blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Και εγώ με τη σειρά μου θα θελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδία για την όμορφη παρέα και την ατμόσφαιρα που επικράτησε καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής ,και επιπλέον να ζητήσω συγγνώμη για κάποια μικρόμπερδέματα και παραλήψεις που έγιναν. Αιντε και στην επόμενη πιο οργανωμένα!!! στο οροπεδιο της νιδας :tooth: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2010 από τον blackfalcon 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 ΚΑΙ ΣΙΝΕΧΙΖΟΥΜΕ Και εγώ με τη σειρά μου θα θελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδία για την όμορφη παρέα και την ατμόσφαιρα που επικράτησε καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής ,και επιπλέον να ζητήσω συγγνώμη για κάποια μικρόμπερδέματα και παραλήψεις που έγιναν. Αιντε και στην επόμενη πιο οργανωμένα!!! στο οροπεδιο της νιδας :tooth: την επομενη να κρατας πιξιδα μαζει με το ιστιοφορο χα χα χα χα:mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harisdei 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 ευχαριστω για την παρεα και συγγνωμη για την καθυστερηση! για να δω κ τις φωτο!(αν δεν ειναι καλες,την αλλη φορα δε θα σας αφηνω να με προσπερνατε) :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 την επομενη να κρατας πιξιδα μαζει με το ιστιοφορο χα χα χα χα:mB_kalo_e: Ναι ρε! ας μη σας κυνηγούσα να σας πω ότι έχετε πάρει λάθος δρόμο, και ακόμη θα γυρίζατε γύρω γύρω από το χωριό για να βρείτε τον δρόμο :2funny: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Γιωργο τα βιντεακια απο τον Κωστα παρε να ανεβασεις. Βασιλη το ιστιοφορο gps εχει...... μια #$%%#πυξιδα δεν εχεις πανω? Πες οτι φυσαγε αναποδα και πηγαινε οπου ειχες τα πανια σου στριμενα και ασε τις δικαιολογιες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 χαχαχαχα.... άντε βάλτε και κανένα άλλο βίντεο !!! ή φώτο να δούμε...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Ρε Νικο ανέβασε τις φωτο σε κανα imageshark ή photobucket στο κανονικό τους μέγεθος και δωσε τα λινκ! Το rapidshare μαμιετε ασύστολα απο χτες προσπαθώ τις κατεβάσω και μια ειναι γεμάτο μια δεν φορτώνει! :ranting3: :ranting: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Γιωργο τα βιντεακια απο τον Κωστα παρε να ανεβασεις. Βασιλη το ιστιοφορο gps εχει...... μια #$%%#πυξιδα δεν εχεις πανω? Πες οτι φυσαγε αναποδα και πηγαινε οπου ειχες τα πανια σου στριμενα και ασε τις δικαιολογιες Ρε μιλάς και συ που πέντε λεπτά μπήκες μπροστά και μας έφερνες γυροβολιές στη πανεθυμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 που μένεις να στις δώσω με φλασάκι... στείλε Π.Μ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Γιωργο τα βιντεακια απο τον Κωστα παρε να ανεβασεις. Βασιλη το ιστιοφορο gps εχει...... μια #$%%#πυξιδα δεν εχεις πανω? Πες οτι φυσαγε αναποδα και πηγαινε οπου ειχες τα πανια σου στριμενα και ασε τις δικαιολογιες ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ δες αλο ενα ακομα και ιπομονη γιατι μαμιετε το σιμπαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 Μεχρι τη Σαλονικη εφτασαν οι καπνες... Καλα περνατε στη Κρητη γ...ηδες.Στειλτε καμια σακουλα γεματη κ εμας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 πότε θα πάμε 2η βόλτα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2010 πότε θα πάμε 2η βόλτα??? Χα! Καλόμαθε η γριά στα σύκα και τη νύχτα τα ανεζήτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 ωραία περάσαμε!!! εγώ θέλω να ξαναπάμε βόλτα... ελπίζω να θέλετε κι εσείς το ίδιο παίζει καμιά βόλτα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sartzegian 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 ωραία περάσαμε!!! εγώ θέλω να ξαναπάμε βόλτα... ελπίζω να θέλετε κι εσείς το ίδιο παίζει καμιά βόλτα?? πραγματηκα περασαμε ομορφα και το παρεακι αψογο. αν και διακρηνω μια δοση ρατσισμου νικολακη....μια φωτο του gilera δεν εβγαλες...ισως γιατι το ειχα απλυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγώ θέλω να ξαναπάμε βόλτα... ελπίζω να θέλετε κι εσείς το ίδιο παίζει καμιά βόλτα?? Νικόλα στην επόμενη βόλτα 1) θα χρειαστεί να ξεκινήσεις λίγο πιο νωρίς και 2) αντί για τετραλιτρο μπιντονάκι για βενζίνη θα χρειαστεί να κουβαλάς καμία 30λιτρη κάνιστρα, για να μη σου πω οτι θες το βενζιναδικο μαζι σου για δες εδω! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2010 από τον blackfalcon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 Νικόλα στην επόμενη βόλτα 1) θα χρειαστεί να ξεκινήσεις λίγο πιο νωρίς και 2) αντί για τετραλιτρο μπιντονάκι για βενζίνη θα χρειαστεί να κουβαλάς καμία 30λιτρη κάνιστρα, για να μη σου πω οτι θες το βενζιναδικο μαζι σου για δες εδω! Για ποτε το λετε αδερφια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 η πλειοψηφία της διαδρομής είναι εθνική οδός... όποτε εγώ δεν μπορώ να έρθω.... :( αλλά αν θέλει κανένας να με πάρει δικάβαλο κερνάω βενζίνα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 Νικόλα στην επόμενη βόλτα 1) θα χρειαστεί να ξεκινήσεις λίγο πιο νωρίς και 2) αντί για τετραλιτρο μπιντονάκι για βενζίνη θα χρειαστεί να κουβαλάς καμία 30λιτρη κάνιστρα, για να μη σου πω οτι θες το βενζιναδικο μαζι σου για δες εδω! Με τις ταχύτητες που κινήστε εσεις στην εθνική ουτε εγω μπορω να ακολουθήσω.... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 αν και διακρηνω μια δοση ρατσισμου νικολακη....μια φωτο του gilera δεν εβγαλες...ισως γιατι το ειχα απλυτο... στην φώτο " PB213810 " φαίνεται το scooter σου το μπρελόκ THE DOCTOR δικό σου είναι ή του άλλου scooter??? θέλω κι εγώ εναααα !!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες