Jump to content
motoris

Βολτούλα στον Υμηττό

Recommended Posts

Υμηττος....το πιο κοντινο βουνο στην Αθηνα....3 αλλαγες ταχυτητων δρομος!!

ενα βουνο καταληλο για πολλες δραστηριοτητες...trekking,biking,motorbiking,birdwatching,horting(μαζεμα χορτων)κλπ..εχουν πολλους ενδιαφερομενους που ασκουνται τα σκ κυριως!

επισης ενα βουνο με απειρες διαδρομες ...ασφαλτινες, χωματινες,πετρινες,ποταμισιες....διαλεγεις και παιρνεις!!!

ετσι λοιπον ξεκινησαμε και εμεις(4 ονοματαιοι) μια εκδρομουλα το προηγουμενο Σαββατο με οδηγο τον Στελιο τον επωνομαζομενο 'το παιδι του υμηττου'...και μπορειτε να φανταστητε γιατι εχει αυτο το παρατσουκλι.. :crazy:

ιδου λοιπον τα αποτελεσματα..

36783342.jpg

:cheers::cheers:

Τροποποιήθηκε από τον motoris

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολυ γαματο βίντεο! Τελεια περασατε! Προσωπικα με ζαλιζει το βιντεο απο τους κραδασμου και δεν το ειδα ολο, νομιζω υπαρχει μια επεξεργασια που εξομαλυνει τους κραδασμους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε παιδια! :clapping2:

Ζηλευω... :lipssealed:

Πολυ ωραια το βιντεο :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον YAMAHAΚΙΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίοι, μάγκες...αν κάνετε repeat γυρω στον Δεκέμβρη ανοίξτε θεματάκι ή στείλτε ΠΜ. Θα εντυπωσιαστείτε με την προσέλευση... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είστε πολυ ωραίοι ναουμ! Ζήλεψα τωρα!

Ωραίοι, μάγκες...αν κάνετε repeat γυρω στον Δεκέμβρη ανοίξτε θεματάκι ή στείλτε ΠΜ. Θα εντυπωσιαστείτε με την προσέλευση... :_thumbsup:

Χριστούγεννα να ειμαι και εγω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ γαματο βίντεο! Τελεια περασατε! Προσωπικα με ζαλιζει το βιντεο απο τους κραδασμου και δεν το ειδα ολο, νομιζω υπαρχει μια επεξεργασια που εξομαλυνει τους κραδασμους...

Πες ρε ψεύτη ότι βαριόσουν να κάτσεις να το δεις :lipssealed:

Μια χαρά είναι το βίντεο ρε συ. Σιγά τους κραδασμούς που έχει . :whistling:

Και μπράβο στην τετράδα για την εντουράδα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπράβο σας παιδιά,ωραία η βολτούλα σας... bravo1.gif

Αξίζετε όλοι σας, την....free-happy-smileys-346.gif

avatar_13079.gif tt5447028fltt.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως παίζω και από σήμερα αν χωράει στην πορτοκαλί στρατιά ένα παρωχημένο γιαπωνέζικο playbike! :grin:

Χωματερούς χαιρετισμούς και χειροκροτήματα! :clapping2::clapping2::clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια!

το βιντεο ειναι αποτελεσμα αρκετων χρονων εμπειριας.. :ok:

τωρα στο προκειμενο....ετοιμαζεται κατι καλο το Δεκεμβρη και οταν ερθει η ωρα θα σας ειδοποιησω.. :cheers:

οσοι εχουν πιο hardcore επιδιωξεις....staytuned: Ο σύνδεσμός μου :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπραβο παιδια !Πολυ ωραια πρεπει να περασατε!!

Να ρωτησω κατι πληροφοριακα,απο που μπορεις να ξεκινησεις τη διαδρομη για να αρχισεις την αναβαση??

Σε καποιο δρομο που να μπορει να παει το δικο μου μηχανακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άψογοι παιδιά μπράβο σας. Αυτά τα σφιχτά κομμάτια είναι φανταστικά, είμαι δίπλα και δεν τα γνωρίζω ενημερώστε πότε θα βγείτε εντουράδα να έρθουμε.

Thanks akis

Τροποποιήθηκε από τον akis01

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα καλα και πολυ ωραια, πραγματικα ξεδινεις και εχει διασκεδαση και περιπετεια, ομως μιας και η βολτα εγινε Υμητο θελω να πω κατι,

οσες φορες εχω παει για περπατημα εχω κοντεψει να ερθω με αρκετους στα χερια....πανε κομματια απο εκει που περναει και κοσμος με κυνδινο να

σε στειλουν σε κανα νοσοκομειο απο τις πετρες που πεταγονται σα βληματα....εσεις απο οτι ειδα βεβαια εισασταν σουπερ! Αλλα υπαρχουν κυριως κατι

πιτσιρικια που ειναι για πολυ ξυλο....

Μπραβο σας παντως παιδες...πολυ ωραια, το σκεφτομαι καιρο τωρα να ξεκιναγα το αθλημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α ρε θανο να σε δω με κανα διχρονακι. πολυ καψα σουχει γινει μαλλον whistling.gif

αλλα ετσι και μπλεξεις δεν ξεμπλεκεις με τιποτα. γιαυτο σου λεω μακρια απο αυτα τα πραματα. που να τρεχεις στις λασπες και μετα να θες ενα πιεστικο να καθαρισεις το μοτορι σου και τον εαυτο σου φυσικα. ουτε το βενζιναδικο δεχεται να καθαρισει την μοτο σου ουτε η κυρα σου να καθαρισει εσενα. ασε πικρα σου λεω!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα καλα και πολυ ωραια, πραγματικα ξεδινεις και εχει διασκεδαση και περιπετεια, ομως μιας και η βολτα εγινε Υμητο θελω να πω κατι,

οσες φορες εχω παει για περπατημα εχω κοντεψει να ερθω με αρκετους στα χερια....πανε κομματια απο εκει που περναει και κοσμος με κυνδινο να

σε στειλουν σε κανα νοσοκομειο απο τις πετρες που πεταγονται σα βληματα....εσεις απο οτι ειδα βεβαια εισασταν σουπερ! Αλλα υπαρχουν κυριως κατι

πιτσιρικια που ειναι για πολυ ξυλο....

Μπραβο σας παντως παιδες...πολυ ωραια, το σκεφτομαι καιρο τωρα να ξεκιναγα το αθλημα...

Έχεις δικιο σε αυτο που λες.

Ειναι αρκετοί "εντουραδες" που περνάνε απο τα κομμάτια του χωματόδρομου που περπατάνε/τρέχουν/κάνουν ποδήλατο, με τα οσα χωρις να τους νιαζει αν θα χτυπισουν καποιον ή αν θα χαλάσουν καποιου τον ρυθμό στο τρέξιμο/περπάτημα επειδή έχουν σηκώσει τοση σκόνη που δεν μπορείς να αναπνεύσεις :thumbsdown:

Οσες φορες εχω πατήσει και εγω αυτα τα κομμάτια προσπαθώ να πηγαίνω οσο πιο αργα γίνετε και οταν διασταυρώνομαι ή προσπερνάω καποιον κόβω και οσο γίνετε για να μην των ενοχλήσω και μην πεταχτεί καμιά πετρά καταλάθος.

Μου την εχουν πει βεβαια μια φορα επιδι απλα ημουν σε αυτον τον δρομο, αλλα μου εχουν πει και μπράβο επειδή πηγαίνω αργα και σέβομαι τους υπολοίπους.

Αυτό που θελω να πω είναι οτι υπάρχουν πολλοί που δεν σέβονται τιποτα και ενοχλούν τους πάντες σε αυτούς τους δρόμους!

Όποιος θελει να τρέξει υπάρχουν 2 πίστες στον Υμηττό και πολλα κομμάτια που δεν πατάνε πεζοι, ας πανε εκει να βγάλουν το άχτι τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γκουχ Γκουχ εσυ απο πανω με το ΧΤ ποσες φορες εχεις περασει απο τον χωματοδρομο που συνδεει Παπαγου (Υμητο) με Αγια Παρασκευη (Υμητο)ΚΟΜΑΤΙΑ :whistling: :whistling:

σε εδωσα στεγναpaperbag3.gifpaperbag3.gifpaperbag3.gifpaperbag3.gif

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γκουχ Γκουχ εσυ απο πανω με το ΧΤ ποσες φορες εχεις περασει απο τον χωματοδρομο που συνδεει Παπαγου (Υμητο) με Αγια Παρασκευη (Υμητο)ΚΟΜΑΤΙΑ :whistling: :whistling:

σε εδωσα στεγναpaperbag3.gifpaperbag3.gifpaperbag3.gifpaperbag3.gif

Ξέρεις πολύ καλά οτι παω κομμάτια μόνο οταν δεν έχει κόσμο και οτι οταν συναντήσω κάποιον πεζο κόβω!

παλιο καρφι :aggressive:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α ρε θανο να σε δω με κανα διχρονακι. πολυ καψα σουχει γινει μαλλον whistling.gif

χαχα...μαι ρε συ...πανε δυο χρονια κια που το σκεφτομαι και οταν θα μπορω οικονομικα μαλλον θα το κανω... :D Θα ερχομαι μαζι σου

να μου μαθεις τπτ.. :)

Έχεις δικιο σε αυτο που λες.

Ειναι αρκετοί "εντουραδες" που περνάνε απο τα κομμάτια του χωματόδρομου που περπατάνε/τρέχουν/κάνουν ποδήλατο, με τα οσα χωρις να τους νιαζει αν θα χτυπισουν καποιον ή αν θα χαλάσουν καποιου τον ρυθμό στο τρέξιμο/περπάτημα επειδή έχουν σηκώσει τοση σκόνη που δεν μπορείς να αναπνεύσεις :thumbsdown:

Οσες φορες εχω πατήσει και εγω αυτα τα κομμάτια προσπαθώ να πηγαίνω οσο πιο αργα γίνετε και οταν διασταυρώνομαι ή προσπερνάω καποιον κόβω και οσο γίνετε για να μην των ενοχλήσω και μην πεταχτεί καμιά πετρά καταλάθος.

Μου την εχουν πει βεβαια μια φορα επιδι απλα ημουν σε αυτον τον δρομο, αλλα μου εχουν πει και μπράβο επειδή πηγαίνω αργα και σέβομαι τους υπολοίπους.

Αυτό που θελω να πω είναι οτι υπάρχουν πολλοί που δεν σέβονται τιποτα και ενοχλούν τους πάντες σε αυτούς τους δρόμους!

Όποιος θελει να τρέξει υπάρχουν 2 πίστες στον Υμηττό και πολλα κομμάτια που δεν πατάνε πεζοι, ας πανε εκει να βγάλουν το άχτι τους

Ετσι ακριβως, ειναι λιγοι αυτοι που σεβονται....ομως το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δε θα κανω πισω...καθε φορα ριχνω βρισιδια...εαν σταματησουν

θα γινει πολεμος ετσι και τσαμπουκαλευτουν και απο πανω...καποια στιγμη οι ανθρωποι πρεπει να μαθουν να σεβονται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά τα κομμάτια που δεν πατάνε πεζοί μπορείτε να μας τα μάθετε ρε παιδιά??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά τα κομμάτια που δεν πατάνε πεζοί μπορείτε να μας τα μάθετε ρε παιδιά??

Για το 1200 θες τετοια μονοπατια?

Κοιταξε απο σακετα μερια... Απο τον περιφεριακο του καρεα στριβεις προς το στρατοπεδο του σακετα κ συνεχιζει ολο ευθεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είστε πολυ ωραίοι ναουμ! Ζήλεψα τωρα!

Αλλος ενας χωραει μεσα για χριστουγεννα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα...μαι ρε συ...πανε δυο χρονια κια που το σκεφτομαι και οταν θα μπορω οικονομικα μαλλον θα το κανω... :D Θα ερχομαι μαζι σου

να μου μαθεις τπτ.. :)

Ετσι ακριβως, ειναι λιγοι αυτοι που σεβονται....ομως το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δε θα κανω πισω...καθε φορα ριχνω βρισιδια...εαν σταματησουν

θα γινει πολεμος ετσι και τσαμπουκαλευτουν και απο πανω...καποια στιγμη οι ανθρωποι πρεπει να μαθουν να σεβονται...

Φιλε μου δεν εχεις αδικο αλλα οταν εσυ πας ρελαντι για να μην ενοχλησεις κανενα και ακους και το γα********δι σου απο πανω, ποια ειναι η θεση σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα