Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Ειναι σε κλειστη πιστα επιτρεπεται χωρις...στο κλαρκ θα φοραω χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 χχαχααχαχχαχααχ ωραίοοοος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μιας και την εχω δει "χωμάτινος" τελευταία ,μου ξυπνήσατε αναμνήσεις απο τα (οχι κ τοσο πολυ) παλιά. Μάης 2010 - ΜΕΓΑΡΑ - KTM 950SM Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2013 από τον el-Gatto 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Νοέμβρης 2009 - ΣΕΡΡΕΣ - ΚΤΜ 950 SM Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2013 από τον el-Gatto 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Ωραίοοος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 ........... Ωραίος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis46 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Τα μυαλά στα κάγκελα!! Uploaded with ImageShack.us 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Χχαχααχχααχαχαχχαχααχαχχα! Ολα τα λεφτα η φωτο! Περιμενω να δω και εγω γονατα κατω, να ξυνεται μαρσπιεδες και μπενω και βλεπω 5 μαντραχαλους στα ΚΑΓΚΕΛΑ! Τελικα η τρελα παει στα βουνα :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 χααχαχαχαχχαχαχααχχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) ρε Τονι με τι καμερα τις τραβηξες τις φωτο; γιατι εγω εχω αυτην και η συγκεκριμενη εχει και hd! :crazy: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2013 από τον A7XBilly 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Έλα ρε Αντώνη. Έχουμε και την ίδια Ρίτσα!!! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 ρε Τονι με τι καμερα τις τραβηξες τις φωτο; γιατι εγω εχω αυτην και η συγκεκριμενη εχει και hd! :crazy: Που το ηξερες χαχα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Είναι εφέ ρε, ελαιογραφία ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandros Xeimarios 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2013 Τα καλά τα παιδιά πρέπει να το ξίνουν το κερπμ Καλούς χρόνους παιδιά !!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 31/03 Μέγαρα Track day μέχρι τις 14.30 που ήμουν εκεί είχαν φύγει εκτός 2 άτομα (ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό, μονό υλικές ζημιές) Πόσο κρίμα να ξεκινάς να κάνεις το χόμπι-κ@υλα σου και να καταλήγεις σπίτι με ταξί επειδή ποιότητα οδοστρώματος της πίστας είναι σαν δρόμου επαρχιακού δικτύου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Πόσο κρίμα να ξεκινάς να κάνεις το χόμπι-κ@υλα σου και να καταλήγεις σπίτι με ταξί επειδή ποιότητα οδοστρώματος της πίστας είναι σαν δρόμου επαρχιακού δικτύου Δεν θελω να λεω μεγαλα λογια γιατι ποτε δεν ξερω αν θα την παθω και εγω καποια μερα (μακρια απο εμας...) , ναι η πιστα εχει τα χαλια της, αλλα αρκετες φορες εινια και οδιγηκο λαθος και οχι της πιστας. Εγω δει παρα μα παρα πολλες πτωσεις στην πιστα, αλλα καποιες φορες ειναι απο ατομα που το περιμενεις οταν βλεπεις πως οδηγουνε. Υπερεκτιμηση ικανοτητων και φυσικα υπερεκτιμηση της πιστας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R3DSTAR 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 MA καλα το scooter μαζι με της μηχανες!!! τι group ειναι ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Αν το πηγαίνει τάπα, γιατί όχι; :P On topic μαζί με τον κύριο alonso. :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Δεν θελω να λεω μεγαλα λογια γιατι ποτε δεν ξερω αν θα την παθω και εγω καποια μερα (μακρια απο εμας...) , ναι η πιστα εχει τα χαλια της, αλλα αρκετες φορες εινια και οδιγηκο λαθος και οχι της πιστας. Εγω δει παρα μα παρα πολλες πτωσεις στην πιστα, αλλα καποιες φορες ειναι απο ατομα που το περιμενεις οταν βλεπεις πως οδηγουνε. Υπερεκτιμηση ικανοτητων και φυσικα υπερεκτιμηση της πιστας. Στεφ .... θυμάσαι τότε με τα μοτάρντ στα μέγαρα που σου λέω .........'' δεν το βλέπω για πολύ ακόμα όρθιο τον τύπο '' ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Για περιοδικο ειστε!! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Παρέα με τον δάσκαλο..... Schumi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Πως ανεβαζουμε φωτο,θα μου πει κανενας?Και στο προφιλ θελω να βαλω,αλλα δε τις δεχεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 MA καλα το scooter μαζι με της μηχανες!!! τι group ειναι ;;; To παλικαρι το ειχα ρωτησει απο κοντα οταν τον ειχα πετυχει μεγαρα! Κωλοφτιαγμενο ειναι και παει ταπα! Μεχρι και fcr του εχει βαλει!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες