sakis volos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 αλανια εχω παρει το κρυπτον χ εδω και δυο μηνεσ και ακομα να μαθω μπαντιλικια...στις στροφες μονο κανω λιγο εχωντας 1η μεσα...με το τζιελεξακι μ που ειχα ζοριζα τις ταχυτητες κ εβαζα καρφωτες κ εκανε μια χαρα αλλα με το λιωμενο λαστιχο...μπορει καποιος να μου εξηγησει πως να κανω με το χ???? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Βάλε του 500ml νιτρομεθανόλη στο ντεπόζιτο................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 βγαλε λιγο αερα απο το πισω λαστιχο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 απλα συμπλεκταρε λιγο 1η η 2α και απο εκει και περα θα παρεισ τον δρομο σου....εγω με το crypton x απο την πρωτη μερα...μου φενοτανε υπερβολικα ευκολο ..το μηχανακι ειναι φτιαγμενο για μπαντιλικια... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 αν θες βάζεις και απομόνωση για extra ευκολία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 αν θες βάζεις και απομόνωση για extra ευκολία Τι ειναι η απομονωση? Το συμπλεκτη εννοεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 ναι, συμπλέκτη εννοώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) ρίξε λίγο υγρό πιάτων... :P Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 από τον βοσκος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 ναι, συμπλέκτη εννοώ... υπαρχει κιτακι; ποσο κοστιζει αυτο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 υπαρχει κιτακι; ποσο κοστιζει αυτο; χαχαχαχα ρε μλκα δεν παιζεσαι ,πιο καγκουρας κ απο τους παπιοκαγκουρες εισαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Παρακαλειται το μελος HLIAS να αυτο BANαριστει λογω καγκουριας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 χαχαχαχα ρε μλκα δεν παιζεσαι ,πιο καγκουρας κ απο τους παπιοκαγκουρες εισαι... γιατι ρε χαμενε εσυ ξερεις αν υπαρχει; μια ερωτηξη εκαμα Παρακαλειται το μελος HLIAS να αυτο BANαριστει λογω καγκουριας αλλος απο δω Μαλακες δεν το πιστευω , μου εβαλαν -1 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 δεν το πιστευω , μου εβαλαν -1 ....δεν θέλει και πτυχίο Μαθηματικού για να καταλάβεις ! μου τέλειωσαν τα + απο αυριο ! τωρα τελευταία....τα εξαντλώ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis volos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 απλα συμπλεκταρε λιγο 1η η 2α και απο εκει και περα θα παρεισ τον δρομο σου....εγω με το crypton x απο την πρωτη μερα...μου φενοτανε υπερβολικα ευκολο ..το μηχανακι ειναι φτιαγμενο για μπαντιλικια... ;) alla exw ta manisia lastixa....mhpws prepei na ta liwsw? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 και ρωταω.... τεχνικα, τι ακριβως ειναι το μπαντιλικι ρε παιδες;;;μπαντα ξερω τι ειναι. και νταβατζιλικι. Μπαντιλικι ειναι δυο λεξεις σε μια; :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Εμ φιλε μου που πας με τα μανισια? Βαλε 2,5 πισω 2,25 μπροστα να νιωσεις μπαντες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Α!Ηλια, πηρες κι απο μενα ενα μειον , καμικαζι ε καμικαζι που κανεις παρκε στους δρομους του χαλανδριου...πουτου σου! (βαλτε ρε ενα συν ,πλακα του εκανα) πειτε ωρε τι ειναι το μπαντιλικι να το κανω κι εγω λεμε! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Η παντα Εβελιν ειναι ιδια με το παντιλικι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 τωρα εμπερδευθην. Αλλο το μπαντιλικι, αλλο η παντα; και τεχνικα τι ειναι δλδ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 ελα μωρε μην κολλας σε ενα Μ ειναι οπως μερικοι το καρμπυρατερ το λενε καρμπυΛατερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Εμ φιλε μου που πας με τα μανισια? Βαλε 2,5 πισω 2,25 μπροστα να νιωσεις μπαντες Βαλε και σκληρη γομα να μην παταει κατω ριξε σαπουνι η γρασο στα λαστιχα πανω η στον δρομο και ο θεος μαζι σου δν θα μπορεις να το κανεις καλα Η βαλε την πολυ μαλακη γομα που ειναι για μοταρ που ειναι λειο το λαστιχο βγες εξω σε βροχερη μερα και δωσε πιεση στανταρ θα φας σαβουρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 τωρα εμπερδευθην. Αλλο το μπαντιλικι, αλλο η παντα; και τεχνικα τι ειναι δλδ;;; να στα...ξεκαθαρίσω ! Με τις γόβες που'βαλες, μόλις πατήσεις ''γκάζι'' , το ίδιο αποτέλεσμα θα'χεις ! Και στα 2...παντιλίκι + πάντα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Βγάλε τα λάστιχα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Βγάλε τα λάστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες