Jump to content

Recommended Posts

Κανει κι ο Αη Βασιλης απογραφη? :P

Εννοείται............ ξέρει τι θα πεί να του τηνπέσουν μέσα στα χιόνια, ΣΔΟΕ κλπ και να μην έχει τα απαραίτητα παραστατικά; Μέχρι και το έλκυθρο θα του κατάσχουν........._innocent.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλορίζικο το μπουφάν και καλοφορετο, περιμενω και εγω νέα με το που το πάρεις γιατι κοιτάω για revit 4 εποχών για τους ιδιους λόγους που πήρες to mαcna. Αν είναι τοσο καλό όσο λέτε και όσο δείχνει πρέπει να το ρίξω μια ματιά. Βασικά με ενδιαφέρει και αν είναι ζεστό τώρα με τα κρύα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ειναι το πρωτο που ειπες ? http://cgi.ebay.com/...=item35aa345247

Δεν είμαι σίγουρος, πιθανόν τα ονόματα να αλλάζουν απο χώρα σε χώρα, πάντως μοιάζει πολύ.

Το GEO πάντως δεν είναι γιατί δεν έχει το εμπρός αφαιρούμενο κομμάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείται............ ξέρει τι θα πεί να του τηνπέσουν μέσα στα χιόνια, ΣΔΟΕ κλπ και να μην έχει τα απαραίτητα παραστατικά; Μέχρι και το έλκυθρο θα του κατάσχουν........._innocent.gif

:surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΝΤΩΣ το ΟΑΣΙΣ μ@μ@ει !

με το χιονι και τα κρυα περιφερειακό και ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ δεν ενιωθα ΤΙΠΟΤΑ!

συν οτι πηρα και μια εξτρα πλαστικη πλατη για το ΟΑΣΙΣ και τωρα ειμαι ΡΟΜΠΟΚΟΠ!

ευχαριστώ ΠΑΝΟ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το περιμένω απο μέρα σε μέρα να μου το φέρει ο Αϊ-Βασίλης............... (λόγω απογραφής)

Μια ερώτηση Παναγιώτη: Από προστασίες θεωρείς πώς είναι καλές αυτές που έχει? Πήγα σήμερα και το δοκίμασα (αν και αρχικά πήγα για το Spidi με τον αερόσακο). Απλά δεν τα ξέρω και πολύ καλά με τις προστασίες. Μόνο από την αφή, της Dainese μου φαίνονται πιο ισχυρές επειδή είναι πιο σκληρές. Μια γνώμη θα βοηθήσει γιατί εδώ και 2 μήνες που έχω τη μηχανή είμαι χωρίς μπουφάν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, το μπουφανάκιον είναι επιτέλους στην κερμάστρα μου............

Μια μικρή φωτογραφική περιήγηση:

Απο μπροστά, με και χωρίς το "πετραχήλι":

DSC02487.jpgDSC02488.jpg

και λεπτομέρεια του αεριζόμενου τμήματος:

DSC02489.jpg

Η πίσω πλευρά, με και .......με δίχως......

DSC02494.jpgDSC02437.jpg

Το αφαιρούμενο "πετραχήλι":

DSC02441.jpgDSC02440.jpg

Λεπτομέρια του εξαερισμού στο μανίκι, με το αδιάβροχο φερμουάρ:

DSC02491.jpg

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Το μπουφάν διαθέτει δύο επενδύσεις, μιά αδιάβροχή και μιά ισοθερμική. Έχει έξι τσέπες μπροστά, μία πίσω, και 2+2 εσωτερικές, οι δύο στο μπουφάν και οι άλλες δύο στην ισοθερμική επένδυση. Επίσης, εκτός απο τις κλασσικές προσθαφαιρούμενες προστασίες, έχει ενισχύσεις σε εννιά σημεία. Στίς φώτο διακρίνονται η ενίσυση μέσης (εκεί που είναι το λογότυπο MACNA), καθώς και της πλάτης (δεξιά και αριστερά απο το διχτυωτό της πλάτης).

Ποιοτικά στέκεται άνετα δίπλα στα Dainese, και SPIDI που έχω, και το μεγάλο του ατού: αρχική τιμή 278 ΕΥΡΩ.

Υ.Γ. Και λόγω του ιδιαίτερου χρωματισμού, και της μη χρήσης φλάς (για να μην έχουμε αντανακλάσεις), οι φώτο το δείχνουν σε διάφορες αποχρώσεις. Το πραγματικό του χρώμα το δείχνει καλύτερα η τρίτη απο επάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλο φαινεται!!!Καλοφορετο καπετανιε!!!! Μεγειες!

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοφορετο Παναγιωτη!Ωραιο δειχνει και αισθητικα και ποιοτικα!Αναμενω εντυπωσεις απο ανεση και "4season"... Με γειες!:ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιωτη, για να καταλαβω, οκ 4 εποχων λες. Ειναι αδιαβροχο, το καλοκαιρι ομως αντικαθηστα εντελος ενα καλοκαιρινο μπουφανακι ? Τον χειμωνα μια καλη κορντουρα ? Απο προστασιες , σου φαινονται ενταξει ? Αν καταλαβα καλα ειναι μια κορντουρα μπουφαν οπως ολλες απλα με καλυτερο αερισμο για το καλοκαιρι, οχι ? :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτες εντυπώσεις: Βραδυνή βόλτα 35 χιλιομέτρων, θερμοκρασία αέρος 12 - 15 0C. Πήρα το VFR, για καλύτερη εκτίμηση της συμπεριφοράς του μπουφάν και μετά απο 10 χιλιόμετρα άνοιξα τους αεραγωγούς στα μανίκια, για να μην ιδρώσω. Παρά τις δύο επενδύσεις, αμέσως αισθάνθηκα ένα ελαφρό ρεύμα αέρα να κυκλοφορεί. Σε ζέστη είναι το ίδιο αποτελεσματικό με το φούλ-χειμωνιάτικο Spidi αλλά αισθητά καλύτερο στην κάλυψη μέσης - πωπού.

Πολύ καλή εφαρμογή, τα φερμουάρ στιβαρά και εύκολα στη χρήση και με χειμωνιάτικο γάντι. Πολύ έξυπνη η μανδάλωση του εξωτερικού φερμουάρ για να μην "παίζει" στον αέρα. Επίσης πάρα πολύ καλή η προστασία απο τον κρύο αέρα που δίνει το τριπλό κλείσιμο μπροστά, ένα με velcro που κλείνει την εσωτερική αδιάβροχη επένδυση και μετά δύο φερμουάρ. Δεν μπάζει με τίποτα.

Για την καλοκαιρινή χρήση του βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε λίγους μήνες για να το δούμε, αλλά χωρίς να είναι τόσο αεράτο όσο ένα τελείως διάτρητο καλοκαιρινό, πιστεύω πως θα είναι αρκετά δροσερό.

Και κάτι ακόμα. Είναι ξεχωριστό και εντυπωσιακό, με ό,τι καλό (ή κακό) αυτό συνεπάγεται. Δύσκολα όμως θα ακούσεις το χαζό: "δε σε είδα ρε φίλε"................

Τροποποιήθηκε από τον Παναγιώτης Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πήρα και εγώ σήμερα σε μαύρο χρώμα, μετά από τα καλά λόγια που άκουσα εδώ, δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια, ελπίζω όμως ότι θα τα τα αξίζει τα λεφτά του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιωτη καλοφορετο ,οντως πολυ μου αρεσε,οπως και η τιμη του.

Πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλο και το καλοκαιρι,οταν βγαλεις τις επενδυσεις απο μεσα,που θα ελαφρυνει και με ολα αυτα το δυχτακια θα ειναι σουπερ.

Αυτο που περιμενω ειναι να δω πως θα τα παει με την βροχη μονο. Χμμμμ δεεεεν κανεις μια βολτα απο τηηηην .....μπανιερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ανασταίνω το θέμα για να ρωτήσω αν τελικά συμφέρει η αγορά ενός τέτοιου μοπυφαν.

στην πράξη, το "summer mode" του macna παρέχει την ίδια άνεση που παρέχει ένα κανονικό καλοκαιρινό?

φοβάμαι πως θα το πάρω για 3 σε 1 και τελικά στην πόλη το καλοκαίρι θα κυκλοφορώ χωρις να φοράω τίποτα. Επίσης με φοβίζουν τα πολλά αφαιρόυμενα τμήματα, κάποια στιγμή βαλε-βγάλε δε θα φθείρονται? Ακόμη κι αν στην αρχή σου φαίνεται καλή η ποιότητα.

σκοπεύω να διαθέσω κάπου στα 250 ευρώ ως πάνω όριο.

είναι καλύτερα λέτε να πάρω με αυτά τα λεφτά ένα macna 3 σε 1 ή ένα φτηνό χειμερινό και ένα φτηνό καλοκαιρινό?

Παναγιώτη το φόρεσες καθόλου τις τελευταίες ζεστές μέρες ως καλοκαιρινό? Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου? Γίνεται πραγματικά καλοκαιρινό ή έτσι είναι μόνο στα χαρτιά?

ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιώτη έχεις δοκιμάσει το GEO σε συνθήκες αρκετού κρύου; ας πούμε όταν έξω έχει 3 βαθμούς; εντυπώσεις;

Η επένδυσή του δεν είναι αλουμινίου έτσι δεν είναι ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως , δεν υπαρχει τζακετ "λιγο απ'ολα" ....

ειναι σαν τους φιλους που εχω στην παρεα με σπαστο κρανος και λενε οτι "-εχω Full face και ανοιχτο κρανος 2 σε 1"

περα απο το οτι φαινεται βαρυ, απο αποψη εμφανισης εγω δε θα ανεβαινα σε καμια μοτο με τετοιο μπουφαν...

Δεν ξερω τι σχεση εχει ο Παναγιωτης με την εταιρεια και υπαρχει αυτη η "υποστηριξη" και το εγκωμιο , αλλα με 280-300 ευρω αυτη τη στιγμη αγοραζεις αρκετα αξιολογα μπουφαν απο εταιρειες κυρους που εχουν δοκιμαστει ...

χωρις παρεξηγηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θέμα είναι αν μπορείς με 280 να καλυψεις ικανοποιητικά τις αναγκες σου για μπουφαν όλο το χρόνο.

πρέπει να σκεφτεί κανείς και την ευκολία κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών ή διακοπών, οπου χρειάζεται να μεταφέρεις ένα μπουφαν.

ο λόγος που προβληματίζομαι είναι κυρίως επειδή συνηθίζεται να τα διαβάζω όλα ωραία και καλά στις μπροσούρες και τελικά στην πράξη να μην μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όπως θα έπρεπε, και προφανώς δε μιλάω μόνο για μπουφάν ;D

και σε συνδυασμό με το στριμόκωλο μπάτζετ μου, τα μπουφάν 4 εποχών υπόσχονται πολλά, αλλά δεν ξέρω αν ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ θα με βγάλουν ασπροπρόσωπο, καθώς δεν έχω εμπειρία σαν μοτοσυκλετιστής να ξέρω τι να περιμένω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως , δεν υπαρχει τζακετ "λιγο απ'ολα" ....

ειναι σαν τους φιλους που εχω στην παρεα με σπαστο κρανος και λενε οτι "-εχω Full face και ανοιχτο κρανος 2 σε 1"

περα απο το οτι φαινεται βαρυ, απο αποψη εμφανισης εγω δε θα ανεβαινα σε καμια μοτο με τετοιο μπουφαν...

Δεν ξερω τι σχεση εχει ο Παναγιωτης με την εταιρεια και υπαρχει αυτη η "υποστηριξη" και το εγκωμιο , αλλα με 280-300 ευρω αυτη τη στιγμη αγοραζεις αρκετα αξιολογα μπουφαν απο εταιρειες κυρους που εχουν δοκιμαστει ...

χωρις παρεξηγηση

Πες μου ότι κάνεις πλάκα σε παρακαλώ... (το χωρίς παρεξήγηση στο τέλος πολύ μου άρεσε)

Πήρε ένα μπουφάν σε πολύ καλή τιμή το οποίο έχει κάποια χαρακτηριστικά τα οποία δεν βρίσκεις σε άλλα. Πρέπει να τα "παίρνει" δηλαδή από την εταιρία για να το πει και σε άλλους μπας και το πάρουν;;

Προσωπικά εμένα με έψησε να το πάρω και θα περιμένω μέχρι σεπτέμβρη και μάλλον θα το τσιμπίσω.

Καλό θα ήταν να προσέχουμε τι λέμε και να μην πετάμε χοντράδες γιατί είναι κρίμα!

το θέμα είναι αν μπορείς με 280 να καλυψεις ικανοποιητικά τις αναγκες σου για μπουφαν όλο το χρόνο.

πρέπει να σκεφτεί κανείς και την ευκολία κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών ή διακοπών, οπου χρειάζεται να μεταφέρεις ένα μπουφαν.

ο λόγος που προβληματίζομαι είναι κυρίως επειδή συνηθίζεται να τα διαβάζω όλα ωραία και καλά στις μπροσούρες και τελικά στην πράξη να μην μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όπως θα έπρεπε, και προφανώς δε μιλάω μόνο για μπουφάν ;D

και σε συνδυασμό με το στριμόκωλο μπάτζετ μου, τα μπουφάν 4 εποχών υπόσχονται πολλά, αλλά δεν ξέρω αν ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ θα με βγάλουν ασπροπρόσωπο, καθώς δεν έχω εμπειρία σαν μοτοσυκλετιστής να ξέρω τι να περιμένω

Αυτά τα μπουφάν μπορεί να λέγονται 4ων εποχών αλλά είναι 3ων για Ελλάδα. Είναι 4 μόνο για πιο βόρειες χώρες όπου το καλοκαίρι δεν έχουν τα 40άρια που έχουμε εμείς.

Προσωπικά έχω ένα 4ων εποχών της REVIT και είμαι πάααρα πολύ ευχαριστημένος. Απλά από πέσιμο του αδερφού μου με αυτό έχει ψιλοχαλάσει στο πίσω μέρος του και χαλιέμαι να το πολυφοράω και χρησιμοποιώ το δερμάτινο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά θα έβλεπα δύσκολο να αντικαταστήσει ένα μόνο μπουφάν την πλήρη λειτουργικότητα ενός χειμερινού (που το φοράς και με λιγότερο κρύο αφαιρώντας επενδύσεις) και ενός καλοκαιρινού (που γίνεται και αδιάβροχο με σχετική επένδυση).

Αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη πάντως καθώς δεν έχω δεί από κοντά τα μπουφάν που αναφέρονται στο τόπικ και μπορεί πράγματι να πληρούν και τις προϋποθέσεις μου. Σε αυτό το ΜΟΥ απλά στέκομαι λίγο εννοώντας ότι κάθε αναβάτης, έχει και διαφορετικά κριτήρια άνεσης, εφαρμογής, ζέστης, προστασίας και βέβαια αισθητικής οπότε κάτι που κουμπώνει στα κριτήρια ενός δεν είναι απαραίτητο να σκοράρει τόσο ψηλά στα κριτήρια άλλου.

Υπό αυτή την έννοια δεν θα είχα πρόβλημα να πιστέψω στο μπουφάν "λίγο από όλα" που λέει ο φίλος maxxdopa παραπάνω. Το πρόβλημα μου είναι να βρώ το μπουφάν "αρκετά από όλα" και βέβαια μόνο μετά από δική μου δοκιμή θα πειστώ για κάτι τέτοιο.

cheers.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως είναι δυνατόν όμως να δοκιμάσεις ένα 3 σε 1 μπουφαν το κατακαλόκαιρο σε συνθηκες φαναριών/κλιματιστικών απο τα λεωφορεια κλπ, χωρις να έχεις ρισκάρει ήδη την αγορά του?

για μένα ζητούμενο είναι να ξέρω αν γινεται όπως ένα καλοκαιρινο, δηλαδή σχετικά λεπτό, και με διχτυωτά σε αρκετά σημεια.

το macna αν και έχει δικτυωτά, ωστόσο το ύφασμά του μου μοιάζει βαρύ..

τέλοσπάντων, απο δευτέρα θα πάω να δοκιμάσω κιολας, να μη μιλάω στον αέρα, απλά φοβάμαι πως στο μαγαζί θα μου αρέσει και πάλι δε θα έχω βγαλει κανένα ουσιαστικό συμπέρασμα για την πραγματική του χηση σε συνθηκες καλοκαιριου+πόλη

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπό αυτή την έννοια δεν θα είχα πρόβλημα να πιστέψω στο μπουφάν "λίγο από όλα" που λέει ο φίλος maxxdopa παραπάνω. Το πρόβλημα μου είναι να βρώ το μπουφάν "αρκετά από όλα" και βέβαια μόνο μετά από δική μου δοκιμή θα πειστώ για κάτι τέτοιο.

Αυτο που περιγραφεις ειναι οι σειρες GORE-TEX σε διαφορες εταιρειες και δυστυχως , αν και κανει αυτο που υποσχεται, ξεφευγει οικονομικα... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρις παρεξηγηση

Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία πέρα απο το οτι αγόρασα ένα μπουφάν της, και, όπως και σε πολλά άλλα πράγματα μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού (διαφόρων εταιρειών) που έχω κατα καιρούς πάρει, θεωρώ πως είναι προς το συμφέρον όλων να δημοσιοποιήσω την γνώμη μου.

Υποστήριξη και εγκώμιο δεν υπάρχει, υπάρχει μιά περιγραφή του πώς το είδα εγώ. Όποιος θέλει το κρατάει, όποιος θέλει το πετάει.

To να πετάς χολή και κατηγορίες και μετά να λές χωρίς παρεξήγηση, είναι μία μαλακία και μισή.

Εσύ βάλε λοιπόν αυτά που έχεις δοκιμάσει και πές μας τις απόψεις σου. Αλλά τα υπονοούμενα που αφήνεις είναι τουλάχιστον χαζά και κομπλεξικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία πέρα απο το οτι αγόρασα ένα μπουφάν της, και, όπως και σε πολλά άλλα πράγματα μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού (διαφόρων εταιρειών) που έχω κατα καιρούς πάρει, θεωρώ πως είναι προς το συμφέρον όλων να δημοσιοποιήσω την γνώμη μου.

Υποστήριξη και εγκώμιο δεν υπάρχει, υπάρχει μιά περιγραφή του πώς το είδα εγώ. Όποιος θέλει το κρατάει, όποιος θέλει το πετάει.

To να πετάς χολή και κατηγορίες και μετά να λές χωρίς παρεξήγηση, είναι μία μαλακία και μισή.

Εσύ βάλε λοιπόν αυτά που έχεις δοκιμάσει και πές μας τις απόψεις σου. Αλλά τα υπονοούμενα που αφήνεις είναι τουλάχιστον χαζά και κομπλεξικά.

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα