Jump to content
Sign in to follow this  
PapaSouzas

Εν καιρώ κρίσης και λιτότητας...

Recommended Posts

Μαζι τα κανατε τα τηλεφωνα βρε!! :uglystupid2::_zeppelin:

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νόμιμος δεν είναι;

Νόμιμα δε βγήκε βουλευτής;

Νόμιμα δεν κατέχει υπηρεσιακό κινητό;

Ο κύριος κάνει απλώς τη δουλειά του. Που εμείς του αναθέσαμε.

Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ας σκεφτόμαστε περισσότερο την επόμενη φορά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νόμιμος δεν είναι;

Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ας σκεφτόμαστε περισσότερο την επόμενη φορά...

:respekt: :respekt: :respekt: :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νόμιμος δεν είναι;

Εεεεεεετσι.... :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι αυτο που νομιζετε(οπως συνηθως λεει η γνωστη φραση)...

συνεχιστε να δηλωνετε την αντιδραση σας σε ολα αυτα με ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και οχι 2500 λογαριασμο κινητου θα βλεπουμε αλλά και κ@πότες με 300(τις γνωστες...) φατσες πανω :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί δεν τους κάνουν όλους αυτούς τους μ@λ...κες Whats up να τελειωνουμε??

χαχαχαχαχαχαχαχαχα μ'αρέσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθιστε ρε μαγκες.....καθιστε γιατι θα μας τρελανετε....

παιρνετε ο καθενας την γνωστη καραμελα "εσεις δεν τους βγαλατε κτλ κτλ"

ε,οχι ρε φιλε...εγω δεν ψηφισα κανεναν..γιατι θεωρω οτι κανεις δεν ειναι αξιος να

ειναι εκει μεσα....κ οχι μονο εγω...αλλα κ αλλα 2-3 μυρια ελληνες....

εγω κ ολοι οι υπολοιπου γιατι?μου λετε?

γιατι να φαω στα μουτρα τα σκατα τους?

επειδη καποιοι μ**λακες(2 μυρια)τους ψηφισαν?

γιατι δεν βαζουν τα μετρα στα 3-4 μυρια που εχουν σαν μελη τους οοοοοοολα τα κομματα?

απο το μικροτερο εως το μεγαλυτερο....

αφηστε επιτελους αυτη την καραμελα...

εγω δεν ψηφισα κανεναν μ**λακα που ειναι εκει πανω ή που θα ηθελε να ειναι εκει πανω τα τελευταια 7 χρονια

γιατι πιστευω οτι κανεις δεν αξιζει.....κανεις....κ οχι μονο εγω....

γιατι εμεις να τα φαμε στα μουτρα κ να μην τα φατε μονο εσεις?

γιατι οποιος λεει αυτη τη καραμελα 1ο τω λιθο βαλλετω....

αι συχτηρ επιτελους....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν βγαινουν οι πολιτικοι υπογραφοντας συμβαση εργου τοτε θα εξακολουθει αυτη η αθλια κατασταση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου λέτε ρε τσακάλια............

Το πιστεύεται αυτό? Γιατί δεν είδα τίποτα....ένα word document Που λέει παπαριές είδα μόνο...

Θελετε να σας φτιάξω τώρα στα καπάκια ένα?

Πείτε μου μόνο τι θέλετε να λέει........

Ότι μαλακία διαβάσουμε την καταπίνουμε, κάπου με κούρασε το όλο θέμα....ο τάδε έκλασε, ο τάδε γάμησε και παραδίπλα μύρισε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθιστε ρε μαγκες.....καθιστε γιατι θα μας τρελανετε....

παιρνετε ο καθενας την γνωστη καραμελα "εσεις δεν τους βγαλατε κτλ κτλ"

ε,οχι ρε φιλε...εγω δεν ψηφισα κανεναν..γιατι θεωρω οτι κανεις δεν ειναι αξιος να

ειναι εκει μεσα....κ οχι μονο εγω...αλλα κ αλλα 2-3 μυρια ελληνες....

Ακου λοιπον ποιο ειναι το λαθος σου και κατ'επεκταση και αλλων...2-3 μυριων Ελληνων.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ:

Εαν ψηφισουν ΟΛΟΙ οι ψηφοφοροι πχ 100 ατομα και παρει το ΠΑΣΟΚ 10-ΝΔ 10-ΚΚΕ 5-ΛΟΙΠΟΙ 5 και ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ(και αλλοι...)70 τοτε τα ποσοστα Εκλογης θα ειναι:

ΠΑΣΟΚ:10%

ΝΔ:10%

ΚΚΕ:5%

ΛΟΙΠΟΙ:5%

και ΑΛΛΟΣ 70%

ΚΑΙ θα βγει ενας ΑΛΛΟΣ συντριπτικα για να την ακουσουν τα γνωστα λαμογια.......

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:

Εαν απο τους 100 δεν ψηφισουν οι 60 που καλα κανουν κατα τη γνωμη τους τοτε μενουν 40.Απο τους 40 οι 10 θα ψηφισουν ΠΑΣΟΚ,οι 10 ΝΔ,οι 5 ΚΚΕ.οι ΛΟΙΠΟΙ 5 και ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ θα ειναι 10...Αρα εχουμε αποτελεσματα ΕΚΛΟΓΩΝ:

ΠΑΣΟΚ:25%

ΝΔ:25%

ΚΚΕ:20%

ΛΟΙΠΟΙ:20%

και ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ:25%

επειδη τα ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ θα εχουν το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ (πχ λεω) 42,5% ΕΚΑΣΤΟΣ και ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΚΟΜΜΑΤΑ και μαλιστα ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ και η ΑΠΟΧΗ απλα παει περιπατο μη ενοχλωντας τα εκλογικα ποσοστα!!!

Πότε λοιπον απο τις δυο περιπτωσεις αλλαζει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η Ελλαδα και το Πολιτικο σκηνικο;Οταν ασκουμε το εκλογικο μας ΔΙΚΑΙΩΜΑ τιμωρωντας καθε εναν πολιτικαντη που κοιταει την παρτη του ψηφιζοντας αυτον που εμεις επιθυμουμε ή οταν απεχουμε(και στην ουσια τους κανουμε τη χαρη να μην αντιδραμε...); :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου λέτε ρε τσακάλια............

Το πιστεύεται αυτό? Γιατί δεν είδα τίποτα....ένα word document Που λέει παπαριές είδα μόνο...

Θελετε να σας φτιάξω τώρα στα καπάκια ένα?

Πείτε μου μόνο τι θέλετε να λέει........

Ότι μαλακία διαβάσουμε την καταπίνουμε, κάπου με κούρασε το όλο θέμα....ο τάδε έκλασε, ο τάδε γάμησε και παραδίπλα μύρισε.....

+1000

H μοντέρνα, ανεξάρτητη, και ελεύθερη "πληροφόρηση" μέσω διαδυκτίου έχει φτάσει κατά 99% να αρχίζει και να τελειώνει με μια παπαριά που γράφει ένας αγνωστος κάπου, και στο καπάκι βγαίνουν αμέσως 10άδες σαίτ και φόρουμ με εκατοντάδες "αγανακτισμένους" πολίτες που σέρνουν τον χορό και ολοκληρώνουν την μαλακία χωρίς κανένας να μπεί στον κόπο να σκεφτεί ότι μπορεί και να μην είναι έτσι...

Υ.Γ. Η επίσημη ανακοίνωση της αντιπροεδρίας ότι ο λογαριασμός είναι μεν αληθινός όσο αφορά το ποσό αλλά αφορά το σύνολο των κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιεί (πάνω από 14 τον αριθμό) "φυσικά" ούτε αναφέρθηκε από τα ίδια σάιτ, ούτε σχολιάστηκε από τους ίδιους "αγανακτισμένους" πολίτες... Περαστικά μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακου λοιπον ποιο ειναι το λαθος σου και κατ'επεκταση και αλλων...2-3 μυριων Ελληνων.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ:

Εαν ψηφισουν ΟΛΟΙ οι ψηφοφοροι πχ 100 ατομα και παρει το ΠΑΣΟΚ 10-ΝΔ 10-ΚΚΕ 5-ΛΟΙΠΟΙ 5 και ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ(και αλλοι...)70 τοτε τα ποσοστα Εκλογης θα ειναι:

και ΑΛΛΟΣ 70%

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:

Εαν απο τους 100 δεν ψηφισουν οι 60 που καλα κανουν κατα τη γνωμη τους τοτε μενουν 40.Απο τους 40 οι 10 θα ψηφισουν ΠΑΣΟΚ,οι 10 ΝΔ,οι 5 ΚΚΕ.οι ΛΟΙΠΟΙ 5 και ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ θα ειναι 10...Αρα εχουμε αποτελεσματα ΕΚΛΟΓΩΝ:

επειδη τα ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ θα εχουν το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ (πχ λεω) 42,5% ΕΚΑΣΤΟΣ και ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΚΟΜΜΑΤΑ και μαλιστα ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ και η ΑΠΟΧΗ απλα παει περιπατο μη ενοχλωντας τα εκλογικα ποσοστα!!!

Πότε λοιπον απο τις δυο περιπτωσεις αλλαζει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η Ελλαδα και το Πολιτικο σκηνικο;Οταν ασκουμε το εκλογικο μας ΔΙΚΑΙΩΜΑ τιμωρωντας καθε εναν πολιτικαντη που κοιταει την παρτη του ψηφιζοντας αυτον που εμεις επιθυμουμε ή οταν απεχουμε(και στην ουσια τους κανουμε τη χαρη να μην αντιδραμε...); :cheers:

Πες τα ρε μαθο.

50 χρονια τωρα κιακομα ο κοσμος δεν εχει μαθει οτι το ακυρο και η αποχη πανε υπερ του πρωτου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ:

και ΑΛΛΟΣ 70%

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:

Ποτέ...

1ον γιατί δεν υπάρχει κάποιος που να αξίζει να πάρει το 70% των ψηφοφόρων μαζί του και

2ον γιατί και αν ακόμα υπήρχε θα ήταν ίδιος με αυτούς που μας κυβερνούν τώρα...

Αν έχεις αντίρρηση σε αυτά που λέω, απλά κατονόμασέ τον, έστω και με πμ...

Με τα αν και τα όταν δεν σώζεται ο τόπος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ. Η επίσημη ανακοίνωση της αντιπροεδρίας ότι ο λογαριασμός είναι μεν αληθινός όσο αφορά το ποσό αλλά αφορά το σύνολο των κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιεί (πάνω από 14 τον αριθμό) "φυσικά" ούτε αναφέρθηκε από τα ίδια σάιτ, ούτε σχολιάστηκε από τους ίδιους "αγανακτισμένους" πολίτες... Περαστικά μας...

Μάλιστα...

Ο κύριος ''ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ'' χρησιμοποιεί 14 αριθμούς κινητου ενω ο λαός σε λιγο δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ουτε εναν. Δικαιολογημένος τότε...αφου τηλεφωνει για να βγάλει την χώρα απο την κριση.

Αλλα αν το θεμα ειναι αποκλειστικα ο Πάγκαλος τοτε εχουμε λαθος τροπο σκεψης. Οι κυριοι βουλευτες που αποφασισαν αυτα τα μετρα για τον λαο δεν τους ενδιαφερει ποσο θα φτασει η βενζίνη, γιατι απλα δεν την πληρωνουν...δεν τους ενδιαφερει ποσο λογαριασμο θα κανουν (σταθερο ή κινητο), γιατι και παλι δεν τον πληρωνουν...ταχα εκαναν περικοπες μισθών και πλαγιως με τις επιτροπες αυξησαν τους μισθους τους.

Η ανεργια εφτασε το 12% με επισημα στοιχεια. Αυτο σημαίνει οτι εχει πραγματικα ξεπερασει το 20%.

Αλλα εμεις οι Ελληνες σκοτωνομαστε για το αν ο Παναθηναικος ειναι καλύτερος απο τον Ολυμπιακο, αν ο Ροσσι ειναι καλυτερος απο τον Λορενζο και με χιλιαδες αλλες μαλακιες και δεν κοιταμε τα χαλια μας.

Εχουμε κατεβασει τα σωβρακα μας και μας πηδανε ολοι τους

Φοβαμαι οτι ερχονται και χειροτερες μερες...

Μακαρι να βγω ψευτης

Και ζητω συγνωμη που δεν εξετασα αν το εγγραφο ειναι αυθεντικο αλλα κατι μεσα μου με εκανε να το πιστευω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτέ...

1ον γιατί δεν υπάρχει κάποιος που να αξίζει να πάρει το 70% των ψηφοφόρων μαζί του και

2ον γιατί και αν ακόμα υπήρχε θα ήταν ίδιος με αυτούς που μας κυβερνούν τώρα...

Αν έχεις αντίρρηση σε αυτά που λέω, απλά κατονόμασέ τον, έστω και με πμ...

Με τα αν και τα όταν δεν σώζεται ο τόπος...

To να δωσεις ενα "Ονομα" μεμονωμενα σιγουρα ειναι ακομη και αρνητικο με την παρουσα σημερινη κατασταση...!Ομως το να κανεις μια αρχη,εσυ,εγω ο παραδίπλα,ο αλλος,οι υπολοιποι...ωστε να ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ τον ΤΡΟΠΟ που θα μας επετρεπε να αλλαξουμε ενα σκηνικο-μια ολοκληρη λανθασμενη νοοτροπια-μια φιλοσοφια σκεψης και να ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ σε προσωπα πλεον που θα ειναι ικανα να στηριξουν τη δικη μας ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ.

Αυτος ο τροπος λοιπον ερχεται μεσα απο την αλλαγη της λανθασμενης νοοτροπιας "δεν ψηφιζω αρα τους εχω χεσμενους" διοτι οχι μονο χεσμενους δεν τους εχουμε ετσι αλλα τους επιτρεπουμε να ξαναβγαινουν και να ξαναεφαρμοζουν την ιδια τακτικη.Το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ψηφου ομως το ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ απλα δεν το δειχνουν διοτι θα ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ πολλοι και τοτε "οργη Λαου-Φωνη θεου" !!!

Αυτο λεω Χριστοδουλε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά το συγκεκριμένο μπλογκ δεν είναι και η πιο έγκυρη πηγή ενημέρωσης.

σε κάποια εφημερίδα είδα οτι τα ποσά αυτά αναφέρονται σε όλα τα κινητά της προεδρίας και όχι μόνο σε μια συσκευή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή πολύ συχνά εδώ μέσα επικαλούμαστε το ότι διαβάζουν και νέα σε ηλικία άτομα, σπάστα και ξαναρίχτα...

To να δωσεις ενα "Ονομα" μεμονωμενα σιγουρα ειναι ακομη και αρνητικο με την παρουσα σημερινη κατασταση...!

Εσύ πιστεύεις όμως ότι υπάρχει στην παρούσα σημερινή κατάσταση, τέτοιο "όνομα";

"Ομως το να κανεις μια αρχη,εσυ,εγω ο παραδίπλα,ο αλλος,οι υπολοιποι...ωστε να ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ τον ΤΡΟΠΟ που θα μας επετρεπε να αλλαξουμε ενα σκηνικο-μια ολοκληρη λανθασμενη νοοτροπια-μια φιλοσοφια σκεψης και να ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ σε προσωπα πλεον που θα ειναι ικανα να στηριξουν τη δικη μας ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ.

Αυτος ο τροπος λοιπον ερχεται μεσα απο την αλλαγη της λανθασμενης νοοτροπιας "δεν ψηφιζω αρα τους εχω χεσμενους" διοτι οχι μονο χεσμενους δεν τους εχουμε ετσι αλλα τους επιτρεπουμε να ξαναβγαινουν και να ξαναεφαρμοζουν την ιδια τακτικη.Το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ψηφου ομως το ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ απλα δεν το δειχνουν διοτι θα ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ πολλοι και τοτε "οργη Λαου-Φωνη θεου" !!!

Αυτο λεω Χριστοδουλε :)

Ναι, αλλά δεν μου λες ποιον να ψηφίσω... να ρίχνω έτσι στα χαμένα έναν ψήφο, ελπίζοντας κάποια στιγμή να εμφανιστεί ένα όνομα που θα κάνει την διαφορά;

Και αν δεν εμφανισθεί;;; εγώ θα συνεχίζω εις στο διηνεκές να ρίχνω αυτόν τον ριμαδοψήφο μου ζώντας με την ελπίδα;

Ξέρεις, όλο αυτό που λες, μου θυμίζει τις θεωρίες του Ουτοπικού Σοσιαλισμού που εδώ και εκατό χρόνια παραμένουν Ουτοπία...

Αυτά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα αυτό, για κάλο το είπες;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...όλο αυτό που λες, μου θυμίζει τις θεωρίες του Ουτοπικού Σοσιαλισμού που εδώ και εκατό χρόνια παραμένουν Ουτοπία...

Αυτά...

Oυτοπικος Σοσιαλισμος ειναι η ψευδαισθηση πολλων ισως οτι η αρνηση δημιουργει αντιδραση,σοσιαλιστικη αντιδραση με αποτελεσμα φιλολαϊκο.

Αποψεις παραθετω Χριστοδουλε και απλα ειμαι αντιθετος σε οσους υιοθετουν την ρηση "καθεται ως Βουδας" :)

Κι επειδη οντως μάς διαβαζουν μικρα και μεγαλα παιδια,το εθεσα πολυ απλα και το ξαναεξηγω.Αυτα που λεω προσπαθουν να δωσουν την προσωπικη μου αποψη "Η Ψηφος εκτος απο κερδισμενο Δικαιωμα ειναι οπλο εναντια στην ολισθηση",τιποτα παραπανω δεν εννοω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χριστδουλεεεεεεεε, ναι να ψηφισεις στην τελικη οτι να'ναι...εγω αυτο εκανα...βασικα μετα καταλαβα και ποιον ψηφισα και πραγματικα χαρικα....

αυτον με τα 5π...το λεω κι'ολας δεν εχω κανενα προβλημα....ας το εκανες και εσυ λοιπον και εαν εβγαινε και δεν μας εκανε την επομενη

φορα στον επομενο και ουτο καθεξης...ετσι ισως κατι αλλαξει...διατηρωντας την σταση που λες ομως δε θα αλλαξει ποτε! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νόμιμος δεν είναι;

Ο μιστερ Κωστας τα ειπε πολυ σωστα μου φαινεται! :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα