Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 The dudes of wrath - Shocker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 Ε ρε εμπνεύσεις κυριακάτικα.. Heir Apparent - Hands of destiny 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2015 από τον Torakusu Yamaha 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 30 years old http://www.youtube.com/watch?v=FZaHmHCkqsg 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Έλα ρε παιδί μουουου!Πολύ καλά τα δύο τελευταία...Overkill έχω βάλει πολλάκις και εγώ,μου αρέσει αυτή η μπάντα αλλά όχι σε όλα της τα albums. Και άλλη μια κομματάρα(για τα δικά μου γούστα!) από ένα θρυλικό,πραγματικά αγαπημένο και πολύ επιδραστικό συγκρότημα σε μια πολυυυ διαφορετική εποχή. http://www.youtube.com/watch?v=0RQhNrsFSx4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οντως επιδραστικότατο συγκρότημα, βασική επιρροή των Metallica. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2015 από τον srk 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Και όχι μόνο το Am I Evil! http://www.youtube.com/watch?v=N_ubQnhIQ5I + το ''It's electric'' που δε με αφήνει το σύστημα να postάρω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Ένα βίντεο που τράβηξα από ένα πρόσφατο πολύ καλό live που παρακολούθησα. Ήταν Primordial και Battleroar και έχω υλικό και απ' τους δύο. Προς το παρόν ανέβασα Battleroar και σύντομα θα βάλω και Primordial. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα και τους δύο αν σας δοθεί η ευκαιρία να τους δείτε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Tribute στους πατεράδες μας, τους Iron Maiden από την μπάντα μου :) Ελπίζουμε να αρέσει 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Πάρτε ένα και από εμάς! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πάρτε ένα και από εμάς! Που σε ξέρω εσένα βρε papageo; Όσο για τη μουσική, αν και αυτό το djent-ίζον στυλ δεν είναι του γούστου μου, ομολογώ πως δημιουργείτε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Πάμε κι ένα παλιό. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2015 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Που σε ξέρω εσένα βρε papageo; Όσο για τη μουσική, αν και αυτό το djent-ίζον στυλ δεν είναι του γούστου μου, ομολογώ πως δημιουργείτε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Χμμμ δεν ξέρω, ίσως από κανένα μουσικό φόρουμ? Ευχαριστώ και για το θετικό σχόλιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Από την χρυσή εποχή του tape trading. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Πολύ δυνατός ο κ. Αργός όλο διαμαντάκια βάζει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες