Jump to content
NERRY

Μου ανάβει το λαμπάκι της θερμοκρασίας

Recommended Posts

δισφιμει την εταιρια τους αφου πουλαει μηχανακια τους οποτε ισως τον πιεσουν και αυτοι

με την εγγυηση τι γινεται εχει κανονικα 2 χρονια? για τις ζημιες δε μπορεις να το επιστρεψεις αν στις καλυπτει η εγγυηση...

για το θεμα με την απατη αντι μοντελο 2009 μοντελο 2006 χωρις μαρτυρα/ες και αρκετο χρονο δε νομιζω να μπορεις να κανεις πολλα

και αυτα τα εχω ψαξει εξ αιτιας αυτου οποτε καλη τυχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν είναι έτσι όπως τα λές (και δεν έχω λόγο να μην σε πιστεύω), και αν μπορείς να τα αποδείξεις με μάρτυρες κλπ, πάρε ένα ΦΙΛΟ δικηγόρο και πάτε μια βόλτα απο εκεί με την απαίτηση να σου επιστρέψει ΟΛΑ τα χρήματα που κατέβαλες. Μιλάμε για χοντρή απάτη, έχεις την δυνατότητα να τον χορέψεις στο ταψί.

Και εννοείται πως δημοσιεύεις και τα στοιχεία του, να έχουν το νού τους και οι υπόλοιποι...................

Δυστυχώς δεν έχω μάρτυρες... Επίσης αυτός έχει όλο γνωστούς στη Λαμία,έτσι και κάνω κάτι θα με φάνε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς δεν έχω μάρτυρες... Επίσης αυτός έχει όλο γνωστούς στη Λαμία,έτσι και κάνω κάτι θα με φάνε...

Είσαι σίγουρος? Δύο ήταν μαζί σου όταν σου είχε πει ότι το μηχανάκι ήταν του '09! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:blink:

Έχεις απόλυτο δίκιο εντελώς τελείως ηλιθία η ερώτηση, δεν ξέρω γιατί δεν το συγκράτησα αυτό,

Παραφλού έχει ( του βάζω εγώ )

πρέπει να έχω αρχίσει να τα χάνω σιγά σιγά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απευθυνσου στη ενωση καταωαλωτων να σε συβουλεψουν και να δεις τι θα γινει και απο εδω και περα να προσεχεις πολυ οταν αγοραζεις ενα οχημα γιατι αν μπλεξεις δυσκολα ξεμπλεκεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτος απο το λαμπάκι έχει χαλάσει και το κοντερ... Ξεκινα απο 12χιλ στροφες thumbsdown.gif !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι... Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί μάρτυρας:

savefb.png

Παλίκαρε κρίμα να βγάζει προβλήματα το κουκλί σου. Χάνετε όλη προσμονή που είχες για να την χαρείς.

Αλλά δεν πειράζει θα έρθει η ώρα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι... Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί μάρτυρας:

savefb.png

Παλίκαρε κρίμα να βγάζει προβλήματα το κουκλί σου. Χάνετε όλη προσμονή που είχες για να την χαρείς.

Αλλά δεν πειράζει θα έρθει η ώρα _thumbsup.gif

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν γίνεται... Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γαμώτο... Δεν είναι μόνο η κοροιδία, είναι οτι μου έχει τσακίσει την ψυχολογίαsorry.gif όλο αυτό! Έδωσα όσα χρήματα είχα για κάτι που δεν μπορώ να το χαρώ! Εχει γεμισει ο κοσμος απατεώνες γαμώτοsurrender.gifmB_faskelo.gif

Τροποποιήθηκε από τον NERRY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Ας αγόραζες ιαπωνικό με ελάχιστα ευρώ παραπάνω...στην χειρότερη ιταλικό..για το Θεό δηλαδή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Ιαπωνικο τι σημαινει, οτ θα ηταν αψογο? Και αυτο μεταχειρισμενο θα ηταν = μεγαλο ρισκο.... Πλα τωρα λογω ονοματος και στηριξης ειναι ολα πολυ πιο δυσκολα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Ας αγόραζες ιαπωνικό με ελάχιστα ευρώ παραπάνω...στην χειρότερη ιταλικό..για το Θεό δηλαδή...

thumbsdown.gif Να'σαι καλά thumbsdown.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα Κριμα και ταλαιπωρεια μεγαλη

Φιλε ακουσε με , ο Τυπος που το πηρες δεν προκειται να κανει πισω ετσι ευκολα και να το παρει πισω και να παρεις και εσυ τα χρηματα που εδωσες , και εδωσες και καποιο αλλο μηχανακι στον ιδιο εμπορο ειδα σε ενα αλλο ποστ σου για να παρεις αυτο

Το καλυτερο λοιπον ισως ειναι να το πας στην αντιπροσωπεια εκει πες τους τι προβλημα κανει το μηχανακι και πες τους να στα φτιαξουν ολα οτι χρειαζεται για να γινει ξανα μοτοσυκλετα το εργαλειο , διαφορετικα δεν βλεπω αλλη λυση.

Εκτος και αν το παρει πισω ο αντιπροσωπος που το αγορασες που το βλεπω τελειως χλωμο.

Την εχω πατησει 2 φορες με μηχανες

την 1η ημουν μικρος και την πατησα απο ιδιωτη

την 2η την πατησα και εγω απο μαγαζι , ειχα παρει ενα Dominator ολο προβληματα τελικα το σκοτωσα 1500 ευρω , αν βαλει κανεις οτι ειχα αλλαξει μεχρι και ηλεκτρονικες φουλ σερβις και ολα αυτα πολλα χρηματα χαμενος

Θα επρεπε και εγω να το ειχα παει σε ενα καλο συνεργειο εξαλου ο τυπος που το αγορασα εκανε τον παλαβο και δεν ειδα ποτε φραγκο πισω ... Τελως παντων

Πηγαινε το εκει που λες οτι ειναι η αντιπροσωπεια και πες τους ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΑ ΟΛΑ οταν θα ερθω να το παρω να ειναι αλλο μηχανακι ετσι πες τους και φυγε

σκασε και οσα σου πουν κα παρτο να το χαρεις και να γουσταρεις οπως θα επρεπε να αισθανεσαι ηδη αλλα για εναν "ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ" και θα παρακαλεσω να μην κοπει ο χαρακτηρισμος , δεν μπορεις να χαρεις το μηχανακι σου ..

Δωστα λοιπον οσα σου πουν και κοιτα να το χαρεις .... οσο για τον τυπο τον μαγκα τον εξυπνο θα ερθει και η δικη του ωρα καποια στιγμη δεν ξερω ...

Για ενα να εισαι σιγουρος ολα εδω πληρωνονται !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα πράγμα να ξέρεις.

Όλοι έχουμε εξαπατηθεί κάποια στιγμή στην ζωή μας, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αυτά είναι μαθήματα που είναι λίγο δύσκολο να τα μάθεις εάν δεν τα πάθεις , ακόμη και εάν σε έχουν προειδοποιήσει , γιατί είναι στην μέση ο ενθουσιασμός για την απόκτηση κάποιου προϊόντος και ειδικά εάν είναι κάτι που το θέλεις πολύ.

Βέβαια , προβλήματα θα μπορούσαν να σου τύχουν σε όλες τις εταιρίες μοτοσυκλετών , αφού κατά καιρούς "πέφτουμε από τα σύννεφα" ακόμη και για κολοσσούς όπως η honda .

Ένα ανάστροφο παράδειγμα που θα σου πω είναι για το δικό μου παπάκι που έχω για μέσα στην πόλη και του έχω βάλει έναν κινητήρα lifan , ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρων για delivery στο μαγαζί, από ανθρώπους που δεν λυπούνται τίποτα και δεν έχει κάνει ούτε κιχ , σε αντίθεση με πάρα πολλά inova που βλέπω στους δρόμους και βγάζουν ντουμάνια από την εξάτμιση .(μην αρχίσετε όσοι έχετε inova , δεν είναι αυτό το θέμα μας, άλλωστε λέω αυτά που βλέπουν τα μάτια μου).

Κάνε υπομονή και είμαι σίγουρος οτι αυτό που έγινε ,θα σε προφυλάξει στο μέλλον από λάθη ,που θα είναι ίσως πολύ μεγαλύτερης αξίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι θα τον προφυλαξει , συμφωνοι σε αυτο αλλα

Αλλα ολη αυτη την στεναχωρια του παλικαριου γιατι ρε γαμωτο δηλαδη γιατι ?

Γιατι να υπαρχουν απατεωνες ??

σιγουρα το παθημα γινεται παθημα αλλα για κατσε , ηταν σωστος ο τυπακος που το το πουλησε ? γιατι να κανει κατι τετοιο?

Οχι ειναι κριμα και αδικο για το παιδι να πουλησει το μηχανακι του , για να παρει καποιο αλλο που το ηθελε τοσο πολυ που το γουσταρε με τα χιλια

που μπηκε εδω και ειπε τον ενθουσιασμο του και μετα το παραπονο του

Οχι ρε παιδια ειναι αδικια μεγαλη

ειχε τον Pepe , τωρα να μην πω τι εχει και για ολα αυτα φταιει ο εμπορας που ηθελε απλως να πουλησει , βεβαια θα μου πεις μα και αυτος δεν το πηγε καπου να το κοιταξει ??? Μα καινουργιο μηχανακι που στο διαολο να το παει?

Αντε μωρε .... τελωςπαντων καλα τα λες φιλε nxcbr αλλα ολο αυτο με πνιγει ακομα και μενα και μονο που το διαβαζω απο εδω , την εχω πατησει ετσι με τον ιδιο τροπο στα 18 μου αλλα και αργοτερα στα 23 μου .. 2 φορες και να φανταστει κανεις οτι την 2η φορα ηταν και honda 650 Dominator.

Δεν εχω 'γελασει' ποτε κανεναν και ουτε θελω και να το κανω ποτε στη ζωη μου αυτο

Καλο κουραγιο φιλε NERRY

εγω την γνωμη μου θα στην ξαναπω , αν ειναι να το πας σε συνεργειο επελεξε αντιπροσωπεια η τελωςπαντων οποια αντιπροσωπεια αναλαμβανει να το φτιαξει

Σε μηχανικο οκ αν ειναι καλος , ΚΑΛΟΣ ΟΜΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΛΑ να το πας

Δωσε οτι χρηματα χρειαζεται και κοιτα να το χαρεις ...

Αν πιστευεις οτι η ολη διαδικασια σε κουραζει και εχεις ξενερωσει τελειως δωστο οσο οσο και κανε υπομονη μαζεψε λιγα χρηματα ακομα και παρε οτι θελεις αλλο , Εργαζεσαι ? βαλε μια δοση αν μπορεις και αυριο το πρωι παρε τον κολητο σου μαζι και πηγαινε σε καμμια Yamaha Honda Suzuki η οπου αλλου γουσταρεις και χτυπα ενα μηχανακι στα κυβικα που θελεις .......

Δεν υπαρχει κατι αλλο ..... Εκτος και αν το παρει πισω , παρεις τα χρηματα πισω , και παρεις και το μηχανακι σου πισω ....

Καλη τυχη σε οτι και να επιλεξεις να κανεις .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορώ πλέον να το οδηγήσω, πραγματικά δεν μπορώ... Το μηχανάκι ακόμα μου αρέσει, για μένα ότι πιο όμορφο έχω δει σ'αυτην την κατηγορία ( ξανα λέω για μένα και δεν υποτιμώ κανένα ), αλλά πάω να το οδηφήσω και δεν μπορω! Γιατί να ρε μεγάλε να μου φερθείς έτσι;;; Αν ήξερα οτι το μηχανάκι δεν έιναι του 09' θα είχαμε άλλη διαπραγμάτευση κυρίως στην τιμή! Δεν θα έδινα 1900 ευρώ για ένα άγνωστο μηχανάκι του 06' ενώ μπορώ να πάρω και το rs έστω και μεταχειρισμένο ή θα κράταγα το σκουτεράκι μέχρι να πάρω κάτι άλλο... Και φυσικά θα γινόταν και ολόκληρος έλεγχος γιατί σχεδόν 5 χρόνια ακινησίας είναι πάρα πολλά! Αντιθέτος αυτός δεν έκανε τίποτα... Λογικά έβαλε μόνο το λάδι μίξης και μάλλον δεν άλλαξε τα λάδια του κινητήρα όπως είπε... Και μάλιστα ούτε παραφλού είχε βάλει και ζήτησα απ'τον πατέρα που ήταν εκεί να μου βάλει... Και φυσικά δεν το γέμισε... Μέχρι την μέση έβαλε... Τέλος τα χρήματα δεν του τα έδωσα όλα απ'την αρχή και είχαμε 300 ευρω υπόλοιπο τα οποία θα του τα έδινα μετά απο μία βδομάδα όταν και αυτός θα μου έδινε την απόδειξη και την εγγύηση... Όταν ήρθε ή μέρα να του δώσω τα χρήματα όμως, δεν είχε έτοιμα τα χαρτιά και του είπα να του δώσω τα χρήματα όταν μου τα δώσει και αυτός... Αλλά μου είπε το εξής :<BR>''Εγώ σε εμπιστεύτικα και σου μεταβίβασα το μηχανάκι πριν το ξοφλήσεις και εσύ με προσβάλεις έτσι;;; Αν θες να έρθω να το πάρω το μηχανάκι!!! Σκέψου το και πες μου...''<BR>Τελικά του έδωσα τα 300 το απόγευμα... Τα χαρτιά ακόμα έρχονται<BR><BR>Σήμερα δεν μίλησα μαζί του, θα τον πάρω και θα του πω να βρεθούμε την Τετάρτη και να το πάρει πίσω... Δεν έχω καμία όρεξη να είμαι συνέχεια στο συνεργείο εξαιτίας των όποιων προβλημάτων παρουσιάσει λόγω της 5ετούς ακινησίας του..Αν δεν το κάνει θα υποβάλλω μύνηση και θα απαιτήσω τα χρήματα και το σκούτερ μου πίσω και φυσίκα και αποζημίωση για όλη την ταλαιπωρία!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Nerry , τι εγινε ρε φιλε ? ενταξει τελικα ? τα βρηκατε με τον τυπο?

Σχεδόν... Μου πρότεινε είτε να μου αλλάξει τα λάστιχα και να φτιάξει μέσω τις εγγύησης τις βλάβες, είτε να μου δώσει 1000 ευρώ και το σκούτερ που του έδωσα... Αρα θα έχω χασούρα 350 ευρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μενα αν μπορεις να σιγουρεψεις πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα φτιαξει τις βλαβες και δεν θα ξαναεχεις τα ιδια..τοτε προχωρα προς τα κει..γιατι αυτος θα παρει πισω το μηχανακι αυτο στην 2η περιπτωση, θα σου δωσει και 1000 ευρω δηλαδη πολυ λιγοτερα απο οσα εδωσες εσυ για το μηχανακι θα το κανει "καινουργιο" και θα το μοσχοπουλησει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην το σκεφτεσαι παρε το χιλιαρικο και το παλιο αλλα τιμιο σκουτερ σου!

μετα αν θες το πουλας και οτι χρηματα παρεις,τα προσθετεις στο 1000αρικο και περνεις ενα aprilia rs 50 μεταχειρο και τελιωσε το θεμα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην το σκεφτεσαι παρε το χιλιαρικο και το παλιο αλλα τιμιο σκουτερ σου!

μετα αν θες το πουλας και οτι χρηματα παρεις,τα προσθετεις στο 1000αρικο και περνεις ενα aprilia rs 50 μεταχειρο και τελιωσε το θεμα :_thumbsup:

Συμφωνώ με 1000!! :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν δεν το έχεις κάνει ήδη, πάρε το μηχανάκι σου και τα 1000, και αφού τα πάρεις, τότε κυνήγα τον με την ένωση καταναλωτών κλπ για να πάρεις και τα 350.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν δεν το έχεις κάνει ήδη, πάρε το μηχανάκι σου και τα 1000, και αφού τα πάρεις, τότε κυνήγα τον με την ένωση καταναλωτών κλπ για να πάρεις και τα 350.

+1

Αυτός από όλη την υπόθεση πάλι κερδισμένος θα βγει???

ΟΧΙ! Να κάνεις αυτό ακριβώς που είπε ο Παναγιώτης, ώστε να μην έχεις καθόλου χασούρα αλλά ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ εξασφαλίσεις το €1000 και τον Pepe.

Αλίμονο αν είσαι χαρούμενος που ο κάθε λεχρίτης σου έκλεψε "ΜΟΝΟ" €350...

Και εννοειται να μας πεις αμέσως ποιος είναι και να διαδωθεί το μαγαζάκι του, να μην ξαναπατήσει ψυχή εκεί μεσα! Αντε......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα