valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ORt1_ECTm4w 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 https://www.youtube.com/watch?v=YUAJCoY9aU4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Για να βουτηχθούμε λίγο στην ανίερη κατοχθονία :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 https://www.youtube.com/watch?v=mOanxTnkiPM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 http://www.youtube.com/watch?v=oiZ2jmHNgd4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Σόρρυ για το όχι σχετικό του θέματος - δεν ποστάρω βιντεάκι. ΑΛΛΑ αν ξέρει κανείς σας, έχω το εξής πρόβλημα - κόλλημα. Έχει κολλήσει ο εγκέφαλός μου (είναι μην σου τύχει) και ψάχνω την λίστα κομματιών από cd που είχε δώσει το περιοδικό Metal hammer ΠΡΙΝ το 2000 (νομίζω 1997 - 1999). Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι ήταν την ίδια χρονιά που είχαν δώσει σιντί από Candlemass (πιο μετά) και οτι στην λίστα τραγουδιών είχε Doctor doctor (UFO) και I d love to change the world (10 YA) και ΝΟΜΙΖΩ είχε και κάποιο από Saxon. Νομίζω. καμιά βοήθεια κάποιος? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 http://www.discogs.com/Various-Masters-Of-Disaster/release/4508757 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 νννννννννννννννναιιιιιιιιιιιιιιι είσαι υπέροχος, ευχαριστώ ^_^ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Παρακαλώ! (που το θυμήθηκες πάντως!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Μου άρεσε πολύ, κ το είχα αφήσει να παίζει αρκετό καιρό, παράλληλα με το διάβασμα στο σχολείο, οπότε με είχε... ποτίσει. Και έχω λίγο περίεργη μνήμη, είναι η αλήθεια. Εσύ πού στο καλό (και πώς) το βρήκες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Το'χα το CD και με είχε κάψει τότε με τους Saxon! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Εκεινο των Candlemass εκεινη τη χρονια ηταν ωραιο σιντοπουλο. ΥΓ Μα καλα ρε μλκ Saxon???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Έχω αδυναμία στις μπάντες απ'τη Γηραιά Αλβιώνα... Χώρια που η Γριά γ..εί ακόμα και σήμερα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Ρε φιλε δεν ξερω, αλλα πραγματικα εχω περασει κατα καιρους απ ολα τα ιδιωματα του μεταλ (εκτος απο Χριστινογκοσπελ :P) οι Saxon ειναι απο τις 4-5 μπαντες που οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα να ακουσω ποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες