Jump to content
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ

Το πήραααααα!!!!

Recommended Posts

Μπράβο ρε μάγκα... Ωραίος... Χώσε και κανένα βιντεάκι να το ακούσουμε το εργαλείο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπραβο για την αποκτηση της κουκλας,σε περιμενουν ατελειωτες ωρες απολαυσης κ δρασης!!Επισης 1 μεγαλο μπραβο σε οσους σε βοηθεισαν!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννη σορρυ για το οff topic αλλα γιατι πρεπει ναν κλεινεις την βενζινη;

μου εκανε εντυπωση αυτο και θελω πολυ να μαθω_thumbsup.gif

να σου πω, οπως το καταλαβαινω εγω,

....οση ωρα ειναι ανοιχτη η βενζινη, τρεχει μεσα στο καρμπ και ετσι γεμιζει και πνιγετε, για να το βαλεις μπροστα θα πρεπει, ή να το πλαγιασεις τερμα κατω να τρεξει η παραπανω βενζινη απο την υπερχιληση, ή να περιμενεις κανα 10λεπτο αφου βαλεις το βανακι στο off,

ή να βαρεσεις τοσες μανιβελιες που αφου σπασεις το ποδι :tooth: σου θα εχουν περασει δεκα λεπτα και θα παρει, :grin:

μπελαλιδικο αλλα το θεμα ειναι να καταλαβεις τι θελει και τι οχι, για να παιρνει με την πρωτη ακομα και το πρωι,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια το τακουνάτο φίλτατε Γιάννη.

Καλά ξεκ@υλώματα. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο ειναι παντως να την κλεινεις τη βενζινη , κοιτα μηπως εχει θεμα το φλοτερ :_thumbsup:

Το ιδιο καρμπ. εχουμε (απο yz ειναι το δικο μου) οπωτε θα βρεις αρκετο υλικο διπλα για οτι εχει σχεση με Fcr κτλ :_thumbsup:

την κλεινω παντα! αυτο που διαπιστωσα ομως σημερα που ημουνα σταματα ξεκινα οταν πηγα για ψωνια, ειναι οτι αν το αφησεις μεχρι και 5 λεπτα με το βανακι στο ΟΝ δεν εχει προβλημα και θα παρει με την πρωτη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε μάγκα... Ωραίος... Χώσε και κανένα βιντεάκι να το ακούσουμε το εργαλείο...

ναι ναι,βι-ντε-ακι βι-ντε-ακι :clapping: :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης να πω για το συγκεκριμενο, επειδη πολυ το εχουν παρεξηγηση οτι δε παιρνει ευκολα μπροστα.. :_thumbsup:

το εβαλα με την πρωτη μανιβελια και συνεχιζω να το βαζω!

λιγα ειναι τα tips..

αρχικα δεν ανοιγουμε γκαζι οσο ειναι σβηστος ο κινητηρας

κλεινουμε την βενζινη οποτε σταματαμε,

βρισκουμε συμπιεση απο το τερμα πανω σημειο, επειτα παταμε ελαχιστα τον αποσυμπιεστη για να κατεβει λιγο η μανιβελα, ανοιγουμε την βενζινη και βουρ!

edit

ευχαριστω πολυ για τις ευχες και παλι!

βιντεακι συντομα! και οχι μονο απο εμενα :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

, ή να το πλαγιασεις τερμα κατω να τρεξει η παραπανω βενζινη απο την υπερχιληση,

αν βρεθεις ποτε σε αυτη τη περιπτωση , οταν το πλαγιασεις , ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙς με την βενζινη ανοιχτη ...το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις ...

θα κλεινεις , θα πλαγιαζεις και οταν σταματησει να τρεχει ,το σηκωνεις δινεις μια γκαζια και βαρας μανιβελα ...

επισης καλο ειναι στα τελευταια 50-100 μετρα πριν τελειωσεις την βολτα σου , τοτε να κλεινεις την βενζινη και να κανεις μερικα μετρα με το ρουμπινετο οφ , να αδειασει και το καρμπ ...

επισης ξαναγυρναω στο θεμα της ξαπλας , προσπαθησε να το αποφευγεις γενικα , γιατι σε καμια εντουροβολτα καλη , αν το παρακανεις μπορει να βρεθεις με σημαντικες απωλειες ψυκτικου , μιας και πολλες φορες αδειαζει και το ψυκτικο ...και ενταξει να το παρεις πρεφα , αλλα ειναι μλκ να κανεις 200χλμ με το ψυγειο αδειο κατα το 1/3...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης καλο ειναι στα τελευταια 50-100 μετρα πριν τελειωσεις την βολτα σου , τοτε να κλεινεις την βενζινη και να κανεις μερικα μετρα με το ρουμπινετο οφ , να αδειασει και το καρμπ ...

Σωστόόός ο Νικ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι φιλε nikolakiss τα γνωριζω αυτα! :_thumbsup:

η φαση ειναι οτι χθες στην πιστα ηταν περιπου 5 τετραχρονα mx και οι πεντε δεν ηξεραν ακριβως τι να κανουν, παλι καλα που φορουσαν μποτες :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι φιλε nikolakiss τα γνωριζω αυτα! :_thumbsup:

η φαση ειναι οτι χθες στην πιστα ηταν περιπου 5 τετραχρονα mx και οι πεντε δεν ηξεραν ακριβως τι να κανουν, παλι καλα που φορουσαν μποτες :tooth:

στην εντουραδα ΠΟΤΕ δεν κερεις τπτ ...

καθε βολτα ειναι και μια καινουργια εμπειρια ...καθε βολτα ειναι και μια καινουργια πατεντα ...

και αν οντως δεν ξεραν τπτ , ακου να μαθαινεις ...μαζι σου ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ,ΤΙΕ ΡΑΠ ...ειναι το μαχαιρι επιβιωσης του εντουρα ...

και μια μικρη , κασσετινα τσεπης , με καρυδακια...

και αν ειστε ακομα περισσσοτεροι ενας στην τσαντουλα κολλα 2 συστατικων ... με αυτα τα 3 κανεις σερβις στο βουνο :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτες εντυπωσεις; 1η 2α 3η και 4η πάνω! :dribble:

άντε και 5η !!!!!!!! :bruce_h4h:

καλόβολτο καλόσουζο καλολάσποτο καλομπαντίλικο καλοέντο-το καλόβολτο κτλπ κτλπ...

να το χαίρεσαι !!!

τώρα τι και τι μηχανές έχεις??

πόσο το πήρες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλιστα Γιανν μου, ευχαριστω, και κατι αλλο τωραbiggrin.gif , τα fcr δεν εχουν φλοτερακι που κλεινει την παροχη μολις γεμισει;tomato.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τώρα τι και τι μηχανές έχεις??

πόσο το πήρες?

ευχαριστω φιλαρακι,

μια μηχανη εχω μονο το wrf, δεν ειμαι εφοπλιστης :2funny:

αυτο σκοπευω να το κρατησω για πολυ :shades:

ποσο το πηρα; χμ.. κατι παραπανω απο οσο κανει το crypton x special καινουργιο :smoke:

Μαλιστα Γιανν μου, ευχαριστω, και κατι αλλο τωραbiggrin.gif , τα fcr δεν εχουν φλοτερακι που κλεινει την παροχη μολις γεμισει;tomato.gif

:yeahright: δεν εχω ιδεα.. αλλα θα μαθω ναουμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο σκοπευω να το κρατησω για πολυ shades.gif

Ελα κοψε κατι γιατι εγω γ@μαω το λιονταρι που λεει και το ανεκδοτο2funny.giftongue.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα κοψε κατι γιατι εγω γ@μαω το λιονταρι που λεει και το ανεκδοτο2funny.giftongue.gif

:2funny: μονο αν μου δωσεις 2 χιλιαρικα αυριο το δινω και παιρνω το 450 :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης να πω για το συγκεκριμενο, επειδη πολυ το εχουν παρεξηγηση οτι δε παιρνει ευκολα μπροστα.. :_thumbsup:

το εβαλα με την πρωτη μανιβελια και συνεχιζω να το βαζω!

λιγα ειναι τα tips..

κλεινουμε την βενζινη οποτε σταματαμε,

βρισκουμε συμπιεση απο το τερμα πανω σημειο, επειτα παταμε ελαχιστα τον αποσυμπιεστη για να κατεβει λιγο η μανιβελα, ανοιγουμε την βενζινη και βουρ!

δε με απασχολησε καθολου το θεμα μιζα

Καλορίζικο και πάντα χαρές!! Πολύ καλή επιλογή και πολύ δυνατό μοτέρ που θέλει μεγάλη προσοχή και σύνεση, δεν είναι 250 να πηγαίνεις τάπα.

Αν και νέος έμαθες το κόλπο να το βάζεις μπροστά εύκολα, εγώ στο πρώτο μου yzf 400 το 1998 έσπασα μια μανιβέλα, το ρεκόρ βέβαια το έχει ο Τιτίκος τρεις παρακαλώ, στην τέταρτη το έμαθε... :_zeppelin:

Το θέμα μίζα θα σε αποσχολίσει μόλις "φας" τη πρώτη τούμπα και δεν θα παίρνει μπροστά ούτε με ευχέλαιο... γιαυτό χρειάζεται η μίζα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εστω και καθυστερημένα....

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!

:clapping2::clapping2::clapping2:

Σούπερ άγριο και σκληροτράχηλο το ατσάλινο εργαλείο!

Να το χαίρεσαι και να 'χεις χέρια/μέση/πόδια να το πηγαίνεις παντού!

Κλισέ συμβουλη #1: Γυμναστήριο

Κλισέ συμβουλη #2: Πρώτα αργά και με την σωστή τεχνική, μετά σταδιακά όλο και πιο γρήγορα. Ασε τους άλλους να τρέχουν και φρόντισε να μην αποκτήσεις κακές συνήθειες. Time is on your side! :thumbsup:

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω φιλτατε! και φυσικα πρωτα αργα, τοσες μηχανες αλλαξα παντα με συνεση πηγαινα,

τις επιδοσεις της συγκεκριμενης μοτο μονο σε ευθεια μεχρι τωρα τις ειδα εχουμε δρομο ακομα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω κατι χωραφια για κουνιεριζμα οργωμα εισαι? :mB_kalo_e:

χαχχαχα δεν εχω λαστιχο, οταν βαλω ναι :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα