Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Παίδες, νομίζω πως είπαμε για ημερολόγιο με ΔΙΚΕΣ μας φώτο, όχι ό,τι νά 'ναι. Όποιος θέλει τέτοιο ημερολόγιο, υπάρχουν πολλά στα συνεργεία, ας πάρει ένα να κάνει την δουλειά του. Σε περίπτωση που δεν είναι με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικές μας φώτο, θα ήθελα να αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Παίδες, νομίζω πως είπαμε για ημερολόγιο με ΔΙΚΕΣ μας φώτο, όχι ό,τι νά 'ναι. Όποιος θέλει τέτοιο ημερολόγιο, υπάρχουν πολλά στα συνεργεία, ας πάρει ένα να κάνει την δουλειά του. Σε περίπτωση που δεν είναι με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικές μας φώτο, θα ήθελα να αποσύρω το ενδιαφέρον μου. ενωθείτε οτι ειναι με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ φωτο!!!!!!!! αλιως θα ειχα τελιωσει σε 2 μερες παντως βαθμο δυσκολιας του βαζω 9 στα 10!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 ενωθείτε οτι ειναι με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ φωτο!!!!!!!! αλιως θα ειχα τελιωσει σε 2 μερες παντως βαθμο δυσκολιας του βαζω 9 στα 10!! Κι εγω συμφωνος ειμαι.Περαν της πλακας που κανουμε,οι τσιτσιδες ειναι για το Φορουμ οχι για Ημερολογιο που θα μπει στα γραφεια μας... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Αγαπητοι συμ-φορουμητες.... Οι φωτο που ανεβασα παραπανω ηταν τυχαιες.... Απλα εκανα μια προταση για το εξωφυλλο... Το ημερολογιο σιγουρα θα περιεχει μονο "εντος" φορουμ φωτο...ειναι αυτονοητο Σεβομαι απολυτα οσους και οσες ειναι οικογενειαρχες και εχουν μικρα παιδια. Εχω την εντυπωση οτι παρεξηγηθηκα απο ορισμενους...γι'αυτο και διευκρινιζω τις αποψεις μου... Φιλικα παντα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Καλα εγω το θεωρω αυτονητο οτι ολοι το λετε για χαβαλε...δε νομιζω να το λεει κανενας σοβαρα.... Παντως πιστευω να σας αρεσει και αν του χρονου οργανωθει καλυτερα και απο ποιο νωρις να γινει ακομη καλυτερο καθως και να ειναι ετοιμο στην ωρα του.. Βεβαια πρεπει να εχουμε και αρκετες συμμετοχες γιατι αλλιως δεν....και τωρα οριακα το ξεκινησαμε ειναι η αληθεια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Τωρα το ειδα. Μεχρι τελος εβδομαδας θα καταθεσω χρηματα για μενα και τον scadal. Θα σου στειλω και σχετικο που μου. Και εγώ τώρα το είδα! Δευτέρα-Τρίτη θα βάλω και εγώ το χρήμα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 εγω προλαβενω να ζητησω 1 η θα με πλακωσετε στο ξυλο ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 εγω προλαβενω να ζητησω 1 η θα με πλακωσετε στο ξυλο ? Πετρο εαν δεν ειχες μπει στην λιστα παει το τρενο...εαν ομως μεινουν κομματια απο καποιους που τελικα δε το παρουν θα εισαι στην λιστα αναμονης απο τους πρωτους.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 εμεις απο αθηνα πως παραλανβανουμαι και πως πληρωνουμαι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2011 εμεις απο αθηνα πως παραλανβανουμαι και πως πληρωνουμαι? Εχε το νου σου θα πεσει θεμα για συναντηση-πληρωμη-παραλαβη!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 αναμενουμε το ημερολογιο! λογικα οι εκτος αθηνας Δευτερα ετσι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2011 Με μπλε αυτοι που εχουν πληρωσει και το εχουν παραλαβει, την τριτη στις 22.02 θα παιξει συναντηση, οσοι δε μπορουν στελνουν ΠΜ για να τους ερθει με ΕΛΤΑ, απο εκει και περα δημιουργειται λιστα με οσα ΤΜΧ περισσεψουν να τα παρουν αλλοι που εχουν ζητησει... 1) Α.κ.Α SoniC 2) Illusive 3) ΑLX 4) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ 5) Anestis 46 6) patapios 7) zoo 8) yamahakias666 9) Pilgrimage 10] gs 500 f 11) NERRY 12) Θάνος 13) gee 14) innova 04 15) ρενοβάτιο 16) MANOLITO 17) mAthosalas 18) gevo 19) on the road 20) black_hawk 21-22) ΑΛΛΟΣ (2ΤΜΧ) 23) ΜοτοΠαλαβούλης 24) ΒlackmanGR 25-26-27) naftilos (3ΤΜΧ) (Αλλα δεν τα εχει παραλαβει) 28) Steven_04 29) AND_1 30) Pelopidas 31) ghost 32) Renegade 33) virus 34) FZMAN 35) themata 36) basic_7 37) vagelisv 38) pantheman 39) demplar (2ΤΜΧ) 40) Akis94 41) Kabamaru 42) g.papas 43) adnis 44) alexderbi 45) HLIAS 46) al_tzamp 47) GiwRgoS-or-HayaS 48) Siloo 49) Ferraristis 50) Alex Supra 59mm 51) CHiliplayer 52) gregomaga 53) Verbal Kint 54) gkourv 55) Fournaris (2ΤΜΧ) 56) pantheman 57) vasilisxrv 58)SeCReTSeQueNce 59) DemisXTX 60) oroumpe 61) Kalejaios 62) Alarm 63) Tzoutz 64) Attreidis 65) Ladau (2TMX) 66) xourafis 67) scandal 68) Dimitrishndsm 69) Pappous Vatraxos (2TMX) 70) DrDoom 71) Manalishi 72) tassos21r 73) MaRiPoSa 74) Παναγιώτης Κ. 75) Athan 76) JIMIJ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 1) serj 2) georgor.gr (Ηλια αν κανω λαθος διορθωσε με) 3) landscape 4) xaniolas 5) Υ.Γ. Εαν καποιοι δεν τα εχετε παραλαβει ακομη νομιζω δευτερα θα τα εχετε σιγουρα...στο ταχυδρομειο μου ειπαν για 3 μερες το πολυ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2011 Παρελήφθη καλώς............... Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σε όσους έτρεξαν, ευχαριστούμε Θάνο & Σια.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2011 To παρελαβα!!! Πολυ ωραια δουλεια ευχαριστουμε πολυ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2011 Eμεις εδω θα παρουμε τιποτα ΦΕΤΟΣ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2011 Και εγω το παρελαβα!πολυ καλη δουλεια παιδια μπραβο σας!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisxrv 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Έφτασε χτες ωραίο. :_thumbsup: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Μπραβο στα παιδια που ασχοληθηκαν κ καταφεραν ενα καλο αποτελεσμα.... οπως βλεπετε το δικο μου βρηκε την θεση του!!! ....αντε κ του χρονου πιο οργανωμενα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 SPOILEEEEEEERR!!!:P Καποιοι δεν το εχουν παρει ακομα!!Μαρτυριαρη!!! :2funny: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Χαιρομαι παιδια που σας αρεσει, ηταν λιγο δυσκολο το ολο θεμα λογο της ποιοτητας του φωτογραφικου υλικου που ειχαμε αλλα γενικα ειναι κατι καλο πιστευω και κατι δικο μας, για την παρτυ μας...του χρονου θα γινει πολυ πιο οργανωμενα αφου αποκτηθηκε η απαραιτητη εμπειρια :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 τωρα μπορεσα να κανω log in! πολυ ωραιο το ημερολογιο! βρηκε την θεση του στον τοιχο! συνεχεια το ματι παει κατα εκει!! καλα μιλαμε ο φεβρουαριος εχει φωτο λες και ειστε συμορια! μπροστα το αφεντικο και πισω οι αλλοι!!! :_zeppelin: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Παρέλαβα κι εγώ την Παρασκευή! Πάρα πολύ όμορφη δουλειά! Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχολήθηκαν!! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 τελευταια σελιδα πανω αριστερα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Θελω κι εγω ημερολογιο! Με αντικαταβολη γινεται? Ειμαι απο επαρχια, ας μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να το αποκτησω! Δεν πηρα του ΠΑΟ φετος δεν παει καλα η ομαδα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Θανο το παλικαρι ειναι ο Giorgos.gr διορθωσε τοΠολυ ωραιο το ημερολογιο, πηραμε την πρωτη ιδεα/κρυαδα... του χρονου θα ειναι και 10 φορες καλυτερο.. Υ.Γ. οσοι εχετε καλες φωτογραφικες μηχανες απο εδω και στο εξης να τις εχετε μαζι σας στις βολτες για να εχουμε πολυ καλυτερες εικονες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες