παλιό Message Board του Moto (γύρω στο 2000) όταν τα είχε ποστάρει κάποιος κι έμειναν στο δίσκο μου. There you go. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Μην το πέρνεις ότι ο άλλος εκ του πονηρού δεν σε αναφέρει. Τον κόπο τον κάνεις γιατί γουστάρεις άλλωστε και όχι για να επιβραβευτείς. Aυτή σου η πρόταση τα είπε όλα. Αυτό που πιστεύεις κι είναι απολύτως δεκτό από μένα. Σαφέστατα επειδή γουστάρω το κάνω κι όχι γιατί έχω ανάγκη αναγνώρισης όπως μου έσυρε ο Ravendark! Είμαι 40 χρονών πια και αλίμονο αν ζητούσα σε αυτή την ηλικία αναγνώριση προσωπικότητας! :D Aυτό θα μπορούσε κάποιος να το πει αν ήμουν 20 χρονών... όχι τώρα στα 40μου! Στο αρχικό ποστ αναφέρθηκα στις περιπτώσεις που κάποιος δεν αναγράφει πηγή. Μπορεί να μην την έχει...ΟΚ. Κι εγώ το έχω κάνει ενώ δεν ήξερα πηγή και το είπα. Απλά κάποιοι το κάνουν επίτηδες. (γνωρίζω πολύ καλά τι λέω) Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Κάποιος διάβαζε κάθε βδομάδα τα επεισόδια που έγραφα κι ανέβαζα στο "Όνειρο ζωής", και μετά τα έκανε κόπυ και πέιστ στο blog του χωρίς να αναφέρει συγγραφέα και πηγή! Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Μιλάμε για 30 κεφάλαια ιστορία και δεν είχε την τσίπα να γράψει τουλάχιστον ποιανού είναι! Και του απαντούσαν αυτοί που το διάβαζαν "μπράβο ρε φίλε, ωραία η ιστορία που γράφεις" και δεν έλεγε ότι δεν είναι δική του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Το τυρί κουμπάρε. Δεν μπορείς να καταλάβεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Ρε παιδιά,δίκιο έχει ο άνθρωπος.Αφού κι εσείς το ξέρετε.Τι το τραβάτε από όλες τις μεριές και το ξεχειλώσατε;Όπως και να το κάνουμε,είναι ανήθικο να αντιγράφεις χωρίς να αναφέρεις την πηγή.Δεν χρειάζεται όμως και να στεναχωριέσαι όταν το βλέπεις.Έτσι είναι δυστυχώς το ίντερνετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Αν κάτι είναι δικιά σου έμπνευση και δημιουργία, σαφέστατα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες. Θα μπορούσε βέβαια να ποστάρεις στο blog του και να τον ξεμπροσιάσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Αν κάτι είναι δικιά σου έμπνευση και δημιουργία, σαφέστατα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες. Θα μπορούσε βέβαια να ποστάρεις στο blog του και να τον ξεμπροσιάσεις!!! Μα ΕΙΝΑΙ δικα του καποια, κολλησατε με τα τεχνικα και με τα κρανη...παραδειγματα ηταν ολα αυτα τα λινκ, οχι για να πουμε οτι τις τεχνικες αναλυσεις κτλ τα περνουμε ολοι απο τις εταιρειες....δε νομιζω να ειναι κανεις τοσο ανοητος που να μην το γνωριζει - καταλαβαινει αυτο, αν ειναι δυνατον...αυτο ελειπε δηλ να πιστευει καποιος οτι τα υλικα κτλ κτλ που χρησιμποποιηθηκαν για ενα κρανος πχ ειναι δημιουργια-ερευνα... Δηλ τα παιχνιδια τυπου warcraft, diablo που ειναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ αυτα βασισμενα στα στορυ του Αρχοντα των δαχτυλιδιων τι παει να πει;;; Οτι η καθε εταιρεια που δημιουργησε το game με βαση την ιδεα ενος πετυχημενου story οτι χανει τα πνευματικα της δικαιωματα;;;; Τες πα...δε κανω τον δικηγορο του Alx εδω μεσα, εφερα και παραδειγματα για να πω ποια ειναι η αποψη μου... Οσο για τα του ψηλου...του απαντησα στο πρωτο ποστ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 το παραξεχειλωσατε το θεμα και δεν λεει. ενα απο τα κακα του ιντερνετ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Αν κάτι είναι δικιά σου έμπνευση και δημιουργία, σαφέστατα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες. Θα μπορούσε βέβαια να ποστάρεις στο blog του και να τον ξεμπροσιάσεις!!! Αυτο λεμε.. (Και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!) Απλα αν θες στελνεις μια ειδοποιηση για κοινοποιηση της "πηγης" τους και τπτ αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Η πνευματική ιδιοκτησία δεν είναι φιλολογική κουβεντούλα για να λέμε συμφωνώ ή διαφωνώ. Ισχύει και κατοχυρώνεται νομοθετικά. Τέλος. Αλλά πώς θα αποδειχτεί ότι το τάδε κείμενο που ανεβαίνει στο διαδίκτυο είναι του Χ συγγραφέα και ότι ο τάδε το έχει κοπιάρει; Η ιντερνετική οικειοποίηση κειμένων είναι πολύ δύσκολο να αποδειχτεί. Γι' αυτό άλλωστε και πολλοί συγγραφείς προτιμούν μόνο την έντυπη έκδοση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Αυτο λεμε.. (Και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!) Ωρε μάστορα λέμε την έμπνευσή σου ναι συμφωνώ. Αλλά μην με λες για τα τεχνικά θέματα που περνάνε ένα σωρό βιομηχανική έρευνα ότι είναι δικιά σου έμπνευση κι όλας. ΓΚΕΓΚΕ? Άλλος σου το δίνει και εσύ πέρνεις και το γράφεις κάπου αλλού. ΕΛΕΟΣ διάβαζε όλο το τόπικ και μετά πες ότι έχεις να πεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) ..ΓΚΕΓΚΕ?.. Να σου απαντησω ευχαριστως, αλλα οχι σ'αυτη τη "γλωσσα", καθ'οτι ΔΕΝ! την κατεχω.. Στην Ελληνικη, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Η αληθεια ειναι πως για τα τεχνικα χαρακτηριστικα κτλ δυσκολο να αναφερουν το ονομα σου.Οσο για το "ονειρο ζωης" που πριν λιγο εψαξα και διαβασα μονο την αρχη μετα μαλλον τα διεγραψες και καλα εκανες,θα ηταν το λιγοτερο αδικο να μην αναφερθει. Αληθεια θελω να την διαβασω την ιστορια σου,αν γινεται...Βγηκε σε βιβλιο η μπορω να την διαβασω απο καπου αλλου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ότι ανεβάζεις στο internet συνειδητά το μοιράζεις - μοιράζεσαι - με άλλους (άγνωστο ποιους και άγνωστο πόσους), συνεπώς (πρέπει) να είσαι προετοιμασμένος να πέσει στα χέρια ανθρώπων που δεν θα σεβαστούν τον συγγραφέα και το κείμενο θα χρησιμοποιηθεί, αντιγραφεί, σοδομιστεί κατά το γκαυλούν των άγνωστων με τους οποίους το μοιράστηκες. Δεν μπορείς να περιμένεις να σεβαστεί ένα κείμενο ή τον συγγραφέα του ο κάθε άγνωστος που μπαίνει και διαβάζει ένα φόρουμ, είναι ουτοπικό... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 από τον zoo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Η αληθεια ειναι πως για τα τεχνικα χαρακτηριστικα κτλ δυσκολο να αναφερουν το ονομα σου.Οσο για το "ονειρο ζωης" που πριν λιγο εψαξα και διαβασα μονο την αρχη μετα μαλλον τα διεγραψες και καλα εκανες,θα ηταν το λιγοτερο αδικο να μην αναφερθει. Αληθεια θελω να την διαβασω την ιστορια σου,αν γινεται...Βγηκε σε βιβλιο η μπορω να την διαβασω απο καπου αλλου? Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω κυνηγήσει πολύ, αλλά την ψάχνω για έκδοση. Δεν είναι εύκολο όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Για κυνηγατο να το διαβασουμε κι εμεις οι νεοτεροι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Να σου απαντησω ευχαριστως, αλλα οχι σ'αυτη τη "γλωσσα", καθ'οτι ΔΕΝ! την κατεχω.. Στην Ελληνικη, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! :) ΓΚΕΓΚΕ= κατάλαβες. Πάμε παρακάτω? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 To γαμησαμε και ψοφησε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 To γαμησαμε και ψοφησε... κ βρωμισε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 To γαμησαμε και ψοφησε... Το γαμήσαμε ακόμα και όταν ψόφησε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΓΚΕΓΚΕ= κατάλαβες. Πάμε παρακάτω? Με την προυποθεση λοιπον οτι θα συνεχισουμε σε ελληνικη γλωσσα, παμε! :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες