Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Στεφ .... θυμάσαι τότε με τα μοτάρντ στα μέγαρα που σου λέω .........'' δεν το βλέπω για πολύ ακόμα όρθιο τον τύπο '' ....... Βασικα εγω στο ελεγα. Δεν ειναι τυχαιο που εχω και τις φωτογραφιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Βασικα εγω στο ελεγα. Δεν ειναι τυχαιο που εχω και τις φωτογραφιες Εσυ μου το ελεγες ή εγώ ???? :think: Τελος παντον σιγα τα ωα .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Εσυ μου το ελεγες ή εγώ ???? :think: Τελος παντον σιγα τα ωα .... αυτος στο ελεγε ,γιατι θυμαμαι εσενα να μας λες οτι στο ελεγε αυτος ,αλλα κ αυτος ελεγε σε εμας οτι αυτος το ελεγε σε εσενα κ εσυ ελεγες ναι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 αυτος στο ελεγε ,γιατι θυμαμαι εσενα να μας λες οτι στο ελεγε αυτος ,αλλα κ αυτος ελεγε σε εμας οτι αυτος το ελεγε σε εσενα κ εσυ ελεγες ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 :crazy: :crazy: :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Άργησε λίγο αλλά έγινε επιτέλους η παρθενική βόλτα του Ninja σε πίστα :D 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Μπράβο ρε Σπυράκο :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 ωραιος... στην 1η φωτο απο πισω ειναι τουμπα αυτο που φαινεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Μπράβο ρε Σπυράκο :clapping: Ευχαριστώ πολύ :D ωραιος... στην 1η φωτο απο πισω ειναι τουμπα αυτο που φαινεται? Όχι , αλλά μην με ρωτήσεις τι είναι επειδή δεν μπορώ να καταλάβω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Ας ελπίσουμε πως όχι Γιώργη ... ίσως κάποιος φώτομαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Βασικά πρέπει να 'χει κάτσει ένα παλικάρι να στίσει τη GoPro του στη στροφή . (αν θυμάμαι καλά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 αυτα τα κοκκινα (δεν ξερω πως λεγονται) για να ζεσταινονται τα λαστοιχα σας τα δανειζουν εκει στην πιστα η οποιος εχει δικα του τα χρησοιμοποιει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 αυτα τα κοκκινα (δεν ξερω πως λεγονται) για να ζεσταινονται τα λαστοιχα σας τα δανειζουν εκει στην πιστα η οποιος εχει δικα του τα χρησοιμοποιει? κουβερτες. οχι, ειναι κατι που το αγοραζεις εσυ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Αυτό εκεί κάτω στην 1η φωτό είναι όντως ο gogos με τη Vespa που γράφει και εδώ και έχει παραθέσει και βιντεάκι από εκείνη τη μέρα που προσπαθεί να στήσει την GoPro για το βιντεάκι που παρέθεσε. :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 ναι η πιστα εχει τα χαλια της, αλλα αρκετες φορες εινια και οδιγηκο λαθος και οχι της πιστας. Εγω δει παρα μα παρα πολλες πτωσεις στην πιστα, αλλα καποιες φορες ειναι απο ατομα που το περιμενεις οταν βλεπεις πως οδηγουνε. Υπερεκτιμηση ικανοτητων και φυσικα υπερεκτιμηση της πιστας. Πίστα με λακούβες και χώμα μέσα δεν είναι πίστα...αλλά όταν είσαι μονοπώλειο έτσι είναι! Στο 2ο σκέλος θα σύμφωνήσω μαζί σου και εχθές υπήρχαν οι γνωστοί γκρικ εντίσιον Ρόσσσιδες & Στόουνερ (γουαναμπί) ,αλλά δεν γνωρίζω τις συνθήκες που έφυγαν εκτός τα 2 άτομα (εάν ήταν δικό τους λάθος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 κουβερτες. οχι, ειναι κατι που το αγοραζεις εσυ . αν δεν εχεις τετια, κανεις κανα γυρο χαλαρο να ζεσταθουν τα λαστοιχα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 αν δεν εχεις τετια, κανεις κανα γυρο χαλαρο να ζεσταθουν τα λαστοιχα? Ναι,1-2 γυρους κι οχι πολυ χαλαρα για να ζεσταθουνε κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 αν δεν εχεις τετια, κανεις κανα γυρο χαλαρο να ζεσταθουν τα λαστοιχα? Περα απο το ζεσταμα, με το οποιο κερδιζεις χρονο απο το να κανεις γυρους στην πιστα, κρυωνεις και τα λαστιχα πιο ομαλα αν δεν κανω λαθος. Αρκετα σημαντικο για τον κυκλο ζωης ενος ελαστικου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) οκ, σας ευχαριστω παρα πολυ, αν μπαινεις συχνα πιστα αξιζουν αν μπαινεις μια στο τοσο δεν νομιζω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2013 από τον -Giorgos- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Panigale 1199 s κοστουμαρισμενο στα Μεγαρα 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Εσενα δεν σου ξαναμιλαω ρε. Πας και κοντραρεις ταπινα 600αρια CBR στις ευθειες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 05.04 Μέγαρα track day 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 05.04 Μέγαρα Track day 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες