billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2015 2,5 χρονια πριν ,φιλικος αγωνας στα Μέγαρα.Μετα απο λιγο καιρο ειχαμε το μοιραιο και ουσιαστικα η συγκεκριμενη πιστα τελειωσε για μενα...Ο Δημητρης εκεινη τη μερα τα πηγε αψογα με το CBR1000 του,ηταν πιο μπροστα. ενας ανθρωπος χαθηκε τζαμπα και ο θανατος του δεν εφερε την παραμικρη βελτιωση εκει μεσα. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MT 09 MAD 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) 2,5 χρονια πριν ,φιλικος αγωνας στα Μέγαρα.Μετα απο λιγο καιρο ειχαμε το μοιραιο και ουσιαστικα η συγκεκριμενη πιστα τελειωσε για μενα...Ο Δημητρης εκεινη τη μερα τα πηγε αψογα με το CBR1000 του,ηταν πιο μπροστα. ενας ανθρωπος χαθηκε τζαμπα και ο θανατος του δεν εφερε την παραμικρη βελτιωση εκει μεσα.k5 ή κ6?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2015 από τον MT 09 MAD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2015 k5 ή κ6??Κ6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 το μηχανακι στο οποιο ειναι η καμερα ειναι κ8 750, (ξερω πιανου ειναι γιαυτο το λεω) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 το μηχανακι στο οποιο ειναι η καμερα ειναι κ8 750, (ξερω πιανου ειναι γιαυτο το λεω)O Φιλιππος ειναι φιλος μου πολλα χρονια!Στην ιδια παρεα ηταν και o Δημητρης...Σουνιαδες,Επιδαυριαδες,Μεγαρα και δε συμμαζευεται...Απειρες βολτες ολοι παρεα.Εγω ειμαι εκει μπροστα με τη στολη Ουρανιο τοξο(ετσι με ελεγε ο μπαγασας.) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 επρεπε να ειχαμε παει μια εβδομαδα νωριτερα αλλα ακομη κι ετσι καλα περασαμε 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Επειδη καλυτερη πιστα απ'το βουνο δεν εχει... 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Τι εγινε;http://www.autoblog.gr/2013/11/05/ekleise-h-pista-twn-megarwn-logw-toy-thanatoy-enos-motosikletisth/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Ναι εκανα την σχετικη ερευνα μου αλλα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο. τι εγινε δηλαδη πως πεθανε; τι εφταιξε;διπλο highsiding στην πλατεια,εφυγε ευθεια προς τα τσιμεντενια μπλοκια αριστερα απο την εισοδο (αυτα που υπαρχουν για τα αυτοκινητα και ειναι θανατηφορα για τους αναβατες μοτο) και χτυπησε εκει στο κεφαλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Μαλιστα...Κριμα.... εχει γινει καμια δραση κατα των ιδιοκτητων της πιστας ο αδερφος του δε θελησε να ασχοληθει και οντας συντετριμμενος,τα παρατησε ολα και εφυγε για Αγγλια,εμαθα προσφατα ομως οτι την υποθεση την κυνηγα η θεια του.Ισως στο προσεχες μελλον υπαρξουν σοβαρες εξελιξεις πανω στο θεμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Απ' τον Ιούνιο στο california! 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Απ' τον Ιούνιο στο california!Επικο numberplate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Επικο numberplate Τι θες τώρα Δεν κολλάει αλλού. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Τι θες τώρα Δεν κολλάει αλλού.Στο κουτελο Μητσο! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Στο κουτελο Μητσο! Τι μλκς Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2015 από τον Dimitrismaxrpm 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Καλύτερα βάλτο στη ζελατίνα του κράνους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2015 Τι μλκς αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! ααα το χουμε και με τις photoshopιες βλεπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2016 California level 1.Θέλει πολύ δουλειά ακόμα αλλά η αρχή έγινε!! 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motostop 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Πίστα Λάρδου στην Ρόδο... 4/4/2016 (πρώτη μου ανάρτηση, ελπίζω οι σύνδεσμοι από facebook στις φωτογραφίες να μην αλλάξουν...)Την έφαγε την φόρμα στον αγκώνα ο Γιάννης Κλαδογέννης... Πίστα Αεροδρομίου Μαριτσών Ρόδος - Dragwars4 - 27-28 Μαρτίου 2016 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Πίστα Λάρδου στην Ρόδο... 4/4/2016 (πρώτη μου ανάρτηση, ελπίζω οι σύνδεσμοι από facebook στις φωτογραφίες να μην αλλάξουν...)Την έφαγε την φόρμα στον αγκώνα ο Γιάννης Κλαδογέννης... έχω δεί videάκια του, πολύ καλός, αυτή η πίστα όμως δεν είναι λίγο μικρή για 1000άρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motostop 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 έχω δεί videάκια του, πολύ καλός, αυτή η πίστα όμως δεν είναι λίγο μικρή για 1000άρια?Η πίστα είναι για kart, αλλά τι να κάνει κανείς σε νησί, χωρίς μεγάλες πίστες... έχουμε και άλλη μία πίστα kart, το στρατιωτικό αεροδρόμιο Μαριτσών (το οποίο φυσικά δεν διατίθεται για προπονήσεις!). Πάντως κάποια events που κάνουμε εκεί είναι μια χαρά με πλούσιο θέαμα!!! Ειδικά για τον κόσμο είναι ότι καλύτερο, αφού βλέπει κανείς όλη την πίστα από κοντά!! Η συγκεκριμένη πίστα έχει και γέφυρα όπου οι θεατές μπορούν να "μπουν" μέσα στην πίστα στα 2.5 μέτρα ύψος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 Πότε παρέλαβες κιολας, στο igf.gr δεν εχουν ανεβάσει τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 Πότε παρέλαβες κιολας, στο igf.gr δεν εχουν ανεβάσει τίποτα εχω τα μεσα εγω ειχα πληρωσει στην πιστα οταν πληρωνεις εκει, στελνει link για download πριν ανεβασει οτιδηποτε στο site Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες